Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım coook sagol.ınsallah hepımız ıcın hayırlı saglıklı dogumlar olsun ınsallahhhh....ay canım az kaldı dımı ya.baksana ben 30 sen 28 allaha bınlerce sukurler olsun.....sende sadece ıgne kullanıyodun dımı canım?aspırın yok yanı? dogrumu hatırladım? bıde pıhtılasma degerın neydı? benım mthfr 677 heterozıgot.ıgnem 0.35 ınnohep

merhaba arkadaşlar
öncellikle tüm anne adaylarını kutluyorum.bende 2 düşük yaptım ilki 6.5 haftalıktı ikincisi 4.5 haftalıktı.bir takım genetik testler yapıldı henüz hepsini almadım ama aldıklarımın sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyorum henüz doktoruma gösteremedim.

Faktör V Leiden Mutasyonu: Homozigot normal
Protrombin 20210 Mutasyonu: Homozigot normal
MTHFR 677 C)T Polimorfizmi : Heterozigot
MTHFR 1298 A)C Polimorfizmi : Homozigot normal

sizce bu sonuçlar nasıl ?

sadece mthfr 677 heterozigot var canım yani düşük bir pıhtılaşma iğne kullanman gerekir bana göre çünkü burda bu değerdeki arkadaşlar iğne kullanarak bebeklerine kavuştular

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük 1 folicplus1 gebe kalınca fraxparin 1 lik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml[/QUOTE]

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym[/QUOTE]

(krizantem20)....................mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot-----------------------------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ................0,2 fraxparine

(ARUB) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot....................................... ...........................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,4 cexane

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot...........................iğne??????

(lal 82) mtfhr homozigot ..................................0,4 cexane yarım coraspin

(sido)mtfhr 677 heterozigot ................................0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot......................0,4 iğne

hamileler
hamile olmayı bekleyenler
bebeğine kavuşanlar

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. benim sonuçlarda heterezigotmu homozigotmu olduğu yazmıyor nasıl anlıycam geçengünde yazmıştım arkadaşlarda anlamadı bilmiyorum nolacak... ( faktör 5 protrombin mthfr tetkiki yapılmıştır.. sonucu PT G 20210A / MTHRF C677T POZıTıF) sadece bu yazıyor ???????? mafoldumben :çok üzgünüm:

Canım yaa kendini üzme lütfen...Doktoruna en kısa zamanda göster sonuçlarını yada yeniden yaptır istersen...Yeniden yaptırmak benim aklımda hep , acaba diyorum hata yapılmış olabilr mi?

canım benim 3 değerimde heterozigot
evet sadece clexane 0,4 kullanıyorum,aspirin yok..
allahım hayırlı doğumlar versin bakalım gün geçtikçe doğum heyecanı hazırlık telaşı artıyor bakalım

selam arkadaşlar benim dün hematologla randevum vardı çok heyecan yaptım çünkü kadındoğum doktorum baya gözümü korkutmuştu daha öncede bahsetmiştim hatırlayanlar olabilir .kadındoğumcumun dediğine göre çocuk yapmayı yasaklayabilirler demişti fakat hematoloğum çok saçma olduğunu söyledi herhangi bir sorun olmuycağını coraspin yada düşük dozda iğneyle hamileliğini götürebilirsin dedi ee tabi benimde içim rahatladı .yanlız birşey daha söyledi çok şaşırdım düşüklerini açıklıyabilcek bir pıhtılaşma durumun yok dedi yani düşük yapabilcek değerlerin normal dedi ?pıhtılaşma var ama bu düşük yaparmı soru işareti dedi .galiba biz hep soru işaretleriyle hayatımızı devam ettiricez .bugün tekrar gidip kan verdim bakalım sonuçlar neçıkıcak .rabbim hepimize şifa versin ve minik bebişlerimize kavuştursun :Saruboceq:.
buarada doktorum marmara üniversitesi hastanesinde .gerçi ben özeline gittim .kendisi nobel ödülü almış çok mükemmel bir insan ihtiyacı olanlar için yazıyım dedim ismi MAHMUT BAYIK ..
hepimize çok çok geçmiş olsun..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 17.temmuz)
(celen35) cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen) pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren76) ecesu .............. 7 aylık (maaşallah)
(lal82)ege...........3aylık (17nisan dogumlu)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
sido ......................30 (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
çiçeklara.................27 haftalık (kız)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

Son düzenleme:
ASK OLSUN KIZLAR BENI NEDEN LISTEYE ALMIYOSUNUZ TESUF EDERIM.
kirildim valla. bende 24 haftalik hamileyim ve bebegm rabbim nasip ederse erkek .
cabuk benide listeye alin.
saka bi tarafa allahhepimizin bebeklerine saglik sihhat ve hayirli uzun omurler versin .
dogmasini ve dogurmayi nasip etsinherkese.

kızma sılaya,
bak hemen ekledim seni de.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.. öptüm seni..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 17.temmuz)

(celen35) cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen) pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren76) ecesu .............. 7 aylık (maaşallah)
(lal82)ege...........3aylık (17nisan dogumlu)

(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
sido ......................30 (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
çiçeklara.................27 haftalık (kız)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
sılaya ....................24 haftalık (erkek)
papatyasüreyya......20 haftalık (kız)
smmm06...............16 haftalık (erkek)
ravza1818..............15 haftalık
chilekhhh...............12 haftalık
ftgg7779 ................7 haftalık

Son düzenleme:

SıDO canım beni bugün nidilata başlayalı on gün oldu.günde üç tane içiyorum biraz başımı ağrıtıyor.bakalım salı günü dr.gidicez ne diyecek merak ediyorum.gelişmeleri yazarımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
fransiyum, canım sakin ol.. burdaki arkadaşların çoğunun kanaması oldu benzer haftalarda.. lütfen üzme kendini... yat uzan biraz yorma kendini... Rabbim korusun bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…