Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.
Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam
Demin bi ara bizim bahtsız bedeviyi gördüm ama sonra yok oldu , hattan düştü zaar
Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.
Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam
rica ederimm..Hımmmm güzelmiş bu :) Cevap için teşekkür ederim.
Heee pek mevzu yokmuş harbiden.Kızım Ficansı niye yolladın iğneye , muhabbet ederdik işte negzel
Demin bi ara bizim bahtsız bedeviyi gördüm ama sonra yok oldu , hattan düştü zaar
Oğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!
kızlar çok güzel gidiyodum bu akşama kadar akşam öğünümü de güzelce yapmıştım ama saat 20 .15 te iki dilim pizza yedimama çok canım çekmişti..spor yaparken az kilo alımı oluyomuş başta ben cumadan sonra hiç 68.8 göremedim 69.3-69.4-69.2 arası bugün jillian 1.level 6yaptım
pek önemli bişey kaynatmadık bebişim..1 fıkra 3 karikatür..okaaficansı da iğneye gönderdim..son iğneyi vurulmıycam didi.. ben de kızdım
Heee pek mevzu yokmuş harbiden.Kızım Ficansı niye yolladın iğneye , muhabbet ederdik işte negzel
Oğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!
oya leylak pampiş hani kaynatacaktık kızlar nerdesiniz beyaa..biry le ben burdayız..azcık gülseydik beyaa..
Evet yaa, o kıl-tüy meselesi fena :18::18::18:
evet tüy dökme olayı olmasa kızım çok istiyor..babamız tüyüne ve de büyümelerine sinir oluyo ..hep yavru boyutunda kalsalar izin verirmiş..
Yirim ben o 3 yaşındaki akıl küpünüOğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!
oyayla melexin gelmiş..
Yaaa kısıııım Nikita mısın mübarek , nerden geldi aklına , ne dahiyane bi fikirMelexin, hoşgeldin. Bak kayınvaliden için bir güzellik düşündüm, okudun mu?
kızlar çok güzel gidiyodum bu akşama kadar akşam öğünümü de güzelce yapmıştım ama saat 20 .15 te iki dilim pizza yedimama çok canım çekmişti..spor yaparken az kilo alımı oluyomuş başta ben cumadan sonra hiç 68.8 göremedim 69.3-69.4-69.2 arası bugün jillian 1.level 6yaptım
sersum demiştiMerhaba kızlar
iyi geceler
biraz protein atağına baktım ben tamamen yanlış anlamışim uygulamisim
biraz araştırıp uygun listeyi buldum Pazartesi bi atak yapacagım belki ise yarar 69 lanetinden kurtulurum
Merhaba kızlar
iyi geceler
biraz araştırıp uygun listeyi buldum Pazartesi bi atak yapacagım belki ise yarar 69 lanetinden kurtulurum
sersum demişti
Evet yaa, o kıl-tüy meselesi fena :18::18::18:
Yirim ben o 3 yaşındaki akıl küpünü
Yaaa kısıııım Nikita mısın mübarek , nerden geldi aklına , ne dahiyane bi fikir
Açıklıyorum ; Vücut alışık olmadığı için şişti , panik yok , gelecek hafta düzene girecektir , egzersizlere aynen devam ediniz69un lanetini duyunca direkt 68e geçti demiştik, noldu şimdi yavvv... Şaka tabii:))) Spordandır bu bence. Birdy bu konunun uzmanı. Kendisi gerekli cevabı verecektir.
Almadım yaa Wan Kenobi üstad...Beni affet , güç benimle olmadı be yaww...bu arada çekirge..farketmedim sanma alıntıyı bozmuşun yine ..bugün yeterli şekerli gıda almadın zaar..
Heee biz ne dedik güzellikMerhaba kızlar
iyi geceler
69un lanetini duyunca direkt 68e geçti demiştik, noldu şimdi yavvv... Şaka tabii:))) Spordandır bu bence. Birdy bu konunun uzmanı. Kendisi gerekli cevabı verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?