Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mafoldumben kıyamam yaaaaa mafoldumben meleğim nasılda gelmiş annesinin yanına :çok üzgünüm: ah bebiş seni ne kadar cok bekliyoruz bi bilsen :çok üzgünüm: arayı uzatma tamammı :teselli: tez zamanda kon annenin yüreğine :asigim:
fransiyumcum bende gatanın doktorunu tavsiye edicem sana.ali babacan..askeri personeller haricinde sivillerede bakıo arık gata.benm izmirdeki doktorumun arkadası.kendisi bana direk onu tavsiye etmişti.buarada bende sarıgazideyim :dilcikar: allahın sırt cevirdiği yer işte :umursamaz: inşallah istanbula geldiğimde görüşürüz opuyorumnanaktan

ya sen nie hala salıyı bekliosun 0,2 lik alıp vur salıya kadar.varsa zaten baslatıcak sengözlerimebaksanab

ayy celencim dışarı çıkabilsem hemen alıcam ben ama eşim ve annem doktoru bekle diyrlar almıyorlarda
hafif hafif akıntı alinde kanamam lekelenmem var dünden beri. ahh ahh 2 haftadır da yatıyorum böyle dışarıyı özledim
gatadamı tedavi gördün sende celencim?

inşallah canım senin gününmü geçti yoksa hamilemisin inşallah hamilesindir çok fazla kalamıyorum o yüzden takip edemiyorum

adet tarihime göre 7 haftalık ama sanırım 6 haftalık hala kalp atımımız görülmedi ve lekelenmem var
bakalım o yüzden sürekli uzanıyorum hareket etmemeye çalışıyorum

Sen sakın morelını bozma allahın ıznıyle herŞey Çok gÜzel olcak ınŞallah en yakın zamanda kalp atıŞlarınıda gÖrÜp bızlere haber verırsın ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah bakalım görürüm
şu 3 ayı atlatam başka bişi istemiyorum

AAAAAAAAAAAAA DEDİGİNE BAK SEN KAÇ AYLR ATLATACAKSIN ÖNCE 9AY HAMİLELİK SONRA BEBEYİN 40KI SONRA YAŞI DERKEN BEN SAYMAKTAŞİMDİDEN BIKTIM AYOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL SENDE BIKACAKSIN BAK GÖRÜRSÜN GÜLAY SÖYLEMİŞTİ DERSİN BENDEN SÖYLEMESİ BEN ÇIKIYORUM BAY BEBEYİNE ÇOK İYİ BAK BİRDEN OGLUNA DİYESİM GELDİ HADİ BAYYYYYYYYYYYYYYY

ay canım çok sevindim çok yakınız ben çarşıdayım çetinemeç parkının orda .tantaviyide çok iyi bilirim evlenmeden önce çamlıcadaydım çünkü .gerçekten birgün görüşmeyi isterim ..
zehra hanımı ilk defa duydum sibel hanım gerçekten çok yoğun oyüzden bekletiyor .ben medipole gidiyordum ama daha sonra bıraktım tüpbebek yaptık eurofertilde hamile kaldım ama düştü bende şimdi doktor arıyorum hiçbirinede cesaret edemiyorum artık hayırlısı bakalım..görüşmek üzere canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.:Saruboceq:

Ebrar 53 gÖzÜkmÜyorsun yada denk gelmİyoruz

canımya aslında ben hep buralardayım bizim topic BİRGÜN BENDE ANNE OLACAĞIM .genelde ordayım ama burayıda hergün takip ediyorum çünkü moral buluyorum burda .buarada senlede çok yakınmışız görüşüp tanışmak isterim .sevgiler canımma.s.

kız yakınsın gel kahvaltıya beklerim herzaman

anlıyorum bitanem.ozaman rabbime bol bol dua edicez allaha emanet diicez..biz koruyamayız o korusun...bizim deil onun...
canımın içi akıntı hatta ufak ufak kanamaların olmaı normal korkma tamammı...bunlara yerleşmöe kanamaları denio...ama mutlaka dinlen...bol sıvı al...cok hareketsiz kalmakta ii deil bizim durumumuzdakilere.ayaklarını yattığın yerden oynat..kiraz kan sulandırıcıdır.ondan ye..folik asit alıosundur umarım..folik asite hamile kalmadan önce baslanıyor cunku..hamilelktede 3 ay devam ediliyor.umarım doktorun onu vermiştir..
fransiyumcum ben izmirde hamileliğimi tamamladım.askeri hastanenin kadın-doğumcusu benm doktorum.canımın taaa içi opuyorumnanaktan cok seviyorum ve cok güveniyorum kendisine opuyorumnanaktan istanbula tayin olunca ona sordum napıcam ben sizsiz die.o da bana gata daki doktoru tavsiye etti.gidince onu bul dedi.şimdi 2. gebeliği düşününce onunla ve tabiki izmirdeki doktorumlşa irtibata gecicem a.s

selam kızlar ben yeniyim :kedi:
benimde 2 düşüğüm var.mtfhr(c677t) heterezigot ve paı 4/G 5/G çıktı. bu sonuçları daha yeni aldım ve yeniden hamile kalmak istiyorum. ünivdeki drum hamile kalınca gel dedi.hamile kalabilmek için yapmam gereken dikkat etmem gereken şeyler varmı?

hoş geldin nergis 60 sana yardımcı olmak isterdim ama bende çok yeniyim bende 1hafta oldu ögreneli hastalıgımı

Benım bıldıgım proteın s aktıvıtemın 35 Çıkması faktÖr tahlıllerımı yenı verdım bu hafta sonu Çıkar herhalde

nergis düşüklerin kaç haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…