Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celennn canım nasılsın? izmirdemisisn? ne güzeldir şimdi ahhh ah, bende üniversiteyi izmir ege de okudum ya, 5 sene izmirde yaşadım. ah ah
cemrecim nasıl?
iiyim kusum valla izmirde olupta kötü olmam imkansız hihoyyyt o kadar relaxım ki anlatamam havasını ciğerlerime depoluyorum kaydirigubbakcemile3
cemre cadısını görsen bir yaramaz bir yaramaz anlatamam delikafadulden habişre eline kuru ekmek alsın yesin tek bildiği bu kaydirigubbakcemile3 tek sorun cooook sıcak kafamçokkarıştı o yuzden kuzucuğum uyuyamıo :1no2:
celen hani arayacaktın ismire gelince hemen unuttun küsüm sana ....sormuyon bile napıyon kızım diye

anam nasıl arıcam kıııııızzzzzzzz :1shok: dün teyzemle konustum hatta burda nazlım var doğum yapıcak inşallah görürüm die opuyorumnanaktan küsme minik paşamın anası :1hug: haftaya kocacım dönüo istanbula sonra rahatım bi ara görüşelim :içelim:

1 hafta sonra 3 aylık olacak celen teyzesi inşallah. birbirimize alıştık artık. ama çok gazlı ege. çok aglıyor. inşallah geçer yakında. sen nasılsın canım benim neler yapıyorsun?

nazlıcım, ah ah damarıma bastın canım :gitme: benim oglan emmiyor :umursamaz:
dogum yaptıgımdan beri göğsümü sagıyorum, artık göğüslerimde hal kalmadı, o kadar agrıyorki.. çok az emdi, mama ile besleniyor. bence emzirmeyi dene, benimki gibi emmezse elektrikli makina al.

benim dr epidural riskli oluyor dedi. zaten iğnenin içindeki kagıdıda okursan orada da yazıyor. ama doktorun yapıyorsa ona güven canım.

kese haırladım bir de bebekli çikolatalar var ya patanelerde satılanlardan, onlardan yaptım, hem çok ucuza mal oldu, hemde güzel oldu. fotoyu nasıl koyacagımı bilmiyorum ki. msn adresin varsa mail atatım sana canım.

nazlı bende lokal anestezi istiyorum doktoruma daha danışmadım 21 inde gideceğim kontrele o zaman söyleyeceğim.ancak daha önce iğneleri sorduğumda bana 1 gun öncesine kadar kullandıttığımız oluyor buyuk olasılıkla senınde öyle olacak demişti.spinal anestezi çok çok rahatmış bebeğinide ilk sen görmüş oluyorsun ve yileşmen de bir o kadar çabuk oluyormus.ancak pskolojik olarak kendini hazır hissetmen ve rahat olman cok önemli.eltimin akrabası spinal olacakmıs hissediyormusun diye sormuslar o hep evet cevabını verince genele almıslar mecburen.doğumdan sonra aslında hissetmedim ama korkudan ve heyecandan hissettim sandım demiş.

ooooooo ne güzel eski elemanlar UZUN ZAMANDAN SONRA bugün burdalar CELENİM,GELGİTCİĞİM,NAZLIM,LAL82 canlarım nasılsınız.sizleri hep bir arada görmek çok güzel hemen fırsat bulunca izin verirsenişz bir kaç soru sorayım.

sevgili lal82 ve celen sizde doğum sancıları kasılmalar en erken ne zaman başladı ve ilaç kullandınız mı.ben allahın izniyle 33.haftayı bitirdim fakat 32.haftada NST de ağrı çıkınca dr.nidilat ilaç başladı.erken doğumu engelliyormuş.bu yüzden çok korkuyorum kızlar deneyimlerinize duaya çok ihtiyacım var.lütfen beni unutmayın.

lal bende duydum ama sanırım spinal anestezide risk 0.6 da başlıyor ve doz arttıkca risk de artıyor diye okumustum biryerde. yani 0.4 lük kullanılıyorsa o kadar riskli değilmiş.

29selvihan bana sormadın ama cevap vereyim biz normal doğum yapmayacağımız için endişelenmen gerekmiyor canım.bende kullanıyorum sancıları önlemek için.hem benim 5 ayım bittiğinden beri var ancak 32.haftadan sonra kullanmaya başladım çünkü saatte 4 sefer olmaya başlamıstı.sen normal mü düşünüyorsun yoksa doktorum bana direk sezeryan dedi ve sanırım normal olan yok bizim gibi olanlarda.

selvihancım canım ii geceler.

sanada iyi geceler nazlım ay iyice yaklaştın mutlu sona zaman geçmiyor geçmiyor derken bak 36 lara geldin.inşallah rabbim sağ salim zamanında hayırlı doğumlar nasip eder.dualarımız seninle.
bu arada spinal doğum çok kolay ve rahatmış ben çok korkak biri olarak eşimö,in iknalarıyla allah nasip ederse spinal olacağım.inşallah heyecandan bayılmam.:bbo:kesinlikle herkese tavsiye ediyor.

pöfffff çok sıcak kızlar benn yanıyorum gözlerim çift görüyor artık.biraz hava alayım balkonda.

gelgitciğim canım benim bende spinal düşünüyorum artık eşim okadar anlattı ki en mantıklısı bu.doğum sonrasında ağrın sızın olmuyormuş okadar bişrde bebişini görüyorsun hemen.bakalım dr.ne diyecek ama ikna etmeyi düşünüyoruz.zaten dr.ler az ısrarrcı olunca hemen fikir değiştiriyorlar mı kaydirigubbakcemile3

kızlar benim mesajım araya kaynadı galibaopuyorumnanaktan

selvihancım haklısın valla çok güzel tesadüf etti hepimizx biraradayız opuyorumnanaktan
ben hiç sancı çekmedim canım, ama çok kasılma oluyordu, 7aylık hamileyken karnım sertleşmeye başlamıştı, sertleşme de kasılma demekmiş. korkkma canım oluyor öyle şeyler

selvihan canım eşine sorarmısın spinal ve epidural arasındaki fark neymiş diye.ben normal doğumda sancının azaltılmasına epidural amestezi deniyor diye biliyorum sezeryanda belden aşağı uyusturulmaya da spinal diye biliyorum.yok eğer bidiğimin dısında seylerse doktoruma yanlış danışmak istemem bilerek sorularımı sormalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…