Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun Petunya.. Petunyalara bayılırım bak ben
sağol bacım ya bende bayılırım heleki katmerli olanlara hoş benim bayılmadığım ot çiçek yoktur oda ayrı mesele yakında sardunyalarımı çekip koyayım buraya resmini içiniz açılsın

sabah aç karnına 30 dakika yürüdüm

kahvaltım
1 muz
2 incir
1 salatalık
biraz lor
kakao
1 yumurtanın beyazı
kakao
1 bardak fındık ve bağdem
omega 3 3 kapsül

şu ara doymak ne bilmiyom ben yaa
canım bence hiç çok değil gayet güzel olmuş kahvaltın ama merak ettim kakao yazmışsın onu neyle yedin ??

sabah tartıldım 300 gram eksik çıktım gram gram gidiyo be yaa
ya benimde gram gram gidiyor sporda yapıyorum ama bu sefer yavaş veriyorum olsun sabırla devam ediyorum çok kilo vermesemde resmen inceliyorum yürüyüşten ellaham :))

yeşil çay ve 1 lt yakın su içtim simdiye kadar öğlende bir kase yogurt yiycemm

58.5 i bir gördüm pir gördüm bi daha görebilene aşkolsun yaaa ben hergün tartılırım daaa:44::44::44:

sabahmönüsü

3 adet kayısı kıvamı koy osgür tavuk yumurtası
3 adet omega kapsülü
1 kase fındık ve ceviz
1 avuç içi keci peyniri az kasar as tulum peyniri
12 adet zeytin
1 salatalık ve 1 domates
1 adet armut

Şöyle sarkan katmerli petunyalar harikaa oluyor.. Sardunyalara da bayılırım.. Güllere de kendi bahçem olsa ya da taşınmasam...
Taşındığımız yerde bir süüürüüü çiçeğim kaldı yaa şimdi sadece kaktüslerim var aloe veram var (kremim)

ben geldimmmmmm

kahvaltıdan once 40 dk yurudum dısarda.

kahvaltıda şunarı yıdım:))
2 haslama yumurta
1 avuc peynır
7-8 zeytın
3 salkım domates
ceviz
omega 3

İnş. güzelce verirsin kilolarını canım.. Ben de acıkmıyorum ama belki kışa 2 öğün yaparım.. Yemek vakti geldiğinde (dün bahçemdeydin 5.5 saat olmuştu yiyeli acıkmamışım hiiçç) çağırdılar beni

58.5 i bir gördüm pir gördüm bi daha görebilene aşkolsun yaaa ben hergün tartılırım daaa:44::44::44:

Pepeti ben de 58.8 gördümdü geçen bi daha ben de her gün tartılıyorum ama neden neden veremiyorum yaaa
Kurumeyveyi kestim. Haftada 1 kez bulgur yiyeceğim.. İnş. veriririz artık yaa

canım senin hizmet puanın kac..aslında sizin tayin cok kolay olur rehberlikci oldugun için??

Göbek eriten hareketler

Karnınıza Bakmaya Doyamayacaksınız…

1-Düz bir yere sırtüstü yatın ve bacaklarınızı kıvırın. Tabanlar yere bassın.

2-Başınızı kaldırın ve görünmez bir ipe tırmanıyormuş gibi yapın.

3-Aynı Hareketi diğer kolunuzu yukarı uzatarak tekrarlayın. Vücudunuzu kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın.10 kez tekrarlayın bu hareketi. Sonra sırtüstü uzanın ve birkaç kez derin nefes alın…

4-Şimdi tekrar iki elinizle bacaklarınızı kavrayın ve kendinize doğru çekin.

5-Başınızı dizlerinize doğru kaldırın. 10′a kadar sayın. Başınızı yavaşça yerine bırakın. Birkaç kez derin nefes alın…

6-Bacaklarınızı tekrar bükerek ama bu sefer yere paralel olarak kaldırın. Ellerinizi Başınızın arkasında bağlayın.

7-Başımızı hafifçe kaldırıyoruz. Sağ ve sol ayağımızın parmak uçlarını sırayla yere değdiriyoruz. 15 kez bu işlemi tekrarlıyoruz. Bir ayağımızı yere değdirirken diğeri başlangıç pozisyonunda bekliyor.

8-Başımızı yere koyuyoruz. Bacaklarımızı birleştirip yukarı çekiyoruz. Ellerimiz gergin yanlara açıyoruz.

9-Derin nefes alıyoruz. Nefesimizi verirken bacaklarımızı sola yatırıyoruz. Başımızı sağa çeviriyoruz. Derin nefes alırken başlangıç pozisyonuna dönüyoruz. Aynı hareketi diğer yöne doğru doğru yapıyoruz. Bu hareketi de 5 kez tekrarlıyoruz.

kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn

ben geldimmmmmm

kahvaltıdan once 40 dk yurudum dısarda.

kahvaltıda şunarı yıdım:))
2 haslama yumurta
1 avuc peynır
7-8 zeytın
3 salkım domates
ceviz
omega 3
nabıyon be yaaa hoşgeldin looo ya ne dicem kıı aç karnına nasıl yürüyon eyi değil deyorlar bir bardak süt neym içeydin bariii şu uzamnlarda bi kararverse aç karnamı tok karnamı sabahmı akşammı ayy ne zaman bu işin doğrusu aybalam

Pepeti ben de 58.8 gördümdü geçen bi daha ben de her gün tartılıyorum ama neden neden veremiyorum yaaa
Kurumeyveyi kestim. Haftada 1 kez bulgur yiyeceğim.. İnş. veriririz artık yaa
kendi kendine moralini bozdugun için sana okkalı bi patak gonderiyorum
bu da pepetiyee
ama patagı gondermekte haksızmıyım yani..hergun yuruyus yapıyoruz hemen hemen,ve azıcık da olsa kaslarımız artıyo..kas ve yag demirle pamuk misali..kas agır yag hafif..yagın yerini hafiften kkas almaya basladı,vucut inceliyo ama agırlık artıyo..
yaw lutfen bunlara takılmayın yawww

kıslaaar selaaam
uzun zamandır yoğunum giremiyorum, bugün karatay da 15. günüm ve sanırım gram veremedim, çok sıkı uyguluyorum bulgur yenebilirmiş bak ben kebapların yanından direk kaldırtıyorum,bir kaşlık bile sürmedim ağzıma, 5 ten sonra yemiyorum ama gr vermedim
ama bana herkes çok zayıfsın diyor, 55 olduğum halde 51-52 görünüyormuşum, ben de sıkılaştığımı hissediyorum sanki
ama yine de kafam bozuk anajım, ben niyeti bozdum kendime teselli armağanı olarak ARby's deluxe menü düşünüyorum, sakın beni engellemeye kalkmayın, sizdn isteğim, bu günahı ne zaman işleyeyyeyim? bi öneri verin? zira çıldırıciiiim

Canım bende sabah kahvaltımda kuru meyveyi arttırmıştım. Daha önce de ikram edildi çikolata, tatlı ama canım istemedi. Dün gece müthiş canım istedi. Tadımlık derken koca bir dilim yedim
Neden bir anda böyle oldu anlamadım:18::18:
Karnımda da kocaman bir şişlik oldu 3 gündür, tartıda da + çıktım (ilk kiloma geri döndüm) zaten moralim baya kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…