Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kıslarrr
Omegamı aldım nihayet-sev..ns.as marka-Sanırsam mar....captan daha iyiymiş.Neyse şimdi kahvaltımı yaptım,hemen içemmi?
bide sabah 2-akşam 2.mi içiyorduk.Ewde kitabı arandım sabah,aceleyle bulamadım.
Kahvaltım:2 haşl.yumurta
2-3 dilim kaşar
1 salatalık
3 salkım domat
9 az tuzlu siyah zeytin
1 küçük çay bardağı çiğ badem
3 kayısı
1 bardak çay

ACİLLLLL cvp:Omegemı hemen içemmi?günde kaç tane ne zaman içiyorduk?

canım günde en az bir veya iki kez tuvalete çıkmıyorsan zayıflaman çok zor

herkese günaydın
güleryüzcüm ve asyaateş canlarım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla mutlulukla inş

sersum canım hakkınızda hayırlısı buymuş ama okadar endişe etmene gerek yok hakkari merkez gayet güzel kızının gidebileceği okullarda mevcut bir arkadaşım orda ve şu ara havalar ısındığı gece 12 ye kadar bile dolaşıyorlar çarşıda bence eşinle gitmelisin tabi bu benim fikrim

Canım hayırlısı olsun senin ve ailen için.. Okul durumlarını filan araştır bence hemen karar verme.. Nerede huzurlusun ailenle mutlusun ora güzeldir

canım benim hakkınızda hayırlısı..hiç kötü düşünme ki kötü olmasın..

bune yahu dogan dogana
iyiki dogdun canım benımde babamın dogum günüsü idi malesf ben de yidim

benim de kardeşimin doğumgünü bugün..KTÜ de okuyor..Trabzonda şimdi..ayrı geçiricez doğumgününü..

Doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu yaşlara..

yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum[/B][/COLOR]

mutlu yıllar canım..benimde kardeşimin doğumgünü bugün ama ayrıyız..haziranda gelicek inşallah..

hayırlısı olsun canım..dualarımız seninle..Allah isteyen herkese nasip etsin..

propycil cim çok sevindim ilacı bırakmana..inşallah kontrolde de bişey çıkmaz da tamamen kurtulursun..

kızlar dün akşam annemdeydim..karadenizliler bilir malez ya da muhlama derler..mısır unundan köy peyniriyle yapılır..bol tereyağlı ve ekmekle harika olur..

neyse efenim ondan yedim sonuçta az tereyağlı ve ekmeksiz tabi
bir de akşam kaçamağım dondurma..eşim sağolsun çok sevdiğimi biliyor..karatay yaptığımıda biliyor ama yine de alıyor..sonra da karşıma geçmiş hani rejimdeydin sen diyor..
kendinin göbek önden gidiyor ama olsun..

yarım saat yürüyüşle bir parça da olsa telafi etmişimdir die düşünüyorum..

bu sabah:
kalkınca yarım lt su

yarım saat sonra zengin kahvaltım:
2 yumurtadan kaşarlı omlet
kaşar peyniri
beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
keten tohumu
6 tane ceviz
4 gün kurusu
1 bardak süt..

biraz fazla oldu ama kahvaltı önemli..

canım zeytinyağı serbest yiyebilirsin ...

inş.canım ya bende bekliyorum pzt.yi sabırsızlıkla...

inş.bişey çıkmaz kontrollerde.acaba yediğin bişey senin kilo vermeni mi engelliyo hani bazılarında süt ürünleri falan engelliyomuş ya kilo vermeyi onun gibi bişey mi acaba...

hayırlı olsun yeni yeriniz canımm

benim de kardeşimin doğumgünü bugün..KTÜ de okuyor..Trabzonda şimdi..ayrı geçiricez doğumgününü..

benimde kardeşm erkek ktü jeoloji mühendisliğinde hazırılkta bu sene seninki hangi bölüm canım kızmı erkek mi:44::44:

bu arada dogum günlerini kutluyorum güleryüz ve asyaatesin nice zayıf çıtır yıllara

dün bende 1 saat evde yürüdüm 40 dk da markete gidip geldim

aksamda kırmızı köz biber patyıcan köz -yogurt-kıymalı domatesli biberli iç harç gibi bişi yaptım -yedim

sabahta2 yumurta 1 muz kuruyemis birazda yogurt yedim

Hayırlı sabahlar gönlü güzel kardeşlerim
bize iyi dilek ve temennide bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
Rabbim sizlere iyilik versin bizede bu kötü günleri aşabilme gücü
b
1 hafta gibi giremem herhalde
elimden gelirse kilo bildirimimi yapacağım gelincede geçmişi okumaya çalışacağım
hepinize Rabbim iyilik versin

kızlar selamlar...
valla delircem bana yaramadı bu diyet gerçekten, 23 nisanda başlamıştım bugün 18. gün ve bırak kilo vermeyi aldım bi de üstüne, bu sabah tartı 55.6 gösteriyordu
çok titiz uyguladım ve asla karbonhidrat almadım, akşam 5 ten sonra yemeyi kestim genelde, yürüyüş pilates ve şimdii kocaman bir göbeğim var, ne yapayım bırakayım kendi usulüme mi döneyim ya...? bi akıl verin kızlar...

Günaydınnn güzellerrr çıtırlaarrrr

Sabah
2 haşlanmış köy yumurtası
4 çeri
1 günkurusu
6 ç.li kara üzüm
3 zeytin
fındık
maydanoz marul (bahçemden)
ş.siz çay
üzerine kahvem

regl oldum ben karnım şiş ve haalaa aynı kilodayıımm bakalım bitince nasıl olacak..
Her gün plates yapayım barii de regl iyi değerlendireyim. Dün Şallı canımı çıkardı resmen Ama bugün ağrım sızım bişiyim yok. Daha uzun süre plates yapabilirim
Regl döneminde spor bizi rahatlatıyor spora devam

inş.bişey çıkmaz kontrollerde.acaba yediğin bişey senin kilo vermeni mi engelliyo hani bazılarında süt ürünleri falan engelliyomuş ya kilo vermeyi onun gibi bişey mi acaba...[/QUOTE]

saol canım valla söylentilere göre metobolizmam sıfırlanmış artık nasıl oluyosa.. gün verdiler ya haziranın ilk haftasına gitcem tekrar.benim yediğimi başka biri yese açlıktan ölür heralde son ümidim karatay dedim buda etki etmedi metobolzmamda problem varmış meğer.bakalım tedavi sürecinde inş düzelir

saol canım valla söylentilere göre metobolizmam sıfırlanmış artık nasıl oluyosa.. gün verdiler ya haziranın ilk haftasına gitcem tekrar.benim yediğimi başka biri yese açlıktan ölür heralde son ümidim karatay dedim buda etki etmedi metobolzmamda problem varmış meğer.bakalım tedavi sürecinde inş düzelir

Kızlaarrr evdeki tatlı hala bitmedi.. Dün oğluşa yedirirken uzunca kokladım.. Üstüne de hindistan cevizi de dökmüştüm misler gibi koktu amaaa hiçç yemedimmm

Su içmeyi ihmal etmeyin. En az 2.5 lt ye tamamlayın gün içinde

canım bende 23 nisanda başlamıştım 1 gram veremedim.metobolizmama baktırmaya karar verdim.sıfırlanmış metobolzmam şimdi gün verdiler onu bekliyorum tedavi için.bence sende baktır bi belki bi problem vardır sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…