selvihancım benim doktorda yer yok iki gün boyunca çarşambaya ancak zar zor aldım randevumu.malum son görüşme olcaka doğum öncesi aceleye gelmesin. şimdi gidersem araya kaynarım diye beklicem bende çarşambayı. herşeyi sorucam artık doğum öncesi Allah'ın izniyle. sen nasılsın tatlım nasıl oldun. benim oğlan sertleşmeye devam yani rahim zaman zaman taş oluyo. herkes normal diyor gerçi doğuma hazırlık evresi falan bakalım hayırlısı sağ salim yüzlerini görüp kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah. çok öptük sizi:)))
herkese merhaba arkadaşlar
reisdevrim canım ya cok üzüldüm aynı gün lekemiz gelmeye başlamıştı benımde 6 haftalıktı ve bende gece düşük yapmıstım hep aynı seylerı yasamısız gercekten cok üzüldüm gecmıs olsun allah bı daha yasatmasın aynı acıları. bende toparlandım artık sende bir an önce toparlanırsın umarım fazla üzülme demekki saglıklı degılmıs ben kendıme hep bunu soyledım.benım doktorum düşük yaptıgım gün iğne verdi rahmi temizlesin diye cok ıyı oldu sanada bi ilaç verdımı doktorun? lütfü beye gitmeyimi düşünüyosun? bende düşündüm hatta bu perşembeye randevu aldım ankaraya gıdelım bırde lütfü beye danısalım konusalım dıye ama konyadan kalkıp ankaraya gitmek için degermı acaba doktorumla aynı seyleri söyler diye pek istemedim birde muayene ücreti cok pahalı geldı(300 tl miş) aynı seyleri soylemesi için okadar yol ve yorgunluk degecekmı dıye düşünüyoruz eşimle karar veremedik.umarım bırdaha yasamayız aynı acıları hepimizin bu son olur tekrar gecmıs olsun öpüyorum...
REİS DEVRİM canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş demekki dediğin gibi sağlıklı bi bebek değilmiş moralini yüksek tutmaya çalış yüce rabbim yüzünü elbet güldürecek allhım gönlünün muradını versin
güzin75 bende yaptırdığım tahliller sonunda doktorum romatizmal rahatsızlığım olduğunu ve ege ünüvrs. Gitmem gerektiğini söyledi bende ramotoloji bölümüne gitmemi söyledi bir sürü kan tahlili yaptılar ama dahiliye bölümü senin romatizmal bir rahatsızlığın var ama hangiçeşit olduğunu bilemiyoruz o yüzden sarılık testi ve tiroid tahlillerine bakıcaz dedi insanı oynatıyorlar resmen tahlillerimi alıcam ama oraya göstermicem çünkü beni bir türlü ramotolojiye göndermedi insanı oynatıyorlar
senin ne rahatsızlığın var güzin75 kan değerlerin çok mu kötüki hemotolojiye gönderdi bu konuları anlamıyorum ya kafam karıştı iyice
sen doktorun özelinemi gidiyorsun
:Saruboceq:
canım aynı durumu 3 hafta once yasadım.50 lık 161 cıktı.100 luk yapıldı.tabı ondakı degerlerde yuksektı.bu yuzden dıyete basladım.ama uzulme.bunu ogrenmek bızım ıcın ıyı oldu.daha dıkkatlı davranıcaz artık.dıyet oyle cok katı deıl zaten.ılk basta zorlandım canım sıkıldı ama sukur ıyıyım sımdı.bebısler ıcın herseye deger.yeterkı ınsulıne gerek kalmasın.dıyet kolay canım.mutlaka yaz sonuclarını olurmu.3 saat suruyo.saat bası kan alıcaklar.ınsallah ıyı cıkar.ama olmasada uzukme caresı olan bısey cok sukur...yaz olurmu sonucları:Saruboceq:
bkale 4 saat aç kalıyorsun bu şeker yüklemesinde. yanında birini bulundur bne hem açlıktan hemde kan tuttu diye bayılmıştımsinirlerim gerilmişti. çok gergin gitmiştim bide o glukoz mafetmişti midemi. 4 kez kan alıyorlar ve saat başıydı açlık susuzluk mafetmişti.
sonuyok çok sağol büyüttük valla, ölemi olacak böle mi olacak derken bak ne kadarlık oluvermişim. seninde haberini alırım inşallah kısa zamanda :
REİSİDEVRİMMMM yaz artık nasılsınn
merhaba kızlar evet son bir haftadır evde yatıyodum ve çok stresli günler geçirdim ve malesef düşük yaptım(ama bu seferki hamilelik çok garipti. biliyosunuz herşey adete 8 gün kala başladı kan testinde 50 olduğunu öğrenmiştim sonra iki günde bir kan alındı artış bir aralar normaldi sonra bir hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu. doktora gittiğimde değer istediğimiz kadar yükselmemişti ama moralimizi bozmayalım takip edelim dedi. progestonlar fitiller jeller hepsini kullandım. bu arada iğnemide oldum tabi. 2 günde bir yapılan kan testlerinde bebiş bizi bir üzdü tamam dedik herşey bitti dediğimiz anda değer yükseldi. 6 haftalık olması gerekirken kese görünmedi ve değer haftasına göre düşüktü ama biz yinede umutluyduk çünkü kahverengi akıntım ve ağrım yoktu hiç bir düşük belirtim yoktu. sonra doktorlar aklıma dış gebelik olma ihtimalini söylediler. çok korktum tabi. neyse geçen hafta cuma günü tekrar kan alıp artık vajinal bakılacaktıki perşembe gecesi bir kasık ağrısıyla uyandım ve gece tuvalette birden düşük yaptım. hiç bir ağrım ve kanamam yoktu çok şaşırdım tansiyonum düştü bayılıcam sandım o anda. zaten cuma günkü bthcg değeri de düşmüştü. şimdi düşük ilacı kullanıyorumki içimde parça kalmasın diye. ankaraya gitmek kısmet bile olmadı sizin anlayacağınız (( kastamonuda bir doktor tavsiye ettiler adam tam hanzo çıktı. neymiş ultrasonda görünmeyen bir bebek düşermiymiş. hiç bir doktora güvenmiyorum artık kızlar. burdaki doktorumda ilk gebeliğimde kürtaj olduğu için diğer iki bebeğin tutunamadığını ve kürtaj sonrası rahimde bir sıkıntı olabileceğini söyledi. kanda pıhtılaşma yoktu ve iğnemi oluyodum. bu kadar erken dönemde düşük olması ona bebeğin rahimde tutunacak sağlıklı bir yer bulamadığını düşündürdü. bilmiyorum kızlar işte böyle. sizler naptınız bu arada. DİNAMİS nasıl. KRİZANTEM iyidir umarım. bende geçmişi okuyodum
canım saol şimdi iyiyim çarşamba günü bi tehlike atlattım büyük çapta bi kanamam oldu gece doktor hemen hastaneye aldı 3 gün hastanede yattım çok şükürki bebiş etkilenmemiş dış kanamaymış bebişim çok iyi kanamam kesildi 15 gün boyunca iğnemi bi gün durup bi gün yapıcam asprine devam
canım benim çok şükür 15 haftalığım zaman bi şekilde geçiyo işte bu sıpa ömründen ömür yiyo zaten hele allahın izniyle bi doğsun ben yapacaığımı biliyorum sıpaya doktor bile sen bu çoçuğu bi doğursaydın diyo daha ne diyim bacım doktor son sözü söledi
merhaba kızlar evet son bir haftadır evde yatıyodum ve çok stresli günler geçirdim ve malesef düşük yaptım(ama bu seferki hamilelik çok garipti. biliyosunuz herşey adete 8 gün kala başladı kan testinde 50 olduğunu öğrenmiştim sonra iki günde bir kan alındı artış bir aralar normaldi sonra bir hafta sonrasında kahverengi akıntım oldu. doktora gittiğimde değer istediğimiz kadar yükselmemişti ama moralimizi bozmayalım takip edelim dedi. progestonlar fitiller jeller hepsini kullandım. bu arada iğnemide oldum tabi. 2 günde bir yapılan kan testlerinde bebiş bizi bir üzdü tamam dedik herşey bitti dediğimiz anda değer yükseldi. 6 haftalık olması gerekirken kese görünmedi ve değer haftasına göre düşüktü ama biz yinede umutluyduk çünkü kahverengi akıntım ve ağrım yoktu hiç bir düşük belirtim yoktu. sonra doktorlar aklıma dış gebelik olma ihtimalini söylediler. çok korktum tabi. neyse geçen hafta cuma günü tekrar kan alıp artık vajinal bakılacaktıki perşembe gecesi bir kasık ağrısıyla uyandım ve gece tuvalette birden düşük yaptım. hiç bir ağrım ve kanamam yoktu çok şaşırdım tansiyonum düştü bayılıcam sandım o anda. zaten cuma günkü bthcg değeri de düşmüştü. şimdi düşük ilacı kullanıyorumki içimde parça kalmasın diye. ankaraya gitmek kısmet bile olmadı sizin anlayacağınız (( kastamonuda bir doktor tavsiye ettiler adam tam hanzo çıktı. neymiş ultrasonda görünmeyen bir bebek düşermiymiş. hiç bir doktora güvenmiyorum artık kızlar. burdaki doktorumda ilk gebeliğimde kürtaj olduğu için diğer iki bebeğin tutunamadığını ve kürtaj sonrası rahimde bir sıkıntı olabileceğini söyledi. kanda pıhtılaşma yoktu ve iğnemi oluyodum. bu kadar erken dönemde düşük olması ona bebeğin rahimde tutunacak sağlıklı bir yer bulamadığını düşündürdü. bilmiyorum kızlar işte böyle. sizler naptınız bu arada. DİNAMİS nasıl. KRİZANTEM iyidir umarım. bende geçmişi okuyodum
Canım kahvelokumcum , teşekkür ederim canım ..Çok pozitif bi insan olduğunu hissediyorum...Enerjini hep yüksek tuttuğun sürece herşey gönlünce olacak inşallah canım...Bütün iyi dileklerimi yolluyorum ... Hamile kaldığında seni yolculuğunda hiç yalnız bırakmayacağım , çok güzel olacak inşallah...Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?