canım ya ben bulguru hiç yemiyecem gecen hafta misafirim vardı onlara yaptıklarımdan malesef yemistim- cuma öğle arası patates salatası yedim- cumartesi kısır yiyyince kilo almadım ama yürüyüşler sayesinde çünkü 7 gündede 90 dk yürüdüm , veremedim yani hatamı biliyorum :26::26:
propcilcim insallah canım ya kas oluyodur da ondan tartı değismemistir. seni zayıfsın zatı tuzun kuru dimi55 olsam bi ne isterim yaa yürüyüşü bırakmıyorum bırakmıyacam inşallah en azından kilo almam.
canımya aslında öğlen yemek yemeyi bırakınca kilo verme hızım artttı bide yoğurt yiyorum ki midem kazınmasın aslında acıkıyorum yanı. aksamda yemeğim hazır olmuyor yürüyüsten gelince 18:00 den önce yiyebilmek için ne varsa uygun yiyorum yemeğim geç hazır oluyor . ama bilinçli az yemem yani
teşekkür ederim kaç tane içiyosun günde aç mı tokmu içiyosun
canım ilk sayfalara dönüp okursan sana baya faydalı olur...kızlar bana kabaca neleri yeyip neleri yiyemeyeceğimi söylermisiniz kitabı alana kadar
Her 1,5 km yürüyüş hayatımıza 20 dakika ekler.
Beden temizliği için mutlaka hergün 1 saat spor yapmaliymişiz .
aynen canım banada eczacım marıncapı alırken seven seas ı onerdı kapsulude balık yagındanmıs marıncapınkı neden bellı degıl.ben ondan aldım bıtınce ona baslıycamkızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir
mesai bitse evime gitsem yemeğimde hazır yemek derdim yok dünden yapmıştım eve girer girmez eşofmanımı spor ayakkabımı giysem gitsem sahile taksam wolkmenimi yürüsem yürüsem yürüsemmm..... sonra kan ter içinde gelip duşa atsam kendimi su aktıkça yağlarda akıp gitse:)) sonra huzurla koltuğa uzanıp seksenleri seyretsem be yaaaa
alkış alkış alıkşşşşş harikasın bendede bu akşam taze bakla yemeği var dereotlu yaptım dündenn yürüyüşede arkadaş aradı bende gelecem diye bugün sahilde iki kişi daha zevkli olacak inşallah birazdan çıkıyorum yehuuuuuuubugün dip doruk ev temizligine basladım yatak odası,cocuk odası bitti yarın salonve oturma odasını teemizleyecem inş.
ögle yemegim(14.20 bitti)
keten tohumlu,yogurtlu,taze bakla yemegi
tarhana corbası(ev yapımı)
10 zeyytin
10 fındık cok yoruldum enerjiye ihtiyacım vardı
Eki Görüntüle 410061
simdi yürüyüsümüde yapıyorum
5 km
270 kalori5.1 hız
7800 adımcık
papişim iyi be yaaaa :)) keyfim yerinde yürümeye gidiyom evimin yakınında oturan arkadaş var dün beni görmüş balkondan tahaf ediyodun arsayı diyor :) tam bir saat yürümüştüm oda rakı içiyormuş balkonda kocasıyla keyif yapıyormuş kendimi esefle kınadım diyor :) insan bi şerefe yapar dedim :) özenmiş bugün benle gelecek sahile gidicez yürüyüşe ben birazdan kaçar yürüyüşüm bitmiş ve duş alırken hayal ediyom kendimi kuş gibi olcem kuşşşşş :) cik cikkkkkaynen canım banada eczacım marıncapı alırken seven seas ı onerdı kapsulude balık yagındanmıs marıncapınkı neden bellı degıl.ben ondan aldım bıtınce ona baslıycam
petusum nabıyon beya
guleryuzum kolay gelsın temızlık en sevdıgım seydır ınsan evını temızlerken sankı ruhunu bedenını beynınıde temızlıyor huzur doluyor bır nevı terapı
Propycilcim derstesin herhal sesin çıkmıyo
yok canımcım bugunde raporluyum..yarın ders war yawww maalesefff..Hiç bilmiyorum kaç.. Eş durumundan göçebeyiz canım
petuşcum sabah yuruyus konusunda hocanın şu cevabını hatırlıyorum:kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn
nabıyon be yaaa hoşgeldin looo ya ne dicem kıı aç karnına nasıl yürüyon eyi değil deyorlar bir bardak süt neym içeydin bariii şu uzamnlarda bi kararverse aç karnamı tok karnamı sabahmı akşammı ayy ne zaman bu işin doğrusu aybalam
teşekkur ederim canımcım..inşallah en yakın zamanda hedef kilona ulasırsın..kesinlikle katılıyorum moral bozmak yok hem siz bu topiğin moral kaynağısınız ben sahsen sizler sayesinde motive olarak kilo vermeye başladım...
Canım bugün evle ilgilendim biraz. Ütü yapıyorum, dinlenme aralarında size bakıyorum canımcım. Sen neler yaptın, elin nasıl daha iyi mi?-emeluludaşcım snitzel günah değilmi kısss
-fzgun napıyorsun datlum..yuryuşunu de yaptın bugun..ooooh ne guzel
bugün ilk günüm sizlerle ...yeniden umutlandım koyvermiştim artık umudum kalmamıştı kabulndim di ...iyikisizi buldum ama ilk günden yanlışlık yaptım galiba hem öğlen hem akşam ceviz yedim yani üç öğün oldu....
akşam yemeğim taze fasülye yoğurt ve ceviz ve acı turşu biber
karatayın ilk kitabını oğlum akşam üstü getirdi daha başlamadım acaba ikincisi daha kapsamlı olabilir mi onuda almalımıyım
kızlar canım acaip dondurma istiyooor..
evet canım katıldım...kadınlar kulübü tv ödülleri anketine katıldınız mı
Yürüdüm iyiniyetlim. 45 dakika. A bu arada artık kahveyi şekersiz içebiliyorum. Alışmaya başladım.
Esasım ne oldu sana, yaz geliyor, bak daha tiril tiril elbiseleri giyeceksin, unutma, titre ve kendine gel arkadaşım. Seni çok öpüyorum
2.öğünüm: 1 dilim dana ızgara, 3 kaşık bulgur pilavı, turşu, 1 kase cacık, 1 k.incir, 4 ceviz
arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:
sağol canım benim senin menü süper daha ne olsun yeter tabi,bende milföyden börek,makarna salatası,ve nevzine yapıcam eksik malzemeleri almak içinde çıkışta markete yürüycem
mesai bitse evime gitsem yemeğimde hazır yemek derdim yok dünden yapmıştım eve girer girmez eşofmanımı spor ayakkabımı giysem gitsem sahile taksam wolkmenimi yürüsem yürüsem yürüsemmm..... sonra kan ter içinde gelip duşa atsam kendimi su aktıkça yağlarda akıp gitse:)) sonra huzurla koltuğa uzanıp seksenleri seyretsem be yaaaa
destinacım nası oldun canım..parmagın nasıl oynatabiliyomusun biras..gelen giden cokmu hala..
bide tartı konusunnda ben şoyle dusunuyorum..
tartı biz kadınlar için buzdolabı kadar gerekli bi alet..oyuzden iyi bişe al derim..şahsi fikrim....
Moral bozmak yok, kaldığın yerden devam.valla sorma canım mahvoldum 2 haftadır .doğru diyosun elbise giycem gerçekten çok istiyorum ama bakalım olacak olacak moralimi bozmuyorum yinede...
Moral bozmak yok, kaldığın yerden devam.Kaçamaklar her zaman olacaktır, önemli olan onu orada bırakıp, yola devam etmektir. Canım hiç moralini bozma, öğünlerini biraz arttır, belki de yetmiyordur. Yürüyüşlere devam. Yürüyüş, ayrıca morali yükseltiyor. Seni çok öpüyorum.:13:
kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir
cevap için saol tatlım kıymatlım kimse cevap yazmamış diyordum bendeayagım iyi üzerine basabiliyorum bastonları attım çok şükür ..valla gelen giden çoook bide burda adetmidir nedir gelen elişiyle falan gelip 2-3 saat oturuyolar ..çay falanda yapamıyorum kuru kuru oturuyolar bi meyve suyu ikram ediyorum ..yarında ögretmen arkadaşlar geleceklermiş eşime sakın bişey yapmasın demişler bu ayakla nasıl yapcaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?