Kara bahtım kör talihim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Ben ona layık değilim" deme.Tam tersi o sana layık değil.Adamın layıklık bir tarafı da kalmamış.Hadi her şeyi geçtim.Sadece zamanında sevgilisini aldatmış olması,hem de en yakınıyla aldatmış olması bile onun nasıl biri olduğunu gösteriyor.

Aman uzak dur. Bi de utanmadan çocuk aldırttığınıda anlatmış. İnsan kendi kanından birinin canına nasıl kıydırır pes !
Adam olsaydı o kızada bebeğede sahip çıkardı. Kendi kanından birine bunu yapan sana neler yapmaz. Uzak dur hayatını tehlikeye atma.

Dürüst diyeceğim ama dürüstlük değil bu kadarıda bence. Kim bilmek ister ki bebek aldırma muhabbetine kadar ince detayları,ben şahsen bilmek istemezdim. Geride bırakmış olsa dile getirmezdi diye düşünüyorum.
En ufak bir yanlışında (aldatma,tek gecelik takılma vb) üste çıkıp ben sana bunları söylemiştim,olduğum gibi kabul ettin beni diyeceğini düşünüyorum,zemin hazırlıyor gibi alttan alttan.
Seviyorsanız deneyin,sınırlarınızı bilerek ve sorun yaşadığınizda dağilmayacaksanız tabi.

Yok artık birde ben bu adama layık değilim mi yazmis ? yok artik ne yazacağınıza sasirdim ilk defa .
Askin gözü kördür diye boşuna dememişler....

maviay55@ senin bu anlattığın adam hiç yabancı gelmedi bana tanıyormuyum ne sadece hangi şehir olduğunu yazarmısın bana

maviay55@ senin bu anlattığın adam hiç yabancı gelmedi bana tanıyormuyum ne sadece hangi şehir olduğunu yazarmısın bana

Aynısını yazacaktım. Sanırım bende tanıyorum. Yani bu kadar tesadüf olabilir mi diyorum? Satış müdürü kısmına kadar doğru hepsi.

Yok artık birde ben bu adama layık değilim mi yazmis ? yok artik ne yazacağınıza sasirdim ilk defa .
Askin gözü kördür diye boşuna dememişler....

hayır yanlıs anlasılma olmus kendimi ona layık görmüyorum derken daha iyilerine layıgım olarak görüyorum kendimi.. o beni hakketmiyor aldıgı ahlarla diye düşünüyorum

Aynısını yazacaktım. Sanırım bende tanıyorum. Yani bu kadar tesadüf olabilir mi diyorum? Satış müdürü kısmına kadar doğru hepsi.

adını söyleyin aynı kişi mi cok merak ettim zilyon tane böle adam var aynısı dğeildir yahuu

Elini kana bulamadan mı! Adam kendi çocuğunu aldırınca bence gayet de elini kana bulamış. Kendi çocuğunu öldürtmüş daha ne yapsın.

Şakın sakın şakın . Adam seni kullanıp bırakıcak huylu huyundan vzcegezmezzz. Ya genceciksin kimle çıkar karşına hayatını mafetme ya . Uç dört yıl gecsın öyle evlen

Bebegi aldirdiktan sonra okuma geregi duymadim uzak dur sadece hayir gelmez sana

Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani

kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum.

Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.

Size bunları anlatıp dürüst imajı çizmiş, hem değişmiş olduğunu hem de sizin farklı olduğunuzu söylemiş/ima etmiş. Ancak çok çok yüksek ihtimalle size de yaşatacak aynılarını. Uzak durun bence.

Ben de denk geldim böyle insanlara. Her kadını aynı şekilde kandırıyorlar muhtemelen. Zarar görmeseniz dahi algınız bozulacak, ne gerek var ki. Arzularınızı bir yana bırakıp mantığınızı kullanın. Siz de hissediyorsunuz, biliyorsunuz aslında. Yoksa buraya zaten konu açmazdınız.

Şakın sakın şakın . Adam seni kullanıp bırakıcak huylu huyundan vzcegezmezzz. Ya genceciksin kimle çıkar karşına hayatını mafetme ya . Uç dört yıl gecsın öyle evlen

Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani

Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.

benimde kafama yatmıyor zaten kendisi o yüzden hep hayır dedim ona..
sadece su kafamı karıstırdı ben ona tam kapıları actım gittim adamla öpüştüm ama sevgili olmayalım dedim.
ee niye işine gelip sevinmesi gerekirken konusmayalım üzüleceğim dedi ?
sonucta sevgili olmak istemiyrum onla ama kız öpüşütü benle yakında sevişir de tabuları bir bir yıkar diyebilir..
çat diye sevmiyorsun demek zorla sevdiremem ki kendimi ben de dudaktan kalbe akmak istiyorum ne zaman gideceksin kaygısı ile yasayamam dedi sende yazma artık dedi.
sonra kavga ettik.. dün aksam da hersey güzel dostlarlayım ama dalıp dlaıp gdiyorum yazdı bnde geçer yazdım oralı olmadım

Iste senin böyle dusunecegini biliyor ve diyorki 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'

O kadar kadınla birlikte olmuş, kapmıştır bir kaç taktik. Sanki sen yüz vermeyince hemen bağları kesip attı. Üzülücem falan diye hala yazıyormuş işte. Hiç düşündün mü bu kadar kırığı olan biri senden de sıkılınca ne olacak? Bile bile hayatını mahvetme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…