III.Ogunum
2 tabak nohut yemegi
4 tane kofte
Yogurt
Ev tursusu
ve
ve
ve
ve
Cok pismanim Yarim tabak kadar makarna
herkülüm geldii..
ilk başta beni 400 gr fazla tarttı..sonra ötekiyle aynı oldu..sanırım birkaç tartılmadan sonra doğru tartıyormuş.
sonracığıma normale döndü..gittim 1 bardak su içtim geldim..bakalım algılıycak mı diye
ve evet algıladı hatta 100 gr fazla algıladı.sanursam 200ml den biraz fazla içmişim
benim eski tartıya çıktım tırt aynı tartıyor salak..akıllı herkül maşallah
afiyet olsun canım ama makarna cıss tamam da,nohutu da ölçülü yemelisin.2 tabak fazla olmuş
valla ben dövicem kusura bakma bacıımm..III.Ogunum
2 tabak nohut yemegi
4 tane kofte
Yogurt
Ev tursusu
ve
ve
ve
ve
Cok pismanim Yarim tabak kadar makarna
evet canım yaa limon sıkınca harika oluyosersumum ben balığı pek sevmem ama ton balığını çok severim(ton balığı balık değil sanki)karataya başlamadan önce içine limon sıkıp yerdim
valla ben dövicem kusura bakma bacıımm..sıkıyönetim var biliyosun
makarnayı bırak 2 tabakta nohut yemişsin
evet canım yaa limon sıkınca harika oluyor..bugün alışveriş yapmaya üşendim tavık alıcaktım ..dün ve bugün de köfte yedim başka birşey bulamayınca evde hazırda vardı yedim bacımm pişman değilim
evet canım yaa limon sıkınca harika oluyor..bugün alışveriş yapmaya üşendim tavık alıcaktım ..dün ve bugün de köfte yedim başka birşey bulamayınca evde hazırda vardı yedim bacımm pişman değilim
hey maşallah herkülüme pek de zekiymiş
güle güle kullan bebişim
evet canım öğlen yazmıştın çok acıkıcam diyeCok haklisin Leylakcim,oglen sadece brokoli corbasi ictim.Diger yemekler yetismeyince mecburen az yedim ve cooook aciktim.Aksami zor ettim.Bundan sonra dikkat edicem canim.
afiyet olsun datlum
afiyet olsun reyhanım
afıyet olsun canımm yuruyusede2.öğünüm
1 kase tavauk suyuna çorba
2 çatal melemen
yoğurt
turşu
spor:30 dk yürüyüş
afıyet olsunn bıdenemm3. öğünüm..
ton balığı(biliyorum işlenmiş olduğu için yasak ama evde yiycek protein kalmadı ben de yımırtadan bıktım gayrıı )
2 köfte
çay çayy..
olsun canım ton balığı zaten hazır gıda olduğu için yasak kg alırdığından değil.arada olur öyle:112::112:
herkülüm geldii..
ilk başta beni 400 gr fazla tarttı..sonra ötekiyle aynı oldu..sanırım birkaç tartılmadan sonra doğru tartıyormuş.
sonracığıma normale döndü..gittim 1 bardak su içtim geldim..bakalım algılıycak mı diye
ve evet algıladı hatta 100 gr fazla algıladı.sanursam 200ml den biraz fazla içmişim
benim eski tartıya çıktım tırt aynı tartıyor salak..akıllı herkül maşallah
Cok haklisin Leylakcim,oglen sadece brokoli corbasi ictim.Diger yemekler yetismeyince mecburen az yedim ve cooook aciktim.Aksami zor ettim.Bundan sonra dikkat edicem canim.
daha iyileri size olsun bebeemm..
afıyet olsun canımm yuruyusede
dogrudur:)))canim gule gule kullan akilli tartini ....
biliyosundimi tartinin iyisi baskalarinin yaninda dogru tartan degil az tartandir....
kizlar yanlisim varsa duzeltin lutfen.... arada herzaman degil aciktiginda yogurt ayran kefir tuketebilirsin canim...
sağol bebeemmcanim gule gule kullan akilli tartini ....
biliyosundimi tartinin iyisi baskalarinin yaninda dogru tartan degil az tartandir....
.
dogrudur:)))
o degılde 1,5 senedır karatay topıgındeyım 1 gram bıle veremedım yawwww
dogrudur:)))
o degılde 1,5 senedır karatay topıgındeyım 1 gram bıle veremedım yawwww
Harikaydı hava attık kendimizi dışarıya yürüdük sohbet ede ede eşimle
Akşam ahaliye yemeklerini de yedirdim. Şimdi hazırlanıp arkadaşa gidiyorumile görüşürüz anacığımm :18:
Akşam ahaliye yemeklerini de yedirdim. Şimdi hazırlanıp arkadaşa gidiyorumile görüşürüz anacığımm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?