- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Evet ben de bu şekilde düşünüyorum. Orda yapabileceğime inanmıyorum zatenİnadınızdan vazgeçmeyin o zaman bekleyin dolsun yılı gelsin geri. Eğer şimdi giderseniz her dediğimi yapar diye kafasına göre takılır.
Bide benim anlamadığım onlarınki ailede bizimki ne ya.kendilerini nerde görüyorlar aklım almıyor. ..Hiç mutlu olamadım maalesef.Aile herşeye müdahale ediyor ,eş anlamıyor.Kültür farklılığı değil tamamen anlayışsızlıktan bıktım.Çektim kenara kendimi ,istemedikçe görüşmüyorum ama yakamdan düşmüyolar yine de.Evde huzur yok ama eşim için önemli değil.Çünkü annesinin dibinden ayrılmak zor geliyor.Allaha havale ettim
Evt sabırlıyım maalesefcanım kusura bakma ama o ilişki 2 yıl önce bitmiş. İnatlaşarak çözülecek bir şey değil bu. Şahsen 2 yıl yalnız kalmayı bile kabul etmezdim iyi dayanmışsın sabrına sağlık.
Fikrinizi sormuş olsaydı ,en azından düşünün derdim ama adam pek de fikrinizi umursamamis . Ve evliliğin en çekilmez olanı bu kendi başına yaşamaya devam eden bir eş (kadın ya da erkek )Bayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Evet ben bile bulunduğum duruma şaşırmıyor değilim. İnsanın başına herşey gelebiliyormusFikrinizi sormuş olsaydı ,en azından düşünün derdim ama adam pek de fikrinizi umursamamis . Ve evliliğin en çekilmez olanı bu kendi başına yaşamaya devam eden bir eş (kadın ya da erkek )
Maalesef öyleEvet ben bile bulunduğum duruma şaşırmıyor değilim. İnsanın başına herşey gelebiliyormus
Eşi gurbette veya yurtdisinda çalışan hanımlar da uzağa sabredebiliyor bende yapabilirim diye teselli ediyorum2 yıldır niye sabrediyorsunuz anlamadım? 3 ayda bir görüşülerek evli mi kalınır?
İyi de öyle olanların eşi kafasına göre kalkıp gitmiyor. Mesele uzakta olması değil zaten, nasıl gittiği...Eşi gurbette veya yurtdisinda çalışan hanımlar da uzağa sabredebiliyor bende yapabilirim diye teselli ediyorum
Evet işte benimde burda işin içinden çıkamadığım tek sorun eşimi hala seviyor olmam.yani tamamıyla hayatımızdan çıkarsa yapamazmisim gibi geliyorHem çocuğunu hem sizi bırakıp gitti öyle mi birde üstüne üç ayda bir geliyor demek..Çok acı,çok kırıcı.Benim eşim bunu evladımıza yapsa sırf çocuğum bile yediremezdim,kendime yapılana sıra gelmezdi.Sizi yadırgamıyorum babasının kanser olması sizi arada bırakmış belli ki.Ama arada kalmayın bence ne olursa olsun evladından eşinden ayrılmamalıydı.
Evet bende zamninda o şekilde düşünürdüm ama icraate gelince insan cesaret edemiyormuş gerçekten. ..Ben atanamadim memur değilim
Fakat daha evliligimizin en başında eşime söyledim
Eğer benden habersiz kafana göre tayin istersen vakit kaybetme, tayinin arkasına boşanma dilekçeni de ver dedim
3 yıllık evliyiz kararım hala aynı ve değişmeyecek de
Mesele tayinini nereye istediği değil, aile olarak ortak karar alamayisimiz sorun olurdu benim için.
eeee 2 yıldır senden ayrı zaten seni taksa sennsiz duramaz böyle bisey yapamaz bide memursun bosverrrrrr bosa gitsin paranda var kimseye muhtac degilsin bu duvarı asarsa esin sana her dedigini yaptırır biraz genis acı düsünEvet 2 yıldır uzaktayız birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?