maşallah allahım size bağışlasın evladınızı çok şeker bişey rabbim bütün olmayan arkadaşlara ve banada nasip etsin .paylaştığın için saol canım bize çok büyük moral oluyo :1hug:
Allah bağışlasın kızınızı çok tatlı maşallah
canım saol şimdi iyiyim çarşamba günü bi tehlike atlattım büyük çapta bi kanamam oldu gece doktor hemen hastaneye aldı 3 gün hastanede yattım çok şükürki bebiş etkilenmemiş dış kanamaymış bebişim çok iyi kanamam kesildi 15 gün boyunca iğnemi bi gün durup bi gün yapıcam asprine devam
canım benim çok şükür 15 haftalığım zaman bi şekilde geçiyo işte bu sıpa ömründen ömür yiyo zaten hele allahın izniyle bi doğsun ben yapacaığımı biliyorum sıpaya doktor bile sen bu çoçuğu bi doğursaydın diyo daha ne diyim bacım doktor son sözü söledi
nasıl bı tatlılıktır bu ya...41 bucuk kere maasalaahhhhhhhhhhhhhh cemrecığe :))))))))))
cok saolun bitanelerim cok daha güzelleri sizlerin olsun..hayırlı evlat olsunlar vatana millete ailelerine :Saruboceq:celen maşallah çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın yerim ben onun dudağını tüh tüh maşallah tekrar tekrar inşallah benim kızımda doğar da teyzesi böyle sevimli bir kız olur:Saruboceq:
selam arkadaşlar bu hamile ve çocuğu olan arkadaşlar pıhtılaşma sorunu yaşadığı halde hamile ve doğum yapmış insanlarmı. çok güzel yani maşallah bende yarın sonucumu almaya gitcem bakalım inşallah değerlerim hamileliğe engel değildir... yani pıhtılaşma sonuçlarım...
kızlar günaydın herkese :) bu arada ne zamana kadar göbekten yapmaya devam etiniz ben hala göbekten yapıyorm. dr.um bacağa geçebilirsin dedi ama ben rahat vuruyorum diye göbekten devam eiyorum bebişe denk gelme ihtimali yokmuş bu iğnelerin.
Celen bebişin çok tatlı zeytin gözlüüü :) allah nazarlardan ve hastalıklardan korusun.
celencim maşaallah bebeğine artık kocaman bir kız olmuş darısı bizlere inşaallah sevgiler...
kızlar günaydın herkese :) bu arada ne zamana kadar göbekten yapmaya devam etiniz ben hala göbekten yapıyorm. dr.um bacağa geçebilirsin dedi ama ben rahat vuruyorum diye göbekten devam eiyorum bebişe denk gelme ihtimali yokmuş bu iğnelerin.
Celen bebişin çok tatlı zeytin gözlüüü :) allah nazarlardan ve hastalıklardan korusun.
kızlar yaa moralim bozuk geçen perşembe 50lik şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmış bu hafta içi 100lük şeker yüklemesi yapılacak off canım sıkıldı bi şeker eksikti.kızlar 100lük kime yapılmıştı nasıl oluyordu yaptıran ya da bilen var mı öptüm sizi.
kıslar dün iğneden sonra yatınca uyumuşum. halbuki ne güsel eski tayfa buradaydı. ya valla bise daha çok zaman ayırın lal, celen:))) ve şen
bende de kasılma o kadar çok ki ama ağrı yok. hayırlısı bakalım yarın gitcem doktora bizim paşa ne kadar oldu bakalım.
selvihancım canım valla anestezi konusunda bilgilerini bekliyoruz:))) ben biraz öğrendim ama ana kaynak daha ii olur.
kızlar yaa moralim bozuk geçen perşembe 50lik şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmış bu hafta içi 100lük şeker yüklemesi yapılacak off canım sıkıldı bi şeker eksikti.kızlar 100lük kime yapılmıştı nasıl oluyordu yaptıran ya da bilen var mı öptüm sizi.
günaydın arkadaşlar şimdi geldim doktordan pıhtılaşma değerlerimi yeni öğrendim bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın çok üzgünüm inanılmaz derecede hemde.... mthfr c6777 doktor iğne falan dedi ama gebe kalınca insan yinede yaşayandan duymak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?