sonu yok ben bu hastalıkla yeni tanıştım biliyorsun rapor işini hallettim para vermedim daha önce rapor çıkarırken para ödüyormışsun o artık kalkmış doktor raporunu çıkaralım tedaviye hamile kalmadan başlıycaz dedi korunmaya devem dedi 10 gün içinde rapor çıkar dediçalıkuşu şimdiden geçmiş olsun canım ameliyattan sonra ayrıntılı anlatırsın neler olduğunu inş iyi geçer sorun yaşamazsın bir de böyle dene bakalımfisfisfis inş bundan sonra başka bir engel olmaz olursa sen bana söyle o engeli alıpklava: klava:döviyim
fransiyum benim sana tavsiyem celeninde dediği gibi iğneyi al kendin kullan o drunuda bir an önce değiştir sinir oldum valla doktoruna kalp atışlarını duyacakmış sayesinde duyabilirsek duyucaz inş
gülaycım sen hamilemisin şu anda neden rapor çıkarıyorsun zaten şimdi çıkaramazsın raporu çünkü gebe kaldığını gösterir kan testi gibi bir belge olmadan devlet ödemiyor nasıl bir hematolog anlamadım ben ayrıca parada ödenmiyor yani gebe olmayanlara verilmiyor bu iğneler sende şu anda gebe değilsin değil mi
canım bende ümraniyedeyim niye marmara ünüversitesine gelmiyorsun çok iyi ilgileniyorlarcanlarım doktormu değiştirmeye karar verdim
ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba???
ilgili herşeyi ben sorsamda sormasamda anlatan sıkıldım artk yaa doktorların rahat tavırlarından :sinifsinif:
Celencim , evet canım biliyorum cleaxan kullandığını ..Cleaxan kullanan arkadaşlar da tedirgin olmasınlar , bana da kadın-doğumcum iğne yazarken önce cleaxan yazıyordu , hematolog fraksiparin tavsiye etti deyince , " zaten bu iğneler plasentadan geçmiyor , bi zararı olmaz , farketmez hangisini isterseniz onu yazayım dedi "..Ben de bi bilgi olarak sizlerle paylaşayım dedim. Öpüyorum , sevgiler...evet nazlım epiduralle doğpum yaptım..ama lütfen korkma.bak şen baya bi önce doğum yaptı allaha şükür pelibncik sapasağlam :Saruboceq: üstelik iğneleri bile kesemeden :Saruboceq: doktoruna söyle istersen 38 bitince doğum yapmak istediğini.5 günün muhasebesini yapıcak deildir yerimseniben
sidocum hiç ölcülmedi şekerim.hep merak ettim ha bugun gideyim ha su gun gideyim derken bi baktım cemre doğuvermiş kaydirigubbakcemile3 cok kasma canımın içi..allaha emanet...
:çok üzgünüm: şimdi naılsın?hiç korkma tamammı.bööle ara kanamalar olucak..inşallah olmazda olursada korkma tamammı :teselli: benm kanamam teeeeee 13, haftada kesildi :çok üzgünüm: yasadığın korkuyu anlıyabiliyorum ama mutlaka sakin ol olumlu düşün ve bol bol dinlen.su için bile kalkma yerinden.suyu yiyecekleri falan yanına al yerimseniben ve sana tavsiyem iğneye basla.allah koruun düşük olsa bile zaten sen düşürmüyceksin onlar alıcak.en azından için rahat olurç..
ben 30, haftaya kadar sanırım clexane kullandım.daha sonra piyasada bulunmadığı için fraxiparine gectim.son 2 kutum yine clexane dı...
Canım coraspin ve heparin farklı şeyler ..Heparin kullandığımız iğnelerin etken maddesi ..İğneler de cleaxan ya da fraksiparin olabiliyor bildiğim kadarıyla...Benim gittiğim hematolog hamileler için Fraksiparin tavsiye ediyorum , cleaxan ı hamilelere önermiyorum demişti...Çalıkuşu Almanyada ona da doktoru aynı şeyi söylemiş...Doktorun iğneyi verirken belirt bu bilgiyi istersen...Çok sevgiler...
ay ne biliyim canım okadar çok doktor değiştim ki bıktım artık özellerin sorunlarından
şuanlık sgk m yok hemde daha iyi ilgilenir diyede özellere gidiyordum ama özellerden beter hastane yok anladım bunu
senin ki uzman doktor mu gittiğin gülaycım???
canlarım doktormu değiştirmeye karar verdim
ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba???
ilgili herşeyi ben sorsamda sormasamda anlatan sıkıldım artk yaa doktorların rahat tavırlarından :sinifsinif:
gülaycım senin pıhtılaşma değerlerin neydi merak ettim listede olmadığın için çünkü gebelikten önce tedaviye başlayacağı için drun o yüzden merak ettim
Bende atakentteyİm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?