Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende mthfr 677 heterezigotum ve şuanda 25 haftalık hamileyim. evet doktorunun dediği gibi hamile kalınca iğne kullanacaksın ben şimdi hergün kullanıyorum ama inan korkulacak birşey yok. bu bizim rahatsızlığımız ve bebişlerimiz için tedavisi böyle üzülme lütfen. doktorun coraspirin folik asit falan verdi mi heterezigot mu yoksa homozigot mu çıktı? tekrar geçmiş olsun canım.

sağol canım inşallah öyledir ama insan korkuyor ilk başta. benim homozigot mu heterezigotmu olduğu yazmıyor doktorda bir şey söylemedi.. baştaki yazanlarıda yazayım belki anlarsın sen. pt g20210a kafamçokkarıştı

gelevera canım benim bizde aynı yollardan geçtik.hiç korkma iğne aspiri,n ve doğru dr.ile mutlu sopna ulaşan bir çok annemiz var.inşallah sende onlardsan olursun.
inşallah canım ya işte korkmamak elde değil...

29selvihan canım yazdımğımdan homozigotmu heterezigotmu olduğu anlaşılmıyormu yaa ben anlamıyorum yarın doktoruma götüreyim. kadın doğumcu anlarmı ben elazığa gidip orda genetiğe yaptırdım ve gelişigüzel ordaki kadın doğumcuya gösterdim. kendi doktoruma götürmedim daha.... mafoldumben :çok üzgünüm:

reisdevrim ordasın gördüm nasılsın canım umarım iyisindir bir haftadır merakta bıraktın bizi hemen yaz meraklandırma artık

merhaba kızlar evet son bir haftadır evde yatıyodum ve çok stresli günler geçirdim ve malesef düşük yaptım(ama bu seferki hamilelik çok garipti. biliyosunuz herşey adete 8 gün kala başladı kan testinde 50 olduğunu öğrenmiştim sonra iki günde bir kan alındı artış bir aralar normaldi sonra bir hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu. doktora gittiğimde değer istediğimiz kadar yükselmemişti ama moralimizi bozmayalım takip edelim dedi. progestonlar fitiller jeller hepsini kullandım. bu arada iğnemide oldum tabi. 2 günde bir yapılan kan testlerinde bebiş bizi bir üzdü tamam dedik herşey bitti dediğimiz anda değer yükseldi. 6 haftalık olması gerekirken kese görünmedi ve değer haftasına göre düşüktü ama biz yinede umutluyduk çünkü kahverengi akıntım ve ağrım yoktu hiç bir düşük belirtim yoktu. sonra doktorlar aklıma dış gebelik olma ihtimalini söylediler. çok korktum tabi. neyse geçen hafta cuma günü tekrar kan alıp artık vajinal bakılacaktıki perşembe gecesi bir kasık ağrısıyla uyandım ve gece tuvalette birden düşük yaptım. hiç bir ağrım ve kanamam yoktu çok şaşırdım tansiyonum düştü bayılıcam sandım o anda. zaten cuma günkü bthcg değeri de düşmüştü. şimdi düşük ilacı kullanıyorumki içimde parça kalmasın diye. ankaraya gitmek kısmet bile olmadı sizin anlayacağınız(( kastamonuda bir doktor tavsiye ettiler adam tam hanzo çıktı. neymiş ultrasonda görünmeyen bir bebek düşermiymiş. hiç bir doktora güvenmiyorum artık kızlar. burdaki doktorumda ilk gebeliğimde kürtaj olduğu için diğer iki bebeğin tutunamadığını ve kürtaj sonrası rahimde bir sıkıntı olabileceğini söyledi. kanda pıhtılaşma yoktu ve iğnemi oluyodum. bu kadar erken dönemde düşük olması ona bebeğin rahimde tutunacak sağlıklı bir yer bulamadığını düşündürdü. bilmiyorum kızlar işte böyle. sizler naptınız bu arada. DıNAMıS nasıl. KRıZANTEM iyidir umarım. bende geçmişi okuyodum

bkale 4 saat aç kalıyorsun bu şeker yüklemesinde. yanında birini bulundur bne hem açlıktan hemde kan tuttu diye bayılmıştım sinirlerim gerilmişti. çok gergin gitmiştim bide o glukoz mafetmişti midemi. 4 kez kan alıyorlar ve saat başıydı açlık susuzluk mafetmişti.

sonuyok çok sağol büyüttük valla, ölemi olacak böle mi olacak derken bak ne kadarlık oluvermişim. seninde haberini alırım inşallah kısa zamanda :

REİSİDEVRİMMMM yaz artık nasılsınn

şimdi napıcağımı bilmiyorum((( herşey sil baştan oldu. her zaman sağlıklı bir bebek olucaksa allahım nasip et dedim sanırım sağlıksızdı ve allahım beni daha çok üzmedi. şimdi iyi bir doktor arıyorum kızlar bu tekrarlayan düşüklerde herşeyin iyice araştırılmasını istiyorum artık. benim son iki gebeliğimdede bebekler tutunamamışlardı ve 6 haftalık olmaları gerekirken 2. gebeliğimde 4 haftalık kese görünüyodu. bunda keseyi dahi göremedik. son adet tarihime göre 6 haftalıkken düşük yaptım. en son değerim 800 dü zaten(( neden böyle oluyo kızlar bileniniz varmı. neden bebek gelişemiyo ve tutunamıyo. birde bana bir doktor tavsiye edin nolur çıkmazdayım inanın(((

Bu arada beni soran ve merak eden tüm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. bu topiğin bana uğur getirdiğini ve bu sefer olucağını düşünmüştüm ama yine olmadı((( ama yinede dualarınıza inanıyorum ve herşey çok güzel olucak biliyorum

geçmiş olsun ama üzülme zamanın ne zamansa mutlaka alıcaksın allahın izniyle mis kokulu bebişini. buna inanıyorum. bu arada dr.lar hakikatten bilmeyebiliyorlar... benim bu bebişim için eski dr.um kesen bozuk bu da düşücek alalım demişti o gün neler yaşadığımı bir ben bilirim bir de alalh... sonra netten şimdiki dr.umu buldum da şükür halaa bebişim benimle... kendini biran önce toparlaa ve bebişine odaklan kısa sürede alıcaz haberini :)

:Saruboceq:
canım aynı durumu 3 hafta once yasadım.50 lık 161 cıktı.100 luk yapıldı.tabı ondakı degerlerde yuksektı.bu yuzden dıyete basladım.ama uzulme.bunu ogrenmek bızım ıcın ıyı oldu.daha dıkkatlı davranıcaz artık.dıyet oyle cok katı deıl zaten.ılk basta zorlandım canım sıkıldı ama sukur ıyıyım sımdı.bebısler ıcın herseye deger.yeterkı ınsulıne gerek kalmasın.dıyet kolay canım.mutlaka yaz sonuclarını olurmu.3 saat suruyo.saat bası kan alıcaklar.ınsallah ıyı cıkar.ama olmasada uzukme caresı olan bısey cok sukur...yaz olurmu sonucları:Saruboceq:

selvihancım benim doktorda yer yok iki gün boyunca çarşambaya ancak zar zor aldım randevumu.malum son görüşme olcaka doğum öncesi aceleye gelmesin. şimdi gidersem araya kaynarım diye beklicem bende çarşambayı. herşeyi sorucam artık doğum öncesi Allah'ın izniyle. sen nasılsın tatlım nasıl oldun. benim oğlan sertleşmeye devam yani rahim zaman zaman taş oluyo. herkes normal diyor gerçi doğuma hazırlık evresi falan bakalım hayırlısı sağ salim yüzlerini görüp kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah. çok öptük sizi:)))

canım nasılsın....okuyorum yazdıklarını hep ama bı turlu kısmet olmamıstı sana yazmak.bız cok yakınız senle nerdeyse aynı gıdıoruz.senın bebıs maasallah tombıkmıs ne guzel.bızde 1300 grız teyzesı.ıyıyız cok sukur.seker dıyetı benı zorluyo bazen ama bebısım ıcın deger....sende anlat arada.yaz olurmu...

ıgneye gelınce bende aynı senın gıbıyım.gobege alıstıgım ıcın hala gobekten devam edıyorum.sankı canım daha az acıyo gobekte.fakat tabı gobek buyudukce ve gerıldıkce zorlasıyo.ben bacagı denedım 1 2 kez.ama cok morardı ve beze oldu.bıde acıyo (( o yuzden yapabıldıgım kadar gobek yapıcam.belkı son 1 ay gecerım bacaga.kolu hıc dusunmuyorum.cok acıyo cunku.ıste boyle canım.kendıne ve bebıse ıyı bak.optum

canım verdiğin moral için çok teşekkür ederim. inan tek sıkıntım iyi bir doktor bulamamak. o kadar para harcadım bu hamileliğimdede ama inan gönlüme yatan ve ilgilenen bir doktor yok. senin doktorun kim acaba

canımmm...cok uzuldum ınan.ama allahın dedıgı oluyor ıste.napsak nafıle.sakın salma kendını olurmu.toparlanmaya bak.bak esın var sen varsın guzel bı evlılıgın var.yasın genc.ben hep bunları dusunmustum.bılıyorum soylemek kolay yapmak zor.ama gayret et bı tanem kendını salmak yerıne tutunmaya calıs.hem bak bence sen dırek ankarada lutfu hocaya gıt.cunku cogu kadın dogumcu tekrarlayan dusukler konusunda basarısız.deneme yanılma yapıyolar.bende aynı senın gıbı en buyuk sıkıntım doktor meselesıydı.ankaraya yakın olsaydım gıtcektım.ama gıdemedım.sonra burdakı kızlar saolsunlar cok yol gosterdıler.lutfu hocanın maıl adrsını aldım ona yazdım.oda bana kesınlıkle ıgne deyınce kendı doktorumu zorla ıkna ettım.her zamanda bı sorun olsa yazdım kendısıne.hep cevap verdı.bence madem yakınsın gıt mutlaka.esas tedavını o yurutur sen yıne bulundugun yerdede aylık takıplerını herhangı ıyı bbı doktora yaptırısın. hem bak benden sana bı tıyo doktorlara hoca boyle olması gerektıgını soyledı deyınce bısey dıyemıyolar cunku adam prof. hersey duzelcek.gorceksın bak.sadece bıraz daha sabır ve emek canım...yanındayız bız...:Saruboceq:

reis devrim çok geçmiş olsun. ama sakın umutsuzluğa kapılma Allah en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

canım verdiğin fikir ve güzel dilekler için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan bir gün ağladım zırladım evin içinde sonra gördümki kendi kendime yapıyorummafoldumbensonuçta olmuşla ölmüşe çare bulunmuyo ne kadar üzülsemde giden geri gelmiyo ve ben sağlığımdan oluyorum kalktım ertesi gün gezmeye başka bir ile gittim bize 2 saat uzaklıkta. kuaföre gittim gezdim şuan iyiyim ve artık olan oldu iyi bir doktor bulmam lazım diyorum bana yol göstermesi için. lütfü beyi kesin gözüyle bakıyorum artık. tüp bebek merkezlerine de gitmek istemiyorum sonuçta maddi çıkarları var ve gereksiz işlem yapmalarını istemiyorum. birde devlet memuruyuz ve hacettepede sevkle işlemleri yaptırırız gibi geliyo

herkese merhaba arkadaşlar
reisdevrim canım ya cok üzüldüm aynı gün lekemiz gelmeye başlamıştı benımde 6 haftalıktı ve bende gece düşük yapmıstım hep aynı seylerı yasamısız gercekten cok üzüldüm gecmıs olsun allah bı daha yasatmasın aynı acıları. bende toparlandım artık sende bir an önce toparlanırsın umarım fazla üzülme demekki saglıklı degılmıs ben kendıme hep bunu soyledım.benım doktorum düşük yaptıgım gün iğne verdi rahmi temizlesin diye cok ıyı oldu sanada bi ilaç verdımı doktorun? lütfü beye gitmeyimi düşünüyosun? bende düşündüm hatta bu perşembeye randevu aldım ankaraya gıdelım bırde lütfü beye danısalım konusalım dıye ama konyadan kalkıp ankaraya gitmek için degermı acaba doktorumla aynı seyleri söyler diye pek istemedim birde muayene ücreti cok pahalı geldı(300 tl miş) aynı seyleri soylemesi için okadar yol ve yorgunluk degecekmı dıye düşünüyoruz eşimle karar veremedik.umarım bırdaha yasamayız aynı acıları hepimizin bu son olur tekrar gecmıs olsun öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…