- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Tam da boyle bir duruma düştüm, tayin ciktiktan sonra haberim oldu ve ben gitmem sen git dedim..Bayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Sizin eşinizde mi ailesinin bulunduğu yere tayin istedi.eşiniz vicdan sahibiymis iptal etmiş. Bizimki hiç laftan anlamadı gözü hicbirseyi görmedi. ...Tam da boyle bir duruma düştüm, tayin ciktiktan sonra haberim oldu ve ben gitmem sen git dedim..
Beni ikna edemeyince tayinini iptal etti ve gitmedi...
Ben kestirip attim.Sizin eşinizde mi ailesinin bulunduğu yere tayin istedi.eşiniz vicdan sahibiymis iptal etmiş. Bizimki hiç laftan anlamadı gözü hicbirseyi görmedi. ...
Eşimde nasılsa bi gideyim sonrasında eşimde peşimden tıpış tıpış mecbur kalır gelir diye düşündü sanırsam. Ben ilk evlendiğimiz zamandan beri tavrım buydu seninle memleketine gitmem demiştim ve beni kaale almadı. Şuan hergün yalvarıyor gel gel diye ama iş işten geçti. ..Ben kestirip attim.
Benim tavrim kaynakli geri adim attı..
Benim esim ailesinin tek çocuğu..
Bence sizin tavriniz durumu bu hale getirmiş.
Benimde 2 kizim vardi tayin istediği yıl..
Açık konuşmak gerekirse 4 yıllık evliliğin 2. yılında esiniz siz razı olmadığınız halde tayin isteyip gidiyor ve 2 yıldır ayrı iseniz o evlilikten evlilik diye bahsedemem ben.Eşimde nasılsa bi gideyim sonrasında eşimde peşimden tıpış tıpış mecbur kalır gelir diye düşündü sanırsam. Ben ilk evlendiğimiz zamandan beri tavrım buydu seninle memleketine gitmem demiştim ve beni kaale almadı. Şuan hergün yalvarıyor gel gel diye ama iş işten geçti. ..
Zaten ben de ayrılma surcindeyim.Açık konuşmak gerekirse 4 yıllık evliliğin 2. yılında esiniz siz razı olmadığınız halde tayin isteyip gidiyor ve 2 yıldır ayrı iseniz o evlilikten evlilik diye bahsedemem ben.
Üzülmeyin ama eşinizin yanında kiymetiniz olsa bu durumda olmazdiniz, eşinizin size eyvallahi yok, gelirse gelir gelmezse ben gider 3 ayda bir gönlümü eylerim modunda...
Kağıt üzerinde var olan bir evlilik,, nasıl sabrettiğinize şaşırdım..
Sizi bırakıp giden bu adama nikah bağıyla bağlisiniz kan bağıyla değil... vazgeçilmez değil yani
Haberi var mi ayrılmak istediğinizdenZaten ben de ayrılma surcindeyim.
Geri dönüş yapsa da artık benim gözümde eski degeri olmayacak maalesefHaberi var mi ayrılmak istediğinizden
Dava açtınız mı
Belki ayrilmak isteğiniz onu geri döndürür..tabi onun için vazgeçilmeziyseniz
Bende nişanlı iken memleketine gitmem demiştim, kabul etmişti..Eşimde nasılsa bi gideyim sonrasında eşimde peşimden tıpış tıpış mecbur kalır gelir diye düşündü sanırsam. Ben ilk evlendiğimiz zamandan beri tavrım buydu seninle memleketine gitmem demiştim ve beni kaale almadı. Şuan hergün yalvarıyor gel gel diye ama iş işten geçti. ..
Konusahibi üzülme doğru bi karar verdin sana ayıp etti,şimdi bedelini ödüyor,artık önüne bakma zamanı
Hemen hemen sizinle aynı durumdayız. Eşimin tayin konusundaki hırsı ve aldığı illaki gidicem kararı dışında. ..Bende nişanlı iken memleketine gitmem demiştim, kabul etmişti..
Eşimde memleketçi bir insan ve annesi ahtapot tipi anne..evimi, eşimi, beni yönetmeye çalışan, psikolojik sorunlu, tüm enerjisini bizi yönetmekte kullanan başka çocuğu olmayan bir kadın...o derece bir kv yani...
Esim tayin isteyipte çıkınca ona " senin memleketine gelip seninle ve ailenle kötü olup boşanacağıma bu şekilde boşanmayı tercih ederim" dedim.. sanırım eşimde kararlı olduğuma kanaat getirdi ki tayinini iptal ettirdi...
İki yildir rahatlığa alismissinizdir, artık gelse de yük gibi gelir size, kabullenemezsiniz...Geri dönüş yapsa da artık benim gözümde eski degeri olmayacak maalesef
Kesinlikle öyle şuan evlimiyim bekarmiyim belli değil zatenİki yildir rahatlığa alismissinizdir, artık gelse de yük gibi gelir size, kabullenemezsiniz...
Ne yaptınız, gittiniz mi eşinizin yanına...yoksa bosandiniz mi?
Beni bi şekilde ikna etti ve eş durum tayini istedim gidiyorumNe yaptınız, gittiniz mi eşinizin yanına...yoksa bosandiniz mi?
Eşimin beni yine ikna etmesi neticesinde gidiyorum ama yinede gitmek istediğimden ve orda olabiliceklerden emin değilim. .olduğun yerde kal.ailesıyle yaşasın.nıyetı belli.o evlatsa sende evlatsın.bu ne perhiz bu ne lahana turşusunu gönder hazır mevsımı gelmişken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?