günaydın arkadaşlar şimdi geldim doktordan pıhtılaşma değerlerimi yeni öğrendim bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın çok üzgünüm inanılmaz derecede hemde.... mthfr c6777 doktor iğne falan dedi ama gebe kalınca insan yinede yaşayandan duymak istiyor
canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende mthfr 677 heterezigotum ve şuanda 25 haftalık hamileyim. evet doktorunun dediği gibi hamile kalınca iğne kullanacaksın ben şimdi hergün kullanıyorum ama inan korkulacak birşey yok. bu bizim rahatsızlığımız ve bebişlerimiz için tedavisi böyle üzülme lütfen. doktorun coraspirin folik asit falan verdi mi heterezigot mu yoksa homozigot mu çıktı? tekrar geçmiş olsun canım.
inşallah canım ya işte korkmamak elde değil...gelevera canım benim bizde aynı yollardan geçtik.hiç korkma iğne aspiri,n ve doğru dr.ile mutlu sopna ulaşan bir çok annemiz var.inşallah sende onlardsan olursun.
canım hazırlıklı git derken anlamadım ne yapmam gerek? bu arada iyi dileklerin için sağol canım.
merhaba kızlar evet son bir haftadır evde yatıyodum ve çok stresli günler geçirdim ve malesef düşük yaptım(ama bu seferki hamilelik çok garipti. biliyosunuz herşey adete 8 gün kala başladı kan testinde 50 olduğunu öğrenmiştim sonra iki günde bir kan alındı artış bir aralar normaldi sonra bir hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu. doktora gittiğimde değer istediğimiz kadar yükselmemişti ama moralimizi bozmayalım takip edelim dedi. progestonlar fitiller jeller hepsini kullandım. bu arada iğnemide oldum tabi. 2 günde bir yapılan kan testlerinde bebiş bizi bir üzdü tamam dedik herşey bitti dediğimiz anda değer yükseldi. 6 haftalık olması gerekirken kese görünmedi ve değer haftasına göre düşüktü ama biz yinede umutluyduk çünkü kahverengi akıntım ve ağrım yoktu hiç bir düşük belirtim yoktu. sonra doktorlar aklıma dış gebelik olma ihtimalini söylediler. çok korktum tabi. neyse geçen hafta cuma günü tekrar kan alıp artık vajinal bakılacaktıki perşembe gecesi bir kasık ağrısıyla uyandım ve gece tuvalette birden düşük yaptım. hiç bir ağrım ve kanamam yoktu çok şaşırdım tansiyonum düştü bayılıcam sandım o anda. zaten cuma günkü bthcg değeri de düşmüştü. şimdi düşük ilacı kullanıyorumki içimde parça kalmasın diye. ankaraya gitmek kısmet bile olmadı sizin anlayacağınız (( kastamonuda bir doktor tavsiye ettiler adam tam hanzo çıktı. neymiş ultrasonda görünmeyen bir bebek düşermiymiş. hiç bir doktora güvenmiyorum artık kızlar. burdaki doktorumda ilk gebeliğimde kürtaj olduğu için diğer iki bebeğin tutunamadığını ve kürtaj sonrası rahimde bir sıkıntı olabileceğini söyledi. kanda pıhtılaşma yoktu ve iğnemi oluyodum. bu kadar erken dönemde düşük olması ona bebeğin rahimde tutunacak sağlıklı bir yer bulamadığını düşündürdü. bilmiyorum kızlar işte böyle. sizler naptınız bu arada. DİNAMİS nasıl. KRİZANTEM iyidir umarım. bende geçmişi okuyodum
kızlar yaa moralim bozuk geçen perşembe 50lik şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmış bu hafta içi 100lük şeker yüklemesi yapılacak off canım sıkıldı bi şeker eksikti.kızlar 100lük kime yapılmıştı nasıl oluyordu yaptıran ya da bilen var mı öptüm sizi.
kızlar günaydın herkese :) bu arada ne zamana kadar göbekten yapmaya devam etiniz ben hala göbekten yapıyorm. dr.um bacağa geçebilirsin dedi ama ben rahat vuruyorum diye göbekten devam eiyorum bebişe denk gelme ihtimali yokmuş bu iğnelerin.
Celen bebişin çok tatlı zeytin gözlüüü :) allah nazarlardan ve hastalıklardan korusun.
geçmiş olsun ama üzülme zamanın ne zamansa mutlaka alıcaksın allahın izniyle mis kokulu bebişini. buna inanıyorum. bu arada dr.lar hakikatten bilmeyebiliyorlar... benim bu bebişim için eski dr.um kesen bozuk bu da düşücek alalım demişti o gün neler yaşadığımı bir ben bilirim bir de alalh... sonra netten şimdiki dr.umu buldum da şükür halaa bebişim benimle... kendini biran önce toparlaa ve bebişine odaklan kısa sürede alıcaz haberini :)
Bu arada beni soran ve merak eden tüm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. bu topiğin bana uğur getirdiğini ve bu sefer olucağını düşünmüştüm ama yine olmadı((( ama yinede dualarınıza inanıyorum ve herşey çok güzel olucak biliyorum
canımmm...cok uzuldum ınan.ama allahın dedıgı oluyor ıste.napsak nafıle.sakın salma kendını olurmu.toparlanmaya bak.bak esın var sen varsın guzel bı evlılıgın var.yasın genc.ben hep bunları dusunmustum.bılıyorum soylemek kolay yapmak zor.ama gayret et bı tanem kendını salmak yerıne tutunmaya calıs.hem bak bence sen dırek ankarada lutfu hocaya gıt.cunku cogu kadın dogumcu tekrarlayan dusukler konusunda basarısız.deneme yanılma yapıyolar.bende aynı senın gıbı en buyuk sıkıntım doktor meselesıydı.ankaraya yakın olsaydım gıtcektım.ama gıdemedım.sonra burdakı kızlar saolsunlar cok yol gosterdıler.lutfu hocanın maıl adrsını aldım ona yazdım.oda bana kesınlıkle ıgne deyınce kendı doktorumu zorla ıkna ettım.her zamanda bı sorun olsa yazdım kendısıne.hep cevap verdı.bence madem yakınsın gıt mutlaka.esas tedavını o yurutur sen yıne bulundugun yerdede aylık takıplerını herhangı ıyı bbı doktora yaptırısın. hem bak benden sana bı tıyo doktorlara hoca boyle olması gerektıgını soyledı deyınce bısey dıyemıyolar cunku adam prof. hersey duzelcek.gorceksın bak.sadece bıraz daha sabır ve emek canım...yanındayız bız...:Saruboceq:
reis devrim çok geçmiş olsun. ama sakın umutsuzluğa kapılma Allah en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?