loxii tepsi kebabını nasıl yaptınnnn huuu huuu
bende
gideyimde dolaplara devam edeyim
1 saat yürüdümşimdi de açlıktan ayran içiyorum
Sağol canım... hemen yapıcim yarınyok yaw benım degıl aslında tarif,otlu omlet olarak bılınıyor,bizim kızlar hıc duymamıs,ben soyleyınce loxi omleti kaldı adı
tarif soyle:yumurta,rende kaşar,ve kıyılmıs maydanoz,dilediğin baharatlar pul bıber karabıber gibi eklenerek karıstırılır,tavada tereyagında altust ederek pişirilir.
aynı tarif dereotlu da çok guzel oluyor.ayrıca kasar dısında baska peynırler de kullanılabılır.afiyet olsun
ne bilem gııııı?ac değildim zati,akşam sağlam yemiştim propcy nintepsi küftesinden(amma da reklam yaptım haa)o bakımdan bir rahatsızlık olmadı yururken,donuste kostur kostur kahvaltı yaptım ama,sanırım yuruyus acıktırdı
ne zararı varmıs aceba ac karna yurumenın?:26:
insülin direnci 6 ayda kırılıyor.6 ay sonra yıyebilirsin
canım sen birkaç gun karataya kaçamaksız uy,normale doner kılon
evet gayet uygun,emzirerek yapan arkadaslar oldu burda
nasılsınız bakalım mesajımı yazıp geçmişe bakayım
kızlar digital baskül almayı düşünüyoruz hangi markayı önerirsiniz ?şöyle az gösteren bişey istiyorum
afıyet enerjı olsun neden acıktın bebısım sabah azmı yedın:26:
kız propi yazmıs ya sabah,görmedin mi?
illa beni yorcan he
yazim bari,
kıyma,sogan,sarımsak,kırmızı bıber,karabiber,kimyo az tuz karıstır.borcamın altına tereyagı koy azcık,ustune bu karısımı yay,fırına ver,ben 200 derecede pişirdim.pişmeye yakın kaşar da koyulabılıyormus.
afiyet olsunnnnnn
Sağol canım... hemen yapıcim yarınyok yaw benım degıl aslında tarif,otlu omlet olarak bılınıyor,bizim kızlar hıc duymamıs,ben soyleyınce loxi omleti kaldı adı
tarif soyle:yumurta,rende kaşar,ve kıyılmıs maydanoz,dilediğin baharatlar pul bıber karabıber gibi eklenerek karıstırılır,tavada tereyagında altust ederek pişirilir.
aynı tarif dereotlu da çok guzel oluyor.ayrıca kasar dısında baska peynırler de kullanılabılır.afiyet olsun
ne bilem gııııı?ac değildim zati,akşam sağlam yemiştim propcy nintepsi küftesinden(amma da reklam yaptım haa)o bakımdan bir rahatsızlık olmadı yururken,donuste kostur kostur kahvaltı yaptım ama,sanırım yuruyus acıktırdı
ne zararı varmıs aceba ac karna yurumenın?:26:
insülin direnci 6 ayda kırılıyor.6 ay sonra yıyebilirsin
canım sen birkaç gun karataya kaçamaksız uy,normale doner kılon
evet gayet uygun,emzirerek yapan arkadaslar oldu burda
canım bu konunun en canlı örneği benim.oğlum tam 2 ayını doldurmuştu karataya başladığımda ve şimdi 7 aylık ben 11 kilomu karatayla verdim ve sütüm hiç azalmadı ilk sayfada menü örnekleri var oradan bakabilirsin ama ben hergün öyle balık,et,tavuk yemedim(bebekle yemek hazırlaması çok zor) menülerimde zararlı olmayan herşeyden yedim.Omega3 kullanıyorum sütü arttırıyorarkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:
iyiniyetli kabızlık için ne kullanıyosun ne önerirsin :)))tarçınlı süt-muzun üstüne kakao dökebilirsin-kuru kayısı arasına sevic fındık koyabilrisin ya da kakaoya bulayabilirsin-kuru inciri de kakouya bulayabilirsin.....
Sen güzel de yürüyosun canım ben pek yürüyemedim geçen hafta ama bulgur bu hafta daha yemem
Herksein kilo verme hızı farklı ama emziriyorsan daha hızlı verebilirsin bizden.. Haftada ortalama 1 kilo sağlıklı
Az göstereninden ha
CANIM MERHABA kabızlık için ne kullanıyosun ne önerirsin :)))kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?