ayyy kızlar çıldırmaya ramak kaldı... kaç aydır 1 gram kilo veremedim spor yapıyorum yemeğime çok çok özen gösteriyorum tam konsantre oldum zayıflamaya ama olmuyo gitmiyooo
yarın hastaneye gidip metobolizmama baktırcam ve troitlerime baktırcam.. inşallah bişey çıkmaz diyorum ama bişey yoksa nie zayıflayamıyorum yaa offfffff
yulaf ezmesi yada yulaf kepeği yeniyormu o gerçekten çok tok tutucu bi şey
Teşekkürler canım, inşallah herkesin gönlüne göre olsun her şey
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
bune yahu dogan dogana
iyiki dogdun canım benımde babamın dogum günüsü idi malesf ben de yidim
Kızlar kaçamak yaptım, şu anda pişman değilim.Umarım pzt de pişman olmam
22.00'da (babam anca eve geliyor) bir dilim çikolatalı pasta yedimDoğum günümdü yedim, insan doğum gününde de yemeli di mi ayrıca bugün Karataya başlayalı 1 ay oldu Her ay bir ödül yapabilmeli insan, ne dersiniz?
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum[/B][/COLOR]
kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir
hem polikistiğim var hemde tek tüpüm kapalı ...
benim için dua dermisiniz...
58:
öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
bi gun once dahiliye uzmanı proycil gunde 3 değil 6 icecen demişti..
bu adam tamamen bıraktırdı..bişe yok sende didi..
önemli bi şikayetin oolursa,el titremesi kalp carpıntı sac dokulmesi..
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi
pepeticim soylediğin cıkıyo galiba canım...
kızlar bişey sorabilir miyim?ben bu sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2 yumurta kırdım da yedim.hatta 1 kaşık bile yoktu sanırım.küçük tavanın dibi ıslanıcak kadar işte.karatay dışı mı bu şimdi?:44::44:
amin canımıniçi..
bende cok sewindim bıraktıgıma yaa..nası mutlu oldum anlatamam..zaten bu ilacı kullanırken ne yaparsan yap kilo almak garantiymiş..ki zaten iştahımı tavan yapıyodu..
senin de iyi olmana sewindim..bu hafta gitmiş kilolar bekliyoz canım senden..
ayyy kızlar çıldırmaya ramak kaldı... kaç aydır 1 gram kilo veremedim spor yapıyorum yemeğime çok çok özen gösteriyorum tam konsantre oldum zayıflamaya ama olmuyo gitmiyooo
yarın hastaneye gidip metobolizmama baktırcam ve troitlerime baktırcam.. inşallah bişey çıkmaz diyorum ama bişey yoksa nie zayıflayamıyorum yaa offfffff
hayırlı olsun yeni yeriniz canımmkızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
benim de kardeşimin doğumgünü bugün..KTÜ de okuyor..Trabzonda şimdi..ayrı geçiricez doğumgününü..
canım zeytinyağı serbest yiyebilirsin ...
inş.canım ya bende bekliyorum pzt.yi sabırsızlıkla...
inş.bişey çıkmaz kontrollerde.acaba yediğin bişey senin kilo vermeni mi engelliyo hani bazılarında süt ürünleri falan engelliyomuş ya kilo vermeyi onun gibi bişey mi acaba...
kızlar selamlar...
valla delircem bana yaramadı bu diyet gerçekten, 23 nisanda başlamıştım bugün 18. gün ve bırak kilo vermeyi aldım bi de üstüne, bu sabah tartı 55.6 gösteriyordu
çok titiz uyguladım ve asla karbonhidrat almadım, akşam 5 ten sonra yemeyi kestim genelde, yürüyüş pilates ve şimdii kocaman bir göbeğim var, ne yapayım bırakayım kendi usulüme mi döneyim ya...? bi akıl verin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?