kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

aslında kararınızı vermişsiniz (sadece ilk mesajı okudum)
mantığınızı seçmişsiniz. şimdi biraz destek bekliyorsunuz kafanıza iyice yatması için....

en başından biliyordun neden bu insanla hala konuşmaya devam ettin arkadaşım?alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler,eğer sen onu bırakıp ddiğeriyle evlenirsen bedduasını alırsın söyliyim,
Hem mantık evliliği diyorsunda diyelim müdürle evlendin ,adam sana demez mi sırf benim param için sevdiğin insanı bıraktın ,benimle velendin diye bunu hep yüzüne vurur bunuda düşün derim ben..

aklıma "öyle bir geçer ki zaman" dan bir sahen geldi aylin e annesi tokat gibi laflar etmişti..yarın bir gün seni o paralar yatağında ısıtamaz diye,sevdiğin olmayınca...1000 TL yi neden küçümser bir insan?

bunları yazdıktan sonra gördüm kararını vermişsin ama arkasında dur lütfen...seven birini bulmak da zor bu devirde..para sağlık olduktan sonra bir şekilde kazanılıyor..Allah daim etsin mutluluğunuzu....

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederimm ...
sadece iş arkadaşlarımdan ve işimi kaybetmemek için yanılgıya düşdüm ....
şimdi kariyer netten muhasebe elamanlarına bakıyorummm :):):)
işimden ve cevremdeki bütün insanları kaybetmeye hazırımm ...
sadcece sevdiğim yanımda olsun ...

Son düzenleme:
aslında kararınızı vermişsiniz (sadece ilk mesajı okudum)
mantığınızı seçmişsiniz. şimdi biraz destek bekliyorsunuz kafanıza iyice yatması için....

en başta yazıklarıma çok pişmanım ....
utandım da hattaa....
kariyer içim oturudugum koltuktan ve aldığım maaştan vazgecmemek için ...
müdür karısı olabilmek için az daha hayallerimi parayla takas yapıcaktım ...
çok pişmanım ...
bazıları sevdiğin duysa bilse yuzune bakmaz dedikçe utandımm ...
şu an bile kariyerden iş lanlarına bakıyorum ...
bu işten çıkıp başka bir iş bulucam ...
sevdiğim insanda bende calışıcammm ....
para yatagı ısıtmıyorrrr ...
bunuda burda sayenizde ögrendim ...

kusura bakma ama senin ki kolay yoldan zengin ve rahat bir hayat yaşamak..

'' başkalarının zenginliği ,sizin zenginliğiniz değildir.'' bunu sakın unutma.. mantıklı düşündüğün evlilik için diyorum bunu.

yaşım olmuş 27 vvs.ne alakaya..sonuna kadar aşk evliliği olmasından yanayım..o dört yıllık ilişki dört yıl az bir zaman mı.sevgi emek değilmi?

bu zamanda insanlar uzun ilişkiyi zor bulurken sen elinin tersiyle itiyorsun be güzelim..

evlilik dediğin bir ömür.kalp huzuru şart..

ben 1000 tl bile iyiymiş valla benim eşim ondanda az alıyor ..evimiz kira bende çalışıyorum.geciniyoruz.aç değiliz açıkta değiliz.

evlenince zaten sen evde oturacaksan,aşk evliliği yaptıgını var sayalım.o aşk olmayacaktır aslında.

eşin tek başına mücadele verecek.tükenecek.nerde kaldı hayat birliği?

Mantığı seç derim ben çocuk namazında niyazında hemde eliişinde gücünde. evlendikten donra aşkk 2-3 sene sonra biticek kalacaksın sorunlarlar dertlerle baş başa geleceğini düşün derim..hangisini seçtiğini banada özelden yazarsan sevinirim senin durumuna benzeyen bir durum yaşadımda ben.ondan diyorum...

Bu hayatta hiç birşey kalıcı değil..Bizde dahil. Şuan parası vardır ama gün gelir olmaz. Yada sevdiğin adamın parası şuan yoktur ama ilerde bir bakarsın çok zengin olursunuz. Hem 1000 lira belki az ama geçinilmeyecek kadar değil. Yatırım yapamayız demişsiniz bence yapabilirsiniz. aylık 100 lira 200 lira koymak bile bir yatırımdır. Damlaya damlaya göl olur diye boşuna dememişler Hem ne güzel aileside yardım ederiz demiş. Burdaki bayanların %90 ı erkek ailesinin yardımsızlığından yanarken şanslısınız

nur0993 sana katılıyorum.
aşkı seçersin sonra paran olur ama parayı seversen parad aşakta giderse kalrısın ortada..
ben böyle düşünüorum herşey para deil.
beraber elele verip para olabilcek bişey..:)

canım bence ikisiylede evlenme,ikisinden birini tercih ettğinde aklın hep ötekinde kalıcak acaba nasıl olurdu keşke ötekini tercih etseydim diyeceksin gibime geldi

sen daha iyi bilirsin tabi...

sevgi karın doyurmaz ama iki kişi çalışıncada herşey halledilebilir,evi kira olup çalışan büssürü insan var ama işte biraz fedakarlık gerektiriyor,

mantık evliliği ise hiç bana uyan bişey değil zaten o yüzden ikisinide tercih etmemelisin diye düşündüm

sen bence zaten kararını vermişsin... son satırlarda okuduğum kadarıyla eminsin ama seni destekleyecek evet bu doğru diyecek birine ihtiyacın var... bak tatlım bence para için evlenme hiç ama diğer kişiyle de evlenme çünkü ona karşı emin değilsin... yani şimdiye kadar güzeldi güldük eğlendik ama evlenince ne olacak diye düşünüyorsun... emin olmadığın kimseyle evlenme... hem sana başka erkek mi kalmadı... ne bu acelen bekle kesin sana göre birisini bulursun... ayrıca müdürlükten ayrılıp başka daha alt düzey bir iş te çalışmak çok ta kolay değil... bunu kaldıran var kaldıramayan var... bunu ben biliyorum bence hiç riske atma derim.... umarım haddimi aşmamışımdır... dilerim ki doğru kararı vereceksin....

bu kadar seneden sonra sevmenıze ragmen bu karşılaştırmaya gırmenıze ınanamıyorum
sevmediğiniz begenmedıgınız bir adamla yatmak nasıl oalcak
Cocuklarınız olacak
bu soruyu sormakla zaten bence ılıskınıze ıhanet etmıs oluyorsunuz

ben bu konu sahibesinin varlık ankayışınıda kavramış değilim henüz.

1000 tl yi küçümsüyor, diğerinide zenginnnn diyo, neymiş evi varmış arabası varmış
hani öyle bi geçer zaman kideki soner gibi olsaydı neysede...bi ev, bi araba için mi ya ...

Hem siz o parası olan beyi sevmiyorsunuz. Aynı evin içinde sevmediğin biriyle yaşamak dünyanın en kötü şeyidir sanırım. Ben bazen düşünüyorum eşimi çoooooooook sevmeseydim nasıl katlanırdım diye. Katlanmaktan kastımda en basiti bir yemek hazırlamak çamaşırını yıkamak. Bu bile batabilir bence insana. Böyle olursada evde huzursuzluk olur. Huzursuzluk olan yerde bereket olmaz derler. En doğru kararı vermişsiniz aşkın peşinden giderek. Şunu da düşünün sevgiliniz çalışıyor çabalıyor belkide. Çalışmayı seven insandan korkmayın taşı sıkıp suyunu çıkarabilir cinsten oluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…