ıkıncı ogunumude yedım kızlar ama hepsını yazsammı bılemedım:26:
1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
fındık,fıstık,omega3 buraya kadar gayet guzel pekı ya sonrası
2 adet sıcak ev pohacası
pısmanım ama cok guzel kokuyodu artı bırseye sevınıyorum bence ben ınsulın dırencını kırmıs bır bayanım tatlı ıstegım yok denecek kadar az ama pohaca dırencınınasıl kıracam işte o merak konusu
leylakcım kahkahayı bastım sayende canım..papişin dediği gibi ruyanda gorursun.
allah ıyılıgını versın emı
kızlar bende şimdi tek şekerli bir türk kahvesi içtim acaba bendemi pakağı hakettim :18::18:
hmm:44oğaça direnci nasıl kırılır bi araştıralım bakalım... canım yapmıcaksın ve başka yerdede yemiceksin bu kadar basit .aslında söylemesi ne kadar basit ama malesef olmuyo işte engel olamıyoruz irademize.canım üzülme sen zaten yeterince kilo verdin ve merak etme bunu yürüyüşle telafi edersin
fizofi, iyiniyetli, Aydin_Didem, pepeti,thehtc teşekkür ederim canlarım inş yeni yaşımda daha fit ve daha sağlıklı olacağımTabii hep birlikte öyle olacağız
Umarım bir an önce iyileşirsin
esascım dogru dıyosunda ınsanız en nıhayetınde cekıyo canımız halıyle ama söz senın ıcın bu gece 1 saat yurıycemhmm:44oğaça direnci nasıl kırılır bi araştıralım bakalım... canım yapmıcaksın ve başka yerdede yemiceksin bu kadar basit .aslında söylemesi ne kadar basit ama malesef olmuyo işte engel olamıyoruz irademize.canım üzülme sen zaten yeterince kilo verdin ve merak etme bunu yürüyüşle telafi edersin
ıyınıyetlım bır tarıf buldum pastane pohacasının aynısı hatta cok daha guzel oluyo evı gorsen mıs gıbı pohaca kokuyo oglum sevıyo dıye yapmıstım benımde nasıbım varmıscanıımmm ben de senin gibi poğaçaya bayılırım...
Sen ye garii bi sürü kilo verdin...
Benim yememe de az kalmıştır umarım 4 kilo vereyim ben de yiyeceğim
merhaba kıslar
bugun telefonu ewde unutunca nete giremedim maalesef..
ne cok yazmıssınız ayy oku oku bitmedi..
GULERYUZ ve ASYA dıgum gununuz kutlu olsun kızlar..nice saglıklı ve karataylı yıllara inşallah..
SERSUM hayırlısı olsun bebaam hakkında..sıkma canını..heryerin iyisi var kotusu var..eminim iyi okullar da vardır zaten..
İYİNİYETLİM geldim canım..kız ben senin için ogun neden endişelendim bilionmu..ya ondan bi gun once deprem oldu burda dedin..bi gun sonra da sabah seni goremeyince cookkk korktummm
ama sana caktırmadım tabiikorktugumu...
öğlen yemeğim 16:30 bitti
bir kase yoğurtlu tavuk çorbası(içinde un ve tel şehriyede vardı)
bir büyük kasede tavuklu keşkek
1 ısırıkta ekmek
1 kase salata
1 incir
1 ceviz
1 bardak yeşilçay..
kızımla 35dk yürüyüş koşuşturma ve
akşamda 40dk spor ..
akşam yemeğine fırında patates patlıcan oturtması (kızartılmış)ve makarna yapıcam..ben yemeyi düşünmüyorum acıkmam sanırım..
belki tatlarına bakarım
günde iki öğün yemek yiyince saat 22.00 gibi acıkıyorum ama hiçbişi yemiyorum bilinçsizce yeme isteğim olmuyor cok garipbenim kurtarıcım sütlü neskafe bir fincan içiyorum açlık gidiyor bundan 2ay önce aklına ne gelirse yiyen ben için inanılmaz bi irade sahibi oldum sizler sayesinde hepinizi öpüyorum karatay hanımları
güleryüz ve asyam dogum gununuz kutlu olsun cok cok mutlu olunsallah canlarım
asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..
Ben evlendiğimde 48 kilo idim. Zaten hep zayıftım.6 yıl oldu sanırım kilo aldım 67 oldum..
166 cm boy 48 kilo harikaydııı.. Hemen hamile kaldım 48 kilo ile 62 kilo ile doğuma gittim. Emzirdim kilocuklarım hep gitti doğumdan sonra oldum gene 36 bedencikkk.
Ayyy 66 kilo olunca hep bi yerlerimi gizlemek zorunda kaldım. Kalçam ve göbeğem kocaman oldu.. Giydiklerim yakışmıyordu.. Bu seneye kadar öyleydim. ocaktan beri 66 kilo idim verdim kilolarımı 59 oldum şimdi bile acayip mutluyum...
Gene 55 hedefledim ama 53 e de çekebilirim hedef kilomu...
Şu 59 dan bi kurtulsam devam edeceğim son hızla
1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
2 adet sıcak ev pohacası
pısmanım ama cok guzel kokuyodu artı bırseye sevınıyorum bence ben ınsulın dırencını kırmıs bır bayanım tatlı ıstegım yok denecek kadar az ama pohaca dırencınınasıl kıracam işte o merak konusu
11 mayıs : 63.3
sabah: 10:30
2 haşlanmış yumurta, 4 ufak dilim peynir, 1 çay bardağı ceviz( yaklaşık 6 adetti) , 8-9 zeytin ,domates ,salatalık , yeşillik bolca , 1 bardak adaçayı ,2 gün kurusu,
öğlen: 15:45
1 kase otlu çorba içnde bulgurda vardı ama azdı sonuçta:) , yeşil salata , 1 adet activya , 5 badem
akşam: 19:30
2 adet palamut , 4 yaprak marul , 10 adet fındık
su: 3 lt
spor : 10 dk yürüyüş
1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
2 adet sıcak ev pohacası
bu sabah geldim kızlarrr
ne geçmiş okudum ne de yazabildim orda telefondan bile internet çekmiordu
+++ lardayım son 2 gün çok yedim kaçamak diyemicem bozdum yani(
neyse belki geçicidir umarım
bi geçmişi okuyim kim 1. oldu geçen pazartesi bakim bakalım
grşrss
mutlu yıllar canım yeni yaşın kutlu olsun.burcumuz aynı demekki:))benimkide 15 mayıs
Ben de ben deDur bide sana biz patak atalım o zaman bahane yokk canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?