Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen ve sonuyokcum destğiniz için çok ama çok teşekkür ederim
iğneyi alıcam ama reçetsiz alabilirmiyim ki???
adı sanı kullanımı nasıldır????

peki bunların dozları nasıl?
en düşüğünümü isticem?
tatlım kızlarında dediği gibi doktorun vermediği için en düşük doz olan 0,2 liği kullan.sonra doktorun verince dozu ayarlar zaten.clexane ve fraksiparin kullandım ben.recetesiz alabilirsin.gecen sene 15 liraydı.içinde 2 tane iğne var.günde bir tane göbeğinden vurulablirsin.bas ve işaret parmağınla göbeğini sıkıstır.ve iğneyi vur.göbekteki yerinşide göbek deliğinden 4 parmak ölçüosun o dısarda kalan kısma vuruosun yerimseniben
bu sonucların yazdığı listede ben yoookkkkuuuuummmmmm :umursamaz: benide ekleyin delikafadulden mthfr677T heterezigot :çok üzgünüm:
ammmmaaannnnn hadi hayırlısıyla kavusalım paşamızaaaaaaa opuyorumnanaktan hangi hastanede olucAKSIN nazlım ?çok şükür bu günleride gördük yavrum yaaaaaaaaa mafoldumben darısı tüm canlarıma :Saruboceq:

papatyacım ben doğuma 20 kiloyla gittim ki şeker diyeti yapmıs halim bu kaydirigubbakcemile3 halada tam veremedim kaydirigubbakcemile3 bosver bebişlerin sağlıkları yerinde olsunda sonra veririz cokacimcoook

sonuyok ve kahvelokum ellerinize ve yüreğinize sağlık
harikanız vallahi ya çok güzel olmuş listeler
Allah nasip ederse ağustosta veya diğer aylarda mutlu haberi veririm inşallah sizlere

nazlı hayırlı doğumlar drun mu girecek doğuma konuştunuzmu doğumu nerde yapacaksın birde senin pıhtılaşma değerlerin neydi 0,45 lik kullanıyorum demişsin o nasıl oluyor

fransiyum bencede hiç olmazsa en düşüğünü kullan iğnenin diycem ama yarın gideceksin sanırım druna kalp atışlarını duyarsın inş bu zamana kadar bekledin madem bir gün daha bekle çünkü test yapılmadan hamile kaldığın için pıhtılaşma varmı yokmu belli de değil ne biliyim ben de bile muallakta kaldım

drun damı anlamadı ilginç geldi bana madem anlaşılamadı o zaman yaptırdığın lobaratuvara sor istersen aklında soru işareti kalmasın birde drunun iğne taraftarı olması iyi bir gelişme hiç olmazsa karşı değil en erken hamileliğini ne zaman öğrenirsen başlarsın hiç olmazsa bu sefer sorun yaşamazsın inş

Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................35 haftalık (???)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......27 haftalık (erkek)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

evet canım bende okumuştum buna benzer bir yazı,
benim eşim 1,96 boy 115 kiloda belki oğlumda babasına çekmiştir ondan olmuştur :)) ..
sağlıklı olsunlarda inşallah
allah hepimize sağlıklı bebekler doğumlar nasip etsin

çalıkuşu geçmiş olsun bunu da atlatacaksın ve herşey yoluna girecek inanıyorum.

kahvelokum bende 36 oldum nazlıyla 1 gun var aramızda.peşpeşe doğum yapacağız nazlıyla benimde erkek.

celen canım kızın ne kadar buyumüş maşallah.ne çabuk geçti zaman

nazlıcım doğum tariin belli olmus hayırlı olsun ama benim doktorum bana sezryan olursa 1 ağusto demişti.gerçi başlarda söylemişti bunu ama bakalım ne diyecek bana.beni 39 da alırsa 07.08.09 da alacak galiba.

papatyacım kilo almadığıma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim çünkü kilo almama sebebim aşırı bulantı ve iştahsızlık olunca insanın keyfi kaçıyo gerçi son 3 ay bakalım napcaz neyse bebeklerimiz sağlıklı sıhatlı doğsunda emzirirken veririz diye düşünüyorum:CüvCüv:

canım listeye beni eklememişsin 25 haftalık hamileyim allah nasip ederse oğlum olacakopuyorumnanaktan

Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ftgg7779 ................7 haftalık

aa ne çok erkek bebişimiz varmışş.... hay maaşallah..

Son düzenleme:
bende şu ana kadar 8 kg almışım bende çok aldım galiba banada yüzünde vücudunda kilo yok karnın var diyorlar ama görünen köy 8 kg benim karnım biraz büyük gören doğum yakın galiba diyor daha 3 aydan fazla var koca göbekli bir yere sığmayan bir hatun olacağım galiba

Herkese meraba... Kızlar yeni listelerimiz çok güzel olmuş...Bende hamile olmayanlar için bir liste oluşturmak istiyorum...

( melek ) son adet tarihi :13 temmuz ............... beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos

Hadi hamile kalmayı isteyen arkadaşlarım...Listemizi devam ettirin...

papatyacım merhaba canım bende aynı haftada 5 kg almıştım kalan haftada 3 kg daha almışım aşırı yediğim birşeyde yok ama son iki ayda karnım iyce büyümeye başladı nasıl oldu bende anlamadım kanım 7-8 aylık gibi duruyor kendimi top yutmuş gibi hissediyorum

akşam eşime demiştim unutmuş almayı bugün alacaktım ki bende muallakta kaldım annemde 1 gün daha bekle doktoruna uy diyor göndermiyor almaya bişi olur diye.
neyse elimiz mahkum beklicez yarını bakalım ne diyecek inşallah bir sorun yoktur çok şükür ne kanamam ne lekem var
inşallah hayırlısıyla böyle devam eder...

ben 6.aydan sonra göbeğimin birden büyüdüğünü farkettim..
kendim zayıfım sadece göbek olunca göbeğim kocaman gibi görünüyor,gören doğum ne zaman doğuracak gibisin diyor..:uhm:
sağlıcakla doğururuz inşallah

ben 28 haftayım :kedi: ,ellerine emeğine sağlık canım

ay bu arada 1 tane mi kızımız var aman aman

eline sağlık canım inşallah sağ salim gelir bizim paşa:Saruboceq:

nazlıcım doğum tariin belli olmus hayırlı olsun ama benim doktorum bana sezryan olursa 1 ağusto demişti.gerçi başlarda söylemişti bunu ama bakalım ne diyecek bana.beni 39 da alırsa 07.08.09 da alacak galiba.[/QUOTE]

gelgitcim canım valla bende kendimi 30 temmuz diye alıştırmıştım ama doktor 38 i geçsin diyince bişey diyemedim. bana kalsa 38 bitti mi tamamdır ama hayırlısı diyorum. bakalım sana ne dicek doktorun. bana 5 gün daha eklendi yani anlayacağın. bu gidişle sen benden önce alırsın bebişini kucağınakaydirigubbakcemile3

canım liste güzel olmuş valla eline sağlık. bende 25 haftalık oldum bebişimde kız.
kızlar kilodan en müzdarip benim aranızda bence. çünkü tam 10 kilo aldım ve nasıl oldu bilmiyorum inanın kendimi hep frenliyorum canımın istediğini bile doya doya yemiyorum sadece tadına bakıyorum. ekmek deseniz 3 dilimi geçmiyor günde. şebertli tatlı falan ağzıma koymuyorum. o kadar dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım bu işte bir iş var. şekerde yüksek çıktı galiba ondan aldım diyorum ama kafayı da yiyorum çok hızlı kilo alıyorum. zaten kilo almaya müsait bir yapım var bide dikkat etmesem nasıl olurum bilmiyorum. kilo almayan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz bunu varsa bi sırrı yazın ne olur.:1no2:senağlama

canım sendedemi şeker yüksek çıktı benimde 50gr 154 çıktı 100 yaptırdık yarın alacağım sonucu senin sorucun nasıl doktor ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…