Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah kahvaltimdan sonra(yagmur da kesilmis ken )1 saat yurudum geldim.

2.Ogunum;
5-6 kasik taze fasulye nohutlu
1 salatalik dan yapilmis cacik
4 cilek

Arkadaslarim bugun keki yapamadim ama aksama dogru yapabilme ihtimalim cok yuksek ..

Hareketiniz bol ve kaliteli olsun

bişey sorcam size ben sabah 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum ve 2. öğünümüde saat 19da yapıyorum .yaklaşık 8-9 saat aç kalıyorum acaba bunun sakıncası varmıdır yani engeller mi kilo vermeyi.6da işten çıkıyorum ve gidince yiyorum ,acaba 3 öğünmü yapsam bilemedim ama acıkmıyorumda ....:44::44:

en az 25 gun gorusemıycez dıye arkadas kahvaltıya cagırmıstı gıttım menum:

tam bugday unundan krep
ve dıger kahvaltılıklar,nutella:))

bol yesılcay bol su gıderayak kg almayım dıye ıkıncı ogunum olculu olcak tabısı

hoşbulduk tatlım..canım çok saolasın kafamdaki soru işaretlerini giderdiğin için..

Son düzenleme:

yoo bence gayet normal gorunuyo hersey esascım

azmin sonu zaferdir bravo sana bende çok mücadeleciyimdir seni anlıyor ve tebrik ediyorum
Leylakım sağol canım.. Ben de seni tebrik ediyorum datlum
anladım canım.. Kullandığın ilaçlar da kilo vermeni engelleyebilir.. Burda kal verirsin canım.. Sağlığına zarar verecek diyetler yapmazsın umarım..
Valla kayınvalide-kayınbabalar filan olmasa bizi kim gaza getirip yola devam ettirecek di mi ama

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım, sen zaten karatay yaptığın için şimdi 55 gibi duruyorsundur zaten
Gerçekten ööle gözlemecim onlar beni bayağı gaza getirdi Şimdi gerçekten 55 gibi duruyorum
evet canım..temmuz ayından çok umutluyum..ama haziranı da yabana atmıyorum

güle güle git gel canımm
sağol bidenem sen bol bol yeşil çay içmelisin.. Güçlü bi antioksidanmışş. Sen etkileniyosundur işte.
sağol canımcım.. geldim bile sizin iyi dileklerinizle datluumm sağolun

Son düzenleme:
:18::18::18:

efett ,siz koymuyomusunuz,,,biz hep koyuyoruz,,hatta iş yerimde yapmışlardı dün,onlarda koymuşlarr,,,

ama koymayıncada oluyosa oo daha güzel tabi

hayır canım biz patates koymuyoruz .kırmızı mercimek.ince bulgur .baharat yeşillik okadar...sende koyma bundan sonra, senin memleket nire?

yoo bence gayet normal gorunuyo hersey esascım

sağol canım vücut kıtlık moduna girermi diye taktımda:44: ozaman devam gitsin kilolar....

hımm canım bence o yanlışş ,, yani iki öğün doğruda saat olarak yanlış mesela iş yerinde atıştır saat 14 gibi yada 16 gibi mesela akşam gidince illa yyiceksen salata ye yada sadece süt iç

Klasik karatayıma ek olaraak sabah kiraz yedim..

Öğleyin arkadaşlarla lokantadaydım.. Herkes 1 iskender söylerken ben 1.5 söyleyince bayağı şaşırdılar.. Zayıfım ya ondan sanırsam Didim ki pideleri yemeyeceğim haa tamam o zaman didiler
Orda bide içli köfte yapıyorlardı. Haşlama yokmuş yaw.. 1 tane yidim valla Kaaççç senedir yemiyorum ve çok seviyorum ben yaa
Bide oranın pazarıymış gelirken dut aldım ondan da yidim.. Tükkanı kapadım ama
Şimdi
Birazdan da yeşil çayımı içerim..

tamam ozaman bundan sonra ööle deniyim. canım ben ankara doğumluyum ama aslen bandırmalıyım..:)

kızlar kullandığınız tuzun markası ne?bir de doğal sirke diyor ya onu nerden bulucaz?

turşu serbestmiş ev yapımı turşu olmalı sanırım bu.porsiyonu ne olmalı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…