Hoşgördüm cicim , napıyosunuz bakiim , güncel mevzuular neler , bakamadım geçmişeyaptır canım yaptır..
seni gördük daha iyi olduk hatun..hoşgeldin..
Ben de iyim Oyam , sağol.Çok afiyetteyim.MFÖ'nün bi şarkısı vardı ; Bir iştah bir iştah bir afiyet diye , tam öyleyimİyiyz elhamd. Sen nasılsın birdy? Afiyettesindir inş.
sağol bebeemm..sana da alalım bi dene..
sağol bebeeeemmm.Hemencecik yazıyorum ;
Sabah :
* 1 haşlanmış yumurta
* Beyaz peynir
Öğle :
* Yarım kase tarhana çorbası
* 2 kaşık kıymalı kapuska
* 1 tane tavuk baget
* 1 parça somon
(dolapta kalan yemekleri bitirdik)
Ara :
Bu kısmını Sersumcum senin için yedim , miktar veremiyorum :
Fındık-fıstık-mandalina-kuru kayısı-kuru dut-kestane-vişne suyu (Dedim ya hergün bi sağlık kuruluşuna gidiyoruz diye.Benim eşim gönüllü kan bankasıdır , devamlı kan verir.Bugün de Bakırköy'deki bi hasta için kan lazım olmuş.Bi orası kalmıştı gitmediğimiz , oraya da gitmiş olduk.Bu vişne suyunu da ordan verdiler.Yıllardır içmemiştim , bi kaç yudum içtim , çok hoşuma gitti)
Akşam :
* 2 yumurtadan yumurtalı ıspnak bol sarmısaklı yoğurtlu (bu ara buna kafayı taktık , bayıla bayıla yiyoruz)
* 1 kaşık humus
* Salata
Zpor : Maalesef olamadı , bu hafta biraz zor görünüyor valla...
walking dead gerçekten tiksinç ama kocişim izliyo diye ben de takıldım..zombileri saymazsak konu iyice ilginçleşti..merak ediyorum artık
sağol bebeeeemmm.. yemiş kadar oldum..afiyetler olsunn..
eşine de tebriks diyorum..benim eşim biyokimyacı olmasına rağmen iğneden çok korkar.ama o makarna kalınlığında iğneye dayanıp o da hep kan verir.
ben de vermek isterim ama radyasyonla çalıştığımdan ötürü veremiyorum..ama ben zaten çok korkarım o iğneden ..nasılsa eşim ikimizin yerine de veriyor nasılsa
sana öyle geliyordur bence canım..iyi düşün iyi olsun..[sersum;27653336]
Ins canim ama bende bir siskinlik var pek bi degisiklik oldugunu sanmiyorum. Yarin ola hayrola. 3 haftadir fitneste, 1 saat 15 dk gidiyorum normalinde 45 dk yeterli diyorlar.
pek önemli bişey kaynatmadık bebişim..1 fıkra 3 karikatür..okaaHoşgördüm cicim , napıyosunuz bakiim , güncel mevzuular neler , bakamadım geçmişe
Ben de iyim Oyam , sağol.Çok afiyetteyim.MFÖ'nün bi şarkısı vardı ; Bir iştah bir iştah bir afiyet diye , tam öyleyim
yakışır benceBen direkt robot resmi düşünüyorum esasen , ismiyle müsemma olsun hesaaabı
iyi seyirler canım..bizde yükledik şimdi izliycez.
kızlar çir yenir mi? hiç biriniz cevap yazmamışsınız
ben bu dıyetı kaçamaksız şekılde yapacagım sporla bırlıkte bakalım ne kadar kilo gidecek. bende insilün direnci pco ve troit bezlerim az çalışıyo ben yarın yazmayım çünkü daha bugun başladım bıde şişkinlikte var reglım olacak yakında...
kilo verirsem dr reglilerim kendılıgınden olabılme olasılıgı oldugunu söyledi..
kızlar bılmediğim yerlerde uyarırsanız desteklersenız sevınırım
İlettim , çok teşekkür etti.Ben bir kere verebildim , sonradan da kaç defa gittim vermeye ama 50kg nun altından almıyoruz diyolar.Halbuki ben boyuma göre normal kilodayım ama ikna edemiyorum.Dediğin gibi , ben de eş durumundan sebepleniyorum diye düşünüyorum.Eniştemi de çok kutluyorum (kargocu diil)
kızlar çir yenir mi? hiç biriniz cevap yazmamışsınız
ben bu dıyetı kaçamaksız şekılde yapacagım sporla bırlıkte bakalım ne kadar kilo gidecek. bende insilün direnci pco ve troit bezlerim az çalışıyo ben yarın yazmayım çünkü daha bugun başladım bıde şişkinlikte var reglım olacak yakında...
kilo verirsem dr reglilerim kendılıgınden olabılme olasılıgı oldugunu söyledi..
kızlar bılmediğim yerlerde uyarırsanız desteklersenız sevınırım
enişteye iletirim canım.(kargocuya bişey demem. )
Eki Görüntüle 570485
çok güzeller yaaa..sizle paylaşayım dedim..isteyince heryere sığar bu kedicikler..
Kızlar merhaba :) Sizlere bir sorum olacak, bu diyeti yaparken izinli yiyeceklerde bir sınırlamaya gidiyor musunuz? Kitabı okuyorum fakat aklıma takılan nokta kalori hesabı yapmadan bu yiyecekleri yiyin deniyor fakat örnek menüde mesela et tavuk avuç içi kadar deniyor. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz?
He deme ya , o kargocu hep laf taşıyıp yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyo , pis kargocu
Çok şirinler gerçekten yaaa , bi de tüy dökmeseler...
canım biz bulgur ,lahmacun, meyveler dışında herşeyi doyana kadar yiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?