baharçelik ;
canım çok iyi anlayabiliyoruz seni,en kısa zamanda bebeğinin gelmesini sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum,her duamda sizlerede dualr ediyorum..
Sido; canım maşallah allah sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin,sağlıcakla kucağına al bebeğini
merhaba arkadaşlar
öncellikle tüm anne adaylarını kutluyorum.bende 2 düşük yaptım ilki 6.5 haftalıktı ikincisi 4.5 haftalıktı.bir takım genetik testler yapıldı henüz hepsini almadım ama aldıklarımın sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyorum henüz doktoruma gösteremedim.
Faktör V Leiden Mutasyonu: Homozigot normal
Protrombin 20210 Mutasyonu: Homozigot normal
MTHFR 677 C)T Polimorfizmi : Heterozigot
MTHFR 1298 A)C Polimorfizmi : Homozigot normal
sizce bu sonuçlar nasıl ?
SELAM KIZLAR LALCİM BEBENE 41,5 KEZ MAŞALLAH HARİKA BİR ERKEK YANAKLAR TOMBİK MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN
NAZLICIM hadi az kaldı canım biraz daha sabır inşallah oğluşunda sabreder sağlıkla kucağına alırsın
canım çok sağol inşallah senin güzel haberlerini alıp seni takip etcez burdan en kısa zamanda:Saruboceq:
canlarım 2 gün gırmedım valla ne cok yazmıssınız.hanı su ustuste alıntı yapıyosunuz ya ben onu yapamıyorum.:kedi: o yuzden ısmen yazıcam canlarım.öncelikle
NAZLI VE GELGİT ayyyy cok az kaldı kızlar.cok heyecanlandım sımdı.allah kolaylıkla saglıkla kısmet etsın ınsallahhhh.dularım sızınle....
güselim seninde 30 hafta olmuş maşallah sanave bebişine. nasıl gidiyor bu haftalardan sonra anlıyor insan yorgunluğu ve hamileliği Allah sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza:Saruboceq:
selam arkadaşlar. benim sonuçlarda heterezigotmu homozigotmu olduğu yazmıyor nasıl anlıycam geçengünde yazmıştım arkadaşlarda anlamadı bilmiyorum nolacak... ( faktör 5 protrombin mthfr tetkiki yapılmıştır.. sonucu PT G 20210A / MTHRF C677T POZİTİF) sadece bu yazıyor ???????? mafoldumben :çok üzgünüm:
canım coook sagol.ınsallah hepımız ıcın hayırlı saglıklı dogumlar olsun ınsallahhhh....ay canım az kaldı dımı ya.baksana ben 30 sen 28 allaha bınlerce sukurler olsun.....sende sadece ıgne kullanıyodun dımı canım?aspırın yok yanı? dogrumu hatırladım? bıde pıhtılasma degerın neydı? benım mthfr 677 heterozıgot.ıgnem 0.35 ınnohep
tamamdır, görevi ben alıyorum ... hamile arkadaşlar kaç haftalık hamilesiniz?
30 haftalık erkek eklersen cok sevınırım canım....:ecrin_bebek:
kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
canlarım 2 gün gırmedım valla ne cok yazmıssınız.hanı su ustuste alıntı yapıyosunuz ya ben onu yapamıyorum.:kedi: o yuzden ısmen yazıcam canlarım.öncelikle
NAZLI VE GELGıT ayyyy cok az kaldı kızlar.cok heyecanlandım sımdı.allah kolaylıkla saglıkla kısmet etsın ınsallahhhh.dularım sızınle....
CELENCIM? sen seker dıyetı yaparken arada olcum yapıyomuydun? yoksa sadece dıyetemı uydun? kacamak yapıyomuydun hıc?
FUNDACIM ve BKALECIM uzulmeyın kızlar bendede aynı sorun gebelık sekerı(( yapıcak hıcbısey yok kızlar.elımız mahkum dıyete devam (( yeterkı ınsulıne gerek kalmasın. sız dıyetısyenden dıyet falan aldınızmı.paylasırsanız sevınırım.
SELVIHANCIM kasılmalar ne durumda.nıldılat la arana nasıl?
LAAAAAAAAAL oglunu ısırabılırmıyım nooolurrrr :))) masallahhhhhhh
kızlar 30 haftalık olduk allahın ıznıyle...sukurler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?