kararsız ...

laliess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
316
101
48
21 yaşında üni 3.sınıftayım erkek arkadaşım da aynı şekilde ve nişanlanalım seneye diyor annem biliyor babam duysa flörte izin vermez .ciddi olduğumuzu annem biliyor ancak nişanlanmaya hatta erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya soğuk .bana akıl verin????? nişanlansak evlilik süreci daha hızlı ilerler diye düşünüyorum sonuçta okulu bırakayım demiyorum

Söz kesin o vakit..
Okul bitince de nişanlanır , bir sene daha bekler sonrasın da ise evlenirsiniz tabi iş - güç anlamında tam anlamıyla hazır olduktan sonra..

Söz kesin o vakit..
Okul bitince de nişanlanır , bir sene daha bekler sonrasın da ise evlenirsiniz tabi iş - güç anlamında tam anlamıyla hazır olduktan sonra..

annemi buna ikna etmem gerek yanaşmıyor ama nasıl??.sebep de yok erkek arkadaşım yanlış imaj da çizmiş değil.

Öncelikle okulunu bitir , ekmegini al eline ..
Annen hakli suan okulundan daha onemli birsey yok...

annemi buna ikna etmem gerek yanaşmıyor ama nasıl??.sebep de yok erkek arkadaşım yanlış imaj da çizmiş değil.
Bence bu devrin 22-23 yasindaki erkeklerinden koca olmayacagini dusunuyor anneniz. Ben de hem fikirim. Oglanin kani kayniyor olabilir, ama o kadar erken yasta bir evin sorumlulugunu ustlenemiyorlar genelde.

Okul bitmeden ve iş bulmadan evlenmek bana pek akıl işi gelmiyor.
Valla ben 6 yıl bekledim aşkımı, o da beni.
Sırf okul bitsin işimiz olsun diye.
Bunlar olduktan sonra her şey çorap söküğü gibi geldi çok şükür

Bence nişan falan yapmak için okulu bitirmeyi beklemelisin, evleneceğim Dediğin Kişiyi iyice tanımaya çalış. Her şeyden önce bekarlığının tadını çıkar, evliliğinde çok mutlu olsanda bugünlerini arayacaksın :)

Bence bu devrin 22-23 yasindaki erkeklerinden koca olmayacagini dusunuyor anneniz. Ben de hem fikirim. Oglanin kani kayniyor olabilir, ama o kadar erken yasta bir evin sorumlulugunu ustlenemiyorlar genelde.

erkek arkadaşımın annesi de annemle tanışmaya çok istekli sürekli görüşmek için davet ediyor.annem buna da yanaşmıyor haklı yaşımız küçük ev geçindiremeyebiliriz ama fırsat da tanımalı bize bi tanısın illa nişan hemen olmayabilir

Şartlar lgunlasmadan aslaaa. Ben yaptm sen yapma...önce paranızı kazanın.yoksa evliliğin mahvolur..

evlenmeden bekarlığın tadını anlamıyacağım sanırım :)

annemin görüşü bu olabilir direk evlenmeme karşı mesleğini almadan olmaz diyor

Ben de oyle diyorum, meslegin olsun, gelirin olsun, kimseye eyvallahin olmasin.

KPSS sonucu vs beklerken evlenen arkadaslarim var, nasilsa evlendik adam eve para getiriyor diye kendilerini salip ev hanimi oldular.

Bir de soyle bir sey var ki sekerim, insanin universitedeki iliski anlayisi ve yetiskin iliski anlayisi farkli olabiliyor. Universitedeki kafanla begendigin insani 30 yasindaki halin begenmeyebilir.

Sen bir calisma hayatina atil, gercek hayati gor. Birazcik soluklan ogrencilik hayatindan, gez toz, kendi parani yemenin keyfine var, evlilik zaten sorululukd emek, kendini bu yukun altina sokmak icin acele etme derim. 25 yasinda evde bulasik yikayip kaynana muhabbeti cekmenin bir alemi yok bence.

21 yaşındasın okuyorsun kafanı bunlarla meşgul etme
seviyorsa beklesin
okulunuz bitsin işinizi bulun sonrası çok çabuk gelişiyor zaten

annelerin tanışması da erken mi o zaman acele etmeyim mi bu konuda da .haklısınız 5 yıl üni okuyacak olup emeklerimi çöpe atmak istemiyorum

bencede mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin anneniz çok doğru söylemiş şuan söz , nişan yapsanız bile bu işlerle meşgul olursunuz , aklınız bunlarda olur ve derslerinizde başarısız olabilirsiniz , okulunuz uzayabilir hem okulu bitirdikten sonra kpss var hedefiniz meslek sahibi olmak olsun hem ne güzel kendi maaşınızda olur ben kpss girdim olmadı evlendim ve çok sıkılıyorum evde

Okul bitince gercek hayat basliyor ve Her buyuk degisimde iliskiler ya biter ya guclenir bu yuzden bekleyin ve bu iliskinin bu sinavlardan nasil gectigine bakin...

Ben calismayacagm ev hanimi olacagm diyorsan baska

Canim bak, kimse senin iyiligini annen kadar dusunmez. Ortada planlanan yakin bir tarih yoksa, KV adayinin bu israri sacma. Emin ol ne kadar resmiyet olursa o kadar iyi. Bir kere tanisirsa aileler, olayin nasil ilerleyecegi hic belli olmaz. Erkek tarafi sureci hizlandirmak isteyebilir, annen hayir derse sogukluk huzursuzluk olur. Ne gerek var bu riske? Siz cocukla birbirinizi iyi taniyin yeter. Sana sevgisinden ayni evde yasamak istiyordur elbet ama bu karari alicak olgunlukta degil buyuk ihtimalle. Bir delilik eder evlenirsiniz, 3 ay sonra bakar bi; yasitlarim gezip tozup eglenirken, ben elektrik, dogal gaz derdindeyim diye hayiflanmaya, en kucuk sorununuzda annesine siginmaya. Sen mantikli ol bence, su yaslarinin keyfini cikar, acele etme.

bu açıdan bakmamıştım hiç .atanırsam çalışmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…