KARARSIZLIK...

Bide benim anlamadığım onlarınki ailede bizimki ne ya.kendilerini nerde görüyorlar aklım almıyor. ..

canım kusura bakma ama o ilişki 2 yıl önce bitmiş. İnatlaşarak çözülecek bir şey değil bu. Şahsen 2 yıl yalnız kalmayı bile kabul etmezdim iyi dayanmışsın sabrına sağlık.

Fikrinizi sormuş olsaydı ,en azından düşünün derdim ama adam pek de fikrinizi umursamamis . Ve evliliğin en çekilmez olanı bu kendi başına yaşamaya devam eden bir eş (kadın ya da erkek )

Fikrinizi sormuş olsaydı ,en azından düşünün derdim ama adam pek de fikrinizi umursamamis . Ve evliliğin en çekilmez olanı bu kendi başına yaşamaya devam eden bir eş (kadın ya da erkek )
Evet ben bile bulunduğum duruma şaşırmıyor değilim. İnsanın başına herşey gelebiliyormus

Ben atanamadim memur değilim
Fakat daha evliligimizin en başında eşime söyledim
Eğer benden habersiz kafana göre tayin istersen vakit kaybetme, tayinin arkasına boşanma dilekçeni de ver dedim

3 yıllık evliyiz kararım hala aynı ve değişmeyecek de

Mesele tayinini nereye istediği değil, aile olarak ortak karar alamayisimiz sorun olurdu benim için.

Hem çocuğunu hem sizi bırakıp gitti öyle mi birde üstüne üç ayda bir geliyor demek..Çok acı,çok kırıcı.Benim eşim bunu evladımıza yapsa sırf çocuğum bile yediremezdim,kendime yapılana sıra gelmezdi.Sizi yadırgamıyorum babasının kanser olması sizi arada bırakmış belli ki.Ama arada kalmayın bence ne olursa olsun evladından eşinden ayrılmamalıydı.

E
Evet işte benimde burda işin içinden çıkamadığım tek sorun eşimi hala seviyor olmam.yani tamamıyla hayatımızdan çıkarsa yapamazmisim gibi geliyor

Evet bende zamninda o şekilde düşünürdüm ama icraate gelince insan cesaret edemiyormuş gerçekten. ..

Evlilikte 2 kişi ortak karar alır. Madem tek başına böyle önemli bir karar alıyo yolu açık olsun.

Es durumu tayini yok mu yanınıza geri istesin. Siz kazan kaldırmakta geç kalmışsınız 2 sene önce yapacaktınız bunları. Babası hasta bile olsa size danışıp fikir alacaktı da neyse. Gitmeyin yanına 2 sene idare etmişsiniz daha da edersiniz. Yaa durum çok saçma eşini çocuğunu değil anasını babasını tercih ediyor yuh

Zaten sizi iki yıl önce terk etmiş,neyin kararı ki bu,size kıymet verse böyle olur muydu,ben üç ayda bi göreceksem o kocayı hiç olmasa da olur yani,sakın gitmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…