Eneeem hiç dikkat etmemiştim , ööle midir harbiden?Fincan dediğin Türk kahvesi fincanı de mi? Ve kalıbın kenarları yağlanmayacak sadece altı yağlanacak de mi? Bi de o şeker bize çok gelir çünkü krema da tatlı olacak , şekeri azaltsam kabarma problemi olur mu acaba?passtaa çok severimm..kıss pandispanya tarifi klasiktir zaten..kaç yumurta koyarsan o kaa fincan un okadar fincandan 1 eksik şeker.ve vanilyaa..bukaaa.. ben böyle yapıyorum. .ama yumurta sarılarını şekerle çırpıyom beyazını 1 çimdik tuzla ayrı köpürtüp en son unu ve vanilyayı ekleyip spatulayla karıştırıyom..
sonu gayet ılımlı ve kibar yanee
benim dedem kötağğyalıı(öyle derdi rahmetli) oradan geliyor bize kızılcık tarhanası.ben de bayılırım .annem heryıl yapar sağolsun ..sen nerden biliyon bakemm. .genelde pek bilinmez kıss..:44::44:
format dediğin ciddi olcek di mi yanee..sıkı yönetim dedik boşuna mı
pampiş kesin bi uğrar..bizim kıss sanat atölyesiyle uğraşıyordu enson ..ya da gutup ayucuğuna dalmış olabilür ..çok kızmıştı tadilatı öne aldı diye..koli yapıyordur büyük ihtimalle..:26:
Valla dedin , ben şahitimdemedim mi pampiş kesin uğrar diyee
Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdimseneye sıkıyönetim kraliçeliğine aday olucam..
canımsın tesekkur ederım
kızılcıklar oldu selelere doldu ama gonderdıgın coraplar ayagıma olmadı
afıyet olsun canım da ıcyagını nerden buldun kısslahana gec pıser dogrudur
fazlası var eksıgı yok
koptum bende buna valla
Eneeem hiç dikkat etmemiştim , ööle midir harbiden?Fincan dediğin Türk kahvesi fincanı de mi? Ve kalıbın kenarları yağlanmayacak sadece altı yağlanacak de mi? Bi de o şeker bize çok gelir çünkü krema da tatlı olacak , şekeri azaltsam kabarma problemi olur mu acaba?
Tarhanayı Gastamonu'dan biliyorum , orda çok yaparlar.Aaaa gene mi tadilat tarihi değişti , en son Nisan diyodu
kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyooçömezleri korkutucaktım ben
Valla dedin , ben şahitim
Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdim
[/COLOR]
Valla çok otoritersin Sersumum , tüylerim tiken tiken oldu okuyunca.Dedim bu tartı işi ne kaaa ciddi ve sorumluluk isteyen bi iş , ben ne kaa hafife almışım , derhal titreyip kendime gelmem lazım dedim.Ben bunları hep dedim Sersumum
Valla çok otoritersin Sersumum , tüylerim tiken tiken oldu okuyunca.Dedim bu tartı işi ne kaaa ciddi ve sorumluluk isteyen bi iş , ben ne kaa hafife almışım , derhal titreyip kendime gelmem lazım dedim.Ben bunları hep dedim Sersumum
he canım türk kahvesi fincanı..şekeri az koymak daha iyi bence..keki kabartan yumurtası zaten canım..şekeri kaçarsa yapış yapış oluyor.. ben de az koyuyom..sen 2-3 fincan az koyabilirsin..ben uzman tv de izledim bide o tarifde benimkine benziyo o 6 yumurtaya 1 bardak şeker 3/4 bardak un ve 1/4 bardak nişasta ekliyor..ve çok güzel kabarıyor..izle istersen.
yine fikir değiştirmiş tabii melexine soran yok..:26: kıyamam ona ben yaa..5 ocağa almış yine..
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumumöyleyim di mi alah alah hi hi :86::86:
ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn
Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumumgeçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde. .tırsıtmak lazım biraz. .herkes öyle istedi ..istedi di mi..:44:
ben mi abarttım olayı yoksam
Cicim iyi gecelerkızzlar ben kaçarr..kocişim çok ters bakıyo tırsstım:18::18:..yarın 11.30 a kadar burdayım..formatı hatırlatır dururum artık .iyi geceler..
kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyooçömezleri korkutucaktım ben
Valla dedin , ben şahitim
Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdim
Pampişim iç yağı yoktu tabi ki ama tereyağla yaptım , çok lezzetli oldu.Bi de lahana yumuşacık olaydı ...Çorapları bi beden büyük yollucam gelecek sefere Pampişim
öyleyim di mi alah alah hi hi :86::86:
ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn
geçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde. .tırsıtmak lazım biraz. .herkes öyle istedi ..istedi di mi..:44:
ben mi abarttım olayı yoksam
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum
Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum
Cicim iyi geceler
Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim)
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?