Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

reisdevrim nasıl üzüldüğümü anlatamam bir an kendi yaşadıklarıma döndüm acını içimde hissettim oysa ki çok sevinmiştik hamile haberini alınca ama hakkında hayırlısı buymuş ve demekki bebek sağlıklı değilmiş diye kendimizi teselli edelim dediğinde haklısın olmuşla ölmüşe maalesef çare yok
şimdi yeniden başlamalısın hiç pes etme bak burda hepimiz ümitle bekliyoruz hamile kalmayı ve hamileler de bir an önce sağlıkla doğurmayı........
bir kadın için yaşayabileceği en kötü sıkıntılardan birisi tabi bebeğini kaybetmek ya doğup yüzünü görseydik ya bir süre yaşasaydı öyle kaybetseydik değilmi o daha zor daha ağır muhakkak vardır böyle insanlarda fakat onlarında yapacağı birşey yok canım herşey allahtan hiç olmazsa yolun başında terketti seni çok fazla alışmadan çok fazla bağlanmadan
bende 2. gebeliğimde dua ettim allahım bu da yaşamayacaksa bir an önce al onu benden dedim çok ağladım ve allah halime acıdı haftasına aldı benden burda ancak bizler anlıyoruz birbirimizi eminim burdaki bütün kızlar beni çok iyi anlamıştır

ama yılmak yok hayat devam ediyor değilmi derdimize çareler aramalıyız ağlamak çözmüyor hiçbirşeyi dahada berbat ediyor o yüzden tabi ki üzüleceksin ama fazla sürmesin lütfen allah isterse hiçbirşey engel olamaz biliyorsun sağlıklıysa versin rabbim çok geçmiş olsun birazcık teselli edebildimse çok sevinirim canım kendine iyi bak

bu arada umutsevgim hiç uğramıyor onun bebeği ne alemde acaba onu çok merak ediyorum inş bir sorun yaşamıyordur

melek merhaba,
sen de lupus çıkmadı değil mi canım? lütfi bey baktırmış dedin ya ondan sordum.. gerçi lupus tehşisinin konması için 12 farklı şeye bakıyorlar ama..

Meraba kahvelokum...lütfü bey lupus antikoagülanı diye bişeye baktırmış, oda negatif çıkmış...Baktırdığı değerlerde sadece mthfrc677 heterozigot , diğerleri normal...Bu durumdada sadece asprin yeterli demişti , oda önlem amaçlıymış...Canım ben düşük yaşamamıştım , bebeğimi 37+5 te kaybettim , yani sonlarında ( Pıhtılaşmadan değildir dedi lütfü bey...Ama benim kafam karışık tabi...Hamileliğim boyunca ne bir kanama nebir ağrı ...Her şey iyiydi...Ne oldu bilmiyorum canım...Sezeryan tarihime 2 gün kalmıştı...Gerçekten bebeğe çok alışmışken ilerleyen zamanlarda hatta sonlarda kaybetmek çok zor oluyo...Üzerine kilolar ve sezeryan ameliyatı ve herşeyden ötesi bebeğimin acısı kaldı...

ah canım ya.. çok üzüldüm.. Allah bir daha yaşatmasın... lupusun olmamasına sevindim canım.. ben lupus hastasıyım.. sana sorarken korkarak sordum.. neyse ki değilmişsin.. Rabbim inş hayırlısıyla sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebek nasip eder.. hadi güzel haberler bekliyoruz.. öpüyorum sevgiyle..

Arkadaşlar birşey soracağım;
bende mthfr 677 heterezigotum.0,4 lük iğne kullanıyorum.bu iğneyi sabah mı akşammı vuruyorsunuz?

Birde arkadaşlar şu an 7+6 haftalık hamileyim ama bebişim 7+3 gözüküyor bir sorun yoktur değil mi?

canim bende rtik hareketleini hisetmeye basladim.
ama herzaman oynamiyorki.
bazen oynuyor. bazenoynamiyor.
bende cok kisa sureli kullaniyorum bu cihazi sadece kalp atimini duyup kapatiyorum.
uzun uzadiya dilmiyorum. gunde 1 defa mutlaka yapiyorum.
hatirliyomusunuz cok evham yapiyodum. bu cihaz sayesinde biraz rahatladim.
ama her ay giriyoruz ultrasona. kafama takildi simdi. zarari var diye.
ama internetten cok arastirdm. kanitlanmis bii zarari yok denimiyo.
insallah saglcakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
rabbim nasip eder insallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhabalar....SİDO..ECESEM...SELVİHAN...ESERİZMİR...

Dilerim herşey yolundadır..Çok şükür ben ve bebeklerim iyiyiz..Ben de hala göbekten yapıyorum iğneyi..Başka bi bölgeye geçmedim geçemedim..

Bi ara mide yanmam çok oldu feciydi..Şimdi de el ve ayaklarda ödem başladı...Başka şikayetim yok şükür..Kızlar bu iğnelere ne kadar devam edicez..Benim dr.arada keselim diyo..ben itiraz ediyom..devam ediyoz böylelikle..

selvihan benden önde sizler kaçıncı haftadasınız..cetveliniz olmadığından takip edemiyorum..

esercim merhaba nasılsın? bebiş nasıl? kaç haftalık oldun canım? ben doguma kadar sadece göbekten yaptım iğneyi. bence eger rahat oluyorsa göbekten devam et, ben göbege alıştıgım için başka yeri denemedim bile, öptüm bebişi opuyorumnanaktan

:1hug:
çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın nekadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama kader işte inşallah sağlıklı bebişler tez zamanda gelir

ayy melek senin yaşadııklarında çok üzücü, allah sabır versin :Saruboceq: şu anda hamilemisin?

seybay bebiişlerin nasıllar, sen nasılsın? cinsiyetleri belli oldumu? daha önce cinsiyetlerini söyledinmi bilemiyorum çünkü uzun zamandır giremiyordum malesf..

sevgili reisdevrim çok geçmiş olsun canım allah başka acı göstermesin umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bu sefer mutlu sona ulaşırsın

dünden beri seni teselli etmek için bir sürü yazı yazdım sildim ama hiç bir söz seni teselli etmeye yetmeyecek biliyorum aynı şeyleri bizde defalarca yaşadık bu yüzden senin için ne kadar zor olduğunu biliyorum ben bile senden daha çok ümitliydim ama olmadı demekki hayırlısı buymuş reisdevrimcim.... demekki daha zamanı varmış umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bu sefer kucağın bebek sesleriyle dolar taşar sakın ümitsizliğe kapılma... çünkü senin sevgi dolu yüreğin herşeye değer ... allaha emanet ol... biz hep yanındayız

günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor

reisdevrimcim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın
bu arada bende dün doktor gittim vajinal ultrasonla bakıldı keseyi gördük fakat biraz aşağıda düşük tehlikesi olduğunu söyledi Allaha şükür şimdilik bi kanamam lekem yok inşallah olmazda
istirahat verdi anneme taşınmıştık zaten daha da dikkatli olmam lazımmış
cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşş kalp atışları da görünür
ayrıyeten iğneyi sordum kalp atışlarını görmeden vermenin anlamsız olduğunu söyledi ısrar ettim olmaz dedi.
beklemekten çatlıcam artık benim gibi sabırsız biri için beklemek resmen işkence
Allahım bize dayanacak,bebişlerimizede tutunacak güç ver aminnnnnn :Saruboceq:

kızlar 1 haftadır izindeydim giremedim reisdevrim canım çok geçmiş olsun kısmet değilmiş kendini çok üzme inşallah yeniden hamile kalırsın fazlada söyliycek bişey bulamıyorum gerçekten çok zor ama sen kendini üzme çok moralli olki yeniden hamile kaldığında herşey yolunda gitsin çok öpüyorum canım

kızlar bu arad benimde dr kontrolüm vardı 16.haftadayım cinsiyetimiz belli oldu allah nasip ederse bi oğlum olacakmış çok garip bi duygu inşallah allah kucağımada almayı nasip eder

ravza cım sanada çok geçmiş olsun seninde cinsiyeti belli oldumu

:) şükür çok iyiyim sido bide şu sancılar kasılmalar ve sertleşmeler olmasa daha ii olucam. bazen erken mi doğurucam diye korkuyorum valla :) bende alıştım diye bacağa geçemiyorum valla. bölesi daha kolay oldu benim için :) bnede çok sık giremiyorum işyerinde yasak net arada okuyup çıkıyorum işte. :)
sende bebişine ve kendine ii bak öptüm :)

canım verdiğin moral için çok teşekkür ederim. inan tek sıkıntım iyi bir doktor bulamamak. o kadar para harcadım bu hamileliğimdede ama inan gönlüme yatan ve ilgilenen bir doktor yok. senin doktorun kim acaba

bende 5.dr.umda buldum umudu :) izmirde çok araştırdım bnede nihayet bu sefer mutlu sona gidicez inşallah. umarım sende en kısa zamanda dr.unu bulursun ve bebişin bir an önce sana gelir :)

100lük yüklememde o kadar acı cektim ama çok şükür bişi çıkmadı. ben birazda kanı alırlarken kollarım mosmor olmuştu. ondan çok fenalaştım zaten. artık dayanamıycam diye ağlıyordum. :) ama merak etme kanını alan kişiler ii alırsa acı çekmezsin ve yanında biri olduğu müddetçe muhabbetle zaman geçer ve anlamazsın bile zamanın nasıl geçtiğini... şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun. umarım sonucun ii gelir. birde dietle uğraşmazsın

ben günde 1 kez vuruyorum. dr.un sana ne kadar zamanda bir vur dedi ki. ve ayrıca 2 hafta ileride veya 2 hafta geride gidebiliyo bebek gelişimleri sonradan yoluna girer. merak etme...
sağol lalcim.29+5oldum :) büyüdükmü ne :) iğne kolay geliyo bana göbekten, trs bir durum olmadıkça devam edicem :) ayy bizde seni ve bebişiini öpüyoruz :)

oğlan yılı olduğu belli oluyo bu sene oğluşun hayırlısı olsun şekerim :)

slm kızlar nasılsınız ege ünüver. mikrobiyoloji tahlillerimi dün aldım ve hbv ye duyarlı.hbv aşısı önerilir diyor. çok üzüldüm bu ay bebek için çalışmalara başlamıyı düşünüyorduk ama aşı vurulursam malesef başlıyamıcaz galiba . birde bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar

hep engel çıkıyor biz nekadar çok istersek hep engel çıkıyor şunu anladımki çok istekli olmucaksın oluruna bırakıcaksın herşeyi hayırlısı diyip geçiceksin ama yapamıyorum
eşim çok heveslenmişti bu ay için ama bunu ona nasıl söylicem bilemiyorum çok üzülcek bana belli etmemeye çalışıyıor ama bu ay doktorumuz başlıyabilirsiniz dediğinde çok sevinçliydi şimdi omu tekrardan üzücem..............offfffffffffff kızlar offfffffffffffff.
ALLAH en kısa zamanda hepimizin dularını kabul eder işşallah.

sevgili lal82 merhaba sanırım sen doğum yapmışsın.arkadaşım bende adana dayım acaba sana bir kaç soru sorabilirmiyim?

tabii sorabilirsin, burada birbirmize soru sorarak çok şey ögrendik bizvereliniortak hamilemisin sende? hangi dr gidiyorsun)? bak ben senden önce sordum kaydirigubbakcemile3

esercim maşallah koccaman olmuşsun allah esirgesin. hazırlıklar ne alemde canım? artık zaman çok hızlı geçer 30 haftalık olunca.

herkese selammm
giremedim yine birkaç gündür,umarım hepiniz iyisinizdir,geçmişi okuyacam birazdan

bizde şimdi doktordan geldik,doğumuda konuştuk..
oğlum çok iyiymiş,doktorum normal bebekten 1 hafta önce gidiyor biraz uzun ve iri bir bebek olacak dedi:) şuan 1 kilo 300 küsür grammış..
bende minyon tipliyim çok kiloda almadım sadece göbeğim var ..
doktorum bebek böyle büyürse normal doğumu öneremeyeceğim sana sezeryan olursun büyük ihtimalle dedi..doktorum çok şükür allah razı olsun inanılmaz iyi..doğumu nerde ne şekilde istersen söz yanında olacam dedi.. zaten 1 gün hastanede kalırsın dedi.
iğneleri son ayda doğuma 20 gün kala gibi bırakıcağımı söyledi..
onun dışında kan hapı günde 1 tane , magnezyum günde 1 tane ,kalsiyum 2 günde 1 tane kullanmaya devam edicem.
şimdilik böyleyiz kızlarr ..

Adanada olan arkadaşlar; eşim doğumu Acıbademde istiyordu,doktorum acıbademde 4000 tl doğum dedi, aten ben yanında olacam boş yere o kadar pra harcamayın dedi.. istediğiniz hastaneye gelirim ama universale güvenebilirsin dedi.. birde marsa doğum evinde özel oda veririm sana orayada güvenle bakabilirsin dedi..

Son düzenleme:
lal merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor bebekle hayat güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…