kızlar selamlar...
valla delircem bana yaramadı bu diyet gerçekten, 23 nisanda başlamıştım bugün 18. gün ve bırak kilo vermeyi aldım bi de üstüne, bu sabah tartı 55.6 gösteriyordu
çok titiz uyguladım ve asla karbonhidrat almadım, akşam 5 ten sonra yemeyi kestim genelde, yürüyüş pilates ve şimdii kocaman bir göbeğim var, ne yapayım bırakayım kendi usulüme mi döneyim ya...? bi akıl verin kızlar...
kızlar selamlar...
valla delircem bana yaramadı bu diyet gerçekten, 23 nisanda başlamıştım bugün 18. gün ve bırak kilo vermeyi aldım bi de üstüne, bu sabah tartı 55.6 gösteriyordu
çok titiz uyguladım ve asla karbonhidrat almadım, akşam 5 ten sonra yemeyi kestim genelde, yürüyüş pilates ve şimdii kocaman bir göbeğim var, ne yapayım bırakayım kendi usulüme mi döneyim ya...? bi akıl verin kızlar...
saol canım valla söylentilere göre metobolizmam sıfırlanmış artık nasıl oluyosa.. gün verdiler ya haziranın ilk haftasına gitcem tekrar.benim yediğimi başka biri yese açlıktan ölür heralde son ümidim karatay dedim buda etki etmedi metobolzmamda problem varmış meğer.bakalım tedavi sürecinde inş düzelir
canım meraba bende aynen tv izlerken hareket yapıyorum en azından yerimde zıplıyorum yada ip atlıyorumdün akşam yediklerim ve yaptıklarım
1 saat yürüyüş
akşam yemeği:
1 tabak kuru fasulye
1-2 çatal bulgur pilavı
2 bardak ayran
soğan
tv izlerken 50 dk plates
Tv izleme anlarında boş durmuycam artık karar verdim hep hareket yapıcam
sabah kahvaltı:
Geç kaldım yine
4 gün kuru
1 avuç çerez
1 elma
canım ben bu diyete 7 martta başladım yani 2 ayda verdimcanım meraba bende aynen tv izlerken hareket yapıyorum en azından yerimde zıplıyorum yada ip atlıyorum
bide bişey sorucam çizelgedeki kiloyu ne kadar sürede verdin
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini hakkari'ye çıktı
Kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama
Yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
o süper canım devammmm edelimmm bide yeşil çay çok zayıflatıyormuş tavsiye ederim ana çok değil az içmek gerekliymişcanım ben bu diyete 7 martta başladım yani 2 ayda verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?