Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 16.temmuz)
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

celen canım kızın ne kadar buyumüş maşallah.ne çabuk geçti zaman

.
valla gelgitcim bi yanım "evet ne kadarda cabuk gecti " diyor bi yanımd" offff ne kadarda uzun ve yorucu bir 9 aydı " diyor :uhm: ama allahıma bin şükür :Saruboceq:

doktordan sonra hemen yaz tamammı :teselli: merakla bekliyoruz ii haberlerini :1hug: dualarım seninle :Saruboceq:
celenim ya özel sağlık ya gazi doktor ne derse:)) gazi daha büyük olasılık gibi sanırım
hmmm CADIARZU gazi de doğum yapan arkadaslarım cok memnun kalmıtı.umarım hersey istediğin gibi ilerler :Saruboceq: hazırlıklar bitmiştir artık delikafadulden
celen evet canım bir olumsuzluk daha yaşadım. ama senin yaklaşımın çok hoştu:))) inşallah 4. sırayı şaşırmaz ne diyim
canım sırayı bozan aslında hep aynı melek lmaz: yaramazmı yaramaz lmaz: ama biz anlastık artık sırayı bozmak yok sırası gelince ucup konucak anneinin güzel yüreğine :Saruboceq:
celenim sen ne zaman doğum yaptın 38+ kaç . bütün gün sürekli 38+6 değilmi sorusu döndü durdu. doktor daha ii bilir tabi ama ne biliyim...
nazlım ben 38+1 de yaptım.iğneyide 5 gün önce kestim.ayrıca cemre cadıı makat gelişti.dönmedi sıpacanım 31 haftalıktan sonra kaydirigubbakcemile3 kafası kolumun altında ayaklarıda kasıklarımdaydı kafamçokkarıştı
inş güzel haberlerle gelirsin,hemen listeye eklerim seni..

ay inşallah yaaaaaaaa :sinifsinif:

kahve lokumu canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık benide eklersen sevinirim 34 haftalık kız

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 16.temmuz)
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu.......... 7 aylık (maaşallah)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

tşk ederim ftgg7779,
ben de sevdim bu listeyi.. güzel oldu.. arkadaşlar çarşamba günü yaptım bu listeyi.. çarşambaları değiştiririm tarihleri.. bir kaç günlük oynamalar olabilir haftalarınızda, o kadar olsun di mi :) ?

olsun olsun canım benim önemli değil bukadar yapmışsın ya oda yeter tekrar çok sağol.opuyorumnanaktan

kahve lokum şekerim kızları pembe erkekleri de mavi mi yapsan daha hoş olmaz mı kız ne dersin yapsan mı kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.çok mu şey istemiş oluyorum ay canım benim yormadan kendini fırsat bulursan yaparsan çok sevinirim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevgili kahvelokum beni de ekleyebilirsin canım:
ege...........3aylık (17nisan dogumlu)

ben mthfr homozigotum, 0,4luk clexan ve yarım coraspin kullandım canım. çok şükür ogluma kavuştum. darısı sizlere olsun inşallahopuyorumnanaktan

canım, seni mi kıracağım, denedim ama bakalım nasıl oldu...

Son düzenleme:
kahvelokum sen bitanesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım benim beni kırmadın çok çok güzel oldu renkli daha güzel oldu ellerin dert görmesin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…