Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar slm 100lük şeker yüklemem normal çıokmış çok şükür. değerleri tam olaraka bilmiyorum doktorla görüşemedim sekreteri söyledi. haftaya perşembe gidiceğiz bakalım. fundacım sen ne yaptın öğrendin mi sonucunu inşallah sende de çıkmamıştır. hepinizi öpüyorum kızlar.

kızlar ÖNEMLıı doğum raporu için ne gerekli bilen var mı ben pazartesi başlatıcam allahın izniyle :)

canlarım doktormu değiştirmeye karar verdim
ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba???
ilgili herşeyi ben sorsamda sormasamda anlatan sıkıldım artk yaa doktorların rahat tavırlarından :sinifsinif:

sonu yok ben bu hastalıkla yeni tanıştım biliyorsun rapor işini hallettim para vermedim daha önce rapor çıkarırken para ödüyormışsun o artık kalkmış doktor raporunu çıkaralım tedaviye hamile kalmadan başlıycaz dedi korunmaya devem dedi 10 gün içinde rapor çıkar dedi

canım bende ümraniyedeyim niye marmara ünüversitesine gelmiyorsun çok iyi ilgileniyorlar

ay ne biliyim canım okadar çok doktor değiştim ki bıktım artık özellerin sorunlarından
şuanlık sgk m yok hemde daha iyi ilgilenir diyede özellere gidiyordum ama özellerden beter hastane yok anladım bunu
senin ki uzman doktor mu gittiğin gülaycım???

Celencim , evet canım biliyorum cleaxan kullandığını ..Cleaxan kullanan arkadaşlar da tedirgin olmasınlar , bana da kadın-doğumcum iğne yazarken önce cleaxan yazıyordu , hematolog fraksiparin tavsiye etti deyince , " zaten bu iğneler plasentadan geçmiyor , bi zararı olmaz , farketmez hangisini isterseniz onu yazayım dedi "..Ben de bi bilgi olarak sizlerle paylaşayım dedim. Öpüyorum , sevgiler...

papatyasüreyyacım çok teşekür ederim canım verdiğin cvp için benim bu iğnelerle ilgili hiç bir bilgim yok oyüzden çok kafam karışık zaten bu tahlillerin sonucu geldiği günden beri kafam karışık insan vücunda neler varmış...
bu yüzden morellerim sıfır acabalar var hep ya olmazsa bu defada diye korkuyorum

arkadaşlar size birşey sorucam yanıtlarsanız sevinrim çok tedirginim çünkü
biz bu ay çocuk çalışmalarına başlıcaz demiştik adetim bittikten 2 gün sonra ilişkide bulunduk ve korunmadık sonra bu kızamıkçık iğnesi çıktı ortaya iğneyi vurulduım ama çok tedirginim ya hamile kalırsam diye yumurtlama günü olmadan hamile kalmam imkansız öyle değilmi kızlar bu konuda bilgili olan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz??????????????????????????

gülaycım senin pıhtılaşma değerlerin neydi merak ettim listede olmadığın için çünkü gebelikten önce tedaviye başlayacağı için drun o yüzden merak ettim

evet canım uzman biraz bekliyorum kapılarda ama sonuçta doktorun odasına girdigim anda güzel ilgileniyor anlatıyor şunda ben memnunum kadın dogumdannda hemotoloji doktorundanda memnunum

selam canım ümraniyede bildiğim iki doktor var biri medicanada sibel hanım diğeri hospıtalıumda bahar hanım .ama bahar hanımdan çok memnun yakınlarım var artık sen daha iyi bilirsin.buarada bende ümraniyedeyim .vereliniortak

ebrarcım ümraniyenin neresindesin ben atakentte oturuyorum ama annemlerdeyim şu dönem oda tantavide inşallah görüşmek nasip olur.
bende medicanaya zehra hanıma gidiyorum sibel hanımdan gözüm korktu çok bekletiyor insanları zehra hanımda
her gittiğimde mutlaka randevu saatimi 2 saat geçriyor her defasında hele birde kontrole gittiysem bekle allah bekle.
sen hangisine gidiyorsun??
gülaycım marmaranın ssksız fiyatı ne kadar acaba???

Son düzenleme:
Papatyasureyya sana çok teşekkür ediyorum canım. vereliniortak ben de mersindeyim ama anamurdayım. inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. benim doktorum iğneyi bir hafta önce bırakacağımı söylemişti. eşim çok endişelendi. bu yüzden sordum. fakat coraspin konusunda birşey söylemedi. pzt tekrar soracağım. opuyorumnanaktan

gülaycım senin pıhtılaşma değerlerin neydi merak ettim listede olmadığın için çünkü gebelikten önce tedaviye başlayacağı için drun o yüzden merak ettim

sonu yok benim protein s aktivitem 35 di düşükmüş faktör tahlillerimi verdim daha çıkmadı ama doktor öbür sonuçlar ne çıkarsa çıksın bu iyneleri verecegim diyor ben tam nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…