Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım şimdi çok iyiyiz bebişimde iyi ama genede çok tedirginim ben ev hanımıyım evdeyim eşim bana çok yardımcı oluyor yerimden kaldırmıyor yemek bulaşık temizlik bi şekilde hallediyo işten geliyo bide benimle uğraşıyo adam eee napalım allah ondan razı olsun daha ağzını açıp ufff demedi biliyorsunuzki hamileliğimden kimsenin haberi yok idare ediyoruz işte dikkat ediyorum ama olacaksa oluyor kısmetimde varsa bu yavru bana öle yada böle gelecek allahım kucaklarımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün hepimizin
MELEK 76 çok teşekkür ederim canım allahım bidaha yaşatmaz işallah çok korkmuştum ama geçti allaha emanet ol

canım benim çok sevindim demek oğluşun olacak canım benim kontrolüm ayın 25 de ben öğrenmeyi pek istemiyoru açıkcası eşimde istemiyor bakalım hele o gün bi gelsinde bakalım doktor ne diyecek allahım sağsalim kucağımıza alalımda oğlan kız far etmiyo allahım bebişlerimizi bize bağışlasın acılarını göstermesin

canım arkadaşım bencede çok güzel bi fikir kim hamile kaç haftalık ben hep karıştırıyorum liste yaparsak ve sürekli güncellersek herkesin aklında kalır bence yapalım kahve lokum sen bu işi üstlen yapalım öptüm canımcım

Canım yaa üzülme lütfen ... bekleyeceğin en fazla 1 ay olur ve sonraki ayda bize hamile haberini verirsin inşaallah...

çok teşekür ederim canım işşallah iğne olursam geçer.herşey nasip önümüzdeki ay işşallah güzel haberleri veririm sizlere

reisdevrim senin adnına inan çok üzüldüm aynı durum benim başımada geldi.
bende bu sebepten dolayı ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım.benimde kanda gebelik vardı fakat düşüktü ve rahimde kese görünmüyordu rahimimdeki kanam alanını kese zannetip senin kesen şekilsiz o yüzden alıcaz dediler bende başka bir doktora gittim 2 günde bir kan testi yaptı ve kürtaj olucaktımki o gün kan değerim yükselmişti kürtaj olmadım 2 gün sonrada kese gözüktü gayet sağlıklıyıdı ama 2 hafta geriydi 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıktı ve 1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gittiğimizde kalp atışları yavaş dedi ve kese yukarıdayken kanama alanın yanına düşmüş tekrar haftasına gittiğimde bebeğim ölmüştü ve aynı gün kürtaj oldum çok ilginç bir durum demişti doktorum.

BU KONUDA ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .

kıslar hepınize ayrı ayrı çok gecmış olsun sanırım hemen hemn herkesın sorunu aynı kan pıhtılaşması bende 2 tane bebeğimi 5 ayımda doğum yaparak kaybettım çok zor biliyrm uzerınden 1 sene gectı 7 aydr bebek istyrz fakat kafam çok karışık ben samsunda otruyorm burada bana ve eşime kromozom testı yapıldı normal çıktı ayrı yetten kan tahlılıyapıldı pıhtılaşma çıktı drum gebe kalınca iğneye başlıycaz şimdilik folıkasıtle bebeasprını içmemeı syledı sadece bu kadarmı sizinkılerde okuyrm farklı raştrmlar yapılıyomş pıhtılaşma alanında

gülaycım o rapordan bende çıkardım ama inan 1 kuruş bile vermedim cnm. benim gittiğim bir doktor var ben özeline gidiyorum ayrıca kendisi devlet hastanesinde çalışıyo onun yardımlarıile bir günde halletmiştim.

memnun oldum canım,bizim tarsustada evimiz var annem babam çoğu zaman orda kalır,adanada oturuyorum ama tarsusu da çok severim her fırsatta giderim,
canım iğne konusunda ilk zamanlarda ben koldan ve göbekten yaptırırdım,ama göbeğim büyüyünce eşim yapamıyor zorlanıyor,şuan bacaktan ve koldan yapıyoruz..
bazen hiç bişey olmuyor bazen hafif ağrı ve beze oluyor,buna benzer bir takım şeyler yaşanması normaldir,alışınca kafaya takmıyorsun..

canım son günlerde bendede aynısı oluyor,sanki bebek bir yerde toplanıyor,dün doktoruma söyledim ben ama ciddiye almadı bende olması gereken bişey sanırım diye düşündüm,bana bebeğin hareketlerini takip et gün içerisinde dedi,bol bol su iç,sol tarafa yat dedi genel olarak..
ayy sağlıcakla kucaklarımızada alıp sevseydik bebeişlerimizi inşallah

canım iğne için rapor diyorsan ben hiçbir evrak para ödemedim,doktorumun özeline iderim hep,o görev yaptığı hastaneden bana çıkardı verdi,hiçbişey ödemedim.

öncelikle aramıza hoşgeldin canım,gerçmişte yaşadığın acı tecrübeler içinde geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin..
bende de kan pıh.ç çıktığında bebe aspirini ve folik asite başladım,hamile kalana kadar içtm,hamile kalıncada bunları bırakıp iğneye başladım ,çok şükür herşey yolunda gidiyor..
genelde herkese önerilen bişey bu folikasit ve aspirin..
araştırmaya gelince zaten sende kan pıh. var denilmiş demekki tahlil yapılmış sana ,ayrıyeten başka bir tahlil için kafanı karıştırma derim.

canım benim çok geçmiş olsun.Allah ım sabrını versin zor gerçekten.daha öncede yazmıstın sanırım bu acını ve yazmadım sana hiç.bırak mesajı sayfayı geçmiştim direk, o kadar etkisinde kalmıştım.

kızlar hepimiz buraya sıkıntılarımızı yazıyoruz paylaşıyoruz ve epeyce bilgileniyoruz burda.ancak ben hamile kaldığımdan beri çok fazla dikkatli okumuyorum canlar sakın kızmayın çünkü o kadar cok etkisinde kalıyorum ki içim o kadar sızlıyor ki rüyalarıma giriyor sizleri tanıyormusum gibi tek tek sıkıntılarımızı yasıyorum ruyamda.o yuzdende pek okuuyorum hamilelğimde.sakın kendimi uzak tuttuğumu sanmıyın.
bende cok yazdım burda sıkıntılarımı ve bilgi sahibi oldum da doktorumun anlatmadıklarını burda öğrendim diyebilirim.diyeceğim sorularınıza yanıt vermeyıp kayıtsız gibi görünmemin sebebi bu.bu yuzden özür borçlu olduğumu düşündüm ve bunu sizinle paylaşmak istedim.

nazlıııııııı doktora saat kaçta gideektin gelde haber ver aramızda 1 gun var merak ettim şimdi gunun ne zaman diye.bende haftaya salı gideceğim.

Canım çok sağol , Allahım bir daha aynı şeyi yaşatmaz inşaallah...
Seni çok iyi anlıyorum , hamileliğinde psikolojin her şeyden çok önemli...sen iyi olki bebişinde iyi olsun...Bebeğin doğduktan sonra bize güzel bebeğini bol bol anlatırsın sende...Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana...Sevgiyle kal...

nazlım gelir gelmez yaz gelişmeleri delikafadulden cokta ağırlasmadan görüşelim.sonuyok la görüşücez.eğer uygun olursan sende gel olurmu :1hug:
ah selvicim gecen sene bende ööleydim.sıcakta 2 adım yürüsem "ay bişey mi oldu ki?" "neden oynamıyo" doktoramı gitsem" derdim kaydirigubbakcemile3 allaha emanet selvicim..seni o kadar ii anlıyorum ki :çok üzgünüm:
valla istersen arkadaslardanda yorum al fransiyumcum..ama ben senin yerinde olsam ki oldum..doktorumdan ısrarla iğne istedim.ama benm doktorum artık deneme-yanılma yapamazdı.bunuda kaybetseydim kafayı yerdim.o da biliyordu.eli mahkum verdi.benm sana tavsiyem hemen 0,2 lik iğne al.kalp atımını bekleme.nasılsa kalp atınmını görünce vericek.ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra..zararı deil faydası olur.ama dediğim gibi istersen burdaki arkadaslarada danıs..rabbim korktuğuna uğratmasın..kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:
nazlıııııııı doktora saat kaçta gideektin gelde haber ver aramızda 1 gun var merak ettim şimdi gunun ne zaman diye.bende haftaya salı gideceğim.

ah gelgitcim nasılda gecio zaman opuyorumnanaktan senin haberini aldığımızda dün gibi opuyorumnanaktan allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

ya arkadasalar bisey sorucam bu kan sulandirici igneler kilo yapiyormu? kortizon iceriyormu?

sanmıyorum canım.
bak 7 aylık hamileyim 7 aydır kullanıyorum ben hiçte kilo almadım yani öyle abartı bişey yok..
bende şuan sadece göbek var (bebek var daha doğrusu:))
onun dışında hiç kilom yok,böyle bişey olsaydı kilo alırdım herhalde

Merhaba kizlar nasilsiniz.opuyorumnanaktan

Papatyacim, sonuyokcum, melek76 canim , güzin1975, fundacim ve ismini sayamadigim tüm arkadaslarim bana destek ve moral verdiginiz icin hepinize cok tesekkür ederim.a.s.

Hayirlisiyla bende 24 temmuzda hastaneye yatiyorum canlarim doktorla görüstüm ve oda bana 8 aydir hamile kalamamin sebebi miyom ameliyatindan sonra yani yapisiklik yüzünden olabilir dedi.
En ufak yapisiklik bile hamile kalamamayi yada düsük yapmayi sagliyormus.
Kendisi hastane bashekimi benimle cok ilgilendi saolsun.
Zaten ben ameliyatlarimi kürtajlarimi hep o hastanede yaptirmistim ve adam gecen sene benim miyom ameliyatini cok güzel yapmisti.
Türkiyedeki doktorlar ultrasonda doktorun ameliyati cok güzel yaptiklarini söylemislerdi . Miyomum rahim arka duvarinda oldugu icin ve doktor rahime zarar vermemek icin karnimi daha fazla kesip arkadan dolanip miyomu kesip almisti.
Tamam karnimda boydan boya bir iz kaldi ama en azindan rahime hic zarar verilmedi buda beni rahatlatmisti.
Insallah hersey iyi gecer arkadaslar dua edin bana.
Yumurta yollarina ve rahime bakilacak.:1shok:
Aslinda kücük bir islem ama yinede tirsiyorum tam narkoz verilecek kafamçokkarıştı ve göbekten girecek.mafoldumben
Göbegin sagina ve soluna kücük delikler acilip birinden kamera birinden isik göbekten ise herhalde makasla girerler.kaydirigubbakcemile3
Ay hersey iyi gecsinden nereyi nederen sokacaklar umurumda degil zaten benim dünyadan haberim olmayacak.zemuszemus

reisdevrim canim benim.
Inan birkac gündür ne yazayim nasil yazayim diye düsünüyorum.
Tekrar tekrar hatirlatmak istemiyorum ama yinede senin icin cok üzüldügümü yazmak istedim.
Arkadasim kizlar yazmislar zaten burda seni en iyi anlayanlar bizleriz ayni aciyi defalarca yasadik ve halada yasiyorz ama bizim elimizden gelen birsey yok.
Biz önlemimizi aliyoruz bebisi yasatmak ona can vermek yüce rabbime kalmis.
O istedigine verir istediginden alir. Onun icin hayirlisini versin demekten baskada birsey gelmiyor elimizden. Bizim sinavimizda bebekmik demek.
Allahim baska aci vermesin.
sana kücük bir tavsiyem var ben 4 defa düsük yaptim ve bebislerim gelismemisti 6 hatalik falan gözüküyorlardi ultrasonda, ve düsük yaptigimda yinede icerde parca kalmasin diye 4 defa kürtaj yaptilar burdaki doktorlar sadece hapla yada igneyle rahim tamamen temizlenmez diyorlar .
Hatta 2. düsükten sonra ben kürtaj olmama ragmen 4 ay sonra falan yine kürtaj yapildi adetlerim cok fazla gelmeye baslayinca acaba icerde parca kaldimi diye yine yapildi canim ve gercektende o kürdajdan sonra normale döndü hersey.
Sen bilirsin ama baska bir doktora sor istersen.
Sonucta kürtajin zarari yok kari var bu durumda.
Sadece nacizane tavsiyem canim.

canım saol destegin için. nanın hepinizi çok seviyorum en büyük destekçimsiniz. lütfü bey ilgili diyosan sana güveniyorum. içime sindi biraz daha. hastane ortamı nasıl çok karışıkmı

canım benim inşallah bu sefer sorun düzeltilirde en kısa sürede sende hamileler kervanına katırlırsın hayırlısıyla kendine hiç stres yapma laparoskopi en azından sorun varsa anında müdahale edilebilen bir operasyon doktorunda iyi inşallah acısız ağrısız düzelirsin canım geçmiş olsun allah emanet ol çok öpüyorumopuyorumnanaktana.s.

kızlar şekerim 154 çıktı bugün 4 defa kan verdim yarın öğleden sonra alacağım inşallah kızlar bir sorun çıkmasın dua edin benim için ne olur sido yine aynı kaderi paylaşıyoruz sen ne yaptın diyetemi başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…