Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaptır canım yaptır..

seni gördük daha iyi olduk hatun..hoşgeldin..
Hoşgördüm cicim , napıyosunuz bakiim , güncel mevzuular neler , bakamadım geçmişe
İyiyz elhamd. Sen nasılsın birdy? Afiyettesindir inş.
Ben de iyim Oyam , sağol.Çok afiyetteyim.MFÖ'nün bi şarkısı vardı ; Bir iştah bir iştah bir afiyet diye , tam öyleyim

sağol bebeeeemmm.. yemiş kadar oldum..afiyetler olsunn..

eşine de tebriks diyorum..benim eşim biyokimyacı olmasına rağmen iğneden çok korkar.ama o makarna kalınlığında iğneye dayanıp o da hep kan verir.
ben de vermek isterim ama radyasyonla çalıştığımdan ötürü veremiyorum.. ama ben zaten çok korkarım o iğneden..nasılsa eşim ikimizin yerine de veriyor nasılsa

Son düzenleme:
Amiboidcim ve diğer sevgili dostlar ,
Yarın sabah yine tahlil işlerim var , dolayısıyla bu hafta listede yokum , herkese bol şans diliyorum.

kızlar çir yenir mi? hiç biriniz cevap yazmamışsınız
ben bu dıyetı kaçamaksız şekılde yapacagım sporla bırlıkte bakalım ne kadar kilo gidecek. bende insilün direnci pco ve troit bezlerim az çalışıyo ben yarın yazmayım çünkü daha bugun başladım bıde şişkinlikte var reglım olacak yakında...
kilo verirsem dr reglilerim kendılıgınden olabılme olasılıgı oldugunu söyledi..
kızlar bılmediğim yerlerde uyarırsanız desteklersenız sevınırım

İlettim , çok teşekkür etti.Ben bir kere verebildim , sonradan da kaç defa gittim vermeye ama 50kg nun altından almıyoruz diyolar.Halbuki ben boyuma göre normal kilodayım ama ikna edemiyorum.Dediğin gibi , ben de eş durumundan sebepleniyorum diye düşünüyorum.Eniştemi de çok kutluyorum (kargocu diil )

[sersum;27653336]

Ins canim ama bende bir siskinlik var pek bi degisiklik oldugunu sanmiyorum. Yarin ola hayrola. 3 haftadir fitneste, 1 saat 15 dk gidiyorum normalinde 45 dk yeterli diyorlar.

sana öyle geliyordur bence canım..iyi düşün iyi olsun..
yarın çizelgeyi değiştiririz artık

pek önemli bişey kaynatmadık bebişim..1 fıkra 3 karikatür..okaa ficansı da iğneye gönderdim..son iğneyi vurulmıycam didi.. ben de kızdım
Ben direkt robot resmi düşünüyorum esasen , ismiyle müsemma olsun hesaaabı
yakışır bence
bizde yükledik şimdi izliycez.
iyi seyirler canım.. sonunu söyliiim mi dermişimmm.

Belki çir diye sorduğun içindir canım.Kızlar çir=kak=meyve kurusu

enişteye iletirim canım.(kargocuya bişey demem.)

pek önemli bişey kaynatmadık bebişim..1 fıkra 3 karikatür..okaa ficansı da iğneye gönderdim..son iğneyi vurulmıycam didi.. ben de kızdım

Heee pek mevzu yokmuş harbiden.Kızım Ficansı niye yolladın iğneye , muhabbet ederdik işte negzel
Demin bi ara bizim bahtsız bedeviyi gördüm ama sonra yok oldu , hattan düştü zaar

çir ne ki diyecektim ki birdy açıklamışş..ben arada sabahları yiyorum canım..

Kızlar merhaba :) Sizlere bir sorum olacak, bu diyeti yaparken izinli yiyeceklerde bir sınırlamaya gidiyor musunuz? Kitabı okuyorum fakat aklıma takılan nokta kalori hesabı yapmadan bu yiyecekleri yiyin deniyor fakat örnek menüde mesela et tavuk avuç içi kadar deniyor. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz?

çok güzeller yaaa..sizle paylaşayım dedim..isteyince heryere sığar bu kedicikler..

canım biz bulgur ,lahmacun, meyveler dışında herşeyi doyana kadar yiyoruz..

He deme ya , o kargocu hep laf taşıyıp yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyo , pis kargocu

Çok şirinler gerçekten yaaa , bi de tüy dökmeseler...

evet tüy dökme olayı olmasa kızım çok istiyor..babamız tüyüne ve de büyümelerine sinir oluyo..hep yavru boyutunda kalsalar izin verirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…