Kızlar ben iş yerinde listeyi hazırlayacağımı zannetmiyorum çok özürdilerim. Eksik yada yanlış hazırlamak istemem
İyi geceler....
bir haftadır giremedim ,bir süre daha menümü yazamayabilirim.İki hafta önce annemi umreye gönderdiğimizden bahsetmiştim.Geçen pazartesi annemin vefat haberini aldık .Salı günü Mekke'de toprağa verildi. çok üzgünüm. yedi ay önce kız kardeşim kocası tarafından boşanmak istediği için öldürüldü.Zavallı anneciğim bu acıya daha fazla dayanamadı.Mekanı cennet olsun.Bu bir hafta içinde saatlere dikkat etmeye çalıştım.Fakat evde olmadığım için yiyeceklerde bazı değişiklikler oldu.KİLO BİLDİRİMİMİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.. Bir ay annemin evine gidip taziyeleri kabul edeceğiz .İlk defa zayıflayacağıma inandım.Bu yüzden menü bildirimi yapmadığım için beni listeden silmeyen.Annesini kaybetmiş olanlar varsa beni anlayacaklardır........
yani..? Akşamamı hazırlarsın yoksa başka birimi hazırlıycak..
Başlangıç tarihi:27.02.2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:63
Fark:-500
Toplam fark:3,500 gr
Beden:38
Spor:240 dk leslie yürüyüş 4 günde
Boy:1,58
Hedef:56
yüzdemi hasaplayamadım yaaa:44::44::44::44::44:
Başlangıç tarihi:27.02.2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:63
Fark:-500
Toplam fark:3,500 gr
Beden:38
Spor:240 dk leslie yürüyüş 4 günde
Boy:1,58
Hedef:56
yüzdemi hasaplayamadım yaaa:44::44::44::44::44:
Bildirim:12.03.2012
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:72
Bu hafta:71
Fark:-1
Toplam fark:20.5
Beden:40
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:2.77
İyi geceler....
bir haftadır giremedim ,bir süre daha menümü yazamayabilirim.İki hafta önce annemi umreye gönderdiğimizden bahsetmiştim.Geçen pazartesi annemin vefat haberini aldık .Salı günü Mekke'de toprağa verildi. çok üzgünüm. yedi ay önce kız kardeşim kocası tarafından boşanmak istediği için öldürüldü.Zavallı anneciğim bu acıya daha fazla dayanamadı.Mekanı cennet olsun.Bu bir hafta içinde saatlere dikkat etmeye çalıştım.Fakat evde olmadığım için yiyeceklerde bazı değişiklikler oldu.KİLO BİLDİRİMİMİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.. Bir ay annemin evine gidip taziyeleri kabul edeceğiz .İlk defa zayıflayacağıma inandım.Bu yüzden menü bildirimi yapmadığım için beni listeden silmeyen.Annesini kaybetmiş olanlar varsa beni anlayacaklardır........
Bildirim:12.03.2012
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:72
Bu hafta:71
Fark:-1
Toplam fark:20.5
Beden:40
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:2.77
İyi geceler....
günaydın kızlarrr hemen gecmıse göz atıp gelıyorum sıze bır surprızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?