Canım ameliyatın inşaallah iyi geçer...Bu gece senin için dua edeceğim...Bu son olur ve bebişlerin sağlıkla gelirler inşaallah...
Canım ben hastaneye gidince hemen hemşiresini buldum...Zaten lütfü beyin hemşiresi diyince odasını hemen gösteriyorlar...İstenilen tahlilleri o yazıyor...Sonrada kan veriyosun...Ben gittiğimde kandada sıra yoktu...İşimi hemen halledebilmiştim...Karışık değildi...Gerçi kadın doğum bölümüne girdiğinde bayağı bir kalabalık göreceksin ama onlar muayene için bekliyorlar...Bizimle ilgisi yok yani...Ha bu arada gidecek olursan, hemşireyi bulmadan önce sevkini girişte işlettirmeyi unutma ,dosyan yoksa dosya numarası filan veriyorlar...Canım bundan sonra herşey çabuk çabuk olur inşaallah , size hiç korunma süresi verdiler mi?8 haftadan küçük gebelikler için korunma süresi verilmiyormuş bildiğim kadarıyla...
gelgit canım benim senin doğumada az kaldı nasılsın iyimisin küçük paşamız ne yapıyor allah bir avazda sağlıcakla doğum nasip etsin inşallah bakalım nazlımı senmi önce doğum yapacaksınız dört gözle bekliyoruz sizi çok öpüldünüz...
celenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...
canım sendedemi şeker yüksek çıktı benimde 50gr 154 çıktı 100 yaptırdık yarın alacağım sonucu senin sorucun nasıl doktor ne dedi
celenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...
canım bende de 50lik 159 çıktı bende dün 100lük yaptırdım daha doktorun eline ulaşmamış sonuçlar. ama ben korkuyorum çünkü benim babamda ve halalarımda var şeker . halalarım hep hamileliklerinde insülüin falan kullandılar. o yüzden korkuyorum. inşallah sende de bende de bişey çıkmaz canım. hayırlı sonuçlar alırız umarım.[/Q
inşallah canım ben yarın sabah sonuçları alacağım benimde babaannede amcada halada var bakalım inşallah iyi çıkar
Sezeryan tarihi 38+3 tür...37+0 dan itibaren normal doğum başlayabiliyor...Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla böyle canım...
tabii sorabilirsin, burada birbirmize soru sorarak çok şey ögrendik bizvereliniortak hamilemisin sende? hangi dr gidiyorsun)? bak ben senden önce sordum kaydirigubbakcemile3
herkese selammm
giremedim yine birkaç gündür,umarım hepiniz iyisinizdir,geçmişi okuyacam birazdan
bizde şimdi doktordan geldik,doğumuda konuştuk..
oğlum çok iyiymiş,doktorum normal bebekten 1 hafta önce gidiyor biraz uzun ve iri bir bebek olacak dedi:) şuan 1 kilo 300 küsür grammış..
bende minyon tipliyim çok kiloda almadım sadece göbeğim var ..
doktorum bebek böyle büyürse normal doğumu öneremeyeceğim sana sezeryan olursun büyük ihtimalle dedi..doktorum çok şükür allah razı olsun inanılmaz iyi..doğumu nerde ne şekilde istersen söz yanında olacam dedi.. zaten 1 gün hastanede kalırsın dedi.
iğneleri son ayda doğuma 20 gün kala gibi bırakıcağımı söyledi..
onun dışında kan hapı günde 1 tane , magnezyum günde 1 tane ,kalsiyum 2 günde 1 tane kullanmaya devam edicem.
şimdilik böyleyiz kızlarr ..
Adanada olan arkadaşlar; eşim doğumu Acıbademde istiyordu,doktorum acıbademde 4000 tl doğum dedi, aten ben yanında olacam boş yere o kadar pra harcamayın dedi.. istediğiniz hastaneye gelirim ama universale güvenebilirsin dedi.. birde marsa doğum evinde özel oda veririm sana orayada güvenle bakabilirsin dedi..
Ay canım benim , senin karnın sivri o zaman Fundacım...Benimki gerçekten çok enteresan..Yayvan , yana doğru gidiyor...Öne doğru sivri değil...Ben çok özeniyordum bi an önce karnım büyüsün diye..Geçen gün iç çamaşırı alırken hamileler için istediğimi söyledim , kız sizin için mi hamile misiniz dedi ..:umursamaz:Ben de bozuldum tabii.:dilcikar:.Sonra ne kadarlık diye sordu , 4,5 aylık ( o zaman o kadardı ) Allah Allah filan dedi , yani pot üstüne pot kırdı kızcağız...Bi defa da doktorda sıra beklerken tam karşımdaki kadın , 5. aya yeni girdiğini söylüyordu yanındaki bayana , bi baktım bayağı bi büyümüş karın :1shok:, ben de ya benimle bu kadın arasında 1 hafta var benimki o kadar büyümedi filan dedim...Herhalde vücut biçimimizle ve nerden kilo aldığımızla alakalı , bi de bebeğin nasıl durduğuyla...
Böyle işte canım , eşim çıkmamız gerektiğini söylüyor , acele ettiriyor ...Çok öpüyorum canımın içi ....
Canım , evet kız bebeklerin yayvan durduğu doğru galiba...Sen de benim gibi olduğuna göre...Kızımın arkadaşına ve kendine çok iyi bak , öpüyorum canım...canım bende senin gibiyim daha yeni yeni belli olmaya başladı karnım önceleri sanki hamile değilde kilolu gibi duruyordu. hani derlerye kız çocuğu anneyi yana doğru genişletir erkek çocuğu top gibi sivri durur diye bence doğru. benimki de kız yana doğru genişledim iki arkadaşım var onlarla hemen hemen aynı haftalardayız ikisininkide erkek sanki karınlarıbna top koymuş gibi duruyor. tabi biraz fizikle de alakası var aman olsun bence hamileliğin her hali çoookkk güzel allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:
Ravzacım nasılsın ? Merak ettim seni...
Bebişlerimiz :
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ftgg7779 ................7 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?