iiyim kusum valla izmirde olupta kötü olmam imkansız hihoyyyt o kadar relaxım ki anlatamamcelennn canım nasılsın? izmirdemisisn? ne güzeldir şimdi ahhh ah, bende üniversiteyi izmir ege de okudum ya, 5 sene izmirde yaşadım. ah ah
cemrecim nasıl?
celen hani arayacaktın ismire gelince hemen unuttun küsüm sana ....sormuyon bile napıyon kızım diye
inşallah canım Allah'ın izniyle sağ salim alıyım oğlumu kucağıma
tamam canım başlıyorum:)))
1. sen göğüs pompası kullandın mı..sezaryan sonrası süt gelmiyor diyen çokta(
2. sanırım ben epidural olucam Allahın izniyle. 1 gün önce iğneyi kesicem senin genel di dimi..epiduralse nasıldı dicektim
3.sen keseler hazırlamıştın ya bir ara müsit olduğunda ve imkanın olursa resmini koyarmısın kopya çekicemde:))))
ya daha aklımda çok soru var sana özelden yazarım bir ara.öpüyorum canım çokzemuszemus
nazlıcım, ah ah damarıma bastın canım :gitme: benim oglan emmiyor :umursamaz:
dogum yaptıgımdan beri göğsümü sagıyorum, artık göğüslerimde hal kalmadı, o kadar agrıyorki.. çok az emdi, mama ile besleniyor. bence emzirmeyi dene, benimki gibi emmezse elektrikli makina al.
benim dr epidural riskli oluyor dedi. zaten iğnenin içindeki kagıdıda okursan orada da yazıyor. ama doktorun yapıyorsa ona güven canım.
kese haırladım bir de bebekli çikolatalar var ya patanelerde satılanlardan, onlardan yaptım, hem çok ucuza mal oldu, hemde güzel oldu. fotoyu nasıl koyacagımı bilmiyorum ki. msn adresin varsa mail atatım sana canım.[/QUO
tamam canım sağol ben sana özelden atıcam mailimi çok sevinirim yollarsan. bende korkuyorum süt gelmezse diye ama boşver canım mama veren çok arkadaşım var hepside kocaman oldu bebişleri. bakalım benim doktor epidural diyor coraspini kesti zaten sadece iğne var. o da 12 saat etkili deniyor hayırlıısı bakalım daha araştırım ben kaydirigubbakcemile3 benim iğne saati gelmiş hepinizi öptüm çok... sana yazıcam lalcim daha özelden. ii geceler sana ve güzel bebişineopuyorumnanaktan
selvihancım canım ii geceler.
29selvihan bana sormadın ama cevap vereyim biz normal doğum yapmayacağımız için endişelenmen gerekmiyor canım.bende kullanıyorum sancıları önlemek için.hem benim 5 ayım bittiğinden beri var ancak 32.haftadan sonra kullanmaya başladım çünkü saatte 4 sefer olmaya başlamıstı.sen normal mü düşünüyorsun yoksa doktorum bana direk sezeryan dedi ve sanırım normal olan yok bizim gibi olanlarda.
ooooooo ne güzel eski elemanlar UZUN ZAMANDAN SONRA bugün burdalar CELENİM,GELGİTCİĞİM,NAZLIM,LAL82 canlarım nasılsınız.sizleri hep bir arada görmek çok güzel hemen fırsat bulunca izin verirsenişz bir kaç soru sorayım.
sevgili lal82 ve celen sizde doğum sancıları kasılmalar en erken ne zaman başladı ve ilaç kullandınız mı.ben allahın izniyle 33.haftayı bitirdim fakat 32.haftada NST de ağrı çıkınca dr.nidilat ilaç başladı.erken doğumu engelliyormuş.bu yüzden çok korkuyorum kızlar deneyimlerinize duaya çok ihtiyacım var.lütfen beni unutmayın.
ooooooo ne güzel eski elemanlar UZUN ZAMANDAN SONRA bugün burdalar CELENİM,GELGİTCİĞİM,NAZLIM,LAL82 canlarım nasılsınız.sizleri hep bir arada görmek çok güzel hemen fırsat bulunca izin verirsenişz bir kaç soru sorayım.
sevgili lal82 ve celen sizde doğum sancıları kasılmalar en erken ne zaman başladı ve ilaç kullandınız mı.ben allahın izniyle 33.haftayı bitirdim fakat 32.haftada NST de ağrı çıkınca dr.nidilat ilaç başladı.erken doğumu engelliyormuş.bu yüzden çok korkuyorum kızlar deneyimlerinize duaya çok ihtiyacım var.lütfen beni unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?