fransiyum, canım sakin ol.. burdaki arkadaşların çoğunun kanaması oldu benzer haftalarda.. lütfen üzme kendini... yat uzan biraz yorma kendini... Rabbim korusun bebeğini..
kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
sido canım benim nasılsın.oğluşun nasıl inşallah iyisinizdir.okullarda kapandı ama gene seni göremiyoruz buralardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fransiyum geçmiş olsun. kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk aylarda benim de kanamam olmuştu. fraxiparine ve coraspin kullanıyorum.bu nedenle dr.lar kanamayı normal görüyorlar. dr. bana hiçbir iş yapmadan ayaklarının altına yastık koyarak sürekli yatman gerekir demişti. yaptım ve geçti. sonra biraz fazla ayakta dursam tekrar geliyordu. anladım ki yatmak gerekiyor. sen de dinlen ve panik yapma. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın.kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
fransiyum geçmiş olsun. kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk aylarda benim de kanamam olmuştu. fraxiparine ve coraspin kullanıyorum.bu nedenle dr.lar kanamayı normal görüyorlar. dr. bana hiçbir iş yapmadan ayaklarının altına yastık koyarak sürekli yatman gerekir demişti. yaptım ve geçti. sonra biraz fazla ayakta dursam tekrar geliyordu. anladım ki yatmak gerekiyor. sen de dinlen ve panik yapma. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın.
fransinyum canım sıkma canını geçiçek inşallah allahın izniyle dinlen biraz canım dualarımdasın
nazlıcım iyi dileklerin için çok saol güzelim
allah razı olsun canım bana ettiğin dualarının mevlam 2 mislini sanada burdaki arkadaşlarımada nasip etsin...
Merhaba emis , öncelikle maşallah diyorum , mutlu sona yaklaşmışsın ne güzel...Darısı da başımıza inşallah...merhaba kızlar. bende de MTHFR heterozigot mutasyonu var. şimdi 35. haftadayım. hergün 0,4'lük fraxiparine iğne yapıyorum.
acaba bilen var mı? fraxiparine doğumdan kaç gün önce bırakılıyor
Canım coraspin ve heparin farklı şeyler ..Heparin kullandığımız iğnelerin etken maddesi ..ığneler de cleaxan ya da fraksiparin olabiliyor bildiğim kadarıyla...Benim gittiğim hematolog hamileler için Fraksiparin tavsiye ediyorum , cleaxan ı hamilelere önermiyorum demişti...Çalıkuşu Almanyada ona da doktoru aynı şeyi söylemiş...Doktorun iğneyi verirken belirt bu bilgiyi istersen...Çok sevgiler...slm kızlar nasılsınız sizlerle bir konuyu paylaşmak istedim
bağlı bulunduğunuz sağlık ocaklarına gidip kızamıkçık aşısı vurulun ağustosa kadar tüm sağlık ocaklarında ücretsiz bu iğne çok önemliymiş kızamıkçığa bağlı düşük ve engelli çocuk olmasını önlemek için bana doktorum kesinlikle vurulmamı istedi ben dün yaptırdım herkese öneririm. fakat bu iğneyi yaptırdıktan sonta 4 hafta kadar hamilelik oluşması sakıncalıymış.Bilgilerinize
kızlar birde coraspin mi daha iyi yoksa heparin mi doktorum bana düşük dozlu iğne yapacağını söyledi ama adını söylemedi
evet nazlım epiduralle doğpum yaptım..ama lütfen korkma.bak şen baya bi önce doğum yaptı allaha şükür pelibncik sapasağlam :Saruboceq: üstelik iğneleri bile kesemeden :Saruboceq: doktoruna söyle istersen 38 bitince doğum yapmak istediğini.5 günün muhasebesini yapıcak deildir yerimsenibencelen içimi rahatlatın valla benim gazide doğum yapan tanıdığım yok ondan sorma şansım olmadı. arkadaşının memnun kalmasına çok sevindim. ilgi alaka güzeldir umarım. ve anestezi ekibi tabiki... Allah'ım yardım et sen bize.. celencim senin kız 38+1 de gelmiş bende diyom işte dğurıyım 38 bitince. şimdi de ya biz beklerken oğlan daha erken gelmeye karar verirse o zman iğneyi de kesememiş olucaz. biraz tedirginlik var yani içimde 38+6 konusunda. sen epiduralle oldun dimi sezeyanı, işte başladım yine sorularıma az kaldı celen dayan 17 gün sonra sormıcam dicem ama bu sefer bebişle ilgili sorucam inşallah:))))
sidocum hiç ölcülmedi şekerim.hep merak ettim ha bugun gideyim ha su gun gideyim derken bi baktım cemre doğuvermiş kaydirigubbakcemile3 cok kasma canımın içi..allaha emanet...canlarım 2 gün gırmedım valla ne cok yazmıssınız.hanı su ustuste alıntı yapıyosunuz ya ben onu yapamıyorum.:kedi: o yuzden ısmen yazıcam canlarım.öncelikle
NAZLI VE GELGİT ayyyy cok az kaldı kızlar.cok heyecanlandım sımdı.allah kolaylıkla saglıkla kısmet etsın ınsallahhhh.dularım sızınle....
CELENCIM? sen seker dıyetı yaparken arada olcum yapıyomuydun? yoksa sadece dıyetemı uydun? kacamak yapıyomuydun hıc?
.
:çok üzgünüm: şimdi naılsın?hiç korkma tamammı.bööle ara kanamalar olucak..inşallah olmazda olursada korkma tamammı :teselli: benm kanamam teeeeee 13, haftada kesildi :çok üzgünüm: yasadığın korkuyu anlıyabiliyorum ama mutlaka sakin ol olumlu düşün ve bol bol dinlen.su için bile kalkma yerinden.suyu yiyecekleri falan yanına al yerimseniben ve sana tavsiyem iğneye basla.allah koruun düşük olsa bile zaten sen düşürmüyceksin onlar alıcak.en azından için rahat olurç..kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
Canım coraspin ve heparin farklı şeyler ..Heparin kullandığımız iğnelerin etken maddesi ..İğneler de cleaxan ya da fraksiparin olabiliyor bildiğim kadarıyla...Benim gittiğim hematolog hamileler için Fraksiparin tavsiye ediyorum , cleaxan ı hamilelere önermiyorum demişti...Çalıkuşu Almanyada ona da doktoru aynı şeyi söylemiş...Doktorun iğneyi verirken belirt bu bilgiyi istersen...Çok sevgiler...
merhaba kahvelokum bende heterozigot mutant ım ve inş.gelecek ay bende listenizde olmak istiyorum dualarınızı beklerim...siz de hamile misiniz...
kızlar iyi geceler ben ara ara okuyup takip ediyorum yazdıklarınızı halen bende bir değişiklik yok maalesef ama inş. hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alırım.geçen gün bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım.bir kız çocuğu bana ama beni o görmüyor ben onu görüyorum benim ilk düşüğümmüş annecim seni çok özledim dedi bana, okadar ağladımki anlatamam sanki uyandığımda yanımdan yeni gitmiş gibiydi ..çok zor bunu yaşayan bilir Allah ım bir daha yaşatmasın inş.iyice sulu gözlü oldum çıktım bilmiyorum neolcak halim neyse yine görüşürüz bu arada lal bebişine kocaman maşaaallah Allah nazarlardan korusun benim yerimede öp kokla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?