Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

son iki günlük sayfaya göz attım, gördüklerimle listeyi başlatıyorum... hayırlı olsun... hızla çoğalsın :)

Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (cinsiyeti??)
gelgit.....................35 haftalık (???)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......27 haftalık (?)
smmm06...............16 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

ilk etapta çıkarabildiklerim bunlar.. hatalı isem lütfen düzeltememe yardımcı olun... tatlı annelerimiz, anne adaylarımız hepinizi öpüyorum :)

sonuyokcum benim değerim belli değil daha doğrusu yaptıracaktım ki hamile olduğumu öğrendim.doktorum demişti hamile kalınca başlıyacağız diye.ilki 8 haftalık
2.si 8,5 haftalık 3.5haftalık olması lazım iken gelişmemiş pıhtı halinde kalmış.
azcık kiloluyum 73 :kedi:

canım benim ellerine sağlık,oğlum olacakk benim inşallah.

allahım her duamda sizlerede dualar ediyorum,
allah tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin.
hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar
doğum yapanlara sağlıklı keyifli günler dilerim

ha birde şuan sanırım 5 haftalıktan fazlayım doktor henüz bişi demedi -tatlicadiarzu-

canım yaaa yanlış anlamadıysam; doktordan habersiz iğne kullanıcaksın..

belki kaçırdığım yazıların olmuştur,senin doktorun iğne vermedi anladığım kadarıyla,peki başka bir doktorla görüşmen felan mümkün değilmi hani en azından bir doktorun önerisiyle kullanman daha iyi olurdu sanki ne bileyim..

yada bazı eczanelerdeki kişiler çoğu zaman doktor gibiler vallahi çoğu şeyi doktordan iyi biliyorlar onlarla durumunu paylaşabilirsin,iğne kullanımı konusunda..

umarım sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini..

kızlar dün doktordan geldik. 5 Ağustos doğum tarihi verdi doktorumuz. tabi benim oğlan erken gelmez şartlara uyarsa. 39+0 da giricez doğuma Allah'ın izniyle. ben 38 bitince sanıyordum doktorumuz bırak büyüsün içeride diyince 39 olduk. Allah'tan hayırlısı. canım listede baştayım galiba beni şimdilik 5 Ağustos- sezeryan-oğlan diye ekleyebilirsin. Tabi Allah'ın izniyle bakalım hayırlısı. dualarınızı bekliyorum kızlar. bu arada 3 gün önce iğneyi bırakacakmışım. 0,45'lik kullanıyorum bende.

canım benim yazını okuyunca sanki ben doğuma girecekmişim gibi heyecanlandım sevindim ki anlatamam
allahım sağlıklı,sorunsuz,kolay ve güzel bir doğum nasip etsin,sağlıcakla kucağına al bebeğini..
doğumdan sonra da fırsat buldukça gel ,unutma bizleri burda,sana çok sorumuz ihtiyacımız olacak :)) şimdiden söyleyelim

canım hadi hayırlısı olsun demekki heycanlı bekleyiş başladı allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza sana şeyi sormak istiyorum sezeryanı sen mi istedin yoksa dr un mu öyle olması gerektiğini söyledi normal doğum risklimiymiş

güzel bir soru canım ?
bende çok merak ettim ama ben doktoruma her defasında sormuştum ben iğne kullanıyorum normal doğumda bir risk taşırmı diye bana hep dediği şu oldu;
iğne kullanman doğumun şeklini değiştirmez,eğerki şartlar uygun olursa(çatı durumu,bebeğin pozisyonu) normal doğumda yapabilirsin dedi.. zaten doğuma 20 gün kala iğneyi bırakacağımı söyledi.
ama belkide beni korkutmamak için böyle bişey demiştir bilemiyorum..
bana geçen kontrolde bebeğin büyük sen minyon tiplisin dedi..normal yapamayabilirsin,sezeryanı düşün büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi..
bakalım hayırlısı

evet canım bende dr uma sorduğumda sezeryanmı olmak zorundamıyım dediğimde yoo hayır normalde olabilir ama daha erken ozaman gelsin konuşuruz gibi bişeyler söyledi ama daha bizim gibi olupta normal doğum yapan duymadım oyüzden bende merak içindeyim gerçi sanırım benimde isteğim sezeryandan yana olurdu normal doğum yapabilceğimi sanmıyorum fisfisfis

Kahvelokumcum , ben de bilgilerimi vereyim canım :
Papatyasureyya.......20 haftalık Kız kaydirigubbakcemile2

Aslında ben kimin ne kadar kilo aldığını da merak ediyorum ama karışıklık olur mu bilmem ki ?

Eline sağlık canım , teşekkür ederiz şimdiden...kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol ii dileklerin için.opuyorumnanaktan. senin de az kaldı hayırlısıyla.:Saruboceq: valla insan tarihi duyana kadar anlamıyor ama doktor hadi bakalım diyince nasıl yaniiii oluyorsun. Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize öncelikle:Saruboceq:

sezaryan konusuna gelince. doktorum bana şart koşmadı sezaryan diye. normal doğum yapma şansımız var .ama bunca emekten sonra oğlum rahat rahat doğsun istiyorum inşallah o yüzden ben normal doğum istemedim kendi tercihim yani. doktorumda haklısın dedi. ama normal doğum yapanlarda var tabi. genel anestezi almıcam inşallah. spinal epidural aynı anda olacak. ama eğer bebiş iğne kullandığımız bir anda gelmeye kalkarsa ki umarım öyle olmaz o zaman sadece spinal olacak yani hazırlıksız yakalanırsakkaydirigubbakcemile3. sıra size geliyo heyoooooo hadi bakalım:teytey:

canım benim sağol hepimize Allah bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. beklicez paşayı:dance: yukarda da yazdım canım sezaryan ve kendi isteğim. haftaya nst var yine gidicem sizin için tekrar sorarım ama normal doğumda risk ne diye. öpüyorum çok:1hug:

canım benimde 16 haftalık erkek kaydirigubbakcemile2

henüz kilo almadım 60 la başladım hala 60 ım lütfü bey merak etme alcaksın istemesende 10-12 kilo alcaksın dedi sen kaç kilo aldın

bilgi olsun diye yaziyorum ; liste yaparmısınız bilemem
ben hamilelikten önce 47 kiloydum (1,65 boy)
şuan 56 kilodayım, sadece göbeğim var onun dışında vücudum aynı hiç kilo almamış gibi gözüküyorum
oğlum benden iyi gidiyor :)) doktorumun söylediğine göre :)
doktor her defasında büyük bebek uzun bebek deyip duruyo

selamlar kızlar. ben de bugün sonucumu doktoruma gösterdim mthrf c677 idi homozigotmu heterezigotmu olduğu kağıtta yazmıyor o yüzden o da anlamadı.. ama bana gebe kaldığında iğne kullanılması konusunda kesin olarak anlaşalım dedi ama suratını öyle ekşiterek söylediki korktum açıkçası... ama bu sorunu yaşayıp hastalığını bilip iğne kullanan arkadaşlar doğumlarını yaptılarmı burada. yani mesele sadece sorunu bilmemek mi bilmek ve tedaviyi uygulamak her şeyi normalleştiriyormu??????????

canım benimde 16 haftalık erkek kaydirigubbakcemile2

henüz kilo almadım 60 la başladım hala 60 ım lütfü bey merak etme alcaksın istemesende 10-12 kilo alcaksın dedi sen kaç kilo aldın
Yaaa kızlar moralimi bozuyorsunuz...Nasıl hiç kilo almamayı başardınız ? Ben 5 kilo aldım ..6. aya başlıyorum..ılk 3 ay dikkat edemedim..Bir de sürekli istirahat ettiğim için sanırım bu kadar aldım , doktorum fazla yürüyüşün de iyi olmadığını söyledi , 6. ayın sonuna kadar bebek yukarı çıkıyormuş , o yüzden dikkat ediyorum..Tek bebeğim iyi olsun da , napalım vericez artık..Allahtan hamileliğe düşük kiloda başladım , fazla kilom yoktu. ..Toplam 12-13 kiloda bitirebilirsem çok iyi olacak ama son 3 ay hızlı kilo alınıyormuş galiba...Bakalım hayırlısı...

Maşallah meryemcim , benim de tek isteğim bebeğimin kilo alması...Gebelik kitabında okudum , hamilelikte çinko bebeğin kilo alımı için çok önemliymiş , yeteri kadar çinko alındığı zaman bebek güzel kilo alıyormuş , aklınızda bulunsun...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…