Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokum kullanıcısından alıntı
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 16.temmuz)
cemre...........9 aylık (maaşallah)
pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
ecesu...........7 aylık (maaşallah)
ege...........3aylık (17nisan dogumlu)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamdım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

KAHVE LOKUM canım benim son bir öneri kaydirigubbakcemile5daha doğmuş bebeklerimizin anne adlarınıda eklersen onları da karıştırmayız.çünkü ilerde liste kalabalıklaştıkça karıştırabiliriz.iyi geceler canım benden şimdilik bu kadar çıkıyorum birazdan.tekrar görüşmek dileğiyle sevgiyle kalkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi göreceksin selvihancım bak yolun sonnuna geldin , bundan sonrası son 1 ay çoook hızlı geçiyor. bi bakıyorsuınki hastaneye gitmişsin! allah o günleri herkese göstersin

celen içimi rahatlatın valla benim gazide doğum yapan tanıdığım yok ondan sorma şansım olmadı. arkadaşının memnun kalmasına çok sevindim. ilgi alaka güzeldir umarım. ve anestezi ekibi tabiki... Allah'ım yardım et sen bize.. celencim senin kız 38+1 de gelmiş bende diyom işte dğurıyım 38 bitince. şimdi de ya biz beklerken oğlan daha erken gelmeye karar verirse o zman iğneyi de kesememiş olucaz. biraz tedirginlik var yani içimde 38+6 konusunda. sen epiduralle oldun dimi sezeyanı, işte başladım yine sorularıma az kaldı celen dayan 17 gün sonra sormıcam dicem ama bu sefer bebişle ilgili sorucam inşallah:))))

lalcim valla lalcim sorma az kaldı. içim kıpırcık oldu. oğluna bayıldım kızım ya nasıl bir güzellik o Allah nazarlardan saklasın kırkbirkere maşallah.. gerçekten aslında bebekken öpmeye karşıyım ama ege de öpülmeden durmaz :1hug: hazırlıklar baya bitti sadece ufak tefek süsler kaldı. bu hafta sonu çıkıp alıp yapcam evde. tül falan almam lazım. yatağımız ve hastane çantamız hazır. göğüs pompası falan aldım onlar steril edilcek. emzik götürsem mi napsam bilemedim. fikir ve önerilerinize açığım aklıma gelemeyen ve mutlaka gitmesi gerekenleri siz daha ii bilirsiniz. öptüm çokkkkŞeniz

sevgili meryem maşallah allahım nazardan saklasın.adanada hangi doktora gidiyorsun öğrenebilirmiyim acaba.bende aynı durumdayımda

canım benim doktorum Hasan Faruk Demir.normalde çukurova doğum hastanesinde görev yapıyor ama ben hep özeline gidiyorum..Ziyapaşa bulvarında.

Ben doktorumdan inanılmaz memnunum..1 kez düşük yaptım birçok doktor normal derken bu doktor araştırdı tahlilimi yaptı ve kan pıh. teşhisini koydu.. eğerki yapmasaydı belki bu bebeğimide kaybedebilirdim..
inanılmaz ilgili bilgili sevecan psikolog gibi bir doktor..
ben uzun bir süredir tanıyorum kendisini..
herkesin doktoru kendine göre iyidir tabiki.. benim doktorumda bana göre en iyisi..:)
o kadar çok güveniyorum ki ,doğumumda yanımda olacak nasılsa diye hiçbir hastane yer düşünmüyorum,kendisi nerde derse orda yapacam...

lallllll
ayy allahım maşallah çok tatlı bir oğlun varr
allah sağlıklı sıhhatli güzel mutlu analı babalı büyütsün...

ayy sizleri bebeklerinizi böyle görünce nasılda heyacan ve sevinç kaplıyor içimi bilemezsiniz..
bende bir an önce doğurmak istiyorummmmm

allahım herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

SELAM KIZLAR LALCıM BEBENE 41,5 KEZ MAŞALLAH HARıKA BıR ERKEK YANAKLAR TOMBıK MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESıN

NAZLICIM hadi az kaldı canım biraz daha sabır inşallah oğluşunda sabreder sağlıkla kucağına alırsın

reisidevrim canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama celenciminde dediği gibi senin ufaklık sırayı bomuş çekelim kulakını tatlım ama inan meleğin birgün tüm ihtişamıyla gelicek sana minik kullarını boynuna dolağında yaşadığın tüm sıkıntılar bir yerlede kilitli sandıklara kapatılacak hepimiz için aynı şeyi diliyorum bu yolun sonundaki ödül çok değerli çok kıymetli o yüzden arada yorulsakda dinlenip yola devam ediyoruz tek ilacımız sabır ve umut sabrının sınırsız umudunun bol olması dileğimle canım

meryemcim sen nasılsın canım nasıl gidiyo
fundacım inşallah iyisindir sende canım
gelgit seninde az kaldı sanırım hayırlısıyla

kızlar bende şu aralar kendimi zor tutuyorum tedaviye başlamamak için biraz daha bekliyim istiyorum son aşılamamı nisan sonu olmuştum henüz 3 ay geçti üstünden eylül gibi düşünüyodum ama sanırım bu gidişle ağustos olucak 21 ağustosta adetim başlar tahminimce diğer adetimde bayrama denk gelir eğer tutarsa bana kocaman bir bayram hediyesi gelir ben tüm hamileliklerimi eylül ayında öğrendim ne hikmetse bu güne kadar yine bi süpriz olurmu acaba diyorum ama bilemiyorum işte kızlar karmaşığım bu ara annelik duygualarım yine tavan yapmış durumda 2010 u bebemsiz geçirmek istemiyorum neyse uzattım çok hepinizi kocaman öpüyorum

30 haftalık erkek eklersen cok sevınırım canım....:ecrin_bebek:

canlarım 2 gün gırmedım valla ne cok yazmıssınız.hanı su ustuste alıntı yapıyosunuz ya ben onu yapamıyorum.:kedi: o yuzden ısmen yazıcam canlarım.öncelikle

NAZLI VE GELGıT ayyyy cok az kaldı kızlar.cok heyecanlandım sımdı.allah kolaylıkla saglıkla kısmet etsın ınsallahhhh.dularım sızınle....

CELENCIM? sen seker dıyetı yaparken arada olcum yapıyomuydun? yoksa sadece dıyetemı uydun? kacamak yapıyomuydun hıc?

FUNDACIM ve BKALECIM uzulmeyın kızlar bendede aynı sorun gebelık sekerı (( yapıcak hıcbısey yok kızlar.elımız mahkum dıyete devam (( yeterkı ınsulıne gerek kalmasın. sız dıyetısyenden dıyet falan aldınızmı.paylasırsanız sevınırım.

SELVIHANCIM kasılmalar ne durumda.nıldılat la arana nasıl?

LAAAAAAAAAL oglunu ısırabılırmıyım nooolurrrr :))) masallahhhhhhh

kızlar 30 haftalık olduk allahın ıznıyle...sukurler olsun...

baharçelik ;
canım çok iyi anlayabiliyoruz seni,en kısa zamanda bebeğinin gelmesini sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum,her duamda sizlerede dualr ediyorum..

Sido; canım maşallah allah sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin,sağlıcakla kucağına al bebeğini

laaaallll bebişin çok tatlı çok tombiş tam yiyimlik valla cokacimcoook öpüyorum onuopuyorumnanaktan allah sizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…