Sevgili reisdevrim çok geçmiş olsun canım ..Allahtan hayırlısı değilmiş demekki .. İlerleyen haftalarda olsa daha çok üzülürdün...En kısa zamanda iyileşmeni diliyorum..Yaptırman gereken başka incelemeler varsa bu arada yaptır , rahim filmi gibi ..İçin rahat eder ..Kese görünmediğinde kimyasal gebelik diye biliyorum ben...Burada çoğu arkadaşımızın başına gelmişti..Pes etmek yok..Bir dahaki hamileliğinde 3 ayı doldurmadan kimseye söyleme istersen canım...Bir de herkese açıklama yaparken , anlatırken daha çok üzülüyor insan...Bizlerin hikayelerini biliyorsun , umudunu kaybetme , herşey gönlünce olur inşallah...
reisdevrim nasıl üzüldüğümü anlatamam bir an kendi yaşadıklarıma döndüm acını içimde hissettim oysa ki çok sevinmiştik hamile haberini alınca ama hakkında hayırlısı buymuş ve demekki bebek sağlıklı değilmiş diye kendimizi teselli edelim dediğinde haklısın olmuşla ölmüşe maalesef çare yok
şimdi yeniden başlamalısın hiç pes etme bak burda hepimiz ümitle bekliyoruz hamile kalmayı ve hamileler de bir an önce sağlıkla doğurmayı........
bir kadın için yaşayabileceği en kötü sıkıntılardan birisi tabi bebeğini kaybetmek ya doğup yüzünü görseydik ya bir süre yaşasaydı öyle kaybetseydik değilmi o daha zor daha ağır muhakkak vardır böyle insanlarda fakat onlarında yapacağı birşey yok canım herşey allahtan hiç olmazsa yolun başında terketti seni çok fazla alışmadan çok fazla bağlanmadan
bende 2. gebeliğimde dua ettim allahım bu da yaşamayacaksa bir an önce al onu benden dedim çok ağladım ve allah halime acıdı haftasına aldı benden burda ancak bizler anlıyoruz birbirimizi eminim burdaki bütün kızlar beni çok iyi anlamıştır
ama yılmak yok hayat devam ediyor değilmi derdimize çareler aramalıyız ağlamak çözmüyor hiçbirşeyi dahada berbat ediyor o yüzden tabi ki üzüleceksin ama fazla sürmesin lütfen allah isterse hiçbirşey engel olamaz biliyorsun sağlıklıysa versin rabbim çok geçmiş olsun birazcık teselli edebildimse çok sevinirim canım kendine iyi bak
bu arada umutsevgim hiç uğramıyor onun bebeği ne alemde acaba onu çok merak ediyorum inş bir sorun yaşamıyordur
sevgili reisdevrim çok geçmiş olsun canım allah başka acı göstermesin umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bu sefer mutlu sona ulaşırsın
dünden beri seni teselli etmek için bir sürü yazı yazdım sildim ama hiç bir söz seni teselli etmeye yetmeyecek biliyorum aynı şeyleri bizde defalarca yaşadık bu yüzden senin için ne kadar zor olduğunu biliyorum ben bile senden daha çok ümitliydim ama olmadı demekki hayırlısı buymuş reisdevrimcim.... demekki daha zamanı varmış umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bu sefer kucağın bebek sesleriyle dolar taşar sakın ümitsizliğe kapılma... çünkü senin sevgi dolu yüreğin herşeye değer ... allaha emanet ol... biz hep yanındayız
günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
reisdevrimcim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın
bu arada bende dün doktor gittim vajinal ultrasonla bakıldı keseyi gördük fakat biraz aşağıda düşük tehlikesi olduğunu söyledi Allaha şükür şimdilik bi kanamam lekem yok inşallah olmazda
istirahat verdi anneme taşınmıştık zaten daha da dikkatli olmam lazımmış
cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşş kalp atışları da görünür
ayrıyeten iğneyi sordum kalp atışlarını görmeden vermenin anlamsız olduğunu söyledi ısrar ettim olmaz dedi.
beklemekten çatlıcam artık benim gibi sabırsız biri için beklemek resmen işkence
Allahım bize dayanacak,bebişlerimizede tutunacak güç ver aminnnnnn :Saruboceq:
canım seni çok iyi anlıyorum doktor hastane görmekten bıktık usandık evliliğimizin 4 te 3 ü hastanede yada doktor aramakla geçti sen şimdi hiç bişey düşünme bir an önce hem fiziksel yönden hemde ruhsal yönden iyileşmeye bak bacım ve biraz zamana bırak yaşadıklarını biraz olsun unutmaya çalışki yeni heyecanlara hazırlıklı ol napalım bacım şansımızı denemekten başka çare yok düşünsene en azından bi umudumuz var hamile kalabiliyoruz bu bizim için çok büyük bi şans benim eltimin hiç çoçuğu olmuyo ben diğer bebeklerim için ağlarken bana dedki ağla ağlamak için bi sebebin varken ağla keşke benimde bebeğim olsada düşse bu duyguyu bende yaşayabilsem şimdi doya doya ağla demişti bunları düşün ve kendini bebeğini kaybetmiş olsan bile şanslı say çünkü bugün olmasa bile bir gün anne olabilme şansın var ve bu şansımız olduğu için yüce rabbim bu şansı bize verdiği için şükret bacım allaha emanet ol
calıkusum cok cok gecmiş olsun :çok üzgünüm: insallah hersey yolunda gider :Saruboceq: dualarımız seninle biilosun :Saruboceq:Merhaba kizlar nasilsiniz.opuyorumnanaktan
Papatyacim, sonuyokcum, melek76 canim , güzin1975, fundacim ve ismini sayamadigim tüm arkadaslarim bana destek ve moral verdiginiz icin hepinize cok tesekkür ederim.a.s.
Hayirlisiyla bende 24 temmuzda hastaneye yatiyorum canlarim doktorla görüstüm ve oda bana 8 aydir hamile kalamamin sebebi miyom ameliyatindan sonra yani yapisiklik yüzünden olabilir dedi.
En ufak yapisiklik bile hamile kalamamayi yada düsük yapmayi sagliyormus.
Kendisi hastane bashekimi benimle cok ilgilendi saolsun.
Zaten ben ameliyatlarimi kürtajlarimi hep o hastanede yaptirmistim ve adam gecen sene benim miyom ameliyatini cok güzel yapmisti.
Türkiyedeki doktorlar ultrasonda doktorun ameliyati cok güzel yaptiklarini söylemislerdi . Miyomum rahim arka duvarinda oldugu icin ve doktor rahime zarar vermemek icin karnimi daha fazla kesip arkadan dolanip miyomu kesip almisti.
Tamam karnimda boydan boya bir iz kaldi ama en azindan rahime hic zarar verilmedi buda beni rahatlatmisti.
Insallah hersey iyi gecer arkadaslar dua edin bana.
Yumurta yollarina ve rahime bakilacak.:1shok:
Aslinda kücük bir islem ama yinede tirsiyorum tam narkoz verilecek kafamçokkarıştı ve göbekten girecek.mafoldumben
Göbegin sagina ve soluna kücük delikler acilip birinden kamera birinden isik göbekten ise herhalde makasla girerler.kaydirigubbakcemile3
Ay hersey iyi gecsinden nereyi nederen sokacaklar umurumda degil zaten benim dünyadan haberim olmayacak.zemuszemus
fundacım seker cıksada korkma.ufak bir diyetle tamamlamıstım ben hamileliğimi.sidocumda diyete baslamıs.önemli olan diyeti asmamak insüline sebebiyet vermemek yerimsenibenkızlar şekerim 154 çıktı bugün 4 defa kan verdim yarın öğleden sonra alacağım inşallah kızlar bir sorun çıkmasın dua edin benim için ne olur sido yine aynı kaderi paylaşıyoruz sen ne yaptın diyetemi başladın
canımsınız inanın hepinizi çok seviyorum ve beni anladıgınızı ve benim için gerçekten üzüldügünüzü görüyorum. allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah. rahim filmini lütfü bey muatenehanede çekiyomu acaba? birde çok zormu korkuyorumda( burdaki dr. bebek tutunamadı kürtajdan dolayı rahimde sıkıntı olabilir dedi (( dedigin gibi bir dahaki sefere anneme bile söylemicem kesin kararlıyım. herkesin meraklı sorularından ve imalı sözlerinden bıktım ((
:1shok: benm haberim yoktu yaaaaa :1shok: aysegülcüm ne diyeceğimi sasırdım tüylerim diken diken oldu okurken mafoldumben ah bitanem nasıl atladım ben bu acı haberi mafoldumben nolur kusuruma bakma tamammı :çok üzgünüm: cok gecmiş olsun canımın içi mafoldumben vardır bundada bi hayır :çok üzgünüm: ben bi kere burda bi örnek vermiştim .bizim meleklerimiz cennette sırada bekliolar.sırası gelen annesinin karnına gönderilio.bazen sırayı bozan yaramazlar aradan tüyüp karnımıza girio.ama görevli melekler onlara kızıp geri alıolar ıraya.benm cemrem sırayı tam 7 kez bozdu kaydirigubbakcemile3 en son sırası geldide kondu minicik bedeniyle yüreğime..senin meleğinde sırayı bozmu anlasılancanım saol destegin için. tesellinin en büyüğünü sizden alıyorum zaten ailemden bile yakın oldunuz bana. inan tüm içtenligmle söylüyorum iyiki varsınız:1hug:inan bana düşükten birkaç saat önce bende sen gibi aynı duayı ettim. kan degeri bir düşüyo bir çıkıyodu. allahım dedim muallakta bırakma artık hayırlısı neyse o olsun biran önce dedim ve gece düşük yaptım. biliyomusun bu melegim hiç yakmadı canımı sessizce acısızca aniden gitti:gitme:daha öncesinde ne bir agrı nede bir akıntı bile olmadı o yüzden şok oldum tuvalette zaten bayılıyodum birden eşim koştu geldi. onada acıyorum benimle birlikte oda çok yıpranıyo her ne kadar belli etmemeye çalışsadamafoldumben1 gün tepindim hıçkıra hıçkıra agladım tek başıma eşim yokken ve geçti artık şuan iyi bir dr. arayışındayım güzelim. tavsiyelerinizi bekliyorum burdan. öptüm
canım saol tesellin için:1hug:ama bilmiyorumki hiç hamile kalamamakmı daha kötü hamile kalıp umutlanıp kaybetmekmi bilemiyorumCADIARZUyinede herşeye şükürler olsun diyorum
celen ve sonuyokcum destğiniz için çok ama çok teşekkür ederim
iğneyi alıcam ama reçetsiz alabilirmiyim ki???
adı sanı kullanımı nasıldır????
merhaba fransiyum,
reçetesiz alabilrisin canım.. clexane iğne iste, bazen eczanelerde bulunamıyor, depodan getirtiyorlar..
kahvelokumcum buna benzer başka iğne yok değil mi?
Merhaba kizlar nasilsiniz.opuyorumnanaktan
Papatyacim, sonuyokcum, melek76 canim , güzin1975, fundacim ve ismini sayamadigim tüm arkadaslarim bana destek ve moral verdiginiz icin hepinize cok tesekkür ederim.a.s.
Hayirlisiyla bende 24 temmuzda hastaneye yatiyorum canlarim doktorla görüstüm ve oda bana 8 aydir hamile kalamamin sebebi miyom ameliyatindan sonra yani yapisiklik yüzünden olabilir dedi.
En ufak yapisiklik bile hamile kalamamayi yada düsük yapmayi sagliyormus.
Kendisi hastane bashekimi benimle cok ilgilendi saolsun.
Zaten ben ameliyatlarimi kürtajlarimi hep o hastanede yaptirmistim ve adam gecen sene benim miyom ameliyatini cok güzel yapmisti.
Türkiyedeki doktorlar ultrasonda doktorun ameliyati cok güzel yaptiklarini söylemislerdi . Miyomum rahim arka duvarinda oldugu icin ve doktor rahime zarar vermemek icin karnimi daha fazla kesip arkadan dolanip miyomu kesip almisti.
Tamam karnimda boydan boya bir iz kaldi ama en azindan rahime hic zarar verilmedi buda beni rahatlatmisti.
Insallah hersey iyi gecer arkadaslar dua edin bana.
Yumurta yollarina ve rahime bakilacak.:1shok:
Aslinda kücük bir islem ama yinede tirsiyorum tam narkoz verilecek kafamçokkarıştı ve göbekten girecek.mafoldumben
Göbegin sagina ve soluna kücük delikler acilip birinden kamera birinden isik göbekten ise herhalde makasla girerler.kaydirigubbakcemile3
Ay hersey iyi gecsinden nereyi nederen sokacaklar umurumda degil zaten benim dünyadan haberim olmayacak.zemuszemus
Canım ben hastaneye gidince hemen hemşiresini buldum...Zaten lütfü beyin hemşiresi diyince odasını hemen gösteriyorlar...İstenilen tahlilleri o yazıyor...Sonrada kan veriyosun...Ben gittiğimde kandada sıra yoktu...İşimi hemen halledebilmiştim...Karışık değildi...Gerçi kadın doğum bölümüne girdiğinde bayağı bir kalabalık göreceksin ama onlar muayene için bekliyorlar...Bizimle ilgisi yok yani...Ha bu arada gidecek olursan, hemşireyi bulmadan önce sevkini girişte işlettirmeyi unutma ,dosyan yoksa dosya numarası filan veriyorlar...Canım bundan sonra herşey çabuk çabuk olur inşaallah , size hiç korunma süresi verdiler mi?8 haftadan küçük gebelikler için korunma süresi verilmiyormuş bildiğim kadarıyla...canım saol destegin için. nanın hepinizi çok seviyorum en büyük destekçimsiniz. lütfü bey ilgili diyosan sana güveniyorum. içime sindi biraz daha. hastane ortamı nasıl çok karışıkmı
peki bunların dozları nasıl?
en düşüğünümü isticem?
peki bunların dozları nasıl?
en düşüğünümü isticem?
DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı
hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
[/COLOR]
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük 1 folicplus1 gebe kalınca fraxparin 1 lik
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)
(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????
(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine
(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???
(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???
(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum
(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol
(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?