ah canım ya.. çok üzüldüm.. Allah bir daha yaşatmasın... lupusun olmamasına sevindim canım.. ben lupus hastasıyım.. sana sorarken korkarak sordum.. neyse ki değilmişsin.. Rabbim inş hayırlısıyla sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebek nasip eder.. hadi güzel haberler bekliyoruz.. öpüyorum sevgiyle..
ayy melek senin yaşadııklarında çok üzücü, allah sabır versin :Saruboceq: şu anda hamilemisin?
günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
reisdevrimcim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın
bu arada bende dün doktor gittim vajinal ultrasonla bakıldı keseyi gördük fakat biraz aşağıda düşük tehlikesi olduğunu söyledi Allaha şükür şimdilik bi kanamam lekem yok inşallah olmazda
istirahat verdi anneme taşınmıştık zaten daha da dikkatli olmam lazımmış
cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşş kalp atışları da görünür
ayrıyeten iğneyi sordum kalp atışlarını görmeden vermenin anlamsız olduğunu söyledi ısrar ettim olmaz dedi.
beklemekten çatlıcam artık benim gibi sabırsız biri için beklemek resmen işkence
Allahım bize dayanacak,bebişlerimizede tutunacak güç ver aminnnnnn :Saruboceq:
kızlar bu arad benimde dr kontrolüm vardı 16.haftadayım cinsiyetimiz belli oldu allah nasip ederse bi oğlum olacakmış çok garip bi duygu inşallah allah kucağımada almayı nasip eder
ravza cım sanada çok geçmiş olsun seninde cinsiyeti belli oldumu
slm kızlar nasılsınız ege ünüver. mikrobiyoloji tahlillerimi dün aldım ve hbv ye duyarlı.hbv aşısı önerilir diyor. çok üzüldüm bu ay bebek için çalışmalara başlamıyı düşünüyorduk ama aşı vurulursam malesef başlıyamıcaz galiba . birde bu hastalıkla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar
hep engel çıkıyor biz nekadar çok istersek hep engel çıkıyor şunu anladımki çok istekli olmucaksın oluruna bırakıcaksın herşeyi hayırlısı diyip geçiceksin ama yapamıyorum
eşim çok heveslenmişti bu ay için ama bunu ona nasıl söylicem bilemiyorum çok üzülcek bana belli etmemeye çalışıyıor ama bu ay doktorumuz başlıyabilirsiniz dediğinde çok sevinçliydi şimdi omu tekrardan üzücem..............offfffffffffff kızlar offfffffffffffff.
ALLAH en kısa zamanda hepimizin dularını kabul eder işşallah.
herkese selammm
giremedim yine birkaç gündür,umarım hepiniz iyisinizdir,geçmişi okuyacam birazdan
bizde şimdi doktordan geldik,doğumuda konuştuk..
oğlum çok iyiymiş,doktorum normal bebekten 1 hafta önce gidiyor biraz uzun ve iri bir bebek olacak dedi:) şuan 1 kilo 300 küsür grammış..
bende minyon tipliyim çok kiloda almadım sadece göbeğim var ..
doktorum bebek böyle büyürse normal doğumu öneremeyeceğim sana sezeryan olursun büyük ihtimalle dedi..doktorum çok şükür allah razı olsun inanılmaz iyi..doğumu nerde ne şekilde istersen söz yanında olacam dedi.. zaten 1 gün hastanede kalırsın dedi.
iğneleri son ayda doğuma 20 gün kala gibi bırakıcağımı söyledi..
onun dışında kan hapı günde 1 tane , magnezyum günde 1 tane ,kalsiyum 2 günde 1 tane kullanmaya devam edicem.
şimdilik böyleyiz kızlarr ..
Adanada olan arkadaşlar; eşim doğumu Acıbademde istiyordu,doktorum acıbademde 4000 tl doğum dedi, aten ben yanında olacam boş yere o kadar pra harcamayın dedi.. istediğiniz hastaneye gelirim ama universale güvenebilirsin dedi.. birde marsa doğum evinde özel oda veririm sana orayada güvenle bakabilirsin dedi..
kızlar günaydın herkese :) bu arada ne zamana kadar göbekten yapmaya devam etiniz ben hala göbekten yapıyorm. dr.um bacağa geçebilirsin dedi ama ben rahat vuruyorum diye göbekten devam eiyorum bebişe denk gelme ihtimali yokmuş bu iğnelerin.
Celen bebişin çok tatlı zeytin gözlüüü :) allah nazarlardan ve hastalıklardan korusun.
kızlar yaa moralim bozuk geçen perşembe 50lik şeker yüklemesi yapılmıştı 159 çıkmış bu hafta içi 100lük şeker yüklemesi yapılacak off canım sıkıldı bi şeker eksikti.kızlar 100lük kime yapılmıştı nasıl oluyordu yaptıran ya da bilen var mı öptüm sizi.
Bu arada beni soran ve merak eden tüm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. bu topiğin bana uğur getirdiğini ve bu sefer olucağını düşünmüştüm ama yine olmadı((( ama yinede dualarınıza inanıyorum ve herşey çok güzel olucak biliyorum
Arkadaşlar birşey soracağım;
bende mthfr 677 heterezigotum.0,4 lük iğne kullanıyorum.bu iğneyi sabah mı akşammı vuruyorsunuz?
Birde arkadaşlar şu an 7+6 haftalık hamileyim ama bebişim 7+3 gözüküyor bir sorun yoktur değil mi?
canim bende rtik hareketleini hisetmeye basladim.
ama herzaman oynamiyorki.
bazen oynuyor. bazenoynamiyor.
bende cok kisa sureli kullaniyorum bu cihazi sadece kalp atimini duyup kapatiyorum.
uzun uzadiya dilmiyorum. gunde 1 defa mutlaka yapiyorum.
hatirliyomusunuz cok evham yapiyodum. bu cihaz sayesinde biraz rahatladim.
ama her ay giriyoruz ultrasona. kafama takildi simdi. zarari var diye.
ama internetten cok arastirdm. kanitlanmis bii zarari yok denimiyo.
insallah saglcakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
rabbim nasip eder insallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maşallah meryemcim herşey ne kadar güzel gidiyor allah bozmasın inşalah sizin adınıza çok sevindim maşallah oğluşunda kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın ikinizide doktorunun sana bu kadar güven vermesi çok güzel bu yüzden hiç sıkıntı yaşamıyorsun senin adına çok sevindim çünkü doğum gerçekten bizim için çok önemli hep güzel haberlerle gel inşallah meryemcim sen izne 32. haftada ayrılacakmısın ne planlıyorsun
günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
reisdevrimcim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın
bu arada bende dün doktor gittim vajinal ultrasonla bakıldı keseyi gördük fakat biraz aşağıda düşük tehlikesi olduğunu söyledi Allaha şükür şimdilik bi kanamam lekem yok inşallah olmazda
istirahat verdi anneme taşınmıştık zaten daha da dikkatli olmam lazımmış
cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşş kalp atışları da görünür
ayrıyeten iğneyi sordum kalp atışlarını görmeden vermenin anlamsız olduğunu söyledi ısrar ettim olmaz dedi.
beklemekten çatlıcam artık benim gibi sabırsız biri için beklemek resmen işkence
Allahım bize dayanacak,bebişlerimizede tutunacak güç ver aminnnnnn :Saruboceq:
kızlar bu arad benimde dr kontrolüm vardı 16.haftadayım cinsiyetimiz belli oldu allah nasip ederse bi oğlum olacakmış çok garip bi duygu inşallah allah kucağımada almayı nasip eder
çok sev indim yelizcim,çok öpüyorum seni......
Allah sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inşallah bitanema.s.
nazlıııııııııııııııııı gittinmi doktoraaaa???oğlus nasılmıs?tam tarih verildimiii?of acaip heyecanlıyım haaaa :))
Arkadaşlar benim doktorum bu iğneyi nasıl vurucamı hiç göstermedi.Göbeğin heryerine vurabiliyoruz değil mi?Birde vururken baş ve işaret parmağımızla eti tutup dik mi vuruyoruz.Ben çok morartıyorumda ve bikaç yerdede beze oluşturdum.daha kullanalı iğneyi 1 ay oluyor.Sizlerde bunları yaşıyormusunuz.Çok soru sordum kusura bakmayın.Yardımcı olursanız sevinirim
lal merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor bebekle hayat güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oluyorum
mrb fundacım bebişle hayata alıştık gibi, bebiş bakmak hakikaten zor bi işmiş. başlı başına bi iş yani yorucu, uyusun da dinleneyim biraz diyorsun uyuyunca da özlüyorsun. garip yaniikafamçokkarıştı
sen naasılsın canım ?
ben iyiyim canım benim oğluşum biraz yaramazmı anlamadık bir tarafa toplanıyor kasılıyorum normalmi acaba merak ediyorum iyice hareketlendi şeker yüklemesi yaptırdık yarın sonuçlarını alacağım inşallah güzel haberlerle dönerim küçük paşanıda senide öpüyorum kendinize çok iyi bakın inşallah bizde o günleri görebiliriz hayırlısıyla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhabalar....SİDO..ECESEM...SELVİHAN...ESERİZMİR...
Dilerim herşey yolundadır..Çok şükür ben ve bebeklerim iyiyiz..Ben de hala göbekten yapıyorum iğneyi..Başka bi bölgeye geçmedim geçemedim..
Bi ara mide yanmam çok oldu feciydi..Şimdi de el ve ayaklarda ödem başladı...Başka şikayetim yok şükür..Kızlar bu iğnelere ne kadar devam edicez..Benim dr.arada keselim diyo..ben itiraz ediyom..devam ediyoz böylelikle..
selvihan benden önde sizler kaçıncı haftadasınız..cetveliniz olmadığından takip edemiyorum..
aslında alıntı yapıp msj yazmayı planlıyordum ama bu mesajı görünce dayanamadım.canım hayırlısı olsun öncelikle..benm sana tavsiyem kesinlikle hemen iğne vurul...ben hep bu dediklerinden 7 tane bebek kaybettim.neymiş kalp atımını görelimmiş.ya iğne vurulmadığın için göremezsen (allah korusun) bunlarda ne yaptığını bilmiyor haaa !!!!! hep deneme- yanılma yöntemiyle hareket ediyolar!!bence hiç olmazsa 0,2 lik clexane vurul..ben cok cektim cok arastırdım...umarım sizler benm yasadıklarımı yasamazsınız :Saruboceq:
ravza teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun geçmişi dönük olarak şimdi okudum yaşadıklarını. kanama atlatmışsın sanırım. gayet stresli ve sıkıntılı günler geçirdiğinin farkındayım. bir bebeğimiz olucak ama sağlıklı bir anneleri olucakmı çok merak ediyorum. ruhsal açıdan yani. inan bana şu son üç hafta her gün ayrı bir stres yaşadım. yani bir değer yükseldi tam ümitlendik. bir akıntı başladı üzüldük ama doktora gittiğimizde değer iyiydi. sonra hiç bir şey yokken birden değer düştü. bu sefer tamam dedik herşey bitti hapları ve tedaviyi kestik düşecek diye. sonra tekrar kan testi eee bu seferde yükselmiş kan iğnelere ve haplara devam dendi. sonra birden bir gece aniden düştümafoldumbenofff inan sinir harbiydi benim için. ve bir cuma gecesi allahımdan hakkımda hayırlısını istedim biran önce allahım dedim hakkımda hayırlısın nasip et. ve inan daha o gece düşük yaptım. demekki diyorum hakkımda hayırlısı buymuş. şükrediyorumki çok çabuk ve az bir ağrıyla atlattım. şimdide hap kullanıyorum kalan parçalar düşsün diye. ama burdaki doktor kafamı karıştırdı. ikinci düşüğümde de ve bundada bebek rahme yerleşememişti ve gelişmeleri geridendi. yani 6 haftalık olması gerekirken 2. si 4 haftalık göründü kesesi. bundada 6 haftalıkta bile keseyi göremedik. doktor ilk bebekteki kürtaj sonucu rahimde fazla kazınmadan dolayı bebeğin yerleşecek yer bulamadığını yada kürtajdan sonra kalan parçanın enfeksiyon yaptığını ve rahimde yapışıklık oluşturabileceğini bunun içinde rahme ilaç verip vajinal ultrasonla bakmamız gerektiğini falan söyledi çokta güvenemiyorum aslında burdaki imkanlar kısıtlı yanlış birşey yaptırmak istemiyorum. bana gerçekten iyi bir doktor bulun nolurmafoldumben içim sıkılıyo artık boşa para verip netice alamamaktanmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?