Kızlar 18 mayıstan itibaren bimde TWİSTER var. Bel çalıştırıyor ya onlardan
8.90 tl. kondisyon bisikleti var 129.90
plates topu var 14.90
Vücut analiz baskülü var 19.90 tl. yağ+sıvı analizi
süper yaa baskülden ve twistten alırım kalırsa. arkadasım 12 tl ye hepsi buradana almıs bugun bende alıyım diye düsünüyordum. bekliyim bimi bi kez daha gelmisti de kalmamıstı
Kızlar 18 mayıstan itibaren bimde TWİSTER var. Bel çalıştırıyor ya onlardan
8.90 tl. kondisyon bisikleti var 129.90
plates topu var 14.90
Vücut analiz baskülü var 19.90 tl. yağ+sıvı analizi
baskülüm var ama twisterdan alayım barii bende .. 9.00 da bimde oluciimm
kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir
hem polikistiğim var hemde tek tüpüm kapalı ...
benim için dua dermisiniz...
58:
selamlar bende başladım bu diyete şimdi yediğim şeyleri yazıyorum doğru ve yanlış yerlerine yorumlar bekliyorum:)
sabah: 10:00 1 haşlanmış yumurta, 1 adet z.yağı ile yapılmış omlet , avuç içi kadar köy peyniri ,10 zeytin , 1 çaybardağı ceviz ,söğüş salata üzerine azcık sıvıyağ gezdirdim,1 bardak adaçayı
öğlen: 14:30 kısır vardı iş yerinde yarım tabak kısır , yarım salatalık , çeyrek domates ,tatlı kırmızı biber ve derotundan oluşan salata , 1 activya yoğurt , 2 gün kurusu , 10 badem
akşam: 19:30 1 kase çiriş otundan yapılmış çorba , 5- 6 kaşık yoğurt , 1 avuç fındık , 2 gün kurusu , yeşil salata , 2 kaşık kuru fasulye
su:3lt içtim sporumda:lesli 5 mil yaptım
sorum şu fazla mı yedim
sabah menüm(09.25bitti)
10 zeytin
1 dometes
1 salatalık
1 cay bardagı ceviz
1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
1,5 köy yumurtası
4 erik,8 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817
ögle yemegim(14:40bitti)
bulgurlu yaprak sarması
1 kase yogurt
1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince
2 bardak siyah cay sekersiz
Eki Görüntüle 412819
aksam yemegim(19.30 bitti)
az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası
Eki Görüntüle 412820
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum
bende karatay diyetine başladım bugün ama yalnız yapamadığımdan aranıza katılmak istedim kabul ederseniz sevinirim yaşım 47 boyum 1.60 kilom 65
bende karatay diyetine başladım bugün ama yalnız yapamadığımdan aranıza katılmak istedim kabul ederseniz sevinirim yaşım 47 boyum 1.60 kilom 65
Hoşgeldiniz. Çok dogru bir karar verdiginizi söylemek istiyorumHem bu diyete başlayarak, hem de forumumuza gelerek
Hoşgeldiniz. Çok dogru bir karar verdiginizi söylemek istiyorumHem bu diyete başlayarak, hem de forumumuza gelerek
iyi aksamlar cıtır analar
bugün babamın dogum gününü
kutladık 47 oldu...
Zaman su gibi akıp gidiyor ve onlar yaslandıkca
içimi hüzün kaplıyor .. Oglum daha dün dogmustu ama şimdi 2 yasında
pastada yedim haliyle cok kızıyorum kendime hedefime yaklasmısken
saldım biraz .. Kısın daha kolay yapıyorum yaz gelince cozutuyorum yahu ..
Aslında biran evvel kilolarımdan kurtulmak isteiyorum ama
bazende uyamıyor insan irade falan gidiyor aslında biliyorum yaptıgım her kacamak benı geri atıyor
ama yinede yedim .. Ne tuha celişki dimi yerken bile yememen gerektigini düşünüyorsun ama
yiyorsun offf offff bıktım bu kilo sorunundan ...
iyi bayramlar güzeller
bugün çok yoğundum o yüzden gelemedim hiç.yarın da yoğun olucam.bu hafta 200 gr. + daydımbu haftada lisetede olmayıvereyim sorun değil,zaten son zamanlarda lisetedeki yerim hep moral bozucu oluyor.neyse öptüm şimdilik sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?