selvihan canım eşine sorarmısın spinal ve epidural arasındaki fark neymiş diye.ben normal doğumda sancının azaltılmasına epidural amestezi deniyor diye biliyorum sezeryanda belden aşağı uyusturulmaya da spinal diye biliyorum.yok eğer bidiğimin dısında seylerse doktoruma yanlış danışmak istemem bilerek sorularımı sormalıyım.
tamam canım ben ayrıntılı bir şekilde yazarım sana ama iki ayrı şeyler.epiduralde yanlış hatırlamıyorsam doğum sonrası ağrıyı kesmek için kateter takıyorlar.gerekli oldukça ordan ağrı kesici veriyorlar.neyse ben ayrıntıları iyice öğrenip yazayımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim selvihan çok sevinirim.
bir sorum olacak bu pıhtılaşmayla ilgili testler sadece fakultedemi yapılıyor yoksa başka hastanelerdede yapılıyormu..
benim bildiğimi kadarıyla üniversite hastanelerinde yapılıyor... Ama bazen büyük şehirlerde hastanelerde de olabiliyor...
msn var lal cim ama facebook yokcelen, nazlı facebook msn falan kullanıyormusunuz?
selvihancım benmde sertlesmeler 7. ayda basladı..ama ben doğuma kadar hiç girmedim nst ye :1closedeyes: doktorum gerek yok bunlar olası seyler dedi hepooooooo ne güzel eski elemanlar UZUN ZAMANDAN SONRA bugün burdalar CELENİM,GELGİTCİĞİM,NAZLIM,LAL82 canlarım nasılsınız.sizleri hep bir arada görmek çok güzel hemen fırsat bulunca izin verirsenişz bir kaç soru sorayım.
sevgili lal82 ve celen sizde doğum sancıları kasılmalar en erken ne zaman başladı ve ilaç kullandınız mı.ben allahın izniyle 33.haftayı bitirdim fakat 32.haftada NST de ağrı çıkınca dr.nidilat ilaç başladı.erken doğumu engelliyormuş.bu yüzden çok korkuyorum kızlar deneyimlerinize duaya çok ihtiyacım var.lütfen beni unutmayın.
anasını sattımın interneti kapattı dün gece kiracı :mymeka: cok moralim bozuldu :mymeka: bu aksam kapatmazsa toplasalım eski ekip he ne dersiniz :teytey:celen yattıınmı?
celencik burdasın diye sevindik nirelerdesin ayol.yoksa pc karşısında uyuyamı kaldın kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden.ayol özlettin kendinikaydirigubbakcemile3
cemrecik nasıl oldu iyileşti miopuyorumnanaktan
ravzacım nasılsın kaç haftalık oldun nasıl gidiyor ne zamandır göremedim seni
hayırlısı inşallah allahım sag salim kucagınada almayı nasip eder inşallah canımbenimde tekrarlayan düşüklerim oldu daha doğrusu kalp durmasından kayıplarım 3.de gelişememe sorunu olmuştu ve yine kürtaj olmuştum.
şuan 4. de kaza eseri oldu araştırmamın ortasında baya bi süpriz oldu :)
hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:...
evet lokumum kendilericelen,
cemre mi resimdeki... maşallah maşallah maaşallah.. ne tatlı olmuş, ne kadar büyümüş... Rabbim nazarlardan korusun... maşallahh..
canım saol şimdi iyiyim çarşamba günü bi tehlike atlattım büyük çapta bi kanamam oldu gece doktor hemen hastaneye aldı 3 gün hastanede yattım çok şükürki bebiş etkilenmemiş dış kanamaymış bebişim çok iyi kanamam kesildi 15 gün boyunca iğnemi bi gün durup bi gün yapıcam asprine devam
canım benim çok şükür 15 haftalığım zaman bi şekilde geçiyo işte bu sıpa ömründen ömür yiyo zaten hele allahın izniyle bi doğsun ben yapacaığımı biliyorum sıpaya doktor bile sen bu çoçuğu bi doğursaydın diyo daha ne diyim bacım doktor son sözü söledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?