sağol bacım ya bende bayılırım heleki katmerli olanlara hoş benim bayılmadığım ot çiçek yoktur oda ayrı mesele yakında sardunyalarımı çekip koyayım buraya resmini içiniz açılsınAfiyet olsun Petunya.. Petunyalara bayılırım bak ben
canım bence hiç çok değil gayet güzel olmuş kahvaltın ama merak ettim kakao yazmışsın onu neyle yedin ??sabah aç karnına 30 dakika yürüdüm
kahvaltım
1 muz
2 incir
1 salatalık
biraz lor
kakao
1 yumurtanın beyazı
kakao
1 bardak fındık ve bağdem
omega 3 3 kapsül
şu ara doymak ne bilmiyom ben yaa
ya benimde gram gram gidiyor sporda yapıyorum ama bu sefer yavaş veriyorum olsun sabırla devam ediyorum çok kilo vermesemde resmen inceliyorum yürüyüşten ellaham :))sabah tartıldım 300 gram eksik çıktım gram gram gidiyo be yaa
sağol bacım ya bende bayılırım heleki katmerli olanlara hoş benim bayılmadığım ot çiçek yoktur oda ayrı mesele yakında sardunyalarımı çekip koyayım buraya resmini içiniz açılsın
canım bence hiç çok değil gayet güzel olmuş kahvaltın ama merak ettim kakao yazmışsın onu neyle yedin ??
ya benimde gram gram gidiyor sporda yapıyorum ama bu sefer yavaş veriyorum olsun sabırla devam ediyorum çok kilo vermesemde resmen inceliyorum yürüyüşten ellaham :))
sanada afiyet olsunn canım..benim bünyem uzun saat aç kalmaya alıştı sanırım o yüzden iki ögün yiyorum..şöyle söyleyim ben acıkmadıgım için yemiyorum egerki açlık hissetsem kesinlikle yerim..eşim bana kızıyor benle yemek yemiyosun yalnız kalıyorum diyoonu kırmamak için bikaç lokma tabagıma koyuyorum okadar..kendinde bi fark olucakmı bakalım bu hafta kilonda inş. işe yarar
ben geldimmmmmm
kahvaltıdan once 40 dk yurudum dısarda.
kahvaltıda şunarı yıdım:))
2 haslama yumurta
1 avuc peynır
7-8 zeytın
3 salkım domates
ceviz
omega 3
58.5 i bir gördüm pir gördüm bi daha görebilene aşkolsun yaaa ben hergün tartılırım daaa:44::44::44:
canım senin hizmet puanın kac..aslında sizin tayin cok kolay olur rehberlikci oldugun için??Şöyle sarkan katmerli petunyalar harikaa oluyor.. Sardunyalara da bayılırım.. Güllere de kendi bahçem olsa ya da taşınmasam...
Taşındığımız yerde bir süüürüüü çiçeğim kaldı yaa şimdi sadece kaktüslerim varaloe veram var (kremim )
canım senin hizmet puanın kac..aslında sizin tayin cok kolay olur rehberlikci oldugun için??
kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnnsabahmönüsü
3 adet kayısı kıvamı koy osgür tavuk yumurtası
3 adet omega kapsülü
1 kase fındık ve ceviz
1 avuç içi keci peyniri az kasar as tulum peyniri
12 adet zeytin
1 salatalık ve 1 domates
1 adet armut
nabıyon be yaaa hoşgeldin looo ya ne dicem kıı aç karnına nasıl yürüyon eyi değil deyorlar bir bardak süt neym içeydin bariii şu uzamnlarda bi kararverse aç karnamı tok karnamı sabahmı akşammı ayy ne zaman bu işin doğrusu aybalamben geldimmmmmm
kahvaltıdan once 40 dk yurudum dısarda.
kahvaltıda şunarı yıdım:))
2 haslama yumurta
1 avuc peynır
7-8 zeytın
3 salkım domates
ceviz
omega 3
kendi kendine moralini bozdugun için sana okkalı bi patak gonderiyorumPepeti ben de 58.8 gördümdü geçen bi dahaben de her gün tartılıyorum ama neden neden veremiyorum yaaa
Kurumeyveyi kestim. Haftada 1 kez bulgur yiyeceğim.. İnş. veriririz artık yaa
kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn
saol petusum..kahvaltıda tıka basa yediğim zaman zararlı şeleri degil yemek aklıma bile gelmiyo..
şu yuruyus olayını arastırıym bakem bi hoca ne diyoo..
canım sakın yeme emeklerin boşa gitmesin ben tatlı canım çok isterse kuru incirin içine tarçık serpip yiyorum yada kuru kayısı yiyorum bir kaç tane baya işe yarıyor onuda burdan öğrendim ekmek yememk lazım ama onuda ben arada bir dilim yediğim oluyor ceviz yemeye çalışıyorum normalde sende öyle yap sabırlı ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?