Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayir canim korkma surdurursun..hergun tartilmayi yasakliyorum sana
Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..

geçmişolsun canım bir an önce iyileşir armıza dönersin

Rumuz:burkanscetin
başlangıç tarihi:25/01/12
başlangıç kilosu:68 kg
geçen hafta kg:60 kg
bugünki kg:59,5 kg
fark:0,50 kg
toplam fark:8,50
beden:38
boy:1.58 cm
yüzdesi:0,83

bu hafta meyvalar mahvetti beni
pazara çıktım ve ne bulduysam aldım yemicektim ama yedim

Rumuz:mb2012
Bildirim tarihi:14/05/2012
başlangıç kilo:75.2
Geçen hafta:64.5
Bu hafta:63.6
Fark:-0.9kg
Toplam fark:11.6kg
Boy:167

Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..

Anladım canım.. Çok iyi bilirim o hissi.. Lokmaların ağızda büyümesi boğazda düğümlenmesini...
Çabucak tatlıya bağlanır inş. canım.. İyi dileklerin için de sağol

Propycilim çok teşekkür ederim canım, ayrıca desteklerin içinde çok teşekkür ediyorum. Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın, sağlık için en önemli şey huzur. Dualarım seninle arkadaşım, sevgiler.

Burada kalırsan sürdürürsün canım, burada herkes yardımcı oluyor, birbirine destek oluyor.

Sersum. Canım teşekkür ederim, ben de seni çok tebrik ediyorum, senin için stresli bir hafta olmasına rağmen çok güzel kilo verdin.

Sürdüreceğine eminim canım. Çünkü çok çeşitli yiyoruz ve kendimize ayrıca bişeyler pişirmemiz gerekmiyor. Ben daha önce çok rejim yaptım. Hep gözümde büyürdü vereceğim kilolar. Daha 1 ay daha var diye hesap yapardım. Şimdi verecek daha çok kilom var ama hiç mi hiç gözümde büyümüyor. Bence Karatay'ın en önemli özelliği sürdürülebilirliği.

Bu arada tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Hastalıkları bir kenara bırakırsak güzel bir hafta olmuş. Sonuçlar süper! Hepinizi tebrik ediyorum

biliyorum hastalıklı bi durum ben de bağımlılık yaptı ..faydasını gördün mü dersen hayııııııır ....gün gün gelen gramları ,kiloları görmek beni durdurdu mu hayııııır hiç engel olmadı bana ..gördün kilo alıyosun dur demiii

kızlar yeniden hepinizi kutluyorum

güleryüz geçmis olsun canım

kızlar müthis kilolar verilmis herkesi okudum tebrikler

ben her gün yürümeme rağmen kilom aynııı

neyse artık karnım öle bir şiş anlatamam regl de olcam sanırım

Son düzenleme:
FZGUN, şu ticker ı değiştirsene arkadaşıııım. ..

Süpersin! Bundan sonra daha da güzel kilo vereceğine eminim:)

bu geçen haftaki bildirimim sözümü tuttum
regl dönemini iyi değerlendirmek gerekiyor

çok tebrik ederim

Papadiyam bu sabah senin tarifle poğaça yaptım. Yumuşacık ve çok güzel oldularrr.. Bir tane yedim. ımmmmm miss gibiydi sağol
afıyet enerjı olsun bıtanem begenmene sevındım haksız degılmısım dımı

Kilo Bildirimi:

Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39
canım cok tbrk ederım ıkılı rakamları gormek moral oluyo gercekten durmak yok uola devam

aynen oyle oldu canım bız harıka bır ekıbız

rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg

kendi rekorumu kırdım çok mutluyum
tbrkler bıdenemm

Günaydın. E o zaman hiç mi yazmasam seni?

esubcum kolay gelsin datlum

Çok teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…