Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hmm:44oğaça direnci nasıl kırılır bi araştıralım bakalım... canım yapmıcaksın ve başka yerdede yemiceksin bu kadar basit .aslında söylemesi ne kadar basit ama malesef olmuyo işte engel olamıyoruz irademize.canım üzülme sen zaten yeterince kilo verdin ve merak etme bunu yürüyüşle telafi edersin

bugün yediklerim

2 yumurta sarısından pastırmalı omlet
1 dilim peynir
domates
salatalık
omega 3

2.öğün:
1 tabak menemen
yarım kase yoğurt

spor:regl sancılarımdan dolayı 45 dk yürüyebildim

akşam

2 adet köfte
5 kaşık yoğurt
6 kadar fındık(omega için antioksidan)
6 kadar erik

Kahvemi de içtim

Size de afiyet olsuuuunnn

canıımmm ben de senin gibi poğaçaya bayılırım...

Sen ye garii bi sürü kilo verdin...

Benim yememe de az kalmıştır umarım 4 kilo vereyim ben de yiyeceğim

esascım dogru dıyosunda ınsanız en nıhayetınde cekıyo canımız halıyle ama söz senın ıcın bu gece 1 saat yurıycem

canıımmm ben de senin gibi poğaçaya bayılırım...

Sen ye garii bi sürü kilo verdin...

Benim yememe de az kalmıştır umarım 4 kilo vereyim ben de yiyeceğim
ıyınıyetlım bır tarıf buldum pastane pohacasının aynısı hatta cok daha guzel oluyo evı gorsen mıs gıbı pohaca kokuyo oglum sevıyo dıye yapmıstım benımde nasıbım varmıs

Kızlar geçmişi okuyamadım. Önce yazayım sonra okurum dedim
Sabah kahvaltıda pasta yememden sonra bugün 2 öğün yaptım.
2. öğünüm: 19.30'da bitti. Resmen 10 saat bir şey yememişim, canım da istemedi Zaten çok yoğundum zaman nasıl geçti anlamadım.
1 tabak ciğer sote içinde çok çok az dana kuşbaşı da vardı.
Sumaklı ve limonlu kuru soğan
Nane, dereotu, kuzu kulağı
Salata

Su: 4 litre oldu yine
Spor: sabah 2 mil leslie yapmıştım. Belki akşama yine yaparım. Bugün ilk kez leslie yaptım, yıllar önce annemin spor olsun diye evde yaptığı hareketlerin aynısıymış resmen.

iyi akşamlar
öğleden sonra arkadaşlar cafede toplanmışlar benide çağırdılar
işleri bırakıp gittim 2tane sigara böreği yedim:18: neden insanlar bu kadar ısrar ediyorlar acaba
amaçları diyeti sabote etmek olabilr mi

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 köfte
salata
keten tohumlu yoğurt

3litrede su içtim
spor şimdilik yok koçişi kandırırsam yürürüz
yağmurda yağıyor ama hava mis gibi tertemiz

11 mayıs : 63.3

sabah: 10:30
2 haşlanmış yumurta, 4 ufak dilim peynir, 1 çay bardağı ceviz( yaklaşık 6 adetti) , 8-9 zeytin ,domates ,salatalık , yeşillik bolca , 1 bardak adaçayı ,2 gün kurusu,

öğlen: 15:45
1 kase otlu çorba içnde bulgurda vardı ama azdı sonuçta:) , yeşil salata , 1 adet activya , 5 badem

akşam: 19:30
2 adet palamut , 4 yaprak marul , 10 adet fındık

su: 3 lt
spor : 10 dk yürüyüş

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım Bu arada sen de kaçamak yapmışsın Dün ben de yapmıştım o yüzden ceza veremiyorum sana Hem oluyor arada öyle yapcak bişi yok

canım aynen ben de ne görsem yerdim. Ki gece gece 3-4 çikolata üzerine acılı cips onun üzerine gofret vb böyle dengesiz sadece yemek için yerdim. Bir de karataydan önce akşamları mutlaka meyveye ihtiyaç duyardım ama artık canım istemiyor.

güleryüz ve asyam dogum gununuz kutlu olsun cok cok mutlu olunsallah canlarım

Teşekkür ederim canım, güzel dileklerin için sağol

asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..

İyiniyetli de belirtmiş zaten canım. Ben de yıllarca müthiş zayıftım. Tok karnına kıyafetle 48'i gördüğümde kilo almışım derdim ki midem de kurt var derdim (öyle çok yerdim yani)
Sonra polikistik over nedeni ile doğum kontrol ilacına başladım, bir de o dönem bazı sıkıntılarımı unutmak için her gece bir arkadaşımla dışarı çıkıp 1-2 kadeh alkol aldım.Tabii yanında cips, çikolata vb ağzım boş kalmadı yani Bir ay sonra bir baktım 45 kilo gelen ben, olmuşum 55 kilo(aç karnına çıplak ve sabah tartılmıştım) Tabii şoka girdim, yemek yemeyi bıraktım. annemin zoruyla sadece akşamları yiyordum oda 1 kepçe çorba falan sadece annemle kavga etmemek için. Baktı annem böyle olmayacak, diyetisyene götürdü beni. Klasik 6 öğün beslenme verdi diyetisyen. Yeniden sporla istediğim kiloya indim (bu arada doğum kontrol ilacını da bıraktım)
sonra doktora bir gittim, meğer ben doğum kontrol ilacını bırakmakla yanlış yapmışım.Kısır olma riskim varmış. Hemen yeniden doğum kontrol hapına başladım. Sonra diyeti bırakmanın etkisi mi yoksa hapın etkisi mi bilmiyorum her şeye saldırmaya, her şeyi canım istemese bile laf olsun diye yemeye başladım. Önce çikolata sonra cips sonra meyve sonra gofret vb yalnız kaldığımda özellikle geceleri kendimi atıştırırken buldum.
Şimdi 49 bile bana garip geliyor. bir de biliyorum ki her ne kadar başka bir doğum kontrol ilacını kullansam da, bu ilaçlar hep kilo yapıyor. Bir - iki gün dikkat etmeyim hemen tartıda +lar başlıyor. İşte böyle canlarım. Off resmen içimi dökmüşüm

poğaça direnci iyimiş:118::118::118:

menün güzel aslında dünde farkettim activyayı ne için kullanıyorsun
bizim beslenme şeklimizde hazır gıda yok

Canımız tatlı istemiyorsa insulin direnci kırılmış mı demek? Ekmek vb veya pirinç ,mısır isterse canımız insulin direnci kırılmamış mı oluyor? Başka nelerden anlarız insulin direncinin kırıldığını? Kızlar bir aydınlatın beni lütfen

İyi akşamlar hanımlar,

Hoş geldin canım, nerelerdeydin ?
mutlu yıllar canım yeni yaşın kutlu olsun.burcumuz aynı demekki:))benimkide 15 mayıs

Benim oğlumun da doğum günü 15 mayıs.

Dur bide sana biz patak atalım o zaman bahane yokk canımcım
Ben de ben de

2.öğün : 4 köfte, salata, 3 kaşık kısır

3.öğün: 1 karnıyarık, 1 biber dolması, 1 kase yoğurt, turşu

akşam 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum. Sorun olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…