günaydınn canlarrrrrr
kahvaltımmm
sabah mantar sote yapmıştım akşam yemeği için ondan biraz tavaya aldım 2 köy yumurtası kırdım al sana mantarlı omlettt
salatalık
peynir
yeşil çay
kivi
fındık-kuru üzüm
amaaan kuru kuru otursunlar bacım boşver..keyfini cıkar tembelliğincevap için saol tatlım kıymatlım kimse cevap yazmamış diyordum bendeayagım iyi üzerine basabiliyorum bastonları attım çok şükür ..valla gelen giden çoook bide burda adetmidir nedir gelen elişiyle falan gelip 2-3 saat oturuyolar ..çay falanda yapamıyorum kuru kuru oturuyolar bi meyve suyu ikram ediyorum ..yarında ögretmen arkadaşlar geleceklermiş eşime sakın bişey yapmasın demişler bu ayakla nasıl yapcaksam
kolay gelsin canımcım..bayaa iş yapmıssın bugun..elim bayaa duzeldi cok sukur..yarın iş başı..Canım bugün evle ilgilendim biraz. Ütü yapıyorum, dinlenme aralarında size bakıyorum canımcım. Sen neler yaptın, elin nasıl daha iyi mi?
dinlenmeyi hakettin ozaman bebaam..aksam menusunu az yemişsin..cok yorulunca insan cok yiyemiyo demi..sabahtan beri koşuşturmamı anlatsam valla ağlarsınız
sabah : ( 7-7.30 arası ) 2 organik yumurta ( umarım öylelerdir ), peynir, 3 gün kurusu, 6 ceviz
öğle : hep dışarıdaydım dilim bir karış vaziyette
öğleden sonra : azıcık peynirle küçük kase fıstık yedim.
yorgunluktan ayaklarımı hissetmiyorum, geçmişi okuyayım azıcık.. umarım gününüz iyi geçmiştir.
ayy komiksin burçincim..yazık kadınlara eziyet etme bak yarın hamlamaktan kimse gelmez senle yuryuseSlm. kizlarrr
Bu günüde kacamaksiz atlatik sayilirrrrrrrr
Gün bitmedi ama ben agzimi kilitledim
1.ögün (09:30)
1 yumurta
1 domates
10-12 siyah zeytin
yarim avuc icinden az beyaz peynir
1 bardak kahve
2.ögün (15:30)
1 tabak mantarli hindi göhsü sote
1 kase yogurt
4-5 kasik bulgur pilavi
(bulgursuz hafta olmuyor ama tartilma gününe yakin yiyecegime hafta basi yiyorum ki vücutta tuttugu sular o güne kadar gitsin)
Sivi: Simdiye kadar 2 litre su (su cok önemli kizlarrrrrrrr)
Spor: Evet yarim saat sonra cikiyorum yürüyüsüme gelince yazarim
Havada öyle bir bulutlu ki yagdi yagacak...Bizim buradaki Türk kadinlarida kandirdim dün sürükledim zorla kendimle yürüyüse bu günde alacam onlari yanima...
Ben önde onlar oflaya puflaya arkamda süper olduk
AKSAM MÖNÜM
1 kase yogurt
1 tabak salata
3 adet omega
1 tabak kekik,kırmızı biber ve tereyag soslu haslanmıs et..
canım bu konunun en canlı örneği benim.oğlum tam 2 ayını doldurmuştu karataya başladığımda ve şimdi 7 aylık ben 11 kilomu karatayla verdim ve sütüm hiç azalmadı ilk sayfada menü örnekleri var oradan bakabilirsin ama ben hergün öyle balık,et,tavuk yemedim(bebekle yemek hazırlaması çok zor) menülerimde zararlı olmayan herşeyden yedim.Omega3 kullanıyorum sütü arttırıyor
ekmek yemiyoruz
tatlı yemiyoruz
hamurişi hayır
pirinç de yok
patates de ıgıg yani cıs
paketli ve işlenmiş ürünler onlar zaten yassak
hadi bakalım hiç durma hemen başla derim goleey gelsin
ben de katılmak istiyorum sizeeee...bebeğim 3 aylık emziriyorum diye tereddüt ettim ama ekmeğin pastanın ne bana ne ona faydası olur kanaatindeyim.. bir gün kahvaltıyı denedim cidden hiç acıkmadım ama tatlıya çok düşkün oldum emzirirken ondan nasıl vazgeçerim bilemiyorum..tatlı konusunda ne yapıyosunuz ..bana da bi el atın nolurr
İyi akşamlar hanımlar,
ara öğün: 1 kuru incir, 10 badem
akşam: yarım kase cacık, zey.patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Bugün kuru meyveyi biraz kaçırdım galiba:26:
akşam yemeğimide yedim
1 kepçe tavuk suyu çorbası
2 biber dolması
semizotu salatası
yarım kase yoğurt
yarım avuç kabak çekirdeği
3,5 litre su
akşamda yürürüm inşallah bol bol dolap sildim yerleştirdim
ohh ellerine sağlık leylakcığım..o temizlik perisi birgün bana da uğrasa iyi olacak..canım hiiççç temizlik istemiyor:18::18:
insan tayinci olunca öyle oluyor zaten bütün ev yerinden kalkacak
tayinler belli olana kadar dinlen çok yorulacaksın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?