Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Heee... Kaynatırız beyav...

Cnbc-e yeni dizi yapmış. Revolution. Seyrettin mi?
Ben 11. Bölüme kadar seyrettim.12 daha yayınlanmadı sanırım
Allah razı olsun.Tüm iyi dilek ve düşüncelerin için seni
Oğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!
Öptüm onu da kocaman
oyayla melexin gelmiş..
Kızlar tam geliyorum geçmişe bir bakayım diyorum , içerden bir ses ( Ayu sesi ) 'su getir'. Tekrar oturuyorum , yine bir ses 'anne flütümü bulamadım" offffff
Melexin, hoşgeldin. Bak kayınvaliden için bir güzellik düşündüm, okudun mu?

valla canım ben seni çok uyardım emme dinletemedim.. yanlış yaptığını biry de söylediydi..

neyse artık nerden dönülse kardır..

Ewet bebisler aynen ole olmus olsun bakalım iki gun yaptım daha dogrusu yapamadım Pazartesi yapayım attırayım bi atak nasıl olcak bakalım .. Sonraki haftada işyerinde. Free alıp bol bol yuruyecegim sonrada yıl bası tatili icin bi Antalya yapacagım on günlükozamana kadar 5 kılocuk gitse ne Ka ii olcak ne Ka ii olcak

Son düzenleme:
Yıllardır o kanal senin, bu kanal benim Kurtlar Vadisi seyrediyorum... Ordan öğrendim farkında olmadan, bilinç altıma bişeyler oldu zaar...

Valla çok takdir ettim , boşa seyretmemişsin .Sen sarılınca kadın bi anda iskelete dönüşüyomuş , hehehe ne komik olurdu de mi

Kızlar tam geliyorum geçmişe bir bakayım diyorum , içerden bir ses ( Ayu sesi ) 'su getir'. Tekrar oturuyorum , yine bir ses 'anne flütümü bulamadım" offffff

ayu sesi mi

inşallah gider kanelcim

Tüm hayran kitleme hayırlı bir gece diliyorum.
Yarın tartıda ne çıkacağım bilmiyorum
Ben sizleri çok seviyorum
Tüm önemli numaralarımı kaybettim
Ne mok yiyeceğim bilmiyorum
Kaynanatörün dişlerini çok merak ediyorum
Eltim kaynanamdan kaçtı
Yeni evini merak ediyorum
Kaynanam bize gelir mi bilmiyorum
Ay sonunda deliriyorum

ben kiloya üzülmedim diyeti pizzayla bozduğuma üzüldüm gerçi olsun demi ama çok kalori vardır on da bi de o saatte yedim

Bişey olmaaaaz... Keyfini çıkar.

Valla çok takdir ettim , boşa seyretmemişsin .Sen sarılınca kadın bi anda iskelete dönüşüyomuş , hehehe ne komik olurdu de mi

Ben en çok geceleri ışır mıyım diye heves etmiştim. Şöle janjanlı, fosforlu... Olmuyormuş. Geçen yıl denemiştim

Eeee Herkül'ün hortumunun ucunu ver enişteme , kana kana içsin işte :52:

erdik kıs erdik
:111::111::111:
ben kiloya üzülmedim diyeti pizzayla bozduğuma üzüldüm gerçi olsun demi ama çok kalori vardır on da bi de o saatte yedim
üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güne
olur inşallah canım..benim 2 günlük menüme bakarsan örnek olur sana dün ve bugün ben protein yaptım yine..

Son düzenleme:

bu şiirimsi şeyin adı:''bir bedevinin hazin sonu'' olsun

valla bunu melexin için özel geçiim dedim..hatta bigün de kaynanatör benim işyerime gelsin ben bi ikramda bulunayım bedava film çekcem teyyzee sağa diyyim..1-2-3-4-5...olmadı bu değil bu hiç değil ben farklı bir film istiyorum senin mutlu olmanı istiyorum diyip şutlayayımda şutlayayımm

sonunda da ''tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar der'',melexin yapamadı ama ben yaptım deyip erol taş gülüşü yaparsın sersumum

öldüm

Aşkolsun leylak şiirimsi demişsin eserime . çok gücendim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…