mafoldumben kıyamam yaaaaa mafoldumben meleğim nasılda gelmiş annesinin yanına :çok üzgünüm: ah bebiş seni ne kadar cok bekliyoruz bi bilsen :çok üzgünüm: arayı uzatma tamammı :teselli: tez zamanda kon annenin yüreğine :asigim:kızlar iyi geceler ben ara ara okuyup takip ediyorum yazdıklarınızı halen bende bir değişiklik yok maalesef ama inş. hayırlısıyla bende bebeğimi kucağıma alırım.geçen gün bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım.bir kız çocuğu bana ama beni o görmüyor ben onu görüyorum benim ilk düşüğümmüş annecim seni çok özledim dedi bana, okadar ağladımki anlatamam sanki uyandığımda yanımdan yeni gitmiş gibiydi ..çok zor bunu yaşayan bilir Allah ım bir daha yaşatmasın inş.iyice sulu gözlü oldum çıktım bilmiyorum neolcak halim neyse yine görüşürüz bu arada lal bebişine kocaman maşaaallah Allah nazarlardan korusun benim yerimede öp kokla ...
fransiyumcum bende gatanın doktorunu tavsiye edicem sana.ali babacan..askeri personeller haricinde sivillerede bakıo arık gata.benm izmirdeki doktorumun arkadası.kendisi bana direk onu tavsiye etmişti.buarada bende sarıgazideyim :dilcikar: allahın sırt cevirdiği yer işte :umursamaz: inşallah istanbula geldiğimde görüşürüz opuyorumnanaktancanlarım doktormu değiştirmeye karar verdim
ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba???
ilgili herşeyi ben sorsamda sormasamda anlatan sıkıldım artk yaa doktorların rahat tavırlarından :sinifsinif:
aaa çok yakınız desene çk sevindim inşallah görüşmek nasip olur
benimde doktorum sonuç ne olursa olsn başlıcaz demişti iğneye bakalım inşallah salı günü verirde bende sinir küpü olmaktan kurtulurum...
aaa çok yakınız desene çk sevindim inşallah görüşmek nasip olur
benimde doktorum sonuç ne olursa olsn başlıcaz demişti iğneye bakalım inşallah salı günü verirde bende sinir küpü olmaktan kurtulurum...
hamileyim canım
AY SEVİNÇTEN UNUTTUM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah bakalım görürüm
şu 3 ayı atlatam başka bişi istemiyorum
ebrarcım ümraniyenin neresindesin ben atakentte oturuyorum ama annemlerdeyim şu dönem oda tantavide inşallah görüşmek nasip olur.
bende medicanaya zehra hanıma gidiyorum sibel hanımdan gözüm korktu çok bekletiyor insanları zehra hanımda
her gittiğimde mutlaka randevu saatimi 2 saat geçriyor her defasında hele birde kontrole gittiysem bekle allah bekle.
sen hangisine gidiyorsun??
gülaycım marmaranın ssksız fiyatı ne kadar acaba???
Ebrar 53 gÖzÜkmÜyorsun yada denk gelmİyoruz
canımya aslında ben hep buralardayım bizim topic birgün bende anne olacağım .genelde ordayım ama burayıda hergün takip ediyorum çünkü moral buluyorum burda .buarada senlede çok yakınmışız görüşüp tanışmak isterim .sevgiler canımma.s.
ayy celencim dışarı çıkabilsem hemen alıcam ben ama eşim ve annem doktoru bekle diyrlar almıyorlarda
hafif hafif akıntı alinde kanamam lekelenmem var dünden beri. ahh ahh 2 haftadır da yatıyorum böyle dışarıyı özledim
gatadamı tedavi gördün sende celencim?
selam kızlar ben yeniyim :kedi:
Benimde 2 düşüğüm var.mtfhr(c677t) heterezigot ve paı 4/g 5/g çıktı. Bu sonuçları daha yeni aldım ve yeniden hamile kalmak istiyorum. ünivdeki drum hamile kalınca gel dedi.hamile kalabilmek için yapmam gereken dikkat etmem gereken şeyler varmı?
selam kızlar ben yeniyim :kedi:
Benimde 2 düşüğüm var.mtfhr(c677t) heterezigot ve paı 4/g 5/g çıktı. Bu sonuçları daha yeni aldım ve yeniden hamile kalmak istiyorum. ünivdeki drum hamile kalınca gel dedi.hamile kalabilmek için yapmam gereken dikkat etmem gereken şeyler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?