Kendini üzme 1, kendine acıma 2, iradeli ol 3,
Hiç bir güzel şey kolayca elde edilmiyor ben karatayı 2 öğün yiyiyorum akşam yemeği yemiyoırum sanıyor musun ki tokum hayır aç yatıyorum sanıyor musun ki canım tatlı pilav ekmek çekmiyor geberiyorum ama yemiyorum ikramları ben şeker hastasıyım diye geri çeviriyorum ama sonuç ZAYIFLIYORUM GÜZELLEŞİYORUM.
kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir
hem polikistiğim var hemde tek tüpüm kapalı ...
benim için dua dermisiniz...
58:
Fzgun yoksa sen de mi kaçamak yaptın sesin çıkmıyor
kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir
58:
teşekkür ederim tatlım allah razı olsun
rabbim isteyen herkeseve bana nasip eder inşallah
aynen bende canım, 2 gündür iştahım azaldı reglimin yakın olmasına rağmen.bende yemekten bi süre sonra içiyorum.dediğin gibi inşallah böyle devam eder
allah sanada isteyen herkese nasip etsin canımteşekkür ederim tatlım allah razı olsun
rabbim isteyen herkeseve bana nasip eder inşallah
Kolay gelsin canım
58:
neymiş bizede söyleyin iştah kesen çaymı
allah sanada isteyen herkese nasip etsin canım
sapol canım,kociş yardım etti,çabuk bitti allahtan
dualarım seninle arkadaşım.allah sana ve tüm isteyenlere versin o güzel mucizelerden,tabi bana da
2 çay kaşığı papatya
2 çay kaşığı adaçayı
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı anason
çay kaşığı meyan kökü
canım bunları 1 bardak suda demliyorum 5-6 dk.yemeklerden bi süre sonra içiyorum.şimdilik tuvalet sorunumu da çözdü.iştahımı da kesti
herkese iyi akşamlar
çok yoruldum yine neyseki duvar silme işi bitti bugün eşimde evdeydi sağ olsun yardım etti de bitti
sonra pazar gittim öğlen
1muz
2 bardak tarçınlı süt
1ceviz
akşam
1tb.yeşil mercimek yemeği
salata
yarım avuç kabak çekirdeği
yedim
duşumu aldım şimdide çayımı içip dinleneceğim
bugün yürüyüş yapamam heralde
dualarımız seninle Allah yardımcın olsun..
sevgili ırmak bezgin- bekir,leylak84 ve kafa karışıklığından isimlerini kaçırdığım arkadaşlarım ilginiz, samimi duygularınız ve dualarınız için teşekkürler.ah birde hızlı yazabilsem ,anlatacak o kadar şey var ki.Allah vicdan versin.çocuğun babası gözlerinin önünde sırf boşanmak istediği için kardeşimi öldürüyor sonrada kaçamayacağını anlayıp mahalleli beni yaşatmaz diye çocukların gözünün önünde intihar ediyor.kız ölmüş babasını yan çevirip anahtarı alıp kapıyı açıyor.bu çocukların 9 ay içinde normale dönmesini bekliyorlar.yarın okula gidecek inş. normal davranırlar .içimde yangınlar yanıyor.ama biliyorum ki onların sahibi Allah.
kusura bakmayın kendi meselemle sizleri de üzdüm.
2.öğün:salata
yeşil fasulye
3.öğün:tavuk
salata çorba olacak inş.
selamlar bende başladım bu diyete şimdi yediğim şeyleri yazıyorum doğru ve yanlış yerlerine yorumlar bekliyorum:)
sabah: 10:00 1 haşlanmış yumurta, 1 adet z.yağı ile yapılmış omlet , avuç içi kadar köy peyniri ,10 zeytin , 1 çaybardağı ceviz ,söğüş salata üzerine azcık sıvıyağ gezdirdim,1 bardak adaçayı
öğlen: 14:30 kısır vardı iş yerinde yarım tabak kısır , yarım salatalık , çeyrek domates ,tatlı kırmızı biber ve derotundan oluşan salata , 1 activya yoğurt , 2 gün kurusu , 10 badem
akşam: 19:30 1 kase çiriş otundan yapılmış çorba , 5- 6 kaşık yoğurt , 1 avuç fındık , 2 gün kurusu , yeşil salata , 2 kaşık kuru fasulye
su:3lt içtim sporumda:lesli 5 mil yaptım
sorum şu fazla mı yedim
keşke biri bana cevap verse
doğru mu yanlış mı yapıyorum arkadaşlar
keşke biri bana cevap verse
doğru mu yanlış mı yapıyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?