Kara bahtım kör talihim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya hepsini geçtim diyelim evlendin bunla, çocuklarına nasıl baba diye böyle bir adamı ornek gostereceksin?
Olgun adam yok degil senin karsina cikmamis. Olgun adam diye niteledigin kisi de bi enteresan zaten ya neyse...

off nefret ediyorum böyle adamlardan

saçma salak sözleriyle seni de etkilemeyi başarmış ya ona daha çok sinir oldum

bir arkadaşın dediği gibi şehvetine yenik düşme. adam sana sürekli cinsel hayatından bahsetmiş, eminim daha derinlere de gitmiştir konu. yatakta ne kadar iyi olduğunu, kendisi istemese de kadınların onu rahat bırakmadığını falan da anlatmıştır. sen çok toysun galiba, bunlardan etkilenmişsin ama bu adamdan bi halt olmaz sonra tiksinirsin kendinden bile.

Lütfen biraz kitap okuyun yaaa.
Hem kültürünüz hem diliniz, edebiyatınız gelişsin.
Böyle hayatlar yaşamazsınız.
Yeminle kötü yazılmış arabesk bir dizi senaryosu okudum sanki.
O kadar arabesk.
Arkada Güllü falan çalıyor.
Yapay çiçekler ve 'ölürüm gülüm' şiiri adeta ahenkle dans ediyor dimağlarda...

Anna karenina da çapkın, karizmatik bir adamdan böyle etkilenmişti. Bu aşk kadını, sonbahar yaprakları gibi acımasızca, ordan oraya savurdu.

Bu arada şairlere güvenmem asla! Şıpsevdi olurlar. daha derinlik istiyorsan roman yazarı daha iyi bence.

Kusura bakmayın, belki kızabilirsiniz.
Şimdi anlattıgınız adamdan adam olmaz. Size dürüstçe benden birşey olmaz demiş zaten. Ama en azından dürüstmüş.
Sizi biraz da maddiyatı etkilemiş olmasın? Yazlık ödüyor, arabası var ama babasında...vb?
Büyük bir hata yapmayın sakın. 40a merdiven dayamış adam, 25 yaşındasınız daha. Hadi yaşıtlarım beni etkilemiyor diyorsunuz bari 30 bandından birini bulun.

Seni de anliyorum canim. kendi kafani karistirmaktan cok olaylari akisina birakabilirsin :) istersen daha az konusmayi dene . belki seni ciddi anlamda sevdigini gosterebilir. belkide ne oldugunu bosa zaman kaybetmedigine sevinirsin :)

Arabeskleştirmeye gerek yok. Adam çapkın senin iki sevgilin olmuş adamı elde edip düzelteceğini sanıyorsan yanılıyorsun o iş olmaz. Ayrıca sana uymayacak şekilde yok takılmak istiyorum yok öpmek istiyorum diyorsun da onu da yapamazsın sen zaten fazla takmışsın adamı sadece takılmak istiyorum diyorsun çelişki var.

Yakisikli olmasina falan aldanma sakın.
Evlilik niyetinde olan bir adam olsa 36 yasina kadar neden beklesin?
Biz kizlar cok duygusal davraniyoruz,ama emin ol o cok farkli emeller pesinde.
Ve sen boyle kapilirsan amacina ulasmasina az kalmis gibi gorunuyor.

Yaniii
Hepsini okumadım, okumaya gerek bile duymadım bu adamdan olmaz çünkü feleğin çemberinden geçmiş, seni de o çemberden geçirir uzak dur duygularına hakim ol uzak dur
Yanii aranıyor sanki bela gelmesini bekler gibi adam fırıldak gibi neyse kızında hoşuna gitmiş tencere kapak misali neyse anlamadığım şey madem ne halt olduğunu bildiğiniz halde niçin buraya konu açıyor ? Degilmi Eloşum saygılarımla

Yaaa ben hataların bir ömre mal edilmemesinden yanayım.
Gerçekten olgunlaşmistir belki de pismanlik demek isterdim ama öyle olmuyor be bacım.
Adamın hayatına s.çarlar.
Sonra bir de sana her şeyi anlatmiştım biliyordun derler..

Kaptan, sana gitme dedikçe daha çok gitmek isteyeceksin. Hayat senin. Yasa dilediğin gibi. Bir daha gelmeyeceksin dünyaya.

Ama sonradan ben sumuklu mendil gibi bilmem ne muhabbetleri yapma. Herseyi goze alıyorsan gidebilirsin

basına gelirse anlarsın

Ne yaşamışsa yaşamış, önemli olan size karşı tutumu. İnsanların geçmişi önemlidir ama gelecekte olumlu yönde değişebilirler. Geçmişiyle yargılamayın.

çemberi tamamladığından emin miyiz?
asıl mesele bu
dalgalandım da duruldum olayı mümkün ama durulduğuna emin olmak lazım.

biz ne söylesek pek fayda etmez gibi geliyor bana ... duygularına hakim olursan uzak durmayı başarırsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…