Sevgili ravza çok geçmiş olsun canım.. Seni çok iyi anlıyorum ,biliyorsun ben de 11. haftada öyle bi badire atlattım.. Herşeyin bittiğini düşünmüştüm , yıkılmıştım , Allah bana ikinci bi şans verdi şükürler olsun.. Şimdi çok dikkatliyim...Lütfen sen de kendine çok dikkat et..Kanama bitti diye normal yaşantına dönme..Çalışıyorsan işe ara ver , rapor filan al..6. aya kadar bebek rahim içinde yukarı doğru ancak çıkıyormuş..O yüzden mümkün olduğu kadar dinlen ve dikkatli ol...Allah bebeklerimizi korusun ..Tekrar geçmiş olsun...
kızlar bu arad benimde dr kontrolüm vardı 16.haftadayım cinsiyetimiz belli oldu allah nasip ederse bi oğlum olacakmış çok garip bi duygu inşallah allah kucağımada almayı nasip eder
ravza cım sanada çok geçmiş olsun seninde cinsiyeti belli oldumu
burası baya kalabalık bugün, hepinize merhaba sevgili arkadaşlarım..
ben listeyle ilgili bir teklifte bulunmak istiyorum.. hamile arkadaşlarımızın kaç haftalık olduğunu yazsak nasıl olur.. takip etmesi daha kolay olur sanki. bir de sürekli sorulmaz aynı şey...
annelerimiz hepinize kolay gelsin.. tatlı bebişlerimize iyi bakın çok kıymetli onlar bizim için..
anne adaylarımız, bu sıcak günlerde size bol serinlikler diliyorum.. sağlıkla, sorunsuz büyütün inş. göbişlerinizdeki bebişlerimizi...
eee..şimdi de lafım size hamile kalmaya çalışanlar.. sıkı çalışın, durmayın.. yaz bitmeden hamile kalmalıyız... hadi... ne gerekiyorsa yapın .... ( he he ... ben bu ay çalışamıycam rahatım.. tam yumurtlama günlerinde yatılı misafir var...)
hepinizi seviyorum...
kımse bana cevap yazmayacakmıkızlar selam bugün hemotoloci doktoruna gittim marmara üviversitesine yarın gel rapor çıkar dedi 2 resimle beraber yanındada rapor parası getir dedi 150 .200 ytl arası ben ssklıyım siz rapor çıkarırken böyle bi ödeme yaptınızmı
Canım yaa üzülme lütfen ... bekleyeceğin en fazla 1 ay olur ve sonraki ayda bize hamile haberini verirsin inşaallah...
meryemmeryem demek adana da yaşıyorsun.bende osmaniyedeyim.ama adanalıyız bütün akrabalarım adanada.sadece annem babam tarsus ta.
ALLAHIM inşallah hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.Hamile olmıyan arkadaşlarada en kısa sürede hamile kalmayı nasip eder inşallah.Allahım acılarını yaşattı birdaha hiçbirimize yaşatmasın.Ben arkadaşlar bebişim yüzünden 8 senelik mesleğimi bıraktım.Ama herşeye değiyorlar.
Arkadaşlar benim doktorum bu iğneyi nasıl vurucamı hiç göstermedi.Göbeğin heryerine vurabiliyoruz değil mi?Birde vururken baş ve işaret parmağımızla eti tutup dik mi vuruyoruz.Ben çok morartıyorumda ve bikaç yerdede beze oluşturdum.daha kullanalı iğneyi 1 ay oluyor.Sizlerde bunları yaşıyormusunuz.Çok soru sordum kusura bakmayın.Yardımcı olursanız sevinirim
ben iyiyim canım benim oğluşum biraz yaramazmı anlamadık bir tarafa toplanıyor kasılıyorum normalmi acaba merak ediyorum iyice hareketlendi şeker yüklemesi yaptırdık yarın sonuçlarını alacağım inşallah güzel haberlerle dönerim küçük paşanıda senide öpüyorum kendinize çok iyi bakın inşallah bizde o günleri görebiliriz hayırlısıyla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar selam bugün hemotoloci doktoruna gittim marmara üviversitesine yarın gel rapor çıkar dedi 2 resimle beraber yanındada rapor parası getir dedi 150 .200 ytl arası ben ssklıyım siz rapor çıkarırken böyle bi ödeme yaptınızmı
kıslar hepınize ayrı ayrı çok gecmış olsun sanırım hemen hemn herkesın sorunu aynı kan pıhtılaşması bende 2 tane bebeğimi 5 ayımda doğum yaparak kaybettım çok zor biliyrm uzerınden 1 sene gectı 7 aydr bebek istyrz fakat kafam çok karışık ben samsunda otruyorm burada bana ve eşime kromozom testı yapıldı normal çıktı ayrı yetten kan tahlılıyapıldı pıhtılaşma çıktı drum gebe kalınca iğneye başlıycaz şimdilik folıkasıtle bebeasprını içmemeı syledı sadece bu kadarmı sizinkılerde okuyrm farklı raştrmlar yapılıyomş pıhtılaşma alanında
Meraba kahvelokum...lütfü bey lupus antikoagülanı diye bişeye baktırmış, oda negatif çıkmış...Baktırdığı değerlerde sadece mthfrc677 heterozigot , diğerleri normal...Bu durumdada sadece asprin yeterli demişti , oda önlem amaçlıymış...Canım ben düşük yaşamamıştım , bebeğimi 37+5 te kaybettim , yani sonlarında( Pıhtılaşmadan değildir dedi lütfü bey...Ama benim kafam karışık tabi...Hamileliğim boyunca ne bir kanama nebir ağrı ...Her şey iyiydi...Ne oldu bilmiyorum canım...Sezeryan tarihime 2 gün kalmıştı...Gerçekten bebeğe çok alışmışken ilerleyen zamanlarda hatta sonlarda kaybetmek çok zor oluyo...Üzerine kilolar ve sezeryan ameliyatı ve herşeyden ötesi bebeğimin acısı kaldı...
canım benim çok geçmiş olsun.Allah ım sabrını versin zor gerçekten.daha öncede yazmıstın sanırım bu acını ve yazmadım sana hiç.bırak mesajı sayfayı geçmiştim direk, o kadar etkisinde kalmıştım.
kızlar hepimiz buraya sıkıntılarımızı yazıyoruz paylaşıyoruz ve epeyce bilgileniyoruz burda.ancak ben hamile kaldığımdan beri çok fazla dikkatli okumuyorum canlar sakın kızmayın çünkü o kadar cok etkisinde kalıyorum ki içim o kadar sızlıyor ki rüyalarıma giriyor sizleri tanıyormusum gibi tek tek sıkıntılarımızı yasıyorum ruyamda.o yuzdende pek okuuyorum hamilelğimde.sakın kendimi uzak tuttuğumu sanmıyın.
bende cok yazdım burda sıkıntılarımı ve bilgi sahibi oldum da doktorumun anlatmadıklarını burda öğrendim diyebilirim.diyeceğim sorularınıza yanıt vermeyıp kayıtsız gibi görünmemin sebebi bu.bu yuzden özür borçlu olduğumu düşündüm ve bunu sizinle paylaşmak istedim.
nazlım gelir gelmez yaz gelişmeleri delikafadulden cokta ağırlasmadan görüşelim.sonuyok la görüşücez.eğer uygun olursan sende gel olurmu :1hug:yafrummmm yarın gidiyom ben Allahım yarın ne dicek bakalım doktorumuzopuyorumnanaktan valla buraya hamileyim arkadaşlar iğneyi nasıl yapcam diye yazdığım günü hatırlıyorum. kese ne zaman gözükür kalp atışı ne zaman diye. Allah'a çok şükür bugünleri gördüm. birde sağ salim kucağıma alsam AllahIn izniyle Saruboceq: valla bende de heycan dorukta yarın oğluş kaç kilo oldu onu öğrencez ve nerede doğum yapacağımı. bana dua et celenim ya az kaldı. bir ara sen buradayken de görüşelim aslında
canım 36 hafayı bitirmek üzereyim hala göbekten vuruyorum. göbek derini baş parmağın ve işaret parmağının arasında sıkıştır. sonra dik olarak vur, iğneyi kontrol et kan gelmesin. ( iğneyi ittiğin yerden biraz yukarı çek bak ama az çek) sonra çok hızlı olmadan ver ilacı iğneyi çıkarırken de sıkmayı bırak kolonyalı pamuk koyup çek ve bir süre bırakma. ben böyle yaptım şu an hiç morluk yok ilk başlarda öğrenene kadar morardım biraz. ama şimdi ne beze ne morluk var. son aylara doğru baya yanlara kaydım. şimdi baya yanlra vuruyorum gerildiği için göbek ama kol ve bacağı hiç denemedim ben. ilk sayfalarda arkadaşlar anlatmıştı sağolsunlar nasıl vurulacağı konusunda zamanın olursa bir oku istersen geçmişi. öpüyorum çok
ah selvicim gecen sene bende ööleydim.sıcakta 2 adım yürüsem "ay bişey mi oldu ki?" "neden oynamıyo" doktoramı gitsem" derdim kaydirigubbakcemile3 allaha emanet selvicim..seni o kadar ii anlıyorum ki :çok üzgünüm:CELEN ciğim merhaba cemrecik sen nasılsın?hala izmirdemisin oh oh ne güzel geziyorsunkaydirigubbakcemile3valla ben bu yıl hamilelik nedeniyle tam bir ev kuşu odum.zaten biraz fazla gezsem hemen korku başlıyor bende aman aman boşve diyip evde geçiriyorum günlerimi.opuyorumnanaktan
valla istersen arkadaslardanda yorum al fransiyumcum..ama ben senin yerinde olsam ki oldum..doktorumdan ısrarla iğne istedim.ama benm doktorum artık deneme-yanılma yapamazdı.bunuda kaybetseydim kafayı yerdim.o da biliyordu.eli mahkum verdi.benm sana tavsiyem hemen 0,2 lik iğne al.kalp atımını bekleme.nasılsa kalp atınmını görünce vericek.ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra..zararı deil faydası olur.ama dediğim gibi istersen burdaki arkadaslarada danıs..rabbim korktuğuna uğratmasın..kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:çok teşekkür ederim ilgin için.iğneyi doktora kaç kez sordum bir bilseniz artık sinir oldum verene kadar sormıyacağım dedim.
ahh canım benim 7 tane dile kolay :sinifsinif:
zaten her hastayı bir deneme tahtası onlar için onların içi yanmıyor szi kürtaja almak zorundayız dediklerinde vermez tabi.
peki ben kendim alamazmıyım ya sakıncalımı olur?
ne bilim artık kafamdan bunlar geçiyor zaten 3 tane kaybım var ne dersiniz dursam beklesem mi yoksa kafamdan geçenlere mi uysam :çok üzgünüm:
nazlıııııııı doktora saat kaçta gideektin gelde haber ver aramızda 1 gun var merak ettim şimdi gunun ne zaman diye.bende haftaya salı gideceğim.
ya arkadasalar bisey sorucam bu kan sulandirici igneler kilo yapiyormu? kortizon iceriyormu?
Canımm benim çok geçmiş olsun ... Bebişinin iyi olduğuna çok sevindim...Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...
Reisdevrim canım çok üzüldüm...Hayırlısı buymuş diye düşünmemiz gerekiyor...İnşaallah bu son olur canım...Lütfü Beye mutlaka gitmelisin...Bana yaptırdığı testleri görsen , ne var ne yok hepsine baktırdı...lupus hastalığına bile baktırmış...Lupus ta düşüğe neden oluyormuş...Muayenesinden sonra seni direk hacettepe hastanesindeki hemşiresine yolluyor , hemşiresi istediği testleri yazıyor ve sevkinle bütün istenilenleri sıra beklemeden yaptırabiliyorsun...Tabi bu arada 8 tüp filan kan alınıyor...Lütfü bey bütün ihtimalleri düşünüyor ve her şeye baktırıyor...Hakkında hayırlısı olur inşaallah canım...
Merhaba kizlar nasilsiniz.opuyorumnanaktan
Papatyacim, sonuyokcum, melek76 canim , güzin1975, fundacim ve ismini sayamadigim tüm arkadaslarim bana destek ve moral verdiginiz icin hepinize cok tesekkür ederim.a.s.
Hayirlisiyla bende 24 temmuzda hastaneye yatiyorum canlarim doktorla görüstüm ve oda bana 8 aydir hamile kalamamin sebebi miyom ameliyatindan sonra yani yapisiklik yüzünden olabilir dedi.
En ufak yapisiklik bile hamile kalamamayi yada düsük yapmayi sagliyormus.
Kendisi hastane bashekimi benimle cok ilgilendi saolsun.
Zaten ben ameliyatlarimi kürtajlarimi hep o hastanede yaptirmistim ve adam gecen sene benim miyom ameliyatini cok güzel yapmisti.
Türkiyedeki doktorlar ultrasonda doktorun ameliyati cok güzel yaptiklarini söylemislerdi . Miyomum rahim arka duvarinda oldugu icin ve doktor rahime zarar vermemek icin karnimi daha fazla kesip arkadan dolanip miyomu kesip almisti.
Tamam karnimda boydan boya bir iz kaldi ama en azindan rahime hic zarar verilmedi buda beni rahatlatmisti.
Insallah hersey iyi gecer arkadaslar dua edin bana.
Yumurta yollarina ve rahime bakilacak.:1shok:
Aslinda kücük bir islem ama yinede tirsiyorum tam narkoz verilecek kafamçokkarıştı ve göbekten girecek.mafoldumben
Göbegin sagina ve soluna kücük delikler acilip birinden kamera birinden isik göbekten ise herhalde makasla girerler.kaydirigubbakcemile3
Ay hersey iyi gecsinden nereyi nederen sokacaklar umurumda degil zaten benim dünyadan haberim olmayacak.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?