Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ftgg7779 ................7 haftalık

Son düzenleme:
gelgit canım benim senin doğumada az kaldı nasılsın iyimisin küçük paşamız ne yapıyor allah bir avazda sağlıcakla doğum nasip etsin inşallah bakalım nazlımı senmi önce doğum yapacaksınız dört gözle bekliyoruz sizi çok öpüldünüz...

saol canım ilgin için. korunma konusunda birşey denmedi ama tahlil falan derken 3-4 ayı bulur yine sanırım.

celenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...

az kaldı hemde çok az ama kesin tarihimiz belli değil.bakalım bana ne diyecek doktorum.zaman azaldıkça gunler uzuyor sanki.

celenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...

normalde 38+6 da sezeryan tarihi oluyor galiba yani benim çevremde hep öyle oldu.sanırım izim durumumuzda doktor riske atmak istemediği için tam 38 de alacak yani 39u beklenmiyor.ama sen bekleyeceksin aklım karıştı sanırım bebeğin duruş pozisyonu gelişimi v.s onlarıda değerlendirerek tarih belirliyor doktorlar.celeni bende merak ettim kaç haftalık sezeryan oldu acaba????*

canım sendedemi şeker yüksek çıktı benimde 50gr 154 çıktı 100 yaptırdık yarın alacağım sonucu senin sorucun nasıl doktor ne dedi

canım bende de 50lik 159 çıktı bende dün 100lük yaptırdım daha doktorun eline ulaşmamış sonuçlar. ama ben korkuyorum çünkü benim babamda ve halalarımda var şeker . halalarım hep hamileliklerinde insülüin falan kullandılar. o yüzden korkuyorum. inşallah sende de bende de bişey çıkmaz canım. hayırlı sonuçlar alırız umarım.

Sezeryan tarihi 38+3 tür...37+0 dan itibaren normal doğum başlayabiliyor...Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla böyle canım...

gelgitcim benimde aklım çok karıştı valla. normalde ben 38+1 falan alınır oğlan diyordum. dün baktı 2800 olmuş paşa:)) maşallah. başı aşşağıda. doğum kanalına girmemiş henüz. kan direnci normal dedi. bilemiyorum işte oğlan 40 haftayı tamamlar diyorlar ya normalde kız erken gelirmiş ama oğlan tamamlarmış. ne diyim şimdi doktora bilemedim. illa al denirmi 38 bitince. bakalım seninki ne dicek.

haftaya ne zaman gideceksin doktora nazlı ben salı gunu gideceğim galiba.diyorum ya doğum kanalına girmedi için bekleyelim demiştir bence.5 aylıkken sorduğumda 38+1 de alacağız demişti.değişiklik olurmu bilmiyorum.

papatyacım merhaba canım bende aynı haftada 5 kg almıştım kalan haftada 3 kg daha almışım aşırı yediğim birşeyde yok ama son iki ayda karnım iyce büyümeye başladı nasıl oldu bende anlamadım kanım 7-8 aylık gibi duruyor kendimi top yutmuş gibi hissediyorum[/QUOTE]

Ay canım benim , senin karnın sivri o zaman Fundacım...Benimki gerçekten çok enteresan..Yayvan , yana doğru gidiyor...Öne doğru sivri değil...Ben çok özeniyordum bi an önce karnım büyüsün diye..Geçen gün iç çamaşırı alırken hamileler için istediğimi söyledim , kız sizin için mi hamile misiniz dedi ..:umursamaz:Ben de bozuldum tabii.:dilcikar:.Sonra ne kadarlık diye sordu , 4,5 aylık ( o zaman o kadardı ) Allah Allah filan dedi , yani pot üstüne pot kırdı kızcağız...Bi defa da doktorda sıra beklerken tam karşımdaki kadın , 5. aya yeni girdiğini söylüyordu yanındaki bayana , bi baktım bayağı bi büyümüş karın :1shok:, ben de ya benimle bu kadın arasında 1 hafta var benimki o kadar büyümedi filan dedim...Beni görenler bi değişiklik olduğunu farkediyorlar ama tam hamile olduğumdan emin olamadıkları için , pot kırmamak için çekine çekine " ya kilo mu aldın yoksa.... " filan diyorlar...Herhalde vücut biçimimizle ve nerden kilo aldığımızla alakalı , bi de bebeğin nasıl durduğuyla...

Böyle işte canım , eşim çıkmamız gerektiğini söylüyor , acele ettiriyor ...Çok öpüyorum canımın içi ....

Son düzenleme:
tabii sorabilirsin, burada birbirmize soru sorarak çok şey ögrendik bizvereliniortak hamilemisin sende? hangi dr gidiyorsun)? bak ben senden önce sordum kaydirigubbakcemile3

teşekürediyorum canım.hayır ben hamile değilmişim yani bugün adet oldum oysa çok umutlanmıştım.neyse ben geçen yıl bir düşük yaptım kan pıhtılaşmasıymış sebebi.ilgi hastanesi dr.özgür beye gidiyorum.sonucum mthfr1298 n\n hamilelikte iğneye başlıyacakmışım.özgür bey öyle söylemiştim.geçen başka bir doktra gittim gerek yok dedi sonucun çok kötü değil dedi.tabi benim kafa allak bullak oldu.şimdi iğne olacammı olmıyacammı.bide bu iğnelerin yan etkisi varmı acaba.bide diyorlarki doğurana kadar risklisin her an bebeğin ölebilir diyorlar.bide bide bide yani kafamın içi soru dolu hiç böyle doğum yapmış tanıdığımda yok burda yanibu site dışında pek bilgilenebileceğim bir yer yok anlıyormusun.seni bulduğum için çok şanslı hissettim kendimi en azından burda yaşıyormuşsun sende sen hangi doktora gidiyordun nerde doğum yaptın doğumdan sonra iğneye devam ettinmi nasıl doğum yaptın normal mi sezeyen mi????????? umarım sıkmamışımdır seni.çok teşekürediyor ve öpüyorum

sevgili meryem maşallah allahım nazardan saklasın.adanada hangi doktora gidiyorsun öğrenebilirmiyim acaba.bende aynı durumdayımda

canım bende senin gibiyim daha yeni yeni belli olmaya başladı karnım önceleri sanki hamile değilde kilolu gibi duruyordu. hani derlerye kız çocuğu anneyi yana doğru genişletir erkek çocuğu top gibi sivri durur diye bence doğru. benimki de kız yana doğru genişledim iki arkadaşım var onlarla hemen hemen aynı haftalardayız ikisininkide erkek sanki karınlarıbna top koymuş gibi duruyor. tabi biraz fizikle de alakası var aman olsun bence hamileliğin her hali çoookkk güzel allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

Canım , evet kız bebeklerin yayvan durduğu doğru galiba...Sen de benim gibi olduğuna göre...Kızımın arkadaşına ve kendine çok iyi bak , öpüyorum canım...

bacım benide ekle şu an 15 haftalığım cinsiyetini bilmiyorum öğrenince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…