Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım
1 muz(kakaoya bulayıp bulayıp yiyom çok güzel oluyor valla)
1 salatalık
lor peyniri
1 küçük kase fındık
15 zeytin
omega3
bir parmak kadar haşhaş tatlısı
1 kupa metabolizma hızlandırıcı çay

hoş bulduk
ev hanımıyım 3 çocuk annesiyim
yalnız ben sabah geç kalktığımdan iki öğün yapabilirim sakıncası yoktur herhalde

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 günkurusu
biraz peynir
yeşilçay

ve bol bol su

Güle güle kirlen canım ellerine sağlık sporunu da yapmışsın iştee
Ben de Şallı ile 45 dk plates yaptııımmm :124:
oohh oohh sıkılaşıyorsun yani

hayırlısı olsun canım bizimde tayinimiz siirte çıkmştı ben o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm çocuklarda küçük o zaman
ne yapayım alır çocuklarımı giderim dedim
tayinden 1 hafta sonra bir emir
eşinizi ve ailenizi türkiyenin güvenli bir bölgesine yerleştirin görev yeriniz gabar dağı diye
işte o yıkım oldu
eşim görevine başladı biz balıkesirde loj.yerleştik
hayatımın en kötü 2yılıydı büyük oğlum 4 yaşında küçük 9 aylık
çok zor oldu dönüşte de yeniden aile olabilmek için çok uğraştık
o yüzden gidebiliyorsan eşinle git derim ben

süper yaa baskülden ve twistten alırım kalırsa. arkadasım 12 tl ye hepsi buradana almıs bugun bende alıyım diye düsünüyordum. bekliyim bimi bi kez daha gelmisti de kalmamıstı
millet sabh erkenden sıraya giriyor

Canım,6 yıl kadar önce, dış gebelik yüzünden tek yumurtalığımın kanalı alındı(veya öyle bişey yapıldı). Sonuçta o yumurtalığım işe yaramaz oldu. Genç kızlığımdan beri de polikistik over den muzdaribim. Buna rağmen 2,5 yaşında bir oğlum var. Üstelik hamile kalmadan önce 3 yıldır hormonlu spiral kullanıyordum. Spirali çıkarttırdım. Polikistik over im ve işe yarar tek yumurtalığımla 3 ay sonra hamile kaldım:) Yani ümitsizliğe kapılma sakın. Sadece vaktini bekiyorsun... Dualarım seninle canım.

Menüm pek uygun olmadı bu sabah

yarım ithal muz.
beyaz peynir
5 zeytin
domates
yeşil biber
1 kayısı
2 büyük dilim kavun

evdeki net bağlantısını değiştiriyorum oyüzden 1 kac gün aksaklık olacak gibi işe gelince yazıyım dedi.
dün sabah 2 yumurtalı salat peynir zeytin fıstık
akşam pırasa kavrulmuş çiğer ne yazııki 2 tane baklava
bu sabah delirmiş gibi tatlı diye uyandım ve anladımki ben hala bi fruktoz bağımlısıyım kendimi yollara vurdum
bu sabah dünkünün aynı kahvaltı akşama allah nasip ederse patlıcan musakka yoğurt var
hekesi ötüm görüşürüz

ya gerçekten mi, devam et diyorsun yani..peki hangi tahlilleri yaptırmam lazım ki???

Canım kilo veremeyenler: gizli gıda allerjisi olanlar + d vitamini eksikliği olanlar + ilaçlar (hormon ya da doğum kontrol) + demir eksikliği olanlar kilo veremiyorlar..

e ben onca kiloyu daha önceki diyetimde nasıl vermiştim o zaman? Hem de emziriyordum...anlamadım gitti yaaa...hangi tahlilleri yaptırayım şimdi ben?

kuzum doğum günün kutlu olsun senin nick ini hergördüğümde hocayla foton geliyo aklıma

benimde kardeşm erkek ktü jeoloji mühendisliğinde hazırılkta bu sene seninki hangi bölüm canım kızmı erkek mi:44::44:

canım benimde erkek kardeşim ktü de makine müh. de okuyor..3. sınıfta..uzamazsa seneye bitecek inşallah..ama çok zor bölümmüş uzayabilir diyor..bide ben çok istemiştim makine okumasını hep senin yüzünden diyor..inşallah mezun olunca dua eder bana..

Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı ve sabır versin..hele de ailesinden uzakta olanlara..:

emzirirken zaten rahat kilo verilir. Ben ilk doğumumda 36 bedene inmiştim emzirmeyle
kan tahlili yaptır canım.. d vitaminine nasıl bakılacağını da doktora sor istersen

selam kızlar hızınıza yetısebılene askolsun bırkac saat gecıyor onlarca sayfa bırıkıyor oku okuyabılırsen kahvaltımı yaptım yesılcayımı ıcıyorum

kahvaltım

1 yumurta
zeytın
peynır
melemen
1 elma
omega3
bıraz helva
domates
salatalık

ay ay ay her gün kilo veriyorum yok böyle birşey :)) hergün tartıya çıkmak istiyorummmm

Şu an tam 76.900 gr mım pzt den beri 1 kilo daha vermişim hastaydım geçti sanırım o yansıyo bir de akşam yemiyorummmm :))

Sabah kahvaltımı yazıyorum

omlet,peynir, pastırma, zeytin, salatalık, 1 muz, 2 adet kuru incir, kuruyemiş valla çok aç yatmıştım bide gece biraz midemi üşüttüm istifra ettim sabah toparlamaya çalıştım birde baktım tartıya vermişim gene pek mutluyum ço mutluyum D:

Öğlen

evden yedim

az mercimek yemeği

4 ev köftesi

1 adet elma su

budur :))

aslında canım çok tatlı istiyor bugün ama yemicemmmmmmm D:

ay ay ay her gün kilo veriyorum yok böyle birşey :)) hergün tartıya çıkmak istiyorummmm

Şu an tam 76.900 gr mım pzt den beri 1 kilo daha vermişim hastaydım geçti sanırım o yansıyo bir de akşam yemiyorummmm :))

Sabah kahvaltımı yazıyorum

omlet,peynir, pastırma, zeytin, salatalık, 1 muz, 2 adet kuru incir, kuruyemiş valla çok aç yatmıştım bide gece biraz midemi üşüttüm istifra ettim sabah toparlamaya çalıştım birde baktım tartıya vermişim gene pek mutluyum ço mutluyum D:

Öğlen

evden yedim

az mercimek yemeği

4 ev köftesi

1 adet elma su

budur :))

aslında canım çok tatlı istiyor bugün ama yemicemmmmmmm D:

Herkese merhaba
Dün aksam
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Sabah
2 katı yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
4 ceviz
1 dilim kızarmış hellim

Reglim bitince tartilicam dün 1 hafta oldu bakalım ne kadar ise yaramış diyetim
Hiç kaçamak yapmadım dün yulaf ezmesini sormuş arkadaslar evet listede yok ama dışarıda makarna yada benzeri alternatifler var iken bana daha masum göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…