kararsız ...

planlana bir tarih yok annesi tanışmak istiyip duruyor sebebi ciddisin ben de tanıyayım diyor.Annem de bi okulunu bitir öyle tanışalım diyor o da uyuşamazsak tanışma gereksiz olur diye .

umarım mesleğinizi en kısa zamanda yaparsınız .Allah bu konuda yolunuzu açık etsin :)

planlana bir tarih yok annesi tanışmak istiyip duruyor sebebi ciddisin ben de tanıyayım diyor.Annem de bi okulunu bitir öyle tanışalım diyor o da uyuşamazsak tanışma gereksiz olur diye .

Ben annene yine katiliyorum, iliskiniz universiteden sonra yurur mu yurumez mi onu gorup ona gore tanisip tanismama karari vermek istiyor annen. Insanlarla bos yere yuzgoz olmaya gerek yok bence de.

bu açıdan bakmamıştım hiç .atanırsam çalışmayı düşünüyorum

Tanisma yapabilirsin sadece anneler ve siz bir yerde oturmaya yemek ve kahveye gidebilirsiniz. Soz icin Babanizin bu konuda cok kati oldugunu is sahibi olmadan sizi zor durumda birakacgni soyleyip her seyi akisina birakmak en guzeli...

Ataninca her sey yolundaysa bir yilda bile evlenirsniz. Evlilik olmayacaksa soz nisan bosa sirtina yuk bence..

Anneler evlatlarının kötülğünü istemzler...
1 senen kalmıs sunun surasında.. Hayatın içinde degilsin daha suanda.. Bi pencereden bakar gibisin.. Annende seni koruma altına almak istiyo bi nevi..
Hayatın içinde hemde cok içinde.. O yüzden sana yol gösteriyor...
Anneni dinle bidenem

Ya napacak anneni taniyip? Begenmezse ogluna mi almayacak? Bu israr niye?
Babani falan bahane et, annenden yana ol bence. Hatta sen bile Kv adayiyla simdiden bu kadar icli disli olmamalisin. Ilerde ne onune isitip isitip konulur belli olmaz. Agir bir durusun olsun, en guzeli :) Simdiden hayatina mudahil olmalarina izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…