Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nazlıcım az kaldı...heyecan dorukta dımı :)) ayyy ne guzel allah kolaylıkla saglıkla hayırla kurtulmayı kısmet etsın ınsallah canım.soyle guzelce bı dogur gelde senı soru yağmuruna tutalım olmazmı? o sertlesmeler bende basladı.erkenmı bılmıyorum.30. haftamdayım.doktorum normal dıyo.bazen korkuyorum ama.ınsallah gorucez o guzel gunu dımı?::ecrin_bebek: guzel haberlerını yaz bıze dogumdan once haber verkı dualarımızı yollayalım olurmu canım...

canım merhaba. evet seni tamamen kader arkadaşı olarak görüyorum aynı gün birdenbire kahverengi akıntımız olmuştu ve baksana ikimizde birden gece düşürdük bebişlerimafoldumbenbende tam 6 haftalık olmuşken düşük yaptım. hoş benimki son adet tarihine göre 6 haftalıktı ama normalde keseyi bile görememiştik değerlerim çok yavaş artıyodu nedense. doktor bebek tutunamıyo dedi bilmiyorum sebebinidemafoldumbenbanada iğne değilde düşük hapı verdi birkaç parça vardı onlarda temizlenmiş sanırım bugün ultrasona girdim yine.
canım bende ankaraya çok yakın değilim nerden baksan 9-10 saatlik bir yol. hem yol parası hem muayene bizi bayağı bayağı fazla olucakda keşke verdiğimiz paranın karşılığını alabilsek ilgilenmeden birde başından savarsa bizi artık patlarım sanırım. bu bebektede 2 doktora gittim muayeneleri 100 YTL ve inan 5 dakika ilgilenmediler bile. sinir oluyorum artık bütün doktorlarakötükedihüsobirde sanırım denemekten başka çaremiz yok. ben özel tüp bebek merkezlerine gitmek istemiyorum gereksiz işlem yaparlarsa diye ysonuçta adamların gözü paradan başka bir şey görmüyo. hacettepe bu konuda çok iyi diye duydum ama bilemiyorum. daha önceki tahlillerimi gazide doçent dr. mehmet erdeme yaptırmıştım ama çok ilgilenmedi oda. offf bilmiyorum güzelim ya allah yardım etsin ne diyim.sen git bakalım bir haberlerini verirsin burdan banada

KAHVE LOKUM CELEN BKALE VE SONUYOK canlarım hepinize çok teşekkür ederim çok şükürki tehlikeyi atlatım bende bebişimde çok iyiyiz bol bol dinleniyorum çok korktum ama geçti arkadaşlarım desteğinize teşekkür ediyorum hepinize

REıS DEVRıM canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş demekki dediğin gibi sağlıklı bi bebek değilmiş moralini yüksek tutmaya çalış yüce rabbim yüzünü elbet güldürecek allhım gönlünün muradını versin

ravza teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun geçmişi dönük olarak şimdi okudum yaşadıklarını. kanama atlatmışsın sanırım. gayet stresli ve sıkıntılı günler geçirdiğinin farkındayım. bir bebeğimiz olucak ama sağlıklı bir anneleri olucakmı çok merak ediyorum. ruhsal açıdan yani. inan bana şu son üç hafta her gün ayrı bir stres yaşadım. yani bir değer yükseldi tam ümitlendik. bir akıntı başladı üzüldük ama doktora gittiğimizde değer iyiydi. sonra hiç bir şey yokken birden değer düştü. bu sefer tamam dedik herşey bitti hapları ve tedaviyi kestik düşecek diye. sonra tekrar kan testi eee bu seferde yükselmiş kan iğnelere ve haplara devam dendi. sonra birden bir gece aniden düştümafoldumbenofff inan sinir harbiydi benim için. ve bir cuma gecesi allahımdan hakkımda hayırlısını istedim biran önce allahım dedim hakkımda hayırlısın nasip et. ve inan daha o gece düşük yaptım. demekki diyorum hakkımda hayırlısı buymuş. şükrediyorumki çok çabuk ve az bir ağrıyla atlattım. şimdide hap kullanıyorum kalan parçalar düşsün diye. ama burdaki doktor kafamı karıştırdı. ikinci düşüğümde de ve bundada bebek rahme yerleşememişti ve gelişmeleri geridendi. yani 6 haftalık olması gerekirken 2. si 4 haftalık göründü kesesi. bundada 6 haftalıkta bile keseyi göremedik. doktor ilk bebekteki kürtaj sonucu rahimde fazla kazınmadan dolayı bebeğin yerleşecek yer bulamadığını yada kürtajdan sonra kalan parçanın enfeksiyon yaptığını ve rahimde yapışıklık oluşturabileceğini bunun içinde rahme ilaç verip vajinal ultrasonla bakmamız gerektiğini falan söyledi çokta güvenemiyorum aslında burdaki imkanlar kısıtlı yanlış birşey yaptırmak istemiyorum. bana gerçekten iyi bir doktor bulun nolurmafoldumben içim sıkılıyo artık boşa para verip netice alamamaktanmafoldumben

binbirgece canım bende de ramatoid artrit war. Ege üniversitesinde yasemin kabasakal a gittim ben. çok erken gittiğim için tedaviye çok çabuk cvp verdim. Tavsiye edebilirim kendisini. Hem bütün tahlillerini yaptırabilosun ege de. Biraz prosedür war tabi ama bence hemen gitmelisin. çünkü ağırlaştımı hastalığın tedavisi de uzun sürebilir. 342 21 42 nolu sekreterlik telefonundan (direk ramatoloji nin telefonu bu) yasemin hnım için randevu alabilirsin. Ama hemen de veremeyebilirler ısrarcı ol biraz bence. En erkene almaya çalış. Hem oraya birisinin seni göndermesine de gerek yok. Kendin randevu alıp gidebiliyorsun. Ama vizite ücreti war tabi. En son 2 sene önce 100 tl ödemiştim ben. Ama 1 kereye mahsus oluyor o. Bir daha vermiyorsun. Sakın ihmal etme canım romatizmanı. Ben orda ne hastalar gördüm. Acele et.
Ve benim bu pıhtılaşma hastalığımda bu romatizma yüzünden olabilirmiş. Romatizma hastalığım olduğunu kadın doğum doktoruma ilk gittiğim gün söylemiştim o da bu tahlili istemişti benden. Saolsun iyiki istemiş. Diğer arkadaşlarım gibi acı çekmeden bebeğime kavuşmamı sağlayacak inşallah canım doktorum. Sende elini çabuk tut bence canım. çok öptüm.

canım ilgin için teşekkürler muhakkak yazacağım sonuçları inşallah çok yüksek çıkmaz. bu ara da diyet nasıl biraz bahsedebilir misin?a.s.

canım ben geçen 50lik te bile açıktım susadım diye fena olmuştum bunda nasıl dayanırım bilmiyorum. ilgin için sağol tatlım inşallah çıkmaz birşey. seninki nasıl çıkmıştı? öptüm

canım benim çok çok geçmiş olsun inan ne söylenir bilmiyorum ama allah sabır versin. hayırlı zamanda inşallah kavuşacaksın bebeğine ben buna inanıyorum.dualarım seninle:Saruboceq:

reisdevrim ve krizantem çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.bende yaşadım anlıyorum sizleri...söyliyecek söz bulamıyorum

Canımm benim çok geçmiş olsun ... Bebişinin iyi olduğuna çok sevindim...Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...

Reisdevrim canım çok üzüldüm...Hayırlısı buymuş diye düşünmemiz gerekiyor...İnşaallah bu son olur canım...Lütfü Beye mutlaka gitmelisin...Bana yaptırdığı testleri görsen , ne var ne yok hepsine baktırdı...lupus hastalığına bile baktırmış...Lupus ta düşüğe neden oluyormuş...Muayenesinden sonra seni direk hacettepe hastanesindeki hemşiresine yolluyor , hemşiresi istediği testleri yazıyor ve sevkinle bütün istenilenleri sıra beklemeden yaptırabiliyorsun...Tabi bu arada 8 tüp filan kan alınıyor...Lütfü bey bütün ihtimalleri düşünüyor ve her şeye baktırıyor...Hakkında hayırlısı olur inşaallah canım...

Sevgili reisdevrim çok geçmiş olsun canım ..Allahtan hayırlısı değilmiş demekki .. İlerleyen haftalarda olsa daha çok üzülürdün...En kısa zamanda iyileşmeni diliyorum..Yaptırman gereken başka incelemeler varsa bu arada yaptır , rahim filmi gibi ..İçin rahat eder ..Kese görünmediğinde kimyasal gebelik diye biliyorum ben...Burada çoğu arkadaşımızın başına gelmişti..Pes etmek yok..Bir dahaki hamileliğinde 3 ayı doldurmadan kimseye söyleme istersen canım...Bir de herkese açıklama yaparken , anlatırken daha çok üzülüyor insan...Bizlerin hikayelerini biliyorsun , umudunu kaybetme , herşey gönlünce olur inşallah...

Sevgili ravza çok geçmiş olsun canım.. Seni çok iyi anlıyorum ,biliyorsun ben de 11. haftada öyle bi badire atlattım.. Herşeyin bittiğini düşünmüştüm , yıkılmıştım , Allah bana ikinci bi şans verdi şükürler olsun.. Şimdi çok dikkatliyim...Lütfen sen de kendine çok dikkat et..Kanama bitti diye normal yaşantına dönme..Çalışıyorsan işe ara ver , rapor filan al..6. aya kadar bebek rahim içinde yukarı doğru ancak çıkıyormuş..O yüzden mümkün olduğu kadar dinlen ve dikkatli ol...Allah bebeklerimizi korusun ..Tekrar geçmiş olsun...

Canım kahvelokumcum , teşekkür ederim canım ..Çok pozitif bi insan olduğunu hissediyorum...Enerjini hep yüksek tuttuğun sürece herşey gönlünce olacak inşallah canım...Bütün iyi dileklerimi yolluyorum ... Hamile kaldığında seni yolculuğunda hiç yalnız bırakmayacağım , çok güzel olacak inşallah...Öpüyorum..

yine beni mutlu eden bir mesajın daha.. teşekkür ederim.. ah canım inş ya, bir an önce hamile kalayım da sorularımla boğayım seni kaydirigubbakcemile3 burdaki desteğin çok faydası olacağından eminim.. Rabbim inş gösterir o güzel günleri.. hepimize.. ben de öpüyorum seni sevgiyle..:1hug:

melek merhaba,
sen de lupus çıkmadı değil mi canım? lütfi bey baktırmış dedin ya ondan sordum.. gerçi lupus tehşisinin konması için 12 farklı şeye bakıyorlar ama..

sevgili reisdevrim canım benim çok geçmiş olsun.rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip eder.üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş.allah en kısa zamanda sana acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…