celen ve sonuyokcum destğiniz için çok ama çok teşekkür ederim
iğneyi alıcam ama reçetsiz alabilirmiyim ki???
adı sanı kullanımı nasıldır????
tatlım kızlarında dediği gibi doktorun vermediği için en düşük doz olan 0,2 liği kullan.sonra doktorun verince dozu ayarlar zaten.clexane ve fraksiparin kullandım ben.recetesiz alabilirsin.gecen sene 15 liraydı.içinde 2 tane iğne var.günde bir tane göbeğinden vurulablirsin.bas ve işaret parmağınla göbeğini sıkıstır.ve iğneyi vur.göbekteki yerinşide göbek deliğinden 4 parmak ölçüosun o dısarda kalan kısma vuruosun yerimsenibenpeki bunların dozları nasıl?
en düşüğünümü isticem?
bu sonucların yazdığı listede ben yoookkkkuuuuummmmmm :umursamaz: benide ekleyin delikafadulden mthfr677T heterezigot :çok üzgünüm:son iki günlük sayfaya göz attım, gördüklerimle listeyi başlatıyorum... hayırlı olsun... hızla çoğalsın :)
Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (cinsiyeti??)
gelgit.....................35 haftalık (???)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......27 haftalık (?)
smmm06...............16 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık
ilk etapta çıkarabildiklerim bunlar.. hatalı isem lütfen düzeltememe yardımcı olun... tatlı annelerimiz, anne adaylarımız hepinizi öpüyorum :)
ammmmaaannnnn hadi hayırlısıyla kavusalım paşamızaaaaaaa opuyorumnanaktan hangi hastanede olucAKSIN nazlım ?çok şükür bu günleride gördük yavrum yaaaaaaaaa mafoldumben darısı tüm canlarıma :Saruboceq:kızlar dün doktordan geldik. 5 Ağustos doğum tarihi verdi doktorumuz. tabi benim oğlan erken gelmez şartlara uyarsa. 39+0 da giricez doğuma Allah'ın izniyle. ben 38 bitince sanıyordum doktorumuz bırak büyüsün içeride diyince 39 olduk. Allah'tan hayırlısı. canım listede baştayım galiba beni şimdilik 5 Ağustos- sezeryan-oğlan diye ekleyebilirsin. Tabi Allah'ın izniyle bakalım hayırlısı. dualarınızı bekliyorum kızlar. bu arada 3 gün önce iğneyi bırakacakmışım. 0,45'lik kullanıyorum bende.
Yaaa kızlar moralimi bozuyorsunuz...Nasıl hiç kilo almamayı başardınız ? Ben 5 kilo aldım ..6. aya başlıyorum..İlk 3 ay dikkat edemedim..Bir de sürekli istirahat ettiğim için sanırım bu kadar aldım , doktorum fazla yürüyüşün de iyi olmadığını söyledi , 6. ayın sonuna kadar bebek yukarı çıkıyormuş , o yüzden dikkat ediyorum..Tek bebeğim iyi olsun da , napalım vericez artık..Allahtan hamileliğe düşük kiloda başladım , fazla kilom yoktu. ..Toplam 12-13 kiloda bitirebilirsem çok iyi olacak ama son 3 ay hızlı kilo alınıyormuş galiba...Bakalım hayırlısı...
selamlar kızlar. ben de bugün sonucumu doktoruma gösterdim mthrf c677 idi homozigotmu heterezigotmu olduğu kağıtta yazmıyor o yüzden o da anlamadı.. ama bana gebe kaldığında iğne kullanılması konusunda kesin olarak anlaşalım dedi ama suratını öyle ekşiterek söylediki korktum açıkçası... ama bu sorunu yaşayıp hastalığını bilip iğne kullanan arkadaşlar doğumlarını yaptılarmı burada. yani mesele sadece sorunu bilmemek mi bilmek ve tedaviyi uygulamak her şeyi normalleştiriyormu??????????
Maşallah meryemcim , benim de tek isteğim bebeğimin kilo alması...Gebelik kitabında okudum , hamilelikte çinko bebeğin kilo alımı için çok önemliymiş , yeteri kadar çinko alındığı zaman bebek güzel kilo alıyormuş , aklınızda bulunsun...yerimseniben
Yaaa kızlar moralimi bozuyorsunuz...Nasıl hiç kilo almamayı başardınız ? Ben 5 kilo aldım ..6. aya başlıyorum..İlk 3 ay dikkat edemedim..Bir de sürekli istirahat ettiğim için sanırım bu kadar aldım , doktorum fazla yürüyüşün de iyi olmadığını söyledi , 6. ayın sonuna kadar bebek yukarı çıkıyormuş , o yüzden dikkat ediyorum..Tek bebeğim iyi olsun da , napalım vericez artık..Allahtan hamileliğe düşük kiloda başladım , fazla kilom yoktu. ..Toplam 12-13 kiloda bitirebilirsem çok iyi olacak ama son 3 ay hızlı kilo alınıyormuş galiba...Bakalım hayırlısı...
son iki günlük sayfaya göz attım, gördüklerimle listeyi başlatıyorum... hayırlı olsun... hızla çoğalsın :)
Bebişlerimiz :
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (cinsiyeti??)
meryemmeryem......27 haftalık (?)
ilk etapta çıkarabildiklerim bunlar.. hatalı isem lütfen düzeltememe yardımcı olun... tatlı annelerimiz, anne adaylarımız hepinizi öpüyorum :)
papatyacım merhaba canım bende aynı haftada 5 kg almıştım kalan haftada 3 kg daha almışım aşırı yediğim birşeyde yok ama son iki ayda karnım iyce büyümeye başladı nasıl oldu bende anlamadım kanım 7-8 aylık gibi duruyor kendimi top yutmuş gibi hissediyorum
Bebişlerimiz :
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
meryemmeryem......27 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
aa ne çok erkek bebişimiz varmışş.... hay maaşallah..
Bebişlerimiz :
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
Bebişlerimiz :
canım liste güzel olmuş valla eline sağlık. bende 25 haftalık oldum bebişimde kız.
kızlar kilodan en müzdarip benim aranızda bence. çünkü tam 10 kilo aldım ve nasıl oldu bilmiyorum inanın kendimi hep frenliyorum canımın istediğini bile doya doya yemiyorum sadece tadına bakıyorum. ekmek deseniz 3 dilimi geçmiyor günde. şebertli tatlı falan ağzıma koymuyorum. o kadar dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım bu işte bir iş var. şekerde yüksek çıktı galiba ondan aldım diyorum ama kafayı da yiyorum çok hızlı kilo alıyorum. zaten kilo almaya müsait bir yapım var bide dikkat etmesem nasıl olurum bilmiyorum. kilo almayan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz bunu varsa bi sırrı yazın ne olur.:1no2:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?