nice senelere canım,rabbim uzun,sağlıklı ve huzur dolu nice seneler yaşatsın size..sabah menüm(09.25bitti)
10 zeytin
1 dometes
1 salatalık
1 cay bardagı ceviz
1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
1,5 köy yumurtası
4 erik,8 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817
ögle yemegim(14:40bitti)
bulgurlu yaprak sarması
1 kase yogurt
1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince
2 bardak siyah cay sekersiz
Eki Görüntüle 412819
aksam yemegim(19.30 bitti)
az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası
Eki Görüntüle 412820
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum
kaçamaga bahanen varKızlar kaçamak yaptım, şu anda pişman değilim.Umarım pzt de pişman olmam
22.00'da (babam anca eve geliyor) bir dilim çikolatalı pasta yedimDoğum günümdü yedim, insan doğum gününde de yemeli di mi ayrıca bugün Karataya başlayalı 1 ay oldu Her ay bir ödül yapabilmeli insan, ne dersiniz?
bune yahu dogan dogana
iyiki dogdun canım benımde babamın dogum günüsü idi malesf ben de yidim
nice nice yıllara canuuummmmsabah menüm(09.25bitti)
10 zeytin
1 dometes
1 salatalık
1 cay bardagı ceviz
1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
1,5 köy yumurtası
4 erik,8 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817
ögle yemegim(14:40bitti)
bulgurlu yaprak sarması
1 kase yogurt
1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince
2 bardak siyah cay sekersiz
Eki Görüntüle 412819
aksam yemegim(19.30 bitti)
az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası
Eki Görüntüle 412820
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum
kendin istedin beyaanabıyonuz beyaa beni sorarsanız aynı beyaa
bi haftadır kaçamaklardayım bugün regl oldum sonunda güya sabah kaçamak yapmıcam diye kendime söz vermiştim pöff
asyam aynı şeyi düşünüyorum yememem gerektigini bile bile yiyorum öff aynen bıktım bu kilolardan ayagım iyiyken kaçamak yapacagım zaman kendimi dışarı atıp ya parka ya yürüyüşe gidiyordum şimdi onuda yapamıyorumhadi dövün beni dövün dvün
sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canımKızlar kaçamak yaptım, şu anda pişman değilim.Umarım pzt de pişman olmam
22.00'da (babam anca eve geliyor) bir dilim çikolatalı pasta yedimDoğum günümdü yedim, insan doğum gününde de yemeli di mi ayrıca bugün Karataya başlayalı 1 ay oldu Her ay bir ödül yapabilmeli insan, ne dersiniz?
çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim miiyiki dogdun tatlım benım de 30 a az kaldı yaklasık 6 sene var
kaçamaga bahanen var
seninde var
ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonraiçerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook
güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
sersum Allah hakkinizda hayirlisini versin, bakarsin daha cok seversin, sizin gibi dogu hizmeti insanlarla bir arada olirsun, hem kucuk yerlerde insani iliskiler daha candan oluyor, ben de dogu hizmetinde daha once haritada yerini bilmedigim yere gitmistim ama cok guzel arkadasliklar kurmustum, gonlunu ferah tut
sağol canım..haber daha çok yeni onun şokunu yaşıyoruz..zaten hep hayırlısı dedim..demek hayırlısı buymuş...daha araştıracağız ..oradaki arkadaşları falan ..bakalım..sanırım özel okul ve fen lisesi varmış..belki giderim ben de eşimi yanlız göndermek gelmiyor hiç içimdeniyi düşün iyi olsun benim politikam..
Dün tüm gün dışarıdaydım. Akşam da yemeğe misafir geldi. Giremedim nete. Geçmişin tamamını okuyamadım ama yakaladığım kadarına cvp vereyim.
Sersum, umarım sizin için hangisi iyi ve hayırlı ise, o yolu seçersin. Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.
.
Günaydın kızlar:)))))
Bu sabah kalkınca 08.00'da 4 yaprak kayısı yedim kabızlık için, sonra da leslie 2 mil yaptımDünkü kaçamağı hafifletir diye düşündüm
kaçamaga bahanen var
seninde var
ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonraiçerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook
güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız
nice nice yıllara canuuummmm
kendin istedin beyaa
sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım
çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim miyaş 37:26::26:
sakın yime ..sakın sakın
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum[/B][/COLOR]
Kızlar kaçamak yaptım, şu anda pişman değilim.Umarım pzt de pişman olmam
asyaatşecim seninde doğum günün kutlu olsun bu ay ne çok kişinin doğum günü varmış 26 mayıstada benim doğum günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?