benide ekleyin dyeceğim ama daha muallakta akıbetim yarından sonra yazabiliriz inşallah :)
valla gelgitcim bi yanım "evet ne kadarda cabuk gecti " diyor bi yanımd" offff ne kadarda uzun ve yorucu bir 9 aydı " diyor :uhm: ama allahıma bin şükür :Saruboceq:celen canım kızın ne kadar buyumüş maşallah.ne çabuk geçti zaman
.
doktordan sonra hemen yaz tamammı :teselli: merakla bekliyoruz ii haberlerini :1hug: dualarım seninle :Saruboceq:akşam eşime demiştim unutmuş almayı bugün alacaktım ki bende muallakta kaldım annemde 1 gün daha bekle doktoruna uy diyor göndermiyor almaya bişi olur diye.
neyse elimiz mahkum beklicez yarını bakalım ne diyecek inşallah bir sorun yoktur çok şükür ne kanamam ne lekem var
inşallah hayırlısıyla böyle devam eder...
hmmm CADIARZU gazi de doğum yapan arkadaslarım cok memnun kalmıtı.umarım hersey istediğin gibi ilerler :Saruboceq: hazırlıklar bitmiştir artık delikafaduldencelenim ya özel sağlık ya gazi doktor ne derse:)) gazi daha büyük olasılık gibi sanırım
canım sırayı bozan aslında hep aynı melekcelen evet canım bir olumsuzluk daha yaşadım. ama senin yaklaşımın çok hoştu:))) inşallah 4. sırayı şaşırmaz ne diyim
nazlım ben 38+1 de yaptım.iğneyide 5 gün önce kestim.ayrıca cemre cadıı makat gelişti.dönmedi sıpacanım 31 haftalıktan sonra kaydirigubbakcemile3 kafası kolumun altında ayaklarıda kasıklarımdaydı kafamçokkarıştıcelenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...
inş güzel haberlerle gelirsin,hemen listeye eklerim seni..
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 16.temmuz)
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık
tşk ederim ftgg7779,
ben de sevdim bu listeyi.. güzel oldu.. arkadaşlar çarşamba günü yaptım bu listeyi.. çarşambaları değiştiririm tarihleri.. bir kaç günlük oynamalar olabilir haftalarınızda, o kadar olsun di mi :) ?
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
(celen35) cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen) pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren) ecesu .............. 7 aylık (maaşallah)
(lal82)ege...........3aylık (17nisan dogumlu)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)smmm06...............16 haftalık (erkek)
KAHVE LOKUM bu çiçeklerb senin içina.s.a.s.
a.s.a.s.
nazlım canım benim demek 5 agustosta sende anne olacaksın!!! ayy çok heyecanlı!!!
kahvelokum sen bitanesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim beni kırmadın çok çok güzel oldu renkli daha güzel oldu ellerin dert görmesin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
LAL ciğim canım benim nasılsın.kaydirigubbakcemile3galiba yoğunluktan bu vakitlerde ancak girebiliyorsun nete.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?