hayir canim korkma surdurursun..hergun tartilmayi yasakliyorum sanakızlar harikasınız tebrik ederim ...
hastalara acil şifalar diliyorum ...
bana gelince 79.7 olmuşum ...........dün 79.4 tüm hergün tartılıyorum ben
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım ek olarak roka maydanoz vardı... umarım sizler kadar iradeli olur da hedefime varırım (sürdüremezsem diye çok korkuyorum)
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
geçmişolsun canım bir an önce iyileşir armıza dönersin
hayir canim korkma surdurursun..hergun tartilmayi yasakliyorum sana
Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..
rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg
kendi rekorumu kırdım çok mutluyum
Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss
bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss
ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..
guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))
kızlar harikasınız tebrik ederim ...
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım ek olarak roka maydanoz vardı... umarım sizler kadar iradeli olur da hedefime varırım (sürdüremezsem diye çok korkuyorum)
kızlar harikasınız tebrik ederim ...
hayir canim korkma surdurursun..hergun tartilmayi yasakliyorum sana
Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..
günaydın kızlar
bildirim
geçen hafta:62.9
bu hafta:63,7
fark:+800gr
bu kadar kaçamakla dolu bir haftaydıki hiç şaşırmıyorum
ama sıkıldımbu 2ileri 1geri durumdan bugün yeni bir başlangıç yapıyorum
sporumuda daha düzenli yapacağım
SÖZ VERİYORUM SİZE
afıyet enerjı olsun bıtanem begenmene sevındım haksız degılmısım dımıçok tebrik ederim
Papadiyam bu sabah senin tarifle poğaça yaptım. Yumuşacık ve çok güzel oldularrr.. Bir tane yedim. ımmmmm miss gibiydi sağol
canım cok tbrk ederım ıkılı rakamları gormek moral oluyo gercekten durmak yok uola devamKilo Bildirimi:
Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39
aynen oyle oldu canım bız harıka bır ekıbızHerkese günaydın, arkadaşlar bugün çok mutluyum, 1,4 kg gitmiş ve artık 2 basamaklı rakamlara inmiş bulunuyorum. Oley Oley.:119::119::119::119: Bunu sizlerin sayesinde başardım. Hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı da gelir ve hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.
Tebrikler canım, bak düşündüğümüz gibi olmadı, tartılar bu hafta bizi mutlu etti.:119::119::119:
Bildirim:14 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:56.8
Bu hafta:54.8:119:
Fark:------2
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:400 DK YÜRÜYÜS TEMPOLU 6.5 SAAT
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef: 50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :---%3.52canım supersın cok tbrk edıyorum senı
Eki Görüntüle 415191 Eki Görüntüle 415192
Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss
bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss
ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..
guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))
rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg
kendi rekorumu kırdım çok mutluyum
kızlarr günaydın hepinize, yoğun yoğun 2 hafta geçirdim. arkadasın bırı ızınlıydı öldüm bittim yoğunluktandiyetimede doğru dürüst devam edemedim strese bağladım ama bide üstüne regl olunca kızlar "+++++" lar benımle oldu bugün o yüzden yazmak istemiyorum bildirimimimi + 600 gr fazlam var artık benı ne yaparsanız yapın
esubcum kolay gelsin datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?