canım yarın sabah 8:30 da.tabıkı paylasıcam laptobumu goturuyorum net buldugum ılk yerde yanınızdayım
papadiya iyi yolculuklar güle güle git ,gel.kaç gün kalcan orda...
hoşbulduk tatlım..canım çok saolasın kafamdaki soru işaretlerini giderdiğin için..Öncelikle aramıza hoş geldin
Tarhana çorbası serbest, hoca kitabında ev yapımı ve içinde az un olması gerektiğini söylüyor.Hatta tarifini bile vermiş tarhana yapımının.
Patateste Gİ çok yüksek (sanırım 100) bu yüzden yememek gerek. Hoca patates için gereksiz şeker diyor.
Karpuz, kavun gibi meyvelerin Gİ yüksek. Bu tarz ürünler kaçamağa giriyor, ideal kilona ulaştıktan sonra arada yiyebilirsin.
Bulgur Karatayda var.Hoca kısır tarifi bile veriyor kitapta.Bir öneri: 3-4 kaşığı geçme ve haftada 2-3 kereden fazla yeme. Şişkinlik yapıyor, kilo vermeyi zorlaştırıyor.
Sebze yemeklerini soğuk sıkım sızma zeytinyağı veya tereyağ ile yapabillirsin, normal pişiriyorsun tabii yine de yağı çok yakmamaya çalış.
Kırmızı eti kıyma olarak tüketebilirsin. İçindeki yağda serbest nasıl olsa
canım sen mercimek köftesinin içine patates mi koyuyorsun ilk defa duydum
bişey sorcam size ben sabah 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum ve 2. öğünümüde saat 19da yapıyorum .yaklaşık 8-9 saat aç kalıyorum acaba bunun sakıncası varmıdır yani engeller mi kilo vermeyi.6da işten çıkıyorum ve gidince yiyorum ,acaba 3 öğünmü yapsam bilemedim ama acıkmıyorumda ....:44::44:
Leylakım sağol canımazmin sonu zaferdir bravo sana bende çok mücadeleciyimdir seni anlıyor ve tebrik ediyorum
anladım canım.. Kullandığın ilaçlar da kilo vermeni engelleyebilir.. Burda kal verirsin canım.. Sağlığına zarar verecek diyetler yapmazsın umarım..canım saol moral verdin valla işalah dediğin gibi olur tiroid yok bende tamamen alındı yaniama ilaçlarla kontol altında tsh değerlerim.sanırım onunda etkisi var devam edicem bir 15 gün daha ..daha da veremezsem endokrine gidiyim bari başka bişiymi var acep yada diyeti değiştircem çok saol..
Gerçekten ööle gözlemecim onlar beni bayağı gaza getirdiValla kayınvalide-kayınbabalar filan olmasa bizi kim gaza getirip yola devam ettirecek di mi ama
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım, sen zaten karatay yaptığın için şimdi 55 gibi duruyorsundur zaten
sağol bidenemevet canım..temmuz ayından çok umutluyum..ama haziranı da yabana atmıyorum
güle güle git gel canımm
sağol canımcım.. geldim bile sizin iyi dileklerinizle datluumm sağolunCanim ekmegi biliyosundur zaten ama karpuzun gi si cok cok yuksek..ve patates puresi gi si resmen 100..
afiyet enerji olsun yumurtaaa:))
ewet canim atma tabi,1 kilo 1 kilodur demi ama..
ben senin azimli oldugunu tahmin editodum canim ama bu kadarini tahmin etmiyodum canim..walla brawo ve binlerce kez massallh ditorum azmine ve hirsina..guweniyoz sana taklim..bu arada ile gidrcekmissin,gule gule git gel bacim:)
nasılsınız kzılar..
ben biraz üşütmüşümm..
boğazım çok ağrıyomm..
malesef kzıımda üşütmüş,sabah kustuu...hasta hasta yine kreşe gitti kuzucuğumm...offffff...bunalımdayım bugün anlayacağınız
sabah kahvaltıda
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
4 ceviz
10-15 adet fıstık
8 zeytin
8 kiraz
1 erik yedim...
30 dk yürüyüş yaptım sonra,normal tempodaydı...spordan sayılmaz yani hareket etmiş oldum işte:44:
Geçmiş olsun canım sana ve kızına
canım yarın sabah 8:30 da.tabıkı paylasıcam laptobumu goturuyorum net buldugum ılk yerde yanınızdayım
Yaşasın papişim ben de yazamazsın sannetim üzüldüydüm
:18::18::18:
efett ,siz koymuyomusunuz,,,biz hep koyuyoruz,,hatta iş yerimde yapmışlardı dün,onlarda koymuşlarr,,,
ama koymayıncada oluyosa oo daha güzel tabi
:18::18::18:
efett ,siz koymuyomusunuz,,,biz hep koyuyoruz,,hatta iş yerimde yapmışlardı dün,onlarda koymuşlarr,,,
ama koymayıncada oluyosa oo daha güzel tabi
yoo bence gayet normal gorunuyo hersey esascım
bişey sorcam size ben sabah 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum ve 2. öğünümüde saat 19da yapıyorum .yaklaşık 8-9 saat aç kalıyorum acaba bunun sakıncası varmıdır yani engeller mi kilo vermeyi.6da işten çıkıyorum ve gidince yiyorum ,acaba 3 öğünmü yapsam bilemedim ama acıkmıyorumda ....:44::44:
sagol canımpapadiya iyi yolculuklar güle güle git ,gel.kaç gün kalcan orda...temmuz bası burdayım nasıpse
esascım ben aylardır ıkı ogun yapıyorum ve daha kolay gıdıyo yınede sen bılırsın tabıhayır canım biz patates koymuyoruz .kırmızı mercimek.ince bulgur .baharat yeşillik okadar...sende koyma bundan sonra, senin memleket nire?
sağol canım vücut kıtlık moduna girermi diye taktımda:44: ozaman devam gitsin kilolar....
sagol canımpapadiya iyi yolculuklar güle güle git ,gel.kaç gün kalcan orda...temmuz bası burdayım nasıpse
esascım ben aylardır ıkı ogun yapıyorum ve daha kolay gıdıyo yınede sen bılırsın tabıhayır canım biz patates koymuyoruz .kırmızı mercimek.ince bulgur .baharat yeşillik okadar...sende koyma bundan sonra, senin memleket nire?
sağol canım vücut kıtlık moduna girermi diye taktımda:44: ozaman devam gitsin kilolar....
hayır canım biz patates koymuyoruz .kırmızı mercimek.ince bulgur .baharat yeşillik okadar...sende koyma bundan sonra, senin memleket nire?
sagol canımtemmuz bası burdayım nasıpse
esascım ben aylardır ıkı ogun yapıyorum ve daha kolay gıdıyo yınede sen bılırsın tabı
bende yaklaşık 2 haftadır 2 öğün yapıyorum daha rahatım acıkmıyorumda inşallah kilolarda çabucak gider....
bende yaklaşık 2 haftadır 2 öğün yapıyorum daha rahatım acıkmıyorumda inşallah kilolarda çabucak gider....
evet esasım benim de kilolar 2 öğüne düşünce gitmeye başladı kıtlık moduna filan girmiyo vücut korkma papişime katılıyorum..
Canım son 2 haftadır kilo vermiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?