Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sevgili GELGİTCİĞİM ve NAZLICIĞIM canlarım benim eşime sordum .epidural ve spinal ayrı şeylermiş fakat eşim ikisininde uygulandığı spino-epiduralli doğumu öneriyor. Yani ikisinin beraber yapılmasını öneriyor. spinal ameliyat için epidural ameliyat sonrası ağrı için kateter takılarak yapılıyormuş.ikisinin aynı anda yapılması basitmiş uzun süren bişey değil ikisini bir arada yaptırırsa doğumda ve sonrasında çok rahat eder..inşallah sana yardımcı olmuşumdur.başka sorunuz olursa yazarsın.çok öptüm sevgilerleopuyorumnanaktan

maşallah allahım size bağışlasın evladınızı çok şeker bişey rabbim bütün olmayan arkadaşlara ve banada nasip etsin .paylaştığın için saol canım bize çok büyük moral oluyo :1hug:

Allah bağışlasın kızınızı çok tatlı maşallah

cok saolun canlarımopuyorumnanaktan allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq: bir evlat die acılan elleri geri cevirmesin :Saruboceq: cok bekledim kuzumu :çok üzgünüm: ona ulasasıya kadar neler yasadım bir ben bir allah bilir :çok üzgünüm: ama benide en ii sizler anlarsınız :sinifsinif: en kısa zamanda allahım sizlerede nasip etsin:Saruboceq:

canııımmm çok çok geçmiş olsun allah seni ve meleğini esirgesin inşallah bir daha yaşamazsın bende 7 haftalıkken 3 gün yatmıştım aynı sebeple aman aman dikkat et bol bol yat bi iş yapma canım yaa tekrar geçmiş olsun allaha emanet olun öptüm.

celen maşallah çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın yerim ben onun dudağını tüh tüh maşallah tekrar tekrar inşallah benim kızımda doğar da teyzesi böyle sevimli bir kız olur:Saruboceq:

selam arkadaşlar bu hamile ve çocuğu olan arkadaşlar pıhtılaşma sorunu yaşadığı halde hamile ve doğum yapmış insanlarmı. çok güzel yani maşallah bende yarın sonucumu almaya gitcem bakalım inşallah değerlerim hamileliğe engel değildir... yani pıhtılaşma sonuçlarım...

nasıl bı tatlılıktır bu ya...41 bucuk kere maasalaahhhhhhhhhhhhhh cemrecığe :))))))))))

cok saolun bitanelerim cok daha güzelleri sizlerin olsun..hayırlı evlat olsunlar vatana millete ailelerine :Saruboceq:

evet canım burdaki herkes pıhtılasma sorunu yasayan kişiler.bizler doğum yaptık şimdi hamişlerimiz var inşallah onlarda alıcaklar kucaklarına :Saruboceq: ve tabiki umutla beklediğimiz hamiş adaylarımız :Saruboceq: sakın umudunu yitirme..allahım dermansız dert vermesin herseyin vakti zamanı var yerimseniben

celencim maşaallah bebeğine artık kocaman bir kız olmuş darısı bizlere inşaallah sevgiler...

kızlar günaydın herkese :) bu arada ne zamana kadar göbekten yapmaya devam etiniz ben hala göbekten yapıyorm. dr.um bacağa geçebilirsin dedi ama ben rahat vuruyorum diye göbekten devam eiyorum bebişe denk gelme ihtimali yokmuş bu iğnelerin.

Celen bebişin çok tatlı zeytin gözlüüü :) allah nazarlardan ve hastalıklardan korusun.

cnm ben yanlış hatırlamıyorsam 22. haftaya kadar göbekten yaptım. şimdi ise hemen hemen bir aydır bacaktan yapıyorum. göbeğim hem büyüdüğü hemde çok beze yaptığı için benimde doktorum koluna ya da bacağına yapabilirsin dedi.

celencim maşaallah bebeğine artık kocaman bir kız olmuş darısı bizlere inşaallah sevgiler...

tesekkür ederim canlarım opuyorumnanaktan

celennndelikafadulden cemre hanım pek güsell allah anasına babasına bağışlasın şu zilloşu getirde ben biraz mıncuklayım yaavereliniortak

ravzacım kaç gündür yoktun ya çok merak etmiştim demek kanaman oldu çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın şimdi daha iyisin değilmi :teselli:yat dinlen aman diyim bişi olmasın bebişe allah yardımcın olsun canım dualarım seninle :Saruboceq:

eser maşşallah bebişi büyüttün allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlar yaa moralim bozuk geçen perşembe 50lik şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmış bu hafta içi 100lük şeker yüklemesi yapılacak off canım sıkıldı bi şeker eksikti.kızlar 100lük kime yapılmıştı nasıl oluyordu yaptıran ya da bilen var mı öptüm sizi.

çok yüksek çıkmamış canım moralini bozma sidoya yapılmıştı sanırım onunda yüksek çıkmıştı ama heralde yüzlükte bişi çıkmadı genelde öyle oluyormuş üzülme fazla yüksek değil:teselli:

günaydın arkadaşlar şimdi geldim doktordan pıhtılaşma değerlerimi yeni öğrendim bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın çok üzgünüm inanılmaz derecede hemde.... mthfr c6777 doktor iğne falan dedi ama gebe kalınca insan yinede yaşayandan duymak istiyor

nazlı nasıolsın.dr.ye gidecektin merak ettim sonucu inişallah bebişinde sende çok iyisindir.merakta bırakma bizi ilk fırsatta yazopuyorumnanaktan.opuyorumnanaktan

bkale canım benim geçmiş olsun sıkma canını.değerin çok yüksek değil.genelde diyet veriyorlar .şekerli gıdaLARA DİKKAT ET.100 test biraz uzun sürüyor hazırlıklı git. inşallah onda çıkmaz.stres şekeri yükseltiyor o yüzden daha rahat ol.opuyorumnanaktan

gelevera canım benim bizde aynı yollardan geçtik.hiç korkma iğne aspiri,n ve doğru dr.ile mutlu sopna ulaşan bir çok annemiz var.inşallah sende onlardsan olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…