Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fransiyum, canım sakin ol.. burdaki arkadaşların çoğunun kanaması oldu benzer haftalarda.. lütfen üzme kendini... yat uzan biraz yorma kendini... Rabbim korusun bebeğini..

merhaba kahvelokum bende heterozigot mutant ım ve inş.gelecek ay bende listenizde olmak istiyorum dualarınızı beklerim...siz de hamile misiniz...

sido canım benim nasılsın.oğluşun nasıl inşallah iyisinizdir.okullarda kapandı ama gene seni göremiyoruz buralardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım haklısın vallaha..eskıye gore daha sık gırıyorum ama yınede sureklı olmuyo.ben once tasınma telasından gıremedım nete. tasındım sukur bı sure ınternetı baglatamadık.bı yandanda okul.sımdı onuda baglattık ama bu seferde bebk hazırlıkları basladı :ecrin_bebek:
yanı gercekten coook yogun bı donem oldu hamılelık benım ıcın:)) aman olsun herseye razıyım ben bebegımde bende saglıcakla kurtulalımda ınsallahhhhhh..
evet canım ya ruya gıbı gelıyo.sankı daha dun ayrı bı topık acmıstıkta tartısıp duruyoduk hanı.ıgnemı aspırınmı.yok su doktor soyle dıyo.o doktor boyle dusunuyo dıye.sukurler olsun gorduk bu haftalları.bıde mınıklerımızı kucagımızda saglıcakla gorsek hayırlısıyla daha ne ısterız.sende sakın sıkıntı yapma.zaten tehlıkelı ve krıtık haftalar gerıde kaldı.sorun cıksa bıle dedıgım gıbı bebegı uzun bı sure durdurabılıyolar anne karnında.eger tek sorun kasılmaysa tabı bu dedıgım.ama canım benım zaten bebıs buyudu artık dımı:)) uzulme sabret annesı o ne zaman kısmetse o gun gelıcek kollarına :ecrin_bebek:

ben cok sukur ıyıym. ama bu seker dıyetı arada canımı sıkıo bıraz.olsun..yavrum sagsalım gelsınde kollarıma...:teytey:

merhaba kızlar. bende de MTHFR heterozigot mutasyonu var. şimdi 35. haftadayım. hergün 0,4'lük fraxiparine iğne yapıyorum.
acaba bilen var mı? fraxiparine doğumdan kaç gün önce bırakılıyor

canlarım benim allah razı olsun sizden tam doktoruma giderken başladı kanamam çok korktum Allaha şükür bişi olmadı dedi doktor hanım ama kalp atımını hala göremedik salı günü 1 daha gel dedi kesemiz büyümüş ama henüz bi hareket yok iğneleri eşim istedi şuan kalp atımını göremeden düşükle sonuçlanırsa atılımı güçleştirir dedi ve yine vermedi :bbo:
başlıyım mı kızlar ya ona göre aldırıcam kafam çok karıştı doktorumu değiştirmek istiyorum herşeyimi o biliyor diye değiştiremiyorum artık sinir olmaya başladım
kanamam var diye de hiç biş vermedi gerçi geçti ama fisfisfis

kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
fransiyum geçmiş olsun. kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk aylarda benim de kanamam olmuştu. fraxiparine ve coraspin kullanıyorum.bu nedenle dr.lar kanamayı normal görüyorlar. dr. bana hiçbir iş yapmadan ayaklarının altına yastık koyarak sürekli yatman gerekir demişti. yaptım ve geçti. sonra biraz fazla ayakta dursam tekrar geliyordu. anladım ki yatmak gerekiyor. sen de dinlen ve panik yapma. inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın.

fransinyum canım sıkma canını geçiçek inşallah allahın izniyle dinlen biraz canım dualarımdasın

nazlıcım iyi dileklerin için çok saol güzelim

çok teşekkür ederim emiscim saolsın.valla kaçıncı haftadayım bilemiyorum adet tarihime göre 7 haftalık ama 5,5 haftalığım sanırsam.bana da iğneler başlıcaz demişti doktorum fakat kalp atımını bekliyrmuşuz.şimdi öyle yapıyorum bacaklarımı uzattım yatıyorum.amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza...

slm kızlar nasılsınız sizlerle bir konuyu paylaşmak istedim
bağlı bulunduğunuz sağlık ocaklarına gidip kızamıkçık aşısı vurulun ağustosa kadar tüm sağlık ocaklarında ücretsiz bu iğne çok önemliymiş kızamıkçığa bağlı düşük ve engelli çocuk olmasını önlemek için bana doktorum kesinlikle vurulmamı istedi ben dün yaptırdım herkese öneririm. fakat bu iğneyi yaptırdıktan sonta 4 hafta kadar hamilelik oluşması sakıncalıymış.Bilgilerinize

kızlar birde coraspin mi daha iyi yoksa heparin mi doktorum bana düşük dozlu iğne yapacağını söyledi ama adını söylemedi

merhaba kızlar. bende de MTHFR heterozigot mutasyonu var. şimdi 35. haftadayım. hergün 0,4'lük fraxiparine iğne yapıyorum.
acaba bilen var mı? fraxiparine doğumdan kaç gün önce bırakılıyor
Merhaba emis , öncelikle maşallah diyorum , mutlu sona yaklaşmışsın ne güzel...Darısı da başımıza inşallah...

Ben 20. haftadayım...Coraspin ve 0,6 lık Fraksiparin kullanıyorum...Ben de Mersindeyim...Fakülteden Umut hocaya gidiyorum...Prenatal tanı ve riskli gebeliklerde uzman , pıhtılaşma üzerine de çalışmaları da olmuş ...Çok güveniyorum kendisine...Bugün randevum vardı , daha çok erken ama , kan akımına baktıktan sonra aspirini 34. haftada , iğneyi de doğumdan 2 gün önce bırakacağımızı söyledi...İğnenin ne zaman bırakılacağı konusunda her doktorun farklı görüşü var ...Ama ben hocanın böyle düşünmesine sevindim , erken bıraktırsaydı kullanmadığım süre içinde bebek için çok endişelenecektim...Böyle işte canım , görüşmek üzere , sağlıcakla kal...

Canım coraspin ve heparin farklı şeyler ..Heparin kullandığımız iğnelerin etken maddesi ..ığneler de cleaxan ya da fraksiparin olabiliyor bildiğim kadarıyla...Benim gittiğim hematolog hamileler için Fraksiparin tavsiye ediyorum , cleaxan ı hamilelere önermiyorum demişti...Çalıkuşu Almanyada ona da doktoru aynı şeyi söylemiş...Doktorun iğneyi verirken belirt bu bilgiyi istersen...Çok sevgiler...

evet nazlım epiduralle doğpum yaptım..ama lütfen korkma.bak şen baya bi önce doğum yaptı allaha şükür pelibncik sapasağlam :Saruboceq: üstelik iğneleri bile kesemeden :Saruboceq: doktoruna söyle istersen 38 bitince doğum yapmak istediğini.5 günün muhasebesini yapıcak deildir yerimseniben
sidocum hiç ölcülmedi şekerim.hep merak ettim ha bugun gideyim ha su gun gideyim derken bi baktım cemre doğuvermiş kaydirigubbakcemile3 cok kasma canımın içi..allaha emanet...
kızlar kanamam başladı çok dua edin inşallah bebeğim sağ salim duruyordur mafoldumben
:çok üzgünüm: şimdi naılsın?hiç korkma tamammı.bööle ara kanamalar olucak..inşallah olmazda olursada korkma tamammı :teselli: benm kanamam teeeeee 13, haftada kesildi :çok üzgünüm: yasadığın korkuyu anlıyabiliyorum ama mutlaka sakin ol olumlu düşün ve bol bol dinlen.su için bile kalkma yerinden.suyu yiyecekleri falan yanına al yerimseniben ve sana tavsiyem iğneye basla.allah koruun düşük olsa bile zaten sen düşürmüyceksin onlar alıcak.en azından için rahat olurç..

ben 30, haftaya kadar sanırım clexane kullandım.daha sonra piyasada bulunmadığı için fraxiparine gectim.son 2 kutum yine clexane dı...

kızlar iyi geceler ben ara ara okuyup takip ediyorum yazdıklarınızı halen bende bir değişiklik yok maalesef ama inş. hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alırım.geçen gün bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım.bir kız çocuğu bana ama beni o görmüyor ben onu görüyorum benim ilk düşüğümmüş annecim seni çok özledim dedi bana, okadar ağladımki anlatamam sanki uyandığımda yanımdan yeni gitmiş gibiydi ..çok zor bunu yaşayan bilir Allah ım bir daha yaşatmasın inş.iyice sulu gözlü oldum çıktım bilmiyorum neolcak halim neyse yine görüşürüz bu arada lal bebişine kocaman maşaaallah Allah nazarlardan korusun benim yerimede öp kokla ...

merhaba kahvelokum bende heterozigot mutant ım ve inş.gelecek ay bende listenizde olmak istiyorum dualarınızı beklerim...siz de hamile misiniz...

merhaba aslgkh, aramıza hoşgeldin... umarım en kısa zamanda listeye yazarız seni de.. ben hamile değilim maalesef.. bi düşüğüm oldu, 10 aydır da uğraıyoruz ama tık yok..

merhaba 06EE,
rüyan içimi titretti.. inş yakın zamanda Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip edecek, unutacaksın bunları.. üzme kendini.. öpüyorum..

günaydın şekerler...
misafirlerim var... kahvaltı hazırlayacağım ama gürültü olmasın diye uyanmalarını bekliyorum, bu arada hemen kk ya bi gireyim dedim.. aslında fransiyumum nasıl olduğunu merak ettim.. neyse ki kötü bir haber yokmuş, çok sevindim..
bugün nete giremeyebilirim.. yarın görüşürüz inş... öpüyorum hepinizi...

merhaba 06EE,
rüyan içimi titretti.. inş yakın zamanda Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip edecek, unutacaksın bunları.. üzme kendini.. öpüyorum..[/QUOTE]
çok teşekkürler canım inşaallah hepimiz bu mutlu anları yaşarız en kısa zamanda sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…