Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hey maşallah herkülüme pek de zekiymiş
güle güle kullan bebişim

afiyet olsun canım ama makarna cıss tamam da,nohutu da ölçülü yemelisin.2 tabak fazla olmuş

Cok haklisin Leylakcim,oglen sadece brokoli corbasi ictim.Diger yemekler yetismeyince mecburen az yedim ve cooook aciktim.Aksami zor ettim.Bundan sonra dikkat edicem canim.

III.Ogunum
2 tabak nohut yemegi
4 tane kofte
Yogurt
Ev tursusu
ve
ve
ve
ve
Cok pismanim Yarim tabak kadar makarna
valla ben dövicem kusura bakma bacıımm.. sıkıyönetim var biliyosun
makarnayı bırak 2 tabakta nohut yemişsin

sersumum ben balığı pek sevmem ama ton balığını çok severim(ton balığı balık değil sanki)karataya başlamadan önce içine limon sıkıp yerdim
evet canım yaa limon sıkınca harika oluyor..bugün alışveriş yapmaya üşendim tavık alıcaktım..dün ve bugün de köfte yedim başka birşey bulamayınca evde hazırda vardı yedim bacımm pişman değilim

Tamam canim evet siki yonetimi unutmusum.Yok yok daha olmaz.:26:

olsun canım ton balığı zaten hazır gıda olduğu için yasak kg alırdığından değil.arada olur öyle:112::112:

hey maşallah herkülüme pek de zekiymiş
güle güle kullan bebişim

daha iyileri size olsun bebeemm..
Cok haklisin Leylakcim,oglen sadece brokoli corbasi ictim.Diger yemekler yetismeyince mecburen az yedim ve cooook aciktim.Aksami zor ettim.Bundan sonra dikkat edicem canim.
evet canım öğlen yazmıştın çok acıkıcam diye..korktuğun başına gelmişş

Son düzenleme:

afiyet olsun datlum

afiyet olsun reyhanım

2.öğünüm
1 kase tavauk suyuna çorba
2 çatal melemen
yoğurt
turşu

spor:30 dk yürüyüş
afıyet olsun canımm yuruyusede

3. öğünüm..

ton balığı(biliyorum işlenmiş olduğu için yasak ama evde yiycek protein kalmadı ben de yımırtadan bıktım gayrıı)
2 köfte

çay çayy..
afıyet olsunn bıdenemm

canim gule gule kullan akilli tartini ....
biliyosun dimi tartinin iyisi baskalarinin yaninda dogru tartan degil az tartandir....

kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen.... arada herzaman degil aciktiginda yogurt ayran kefir tuketebilirsin canim...

dogrudur:)))

o degılde 1,5 senedır karatay topıgındeyım 1 gram bıle veremedım yawwww

Harikaydı hava attık kendimizi dışarıya yürüdük sohbet ede ede eşimle

Akşam ahaliye yemeklerini de yedirdim. Şimdi hazırlanıp arkadaşa gidiyorum ile görüşürüz anacığımm:18:

canim gule gule kullan akilli tartini ....
biliyosun dimi tartinin iyisi baskalarinin yaninda dogru tartan degil az tartandir....
.
sağol bebeemm

evet canım..keşke şööle 2 kilo eksik tartsaydı beyaa

ramaskam kıss yine mi uykun kaçtı datlum kıss saat 1 olmuşş niye ayaktasın sen..

Akşam ahaliye yemeklerini de yedirdim. Şimdi hazırlanıp arkadaşa gidiyorum ile görüşürüz anacığımm:18:

atom karıncam cıtır annem benımmm

bırdy,melexın,fıcans yoklama alıyorum kıslar nerelerdesınız bakem

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorusss
yürüyüş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…