Ben 11. Bölüme kadar seyrettim.12 daha yayınlanmadı sanırımHeee... Kaynatırız beyav...
Cnbc-e yeni dizi yapmış. Revolution. Seyrettin mi?
Allah razı olsun.Tüm iyi dilek ve düşüncelerin için seniBu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.
Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam
Öptüm onu da kocamanOğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!
Kızlar tam geliyorum geçmişe bir bakayım diyorum , içerden bir ses ( Ayu sesi ) 'su getir'. Tekrar oturuyorum , yine bir ses 'anne flütümü bulamadım" offffffoyayla melexin gelmiş..
Melexin, hoşgeldin. Bak kayınvaliden için bir güzellik düşündüm, okudun mu?
kısss aboww..ben korkmaya başladım bizdenbukaa olur yine aynışeyi aynı anda yazmışızz ..erdik mi nee
üzülme canım yaa..ben de bu hafta 78 i hep ucundan gördüm:44:..benim ki regl den biliyorum ..ama seninki de geçicidir merak etme
sersum demişti
valla canım ben seni çok uyardım emme dinletemedim..yanlış yaptığını biry de söylediydi..
neyse artık nerden dönülse kardır..
di mi yaneeeYıllardır o kanal senin, bu kanal benim Kurtlar Vadisi seyrediyorum... Ordan öğrendim farkında olmadan, bilinç altıma bişeyler oldu zaar...
Almadım yaa Wan Kenobi üstad...Beni affet , güç benimle olmadı be yaww...
Yıllardır o kanal senin, bu kanal benim Kurtlar Vadisi seyrediyorum... Ordan öğrendim farkında olmadan, bilinç altıma bişeyler oldu zaar...
Kızlar tam geliyorum geçmişe bir bakayım diyorum , içerden bir ses ( Ayu sesi ) 'su getir'. Tekrar oturuyorum , yine bir ses 'anne flütümü bulamadım" offffff
Ewet bebisler aynen ole olmus olsun bakalım iki gun yaptım daha dogrusu yapamadımPazartesi yapayım attırayım bi atak nasıl olcak bakalım .. Sonraki haftada işyerinde. Free alıp bol bol yuruyecegim sonrada yıl bası tatili icin bi Antalya yapacagım on günlükozamana kadar 5 kılocuk gitse ne Ka ii olcak ne Ka ii olcak
ben kiloya üzülmedim diyeti pizzayla bozduğuma üzüldüm gerçi olsun demi ama çok kalori vardır on da bi de o saatte yedim
Valla çok takdir ettim , boşa seyretmemişsin.Sen sarılınca kadın bi anda iskelete dönüşüyomuş , hehehe ne komik olurdu de mi
Ben 11. Bölüme kadar seyrettim.12 daha yayınlanmadı sanırım
Allah razı olsun.Tüm iyi dilek ve düşüncelerin için seni
Öptüm onu da kocaman
Kızlar tam geliyorum geçmişe bir bakayım diyorum , içerden bir ses ( Ayu sesi ) 'su getir'. Tekrar oturuyorum , yine bir ses 'anne flütümü bulamadım" offffff
erdik kıs erdik
üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güneben kiloya üzülmedim diyeti pizzayla bozduğuma üzüldüm gerçi olsun demi ama çok kalori vardır on da bi de o saatte yedim
olur inşallah canım
Ewet bebisler aynen ole olmus olsun bakalım iki gun yaptım daha dogrusu yapamadımPazartesi yapayım attırayım bi atak nasıl olcak bakalım .. Sonraki haftada işyerinde. Free alıp bol bol yuruyecegim sonrada yıl bası tatili icin bi Antalya yapacagım on günlükozamana kadar 5 kılocuk gitse ne Ka ii olcak ne Ka ii olcak
Tüm hayran kitleme hayırlı bir gece diliyorum.
Yarın tartıda ne çıkacağım bilmiyorum
Ben sizleri çok seviyorum
Tüm önemli numaralarımı kaybettim
Ne mok yiyeceğim bilmiyorum
Kaynanatörün dişlerini çok merak ediyorum
Eltim kaynanamdan kaçtı
Yeni evini merak ediyorum
Kaynanam bize gelir mi bilmiyorum
Ay sonunda deliriyorum
Eeee Herkül'ün hortumunun ucunu ver enişteme , kana kana içsin işte :52:
:111::111::111:
üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güne
olur inşallah canım..benim 2 günlük menüme bakarsan örnek olur sana dün ve bugün ben protein yaptım yine..
hatta bigün de benim işyerime gelsin ben bi ikramda bulunayım bedava film çekcem teyyzee sağa diyyim..1-2-3-4-5...olmadı bu değil bu hiç değil ben farklı bir film istiyorum senin mutlu olmanı istiyorum diyip şutlayayımda şutlayayımm
bu şiirimsi şeyin adı:''bir bedevinin hazin sonu'' olsun
valla bunu melexin için özel geçiim dedimValla çok takdir ettim , boşa seyretmemişsin.Sen sarılınca kadın bi anda iskelete dönüşüyomuş , hehehe ne komik olurdu de mi
hatta bigün de benim işyerime gelsin ben bi ikramda bulunayım bedava film çekcem teyyzee sağa diyyim..1-2-3-4-5...olmadı bu değil bu hiç değil ben farklı bir film istiyorum senin mutlu olmanı istiyorum diyip şutlayayımda şutlayayımm
:111::111::111:
üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güne
olur inşallah canım..benim 2 günlük menüme bakarsan örnek olur sana dün ve bugün ben protein yaptım yine..
Anca doyar vallah
Anca doyar vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?