Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tamam canım ben ayrıntılı bir şekilde yazarım sana ama iki ayrı şeyler.epiduralde yanlış hatırlamıyorsam doğum sonrası ağrıyı kesmek için kateter takıyorlar.gerekli oldukça ordan ağrı kesici veriyorlar.neyse ben ayrıntıları iyice öğrenip yazayımopuyorumnanaktan

celencik burdasın diye sevindik nirelerdesin ayol.yoksa pc karşısında uyuyamı kaldın kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden.ayol özlettin kendinikaydirigubbakcemile3
cemrecik nasıl oldu iyileşti miopuyorumnanaktan

lal canım benimde sorum olacak sana.senin tansiyonunda cıkıstı son gebelik dönemlerinde diye hatırlıyorum.ona rağmen 38. haftan dolduktan sonra doğumun gerçekleşmiş.birde 30.-36. haftalarda hiç kanaman geldi mi ve ne gibi sorunlar olabiliyor bilgin var mı??
benim 35. haftamda kanamam geldi 2-3 gun ara ara devam etti.muane oldum ancak hersey normal.nişan dedikleri şey de değil zaten suanda gayet iyiyim.ancak epeyce korktum son gebelik dönemerinde kanımla ilgili bir sorun olurda bebeğimin kalbi durur mu diye endişeye kapıldım vesvese yapmaya başladım açıkcası ve 37 dolduktan sonra yanı 38.haftam dolmadan alınmasını düşündüm.tabi doktoruma söylemedim bu düşüncemde kaldı.ha bu arada kan değerime bakılmıstı ve normal cıkmıstı herşey.

teşekkür ederim selvihan çok sevinirim.

iyi geceler kızlar cıkıyorum ben cok bunaldım pc den ateş çıkıyor sanki kapatacağım artık.

Kızlarrr yarın sonucumu almaya gıdecem daha pıhtılaŞma dÜzeyımı bılmıyorum yarın ÖĞrenecem dua edın lÜtfen yÜksek Çıkmasın basıt bır Şey Çıksın ınŞallah....

benim bildiğimi kadarıyla üniversite hastanelerinde yapılıyor... Ama bazen büyük şehirlerde hastanelerde de olabiliyor...

bende üniversite de yaptırdım bazılarını bazılarınıda yapmadım daha hastanelerdede yapıldığını duydum galiba biraz pahalıymış bilmiyorum tam bilgim yok öyle duydum..

acaip sinirim bozuldu dün gece alt kiracıdan kablosuz ağla bağlanıyoruz.angut adam gece 1 dedimi modemi kapatıo benm internette tık die kesilio.hatta lal cime cevap yazdım gönder dedim internet kesilmiş Çok üzgünüm çoook cok gec olmasa aşağıya inicektim ama 1 de de kapıya dayanılmaz ki :umursamaz: bugun konusucaz kapatma die bakem napcek :mymeka:

celen, nazlı facebook msn falan kullanıyormusunuz?
msn var lal cim ama facebook yok gönderiim özelden yerimseniben
selvihancım benmde sertlesmeler 7. ayda basladı..ama ben doğuma kadar hiç girmedim nst ye :1closedeyes: doktorum gerek yok bunlar olası seyler dedi hep ama o korkuyu gel bide bana sor delikafadulden korkma canım kendini fazla yorma artık bol bol dinlen ve bol su iç yerimseniben dualarımız hep sizlerle :Saruboceq:

celen yattıınmı?
anasını sattımın interneti kapattı dün gece kiracı :mymeka: cok moralim bozuldu :mymeka: bu aksam kapatmazsa toplasalım eski ekip he ne dersiniz :teytey:

selvicim cemre cok şükür ii :Saruboceq: ah teezesi bide su dişleri bırtlataydı daha bi mutlu bebek olucaktı ama ı-ıh ne gelen var ne giden :uhm: ha bide kedi cağırmayı öörendi kaydirigubbakcemile3 gel pisi pisi dion parmaklarını oynatıo kaydirigubbakcemile3

kıslar dün iğneden sonra yatınca uyumuşum. halbuki ne güsel eski tayfa buradaydı. ya valla bise daha çok zaman ayırın lal, celen:))) ve şen

bende de kasılma o kadar çok ki ama ağrı yok. hayırlısı bakalım yarın gitcem doktora bizim paşa ne kadar oldu bakalım.

selvihancım canım valla anestezi konusunda bilgilerini bekliyoruz:))) ben biraz öğrendim ama ana kaynak daha ii olur.

celen,
cemre mi resimdeki... maşallah maşallah maaşallah.. ne tatlı olmuş, ne kadar büyümüş... Rabbim nazarlardan korusun... maşallahh..

ravzacım nasılsın kaç haftalık oldun nasıl gidiyor ne zamandır göremedim seni

canım saol şimdi iyiyim çarşamba günü bi tehlike atlattım büyük çapta bi kanamam oldu gece doktor hemen hastaneye aldı 3 gün hastanede yattım çok şükürki bebiş etkilenmemiş dış kanamaymış bebişim çok iyi kanamam kesildi 15 gün boyunca iğnemi bi gün durup bi gün yapıcam asprine devam
canım benim çok şükür 15 haftalığım zaman bi şekilde geçiyo işte bu sıpa ömründen ömür yiyo zaten hele allahın izniyle bi doğsun ben yapacaığımı biliyorum sıpaya doktor bile sen bu çoçuğu bi doğursaydın diyo daha ne diyim bacım doktor son sözü söledi

hayırlısı inşallah allahım sag salim kucagınada almayı nasip eder inşallah canım

celen,
cemre mi resimdeki... maşallah maşallah maaşallah.. ne tatlı olmuş, ne kadar büyümüş... Rabbim nazarlardan korusun... maşallahh..
evet lokumum kendileri şimdi buyuk yuklemeye calısıyorum koyabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3

:1shok: gecmiş olsun ravzacım a.s. cok şükür atlatmıssın ama içindeki korkuyu endişeyi tahmin ede biliyorum :1no2: allahım bir daha bööle bir sınavdan gecirmesin seni ve tüm hamiş canlarımı :Saruboceq:

nazlııııııııı doktordan gelince yaz emi bakalım nasılmıs minik yaramazım :asigim:

önce allah sonra iğnelerin sayesinde doğan bu topiğin ilk bebişlerinden olan 3 gün önce 9. ayını dolduran hayatımın anlamı cemre bebişim karsınızda :asigim: maşşallah diin emi teyzosları :asigim: ha bide alıntı yapmayın yarın siliciim yerimseniben

Son düzenleme:
maşallah allahım size bağışlasın evladınızı çok şeker bişey rabbim bütün olmayan arkadaşlara ve banada nasip etsin .paylaştığın için saol canım bize çok büyük moral oluyo :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…