Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim hadi yarin unuturum simdiden dogum günün kutlu olsun...Öfff bende yaza 33 olucam daha dün 23 yaw...

iyiki dogdun tatlım benım de 30 a az kaldı yaklasık 6 sene var

Mutluluk ve nese dolu nice dogum gunleriniz olsun.

nice senelere canım,rabbim uzun,sağlıklı ve huzur dolu nice seneler yaşatsın size..

nice nice yıllara canuuummmm

kendin istedin beyaa

sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım

çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim miyaş 37:26::26:

sakın yime ..sakın sakın

doğum günün kutlu olsun güleryüzcüm nice senelere:119:

Bugün doğum günü olan arkadaşlara sağlık ve huzur dolu yaşlar diliyorum......

Güleryüzcüüümm canııımm doğum günün kutlu olsun canım kocamann

Doğum gününüzü kutlar, daha nice sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

Mutlu yillar kizlar, yeni yasiniz huzur, saglik ve para getirsin

o ne olaki takım yüzdesi

güleryüzüm doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve istediğin kiloda olsun canım

gidip kapıları sileyim kızlar

kuzum doğum günün kutlu olsun senin nick ini hergördüğümde hocayla foton geliyo aklıma

GULERYUZ canım dogumgunun kutlu olsun yenı yasın saglık mutluluk huzur getırsın bıdenem

arkadaslar bütün güzel dilekleriniz icin tesekkürler bu güzel günde yanımda oldunuz kendime en büyük hediyem bu hafta süper kilo vermiş olmam pzt,bekleyin kızlarmutluyum tesekkürler tekrardan canlarım benim ayrıca dogum günümü yarın aksam kutlayacam büyük ihtimal arkadasım gelecek bide oglum cok meraklı dogum günlerine ama yas pasta yemiyecem kızlar

sersun hayırlısı olsun inşallah daha güzel günler gerçirirsiniz gittiğiniz yerde

saol canım inşallah:))

sabah kahvaltım(09:15 bitti)
1 salatalık
1 adet köy yumurtası rafadan
12 zeytin
1 cay bardagı fındık
keten tohumlu,ev yapımı yogurt
omega3 2 kapsül

sabah kahvaltı tabagımda olupta yiyemediklerim cok doydum cünkü;
4 cilek
4 erik
8 adet cagla badem

herkese merhaba
çok üzgünüm buradan istemiyerek ayrılmak zorundayım gelmemle gitmem bir oldu oldu ama elimde olmayan nedenlerden dolayı
kalmayı çok isterdim ama kısmet deilmiş
hepinize başarılar sağlıklı zayıflamalar diliyorum

boyum 1.60
kilom 65
hedefim 58

ve çok teşekkür ederim
canım simd i olmadı da ben sana özelden msj atarım ok:44:

canım bende kutladım ama görmedin sanırım nice seneleree zayıf sağlımlı mutlu

o ne olaki takım yüzdesi

güleryüzüm doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve istediğin kiloda olsun canım

gidip kapıları sileyim kızlar
takım yüzdesi değil 7. takımda ya saphiraa ondan dedim

evet zor bizimkide zorlanıyor hazırlığı geçmek için bide konyadan oraya gitmik uzak oldu zor olduu

niye kızz:44::44::44::44::44::44::44:

oglus uyudu ben hemen yürüyüs bandına cıktım kızlar

5 km 1 saat
270 kalori
5.1 hız
7800 adımcık
ohhh gitsin toksinler bakalım 3 e dogruda kardesim gelecek suanda otobüstesporum bitcek 5 dk sonra sonra dus,sonra ögle yemegi oleyyyy

Son düzenleme:

askım hemen alınma görmedim demek hem yürüyüs yapıyordum hemde mesajları okumaya calısırken kacırdım demek sagol bitanemmm benim tesekkürler canım benim

öğlen menüm13.15'te bitti)
1 adet karnıyarık
1 büyük kase naneli yoğurt
az önce arkadaşımın yanındada 1 bardak yeşil çay içtim.
Birazdan çıkacağım,izin aldım.Oğluşumun kreşte anneler günü için gösterileri olacak
Onu izlemeye gideceğim.Artık bugün bir daha giremem nete,malum evde çocuklardan açamıyorum.Yarın girip bildirimlerimi yaparım artık..
Herkese kaçamaksız öğünler,öptümmmmmmmmmmm.........

tekrar merhaba herkese öğlen yemeğim
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
2 tane tavuk şiş
1 kase yoğurt
1 tane brokoli
1 tane karnabahar
1/2 tabak salata

guleryuzcum bızde topıkce sana bır d.gunu hedıyesı verdek mesela az kg verıp bu hafta senı 1. yapsak olarmı bıdenem

guleryuzcum bızde topıkce sana bır d.gunu hedıyesı verdek mesela az kg verıp bu hafta senı 1. yapsak olarmı bıdenem

kaçamak yok karataya devam

Eğer 58 leri görürsem çiftetelli oynayacağım :86:

regliyim şişim asabiyim

7 adet köfte
yeşil salata
5 kaşık yoğurt
4-5 fındık
oemgalarım (sabah unutmuşum)

hepinize afiyet olsun çıtır güzel hatunlar

canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sıkma canını.ben de ilk evlendiğimizde mardin e gitmek zorunda kalmıştım.hiç görmediğim tanımadığım bi yerdi.üstelik merkez de değildi(çünkü merkez süper bi yer)neyse ordan kaçarcasına geldim buralara nerdeyse,hiç sevmedim hiç alışamadım diyodum.ama üzerinden biraz zaman geçince çok özlediğimi farkettim.oralar belki biraz farklı ama insanları daha sıcak,insancıl ve yardımseverler...

arkadaşım netle ilgili sorunum var küçük yerde oturmanın dez avantajı onunla uğraşıyom.hepinizi özledim propycilede selam lar öptüm

çabucak hallet gel aramıza propycil yok bugün nirdesiiiinnn canımmmm
ben olmadım mı pro endişelenmeye başlıyor bak şimdi ben de merak ettim

canım datlum,doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bol eksiler getirsin inşallah:119::119::119:

afiyet olsun bacım.aynen bende dün gece regl olmuşum haberim yoksabahtan beri ağrı ve bolca asabiyet yaşıyorumçok sinirli oluyorum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…