Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımsınız inanın hepinizi çok seviyorum ve beni anladıgınızı ve benim için gerçekten üzüldügünüzü görüyorum. allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah. rahim filmini lütfü bey muatenehanede çekiyomu acaba? birde çok zormu korkuyorumda( burdaki dr. bebek tutunamadı kürtajdan dolayı rahimde sıkıntı olabilir dedi(( dedigin gibi bir dahaki sefere anneme bile söylemicem kesin kararlıyım. herkesin meraklı sorularından ve imalı sözlerinden bıktım((

canım saol destegin için. tesellinin en büyüğünü sizden alıyorum zaten ailemden bile yakın oldunuz bana. inan tüm içtenligmle söylüyorum iyiki varsınız:1hug:inan bana düşükten birkaç saat önce bende sen gibi aynı duayı ettim. kan degeri bir düşüyo bir çıkıyodu. allahım dedim muallakta bırakma artık hayırlısı neyse o olsun biran önce dedim ve gece düşük yaptım. biliyomusun bu melegim hiç yakmadı canımı sessizce acısızca aniden gitti:gitme:daha öncesinde ne bir agrı nede bir akıntı bile olmadı o yüzden şok oldum tuvalette zaten bayılıyodum birden eşim koştu geldi. onada acıyorum benimle birlikte oda çok yıpranıyo her ne kadar belli etmemeye çalışsadamafoldumben1 gün tepindim hıçkıra hıçkıra agladım tek başıma eşim yokken ve geçti artık şuan iyi bir dr. arayışındayım güzelim. tavsiyelerinizi bekliyorum burdan. öptüm

saol canım bitanemsinizzzzz:1hug:

canım beklemenin ne kadar zor oldygunu biliyorum. ama umarım senin bekleyişinin sonu pıt pıt bir şekilde atan kalp atışlarıyla mutlu bir şekilde bitecek. :Saruboceq:agrın kanaman yoksa korkma tat ve dinlen mümkünse zorda kalmadıkça kalkma olurmu canım birde bolo bol dua tabi. allahım nasip ettiyse hiç birşey olmaz merak etme:Saruboceq:bence igneye 3 haftalıkken başlamıştım kalp atışından önce bebegi görünce başla bence bir zararı yok bildigim kadarıyla ikna etmeye çalış dr.unu. öptüm senide

canım saol tesellin için:1hug:ama bilmiyorumki hiç hamile kalamamakmı daha kötü hamile kalıp umutlanıp kaybetmekmi bilemiyorumCADIARZUyinede herşeye şükürler olsun diyorum

çalıkuşu şimdiden geçmiş olsun canım ameliyattan sonra ayrıntılı anlatırsın neler olduğunu inş iyi geçer sorun yaşamazsın bir de böyle dene bakalımfisfisfis inş bundan sonra başka bir engel olmaz olursa sen bana söyle o engeli alıpklava:klava:döviyim

fransiyum benim sana tavsiyem celeninde dediği gibi iğneyi al kendin kullan o drunuda bir an önce değiştir sinir oldum valla doktoruna kalp atışlarını duyacakmış sayesinde duyabilirsek duyucaz inş

gülaycım sen hamilemisin şu anda neden rapor çıkarıyorsun zaten şimdi çıkaramazsın raporu çünkü gebe kaldığını gösterir kan testi gibi bir belge olmadan devlet ödemiyor nasıl bir hematolog anlamadım ben ayrıca parada ödenmiyor yani gebe olmayanlara verilmiyor bu iğneler sende şu anda gebe değilsin değil mi

calıkusum cok cok gecmiş olsun :çok üzgünüm: insallah hersey yolunda gider :Saruboceq: dualarımız seninle biilosun :Saruboceq:
fundacım seker cıksada korkma.ufak bir diyetle tamamlamıstım ben hamileliğimi.sidocumda diyete baslamıs.önemli olan diyeti asmamak insüline sebebiyet vermemek yerimseniben

:1shok: benm haberim yoktu yaaaaa :1shok: aysegülcüm ne diyeceğimi sasırdım tüylerim diken diken oldu okurken mafoldumben ah bitanem nasıl atladım ben bu acı haberi mafoldumben nolur kusuruma bakma tamammı :çok üzgünüm: cok gecmiş olsun canımın içi mafoldumben vardır bundada bi hayır :çok üzgünüm: ben bi kere burda bi örnek vermiştim .bizim meleklerimiz cennette sırada bekliolar.sırası gelen annesinin karnına gönderilio.bazen sırayı bozan yaramazlar aradan tüyüp karnımıza girio.ama görevli melekler onlara kızıp geri alıolar ıraya.benm cemrem sırayı tam 7 kez bozdu kaydirigubbakcemile3 en son sırası geldide kondu minicik bedeniyle yüreğime..senin meleğinde sırayı bozmu anlasılan lmaz: yaramaz sey lmaz: bi daha ırayı bozmak yok tamammı melekcan lmaz: yoksa celen teyzen sana cok kızıcak lmaz: bizide anneyide üzmek yok :asigim:

canım saol tesellin için:1hug:ama bilmiyorumki hiç hamile kalamamakmı daha kötü hamile kalıp umutlanıp kaybetmekmi bilemiyorumCADIARZUyinede herşeye şükürler olsun diyorum

her ikiside zor bitanem :çok üzgünüm: ates düştüğü yeri yakıo...allahım kimseyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq:

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
[/COLOR]
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük 1 folicplus1 gebe kalınca fraxparin 1 lik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml[/QUOTE]

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym[/QUOTE]

(krizantem20)....................mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot-----------------------------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ................0,2 fraxparine

(ARUB) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ...........................0,4 cexane

hamileler
hamile olmayı bekleyenler
bebeğine kavuşanlar

Son düzenleme:
celen ve sonuyokcum destğiniz için çok ama çok teşekkür ederim
iğneyi alıcam ama reçetsiz alabilirmiyim ki???
adı sanı kullanımı nasıldır????

Canım ameliyatın inşaallah iyi geçer...Bu gece senin için dua edeceğim...Bu son olur ve bebişlerin sağlıkla gelirler inşaallah...

canım saol destegin için. nanın hepinizi çok seviyorum en büyük destekçimsiniz. lütfü bey ilgili diyosan sana güveniyorum. içime sindi biraz daha. hastane ortamı nasıl çok karışıkmı
Canım ben hastaneye gidince hemen hemşiresini buldum...Zaten lütfü beyin hemşiresi diyince odasını hemen gösteriyorlar...İstenilen tahlilleri o yazıyor...Sonrada kan veriyosun...Ben gittiğimde kandada sıra yoktu...İşimi hemen halledebilmiştim...Karışık değildi...Gerçi kadın doğum bölümüne girdiğinde bayağı bir kalabalık göreceksin ama onlar muayene için bekliyorlar...Bizimle ilgisi yok yani...Ha bu arada gidecek olursan, hemşireyi bulmadan önce sevkini girişte işlettirmeyi unutma ,dosyan yoksa dosya numarası filan veriyorlar...Canım bundan sonra herşey çabuk çabuk olur inşaallah , size hiç korunma süresi verdiler mi?8 haftadan küçük gebelikler için korunma süresi verilmiyormuş bildiğim kadarıyla...

peki bunların dozları nasıl?
en düşüğünümü isticem?

fransiyum canım senin pıhtılaşma değerlerin neler bi onları yazarmısın
birde diğer bebeklerini kaçıncı haftalarda kaybettin
şu an kaç haftalık oldun birde kaç kilosun yönlendiriyoruz bari seni yanlış yönlendirmeyelim canım

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym[/QUOTE]

(krizantem20)....................mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot-----------------------------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ................0,2 fraxparine

(ARUB) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ...........................0,4 cexane

hamileler
bebeğine kavuşanlar
[/Q

SONUYOKCUĞUM canım benim ellerine sağlık ne güzel olmuşkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3.birde hamilelerin kaç hftalık oldukları , ne zaman doğum yapacakları ile ilgili bilgilerde olsa ne güzel olur.galiba onun için başka bir başlık açmak gerekecek.
KAHVELOKUMU SENıN FıKRıN Dı BU GALıBA HAYATAGEÇıRıRSEN SEVıNıRıM.doğuma gidecek aradaşımıza topluca dua ederiz.hadi bekliyoruz canım benim.opuyorumnanaktan

haa birde kahvelokumcum hamile kalmayı bekleyenleri de ay ay takip edelim

mesela
temmuz ayı
sonuyok henüz hamile değil
kahvelokum hamişşşşş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…