haa birde kahvelokumcum hamile kalmayı bekleyenleri de ay ay takip edelim
mesela
hamile olmayı bekleyenler
temmuz ayı
sonuyok henüz hamile değil
kahvelokum hamişşşşş gibi
fransiyum canım senin pıhtılaşma değerlerin neler bi onları yazarmısın
birde diğer bebeklerini kaçıncı haftalarda kaybettin
şu an kaç haftalık oldun birde kaç kilosun yönlendiriyoruz bari seni yanlış yönlendirmeyelim canım
son iki günlük sayfaya göz attım, gördüklerimle listeyi başlatıyorum... hayırlı olsun... hızla çoğalsın :)
Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (cinsiyeti??)
gelgit.....................35 haftalık (???)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......27 haftalık (?)
smmm06...............16 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık
ilk etapta çıkarabildiklerim bunlar.. hatalı isem lütfen düzeltememe yardımcı olun... tatlı annelerimiz, anne adaylarımız hepinizi öpüyorum :)
ha birde şuan sanırım 5 haftalıktan fazlayım doktor henüz bişi demedi -tatlicadiarzu-
kızlar dün doktordan geldik. 5 Ağustos doğum tarihi verdi doktorumuz. tabi benim oğlan erken gelmez şartlara uyarsa. 39+0 da giricez doğuma Allah'ın izniyle. ben 38 bitince sanıyordum doktorumuz bırak büyüsün içeride diyince 39 olduk. Allah'tan hayırlısı. canım listede baştayım galiba beni şimdilik 5 Ağustos- sezeryan-oğlan diye ekleyebilirsin. Tabi Allah'ın izniyle bakalım hayırlısı. dualarınızı bekliyorum kızlar. bu arada 3 gün önce iğneyi bırakacakmışım. 0,45'lik kullanıyorum bende.
kızlar dün doktordan geldik. 5 Ağustos doğum tarihi verdi doktorumuz. tabi benim oğlan erken gelmez şartlara uyarsa. 39+0 da giricez doğuma Allah'ın izniyle. ben 38 bitince sanıyordum doktorumuz bırak büyüsün içeride diyince 39 olduk. Allah'tan hayırlısı. canım listede baştayım galiba beni şimdilik 5 Ağustos- sezeryan-oğlan diye ekleyebilirsin. Tabi Allah'ın izniyle bakalım hayırlısı. dualarınızı bekliyorum kızlar. bu arada 3 gün önce iğneyi bırakacakmışım. 0,45'lik kullanıyorum bende.
canım hadi hayırlısı olsun demekki heycanlı bekleyiş başladı allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza sana şeyi sormak istiyorum sezeryanı sen mi istedin yoksa dr un mu öyle olması gerektiğini söyledi normal doğum risklimiymiş
güzel bir soru canım ?
bende çok merak ettim ama ben doktoruma her defasında sormuştum ben iğne kullanıyorum normal doğumda bir risk taşırmı diye bana hep dediği şu oldu;
iğne kullanman doğumun şeklini değiştirmez,eğerki şartlar uygun olursa(çatı durumu,bebeğin pozisyonu) normal doğumda yapabilirsin dedi.. zaten doğuma 20 gün kala iğneyi bırakacağımı söyledi.
ama belkide beni korkutmamak için böyle bişey demiştir bilemiyorum..
bana geçen kontrolde bebeğin büyük sen minyon tiplisin dedi..normal yapamayabilirsin,sezeryanı düşün büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi..
bakalım hayırlısı
son iki günlük sayfaya göz attım, gördüklerimle listeyi başlatıyorum... hayırlı olsun... hızla çoğalsın :)
Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (cinsiyeti??)
gelgit.....................35 haftalık (???)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......27 haftalık (?)
smmm06...............16 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık
ilk etapta çıkarabildiklerim bunlar.. hatalı isem lütfen düzeltememe yardımcı olun... tatlı annelerimiz, anne adaylarımız hepinizi öpüyorum :)
canım benim yazını okuyunca sanki ben doğuma girecekmişim gibi heyecanlandım sevindim ki anlatamam
allahım sağlıklı,sorunsuz,kolay ve güzel bir doğum nasip etsin,sağlıcakla kucağına al bebeğini..
doğumdan sonra da fırsat buldukça gel ,unutma bizleri burda,sana çok sorumuz ihtiyacımız olacak :)) şimdiden söyleyelim
canım hadi hayırlısı olsun demekki heycanlı bekleyiş başladı allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza sana şeyi sormak istiyorum sezeryanı sen mi istedin yoksa dr un mu öyle olması gerektiğini söyledi normal doğum risklimiymiş
Kahvelokumcum , ben de bilgilerimi vereyim canım :
Papatyasureyya.......20 haftalık Kız kaydirigubbakcemile2
Aslında ben kimin ne kadar kilo aldığını da merak ediyorum ama karışıklık olur mu bilmem ki ?
Eline sağlık canım , teşekkür ederiz şimdiden...kaydirigubbakcemile3
Kahvelokumcum , ben de bilgilerimi vereyim canım :
Papatyasureyya.......20 haftalık Kız kaydirigubbakcemile2
Aslında ben kimin ne kadar kilo aldığını da merak ediyorum ama karışıklık olur mu bilmem ki ?
Eline sağlık canım , teşekkür ederiz şimdiden...kaydirigubbakcemile3
Yaaa kızlar moralimi bozuyorsunuz...Nasıl hiç kilo almamayı başardınız ? Ben 5 kilo aldım ..6. aya başlıyorum..ılk 3 ay dikkat edemedim..Bir de sürekli istirahat ettiğim için sanırım bu kadar aldım , doktorum fazla yürüyüşün de iyi olmadığını söyledi , 6. ayın sonuna kadar bebek yukarı çıkıyormuş , o yüzden dikkat ediyorum..Tek bebeğim iyi olsun da , napalım vericez artık..Allahtan hamileliğe düşük kiloda başladım , fazla kilom yoktu. ..Toplam 12-13 kiloda bitirebilirsem çok iyi olacak ama son 3 ay hızlı kilo alınıyormuş galiba...Bakalım hayırlısı...canım benimde 16 haftalık erkek kaydirigubbakcemile2
henüz kilo almadım 60 la başladım hala 60 ım lütfü bey merak etme alcaksın istemesende 10-12 kilo alcaksın dedi sen kaç kilo aldın
bilgi olsun diye yaziyorum ; liste yaparmısınız bilemem
ben hamilelikten önce 47 kiloydum (1,65 boy)
şuan 56 kilodayım, sadece göbeğim var onun dışında vücudum aynı hiç kilo almamış gibi gözüküyorum
oğlum benden iyi gidiyor :)) doktorumun söylediğine göre :)
doktor her defasında büyük bebek uzun bebek deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?