canım karatay diyet değil bence kendimi hiç diyette hissetmiyorum devam et bencemaşallah canım.allah motivasyonumuzu eksik etmesin.
Ben de 25 nisanda dukana başladım.8 kg verdim .dün bıraktım yapamıcam artık.kabızlık ve halsizlik mahvetti beni..
şimdi karatayla devam edeyim diyorum.kuralları kafamda oturtmaya çalışıyorum..
:60
papadiyamm yolculuk bugün inşallah senin dimi?
allah yolunu açık etsin,, ailenin şaşkınlıklarını paylaş,hatta fotoğrafla
en kısa zamanda koyucam söz hafta sonu giyerim tekrar sizin için önlü arkalı çekileyim bir foto :)maşşalah sanagüle güle giy elbiseni,ayakkabını .hani bi fotonu koysan da gerçekten taş gibi mi oldun bide biz görsek ne dersin?
famirim olmamı heç olur elbet kavrulmamış bademim çok yakında ekleyeceğim fotoyu söztebrik ederimm....
devamı da böyle gitsin inşallahhh
harikasınn petuşş yawwwwwwww..
sizleri görünce bende azimleniyorum heeeeeeeeeee
şu taş halini görek biraz olma mı
canım karatay diyet değil bence kendimi hiç diyette hissetmiyorum devam et bence
en kısa zamanda koyucam söz hafta sonu giyerim tekrar sizin için önlü arkalı çekileyim bir foto :)
famirim olmamı heç olur elbet kavrulmamış bademim çok yakında ekleyeceğim fotoyu söz
Hocamızın ilk kitabında vermiş olduğu Elmalı-İncirli kek tarifini deneyen var mı ?
Adet oncesi kaçamaksiz geçirmek icin sağlıklı tatlı yemek yapmak şart oldu:26:
elmalı incirli kek tarifi
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu
sersum gecmıs olsun bısey cıkmıycagı bellıydıde emın olmak ıyı olmus.dıyetısyen kendı yıye dursun o 10 dılım ekmegı
tatlım bişey sorucam..bulgur pilavı,mercimekli köfte,mercimek çorbası ..bunlar kaçamakların mı yoksa karataya uygun mu bunlar?cancanlarımmmm..günaydınlarrr hepimizeee....
bugün dünden sonra çok şükür iyiyimm....
hemen vakit kaybetmeden dünkü ve busabah ki menümü veriyorum... ve kahvemi içerken geçmişeee şööle bi bakmaya gidiyorumm.. sizi sefiyorummmm...
05 haziran 2012 salı
Sabah 1 muz+1 bardak süt
Öğle: domates çorba+etli türlü+2 kaşık bulgur pilavı+yoğutlu semiz otu salata+çoban salata
Ara : mercimekli köfte 4 tane
Akşam : 1 kase mercimek çorba +cacık
06 haziran 2012 çarşamba
Sabah : klasik karatay kahvaltı
örnek menülere baktım canım.ama o kadar çok yiyecek var kievet canım ya malesef ütü hiç çekilmiyo benimde bekleyen ütülerim var inş.bu akşam yapacam
hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızda örnek menüler var ordan yararlanabilirsin onun dışında sormak istediğin olursa yardımcı oluruz...
günaydın karatay melekleri....kahvaltı tamamiev işleri de bitti sıra yürüyüşte ama hiç bantta yürüyesim yokne yapsam bilmiyorum
günaydın canım hani çizelgemi değiştirirken bir dilekte bulunmuştun yaaaa en kısa zamanda değiştiririz inşallah diye 72,5 olmuşummmmmmmmRİCA ETSEM değiştirirmisin sanada sürekli zahmet veriyorum kusura bakmagünaydın karatay melekleri....kahvaltı tamamiev işleri de bitti sıra yürüyüşte ama hiç bantta yürüyesim yokne yapsam bilmiyorum
dışarı çıkma şansın varsa dışarıda yürü canım yaa bende nefret ediyorum spor aletlerinden doğada yürüyüş yapmak gibisi yok birde yüzmek favorilerim
günaydın canım hani çizelgemi değiştirirken bir dilekte bulunmuştun yaaaa en kısa zamanda değiştiririz inşallah diye 72,5 olmuşummmmmmmm değiştirirmisin sanada sürekli zahmet veriyorum kusura bakma
ay canım ya çok teşşekkür ederim ellerine sağlık hakkını helal etdışarıya da çıkamıyorum petuşum yağmur yağdı yağacak.ama artık banttan:120::120::120: geldi..kışın iyi de havalar güzel olunca çekilmiyo hiç
rica ederim canım.sen zayıfla ben seve seve yapıyorum merak etmetebrikler bu arada süper gidiyosun
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/woqpkg3/weight.png
ay canım ya çok teşşekkür ederim ellerine sağlık hakkını helal et
canım gercekten tebrik ederim senı çok başarılı olmussun inan bu söylediklerin bana daha destek oldu birde benım polikistik overım var ondan dolayıda yavaş verıyorum kiloyu bende 46beden gdiyordum şuan bol gelıyor artık bende inşallah 40bedene düşerim hedefim o çünkü sana çok teşekkur ederım paylaştıgın için senın adına mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?