"Ben ona layık değilim" deme.Tam tersi o sana layık değil.Adamın layıklık bir tarafı da kalmamış.Hadi her şeyi geçtim.Sadece zamanında sevgilisini aldatmış olması,hem de en yakınıyla aldatmış olması bile onun nasıl biri olduğunu gösteriyor.
maviay55@ senin bu anlattığın adam hiç yabancı gelmedi bana tanıyormuyum ne sadece hangi şehir olduğunu yazarmısın bana
Yok artık birde ben bu adama layık değilim mi yazmis ? yok artik ne yazacağınıza sasirdim ilk defa .
Askin gözü kördür diye boşuna dememişler....
Aynısını yazacaktım. Sanırım bende tanıyorum. Yani bu kadar tesadüf olabilir mi diyorum? Satış müdürü kısmına kadar doğru hepsi.
Olaylara geeellkızlar adını yazın bana isterseniz aynı kişiyse süper olur.. il istanbul şahıs ordulu
Aynısını yazacaktım. Sanırım bende tanıyorum. Yani bu kadar tesadüf olabilir mi diyorum? Satış müdürü kısmına kadar doğru hepsi.
Elini kana bulamadan mı! Adam kendi çocuğunu aldırınca bence gayet de elini kana bulamış. Kendi çocuğunu öldürtmüş daha ne yapsın.Felegin cemberinden gecmemis, cemberi tutup gecirebildigi kadar adami o cemberden gecirmis. Bir insan elini kana bulamadan ancak bu kadar kotuluk yapabilirdi herhalde. Hayatinizi, gencliginizi sokakta bulduysaniz buyurun cekinmeyin.
Sehvetinize yenik dusmeyin bence.
Haklisiniz vallaElini kana bulamadan mı! Adam kendi çocuğunu aldırınca bence gayet de elini kana bulamış. Kendi çocuğunu öldürtmüş daha ne yapsın.
kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum.
Şakın sakın şakın . Adam seni kullanıp bırakıcak huylu huyundan vzcegezmezzz. Ya genceciksin kimle çıkar karşına hayatını mafetme ya . Uç dört yıl gecsın öyle evlen
Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani
Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.
Iste senin böyle dusunecegini biliyor ve diyorki 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'benimde kafama yatmıyor zaten kendisi o yüzden hep hayır dedim ona..
sadece su kafamı karıstırdı ben ona tam kapıları actım gittim adamla öpüştüm ama sevgili olmayalım dedim.
ee niye işine gelip sevinmesi gerekirken konusmayalım üzüleceğim dedi ?
sonucta sevgili olmak istemiyrum onla ama kız öpüşütü benle yakında sevişir de tabuları bir bir yıkar diyebilir..
çat diye sevmiyorsun demek zorla sevdiremem ki kendimi ben de dudaktan kalbe akmak istiyorum ne zaman gideceksin kaygısı ile yasayamam dedi sende yazma artık dedi.
sonra kavga ettik.. dün aksam da hersey güzel dostlarlayım ama dalıp dlaıp gdiyorum yazdı bnde geçer yazdım oralı olmadım
benimde kafama yatmıyor zaten kendisi o yüzden hep hayır dedim ona..
sadece su kafamı karıstırdı ben ona tam kapıları actım gittim adamla öpüştüm ama sevgili olmayalım dedim.
ee niye işine gelip sevinmesi gerekirken konusmayalım üzüleceğim dedi ?
sonucta sevgili olmak istemiyrum onla ama kız öpüşütü benle yakında sevişir de tabuları bir bir yıkar diyebilir..
çat diye sevmiyorsun demek zorla sevdiremem ki kendimi ben de dudaktan kalbe akmak istiyorum ne zaman gideceksin kaygısı ile yasayamam dedi sende yazma artık dedi.
sonra kavga ettik.. dün aksam da hersey güzel dostlarlayım ama dalıp dlaıp gdiyorum yazdı bnde geçer yazdım oralı olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?