Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amiin canım , İnşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...Bende öpüyorum...

ayy melek senin yaşadııklarında çok üzücü, allah sabır versin :Saruboceq: şu anda hamilemisin?

Evet canım çok zor günlerdi benim için ki hala da aklımdan çıkarabilmiş değilim...Hamile değilim şu an , bu ay inşaallah Allah da izin verirse hamile haberini vereceğim sizlere...

Canım inşaallah kalp atışınıda bu hafta görebilirsiniz...Sürpriz bir bebek olduğuna göre ben bir problem yaşamadan bebeğini kucağına alacağını düşünüyorum...Hepimizin bebekleri zamanı geldiğinde gelecektir , sadece sabırsısız biraz ...

Canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...Oğluşunu kocaman öpüyorum...

Canım yaa üzülme lütfen ... bekleyeceğin en fazla 1 ay olur ve sonraki ayda bize hamile haberini verirsin inşaallah...

maşallah meryemcim herşey ne kadar güzel gidiyor allah bozmasın inşalah sizin adınıza çok sevindim maşallah oğluşunda kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın ikinizide doktorunun sana bu kadar güven vermesi çok güzel bu yüzden hiç sıkıntı yaşamıyorsun senin adına çok sevindim çünkü doğum gerçekten bizim için çok önemli hep güzel haberlerle gel inşallah meryemcim sen izne 32. haftada ayrılacakmısın ne planlıyorsun

canım ben bacaktan veya koldan yapıyorum şuan, göbeğim gergin diye yapamadık vazgeçtim göbekten..kol ve bacak devam ediyoruz bakalım..

canım ben de 100 lük yaptırdım,tek sıkıcı tarafı 4 veya 5 saat hastanedesin, 1 er saat arayla kan veriyorsun. biraz yorucu bir durum o kadar

canım benim ne desem bilemiyorum inanki böyle durumda çok bişey de söyleyemem ,ama hepimiz bir çok acılar çektik,inşallah bu son olur,allahım en kısa zamanda müjdeli haberler vermeni nasip etsin,sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin canım.. çok geçmiş olsun

canım bu hafta meselesi çoğu kişiden duyuyorum bence normal bişey sorun yoktur..
iğnenin saati senin uygunluğuna göre canım,önemli olan hergün aynı saatte yapman,sabah yapanlarda var akşam yapanlarda ..ben her akşam 22:30 da yapıyorum mesela.. çok sorun etme kendine

canım benim çok pimpiriklenme,allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin

canım saol iyi dileklerin için..allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..
canım ben kendi şirketimizde çalışıyorum o yüzden izin sorunum yok..
ama kendimi iyi hissettiğim ana kadar işe gelmeyi düşünüyorum.. doğumdan sonra en az 6 ay izin düşünüyorum,inşallah bebeğim ek gıdalara geçince yine işe başlamayı düşünüyorum bakalım kısmet artık..

aslında alıntı yapıp msj yazmayı planlıyordum ama bu mesajı görünce dayanamadım.canım hayırlısı olsun öncelikle..benm sana tavsiyem kesinlikle hemen iğne vurul...ben hep bu dediklerinden 7 tane bebek kaybettim.neymiş kalp atımını görelimmiş.ya iğne vurulmadığın için göremezsen (allah korusun) bunlarda ne yaptığını bilmiyor haaa !!!!! hep deneme- yanılma yöntemiyle hareket ediyolar!!bence hiç olmazsa 0,2 lik clexane vurul..ben cok cektim cok arastırdım...umarım sizler benm yasadıklarımı yasamazsınız :Saruboceq:

nazlıııııııııııııııııı gittinmi doktoraaaa???oğlus nasılmıs?tam tarih verildimiii?of acaip heyecanlıyım haaaa :))

meryemmeryem demek adana da yaşıyorsun.bende osmaniyedeyim.ama adanalıyız bütün akrabalarım adanada.sadece annem babam tarsus ta.

ALLAHIM inşallah hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.Hamile olmıyan arkadaşlarada en kısa sürede hamile kalmayı nasip eder inşallah.Allahım acılarını yaşattı birdaha hiçbirimize yaşatmasın.Ben arkadaşlar bebişim yüzünden 8 senelik mesleğimi bıraktım.Ama herşeye değiyorlar.

Arkadaşlar benim doktorum bu iğneyi nasıl vurucamı hiç göstermedi.Göbeğin heryerine vurabiliyoruz değil mi?Birde vururken baş ve işaret parmağımızla eti tutup dik mi vuruyoruz.Ben çok morartıyorumda ve bikaç yerdede beze oluşturdum.daha kullanalı iğneyi 1 ay oluyor.Sizlerde bunları yaşıyormusunuz.Çok soru sordum kusura bakmayın.Yardımcı olursanız sevinirim

nazlıııııııııııııııııı gittinmi doktoraaaa???oğlus nasılmıs?tam tarih verildimiii?of acaip heyecanlıyım haaaa :))

yafrummmm yarın gidiyom ben Allahım yarın ne dicek bakalım doktorumuzopuyorumnanaktan valla buraya hamileyim arkadaşlar iğneyi nasıl yapcam diye yazdığım günü hatırlıyorum. kese ne zaman gözükür kalp atışı ne zaman diye. Allah'a çok şükür bugünleri gördüm. birde sağ salim kucağıma alsam AllahIn izniyle Saruboceq: valla bende de heycan dorukta yarın oğluş kaç kilo oldu onu öğrencez ve nerede doğum yapacağımı. bana dua et celenim ya az kaldı. bir ara sen buradayken de görüşelim aslında

canım 36 hafayı bitirmek üzereyim hala göbekten vuruyorum. göbek derini baş parmağın ve işaret parmağının arasında sıkıştır. sonra dik olarak vur, iğneyi kontrol et kan gelmesin. ( iğneyi ittiğin yerden biraz yukarı çek bak ama az çek) sonra çok hızlı olmadan ver ilacı iğneyi çıkarırken de sıkmayı bırak kolonyalı pamuk koyup çek ve bir süre bırakma. ben böyle yaptım şu an hiç morluk yok ilk başlarda öğrenene kadar morardım biraz. ama şimdi ne beze ne morluk var. son aylara doğru baya yanlara kaydım. şimdi baya yanlra vuruyorum gerildiği için göbek ama kol ve bacağı hiç denemedim ben. ilk sayfalarda arkadaşlar anlatmıştı sağolsunlar nasıl vurulacağı konusunda zamanın olursa bir oku istersen geçmişi. öpüyorum çok

lal merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor bebekle hayat güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oluyorum

mrb fundacım bebişle hayata alıştık gibi, bebiş bakmak hakikaten zor bi işmiş. başlı başına bi iş yani yorucu, uyusun da dinleneyim biraz diyorsun uyuyunca da özlüyorsun. garip yaniikafamçokkarıştı
sen naasılsın canım ?

ben iyiyim canım benim oğluşum biraz yaramazmı anlamadık bir tarafa toplanıyor kasılıyorum normalmi acaba merak ediyorum iyice hareketlendi şeker yüklemesi yaptırdık yarın sonuçlarını alacağım inşallah güzel haberlerle dönerim küçük paşanıda senide öpüyorum kendinize çok iyi bakın inşallah bizde o günleri görebiliriz hayırlısıyla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burası baya kalabalık bugün, hepinize merhaba sevgili arkadaşlarım..
ben listeyle ilgili bir teklifte bulunmak istiyorum.. hamile arkadaşlarımızın kaç haftalık olduğunu yazsak nasıl olur.. takip etmesi daha kolay olur sanki. bir de sürekli sorulmaz aynı şey...
annelerimiz hepinize kolay gelsin.. tatlı bebişlerimize iyi bakın çok kıymetli onlar bizim için..
anne adaylarımız, bu sıcak günlerde size bol serinlikler diliyorum.. sağlıkla, sorunsuz büyütün inş. göbişlerinizdeki bebişlerimizi...
eee..şimdi de lafım size hamile kalmaya çalışanlar.. sıkı çalışın, durmayın.. yaz bitmeden hamile kalmalıyız... hadi... ne gerekiyorsa yapın .... ( he he ... ben bu ay çalışamıycam rahatım.. tam yumurtlama günlerinde yatılı misafir var...)
hepinizi seviyorum...

fundacım bana yazmamışsın ama canım benim o toplanma değil bildiğim kadarıyla rahim kendini doğuma hazırlıyor önemli olan düzenli ve sık sık olmaması ama zaten senin erken daha. benim de o dönemlerde az az oluyordu. su iç bol bol ve sol yana at geçer.bebek rahim kasılınca bir yana gidiyor tabi. umarım şekerininz güzel çıkar. çok öptüm tatlımopuyorumnanaktan

SEVBAY canım bnim senin vebebişlerinin iyi olmasına çok sevindim.inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize.bizde şimdilk çok şükür iyiyiz.allahın izniyle 34.haftya geldik.yavaş yavaş heycan başladı.inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder.dua edelim birbirimze.
iğneye gelince bence sakın bırakma daha erken dr.ler de bu kouda kesin net değiller deneme yanılma yoluyla devam ettiriyorlar.burda bir çok kişi doğuma en az yirmigün kalaya kadar hatta bir gün öncesine kadar iğnelerini vuruldular haberin olsun.
canım benden bukadarsevgilerleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CELEN ciğim merhaba cemrecik sen nasılsın?hala izmirdemisin oh oh ne güzel geziyorsunkaydirigubbakcemile3valla ben bu yıl hamilelik nedeniyle tam bir ev kuşu odum.zaten biraz fazla gezsem hemen korku başlıyor bende aman aman boşve diyip evde geçiriyorum günlerimi.opuyorumnanaktan

NAZLI cığım vallahi ben bile ne kadar heyecanlıyım seni düşünemiyorum.yarın dr.den gelir gelmez yaz canım.senle aramızda çok az var bakalım nasıl olacak.allah inşallah sorunsuz zamanında doğumlar nasip eder.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim ilgin için.iğneyi doktora kaç kez sordum bir bilseniz artık sinir oldum verene kadar sormıyacağım dedim.
ahh canım benim 7 tane dile kolay :sinifsinif:
zaten her hastayı bir deneme tahtası onlar için onların içi yanmıyor szi kürtaja almak zorundayız dediklerinde vermez tabi.
peki ben kendim alamazmıyım ya sakıncalımı olur?
ne bilim artık kafamdan bunlar geçiyor zaten 3 tane kaybım var ne dersiniz dursam beklesem mi yoksa kafamdan geçenlere mi uysam :çok üzgünüm:

kızlar selam bugün hemotoloci doktoruna gittim marmara üviversitesine yarın gel rapor çıkar dedi 2 resimle beraber yanındada rapor parası getir dedi 150 .200 ytl arası ben ssklıyım siz rapor çıkarırken böyle bi ödeme yaptınızmı

canım seni çok iyi anlıyorum doktor hastane görmekten bıktık usandık evliliğimizin 4 te 3 ü hastanede yada doktor aramakla geçti sen şimdi hiç bişey düşünme bir an önce hem fiziksel yönden hemde ruhsal yönden iyileşmeye bak bacım ve biraz zamana bırak yaşadıklarını biraz olsun unutmaya çalışki yeni heyecanlara hazırlıklı ol napalım bacım şansımızı denemekten başka çare yok düşünsene en azından bi umudumuz var hamile kalabiliyoruz bu bizim için çok büyük bi şans benim eltimin hiç çoçuğu olmuyo ben diğer bebeklerim için ağlarken bana dedki ağla ağlamak için bi sebebin varken ağla keşke benimde bebeğim olsada düşse bu duyguyu bende yaşayabilsem şimdi doya doya ağla demişti bunları düşün ve kendini bebeğini kaybetmiş olsan bile şanslı say çünkü bugün olmasa bile bir gün anne olabilme şansın var ve bu şansımız olduğu için yüce rabbim bu şansı bize verdiği için şükret bacım allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…