püüüü yüz karamıssın sen biziimmm
atom karıncam cıtır annem benımmm
bırdy,melexın,fıcans yoklama alıyorum kıslar nerelerdesınız bakem
Geldim Pampişim ama sen gitmişsin bu sefer deKızlar yaaa , bikaç gündür hesapta olmayan nedenlerle uzak kaldım sizden ama bu akşam itibariyle tam dönüş yaptım.Hatta bu akşam itibariyle hayatıma da tam dönüş yaptım.Sizi çok özledim.Eeee nasılsınız görüşmeyeli?Yarın tartıya hazır mısınız ? Sersumcum format verecektin bacım , gerçi eskiye bakamadım , verdiysen de ıskalamışımdır.Oyam döndü mü , tahlil sonuçlarından haber var mı? Kızılcıklar oldu mu , selelere doldu mu
yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..
hoşgeldin bacım..pampiş yoklama yaptı gitti..oyam daha gelmedi sersum format verdi yine verecek..kızılcuklar oldu ama bizim evde tarhana oldu
Pampişim sölemeyi unuttum ; Bugün senin tarifle karalahanayı pişirdim ama içim elvermedi biraz domates+biber salçası da koydum , çok lezzetli oldu , tarifin için çok teşekkürler , sık sık yaparım artık fakat kardeşim o karalahana ne kadar dirayetli bişey yaaa , yarım saat düdüklüde pişirdim , barbunyalar pişmiş ama lahanalar hala kırt kırttı valla ...Orjinali böyle midir yoksa daha da mı pişirmem gerekirdi acaba?
Bu arada garantili pandispanya tarifi olan var mı? Yılbaşı için kek istediler ama ben muzlu pasta yapmak istiyorum.Kalabalık olucaz.Şöyle 6 yumurtalı falan büyükçe bi pandispanya gerekecek.Garantili tarifi olan varsa çok memnun olucam...
Tırstım yeminle
Ayyy çok güzel olur kızılcık tarhanası , sen nerden buldun onu bakem ?
Formatı save ettim , etmeyen çarpılır yani ööle bi yazmışın ki bunu böyle yapmayanın canına okunacak gibi bi anlam çıkmakta , çok da güzel yazmışın , eline sağlıkPampiş gene gelir inşallah.Bizim kızdan haber var mı ? Yaralarını sarıp geri döndü mü camiamıza ?
püüüü yüz karamıssın sen biziimmm
canımsın tesekkur ederımpapadiyyamm ...tabiisi yeni gelen arkadaşlarımıss yanlış anlamasın o bizim medarı iftiharımız ama belli edemiyor 1.5 yıldır gizli bi 40 kilocuk verdi okaa
kızılcıklar oldu selelere doldu ama gonderdıgın coraplar ayagıma olmadıGeldim Pampişim ama sen gitmişsin bu sefer deKızlar yaaa , bikaç gündür hesapta olmayan nedenlerle uzak kaldım sizden ama bu akşam itibariyle tam dönüş yaptım.Hatta bu akşam itibariyle hayatıma da tam dönüş yaptım.Sizi çok özledim.Eeee nasılsınız görüşmeyeli?Yarın tartıya hazır mısınız ? Sersumcum format verecektin bacım , gerçi eskiye bakamadım , verdiysen de ıskalamışımdır.Oyam döndü mü , tahlil sonuçlarından haber var mı? Kızılcıklar oldu mu , selelere doldu mu
afıyet olsun canım da ıcyagını nerden buldun kıssPampişim sölemeyi unuttum ; Bugün senin tarifle karalahanayı pişirdim ama içim elvermedi biraz domates+biber salçası da koydum , çok lezzetli oldu , tarifin için çok teşekkürler , sık sık yaparım artık fakat kardeşim o karalahana ne kadar dirayetli bişey yaaa , yarım saat düdüklüde pişirdim , barbunyalar pişmiş ama lahanalar hala kırt kırttı valla ...Orjinali böyle midir yoksa daha da mı pişirmem gerekirdi acaba?
Bu arada garantili pandispanya tarifi olan var mı? Yılbaşı için kek istediler ama ben muzlu pasta yapmak istiyorum.Kalabalık olucaz.Şöyle 6 yumurtalı falan büyükçe bi pandispanya gerekecek.Garantili tarifi olan varsa çok memnun olucam...
fazlası var eksıgı yokyarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..
koptum bende buna vallaTırstım yeminle
selamun aleykum agalar
canımsın tesekkur ederım
kızılcıklar oldu selelere doldu ama gonderdıgın coraplar ayagıma olmadı
fazlası var eksıgı yok
koptum bende buna valla
o kaa mı korkutucu yazmışım kısslar.. eee işi ciddiye alsın herkes di mi yanee
tırstık valla sersumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?