Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eneeem hiç dikkat etmemiştim , ööle midir harbiden?Fincan dediğin Türk kahvesi fincanı de mi? Ve kalıbın kenarları yağlanmayacak sadece altı yağlanacak de mi? Bi de o şeker bize çok gelir çünkü krema da tatlı olacak , şekeri azaltsam kabarma problemi olur mu acaba?

Tarhanayı Gastamonu'dan biliyorum , orda çok yaparlar.Aaaa gene mi tadilat tarihi değişti , en son Nisan diyodu

sabah:1 yumurta tereyağda
10 zeytin
kibrit kutusu tulum peyniri
bir salatalık.4 chery domates
15 fındık

öğlen:hazırladığım yemeği evde unutmuşum işte birşey yemedim dünkü mide yanmasından dolyı 1 litre su içtim yalnızca akşam 17:30 akadar

akşam:3 kaşık yoğurtlu,bulgurlu pazı
1 kepçe çorba
1 kase yoğurt
3 lokmalık haşlanmış tavuk
akşama kadar 1.5 litre su
öyle işte...tartım aynı aynı off bildirmiycem kilo ama haftaya kaldı umutlarım kaçamaksız olurs inşallah...

demedim mi pampiş kesin uğrar diyee
Valla dedin , ben şahitim
seneye sıkıyönetim kraliçeliğine aday olucam..
Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdim

Pampişim iç yağı yoktu tabi ki ama tereyağla yaptım , çok lezzetli oldu.Bi de lahana yumuşacık olaydı ...Çorapları bi beden büyük yollucam gelecek sefere Pampişim

he canım türk kahvesi fincanı..şekeri az koymak daha iyi bence..keki kabartan yumurtası zaten canım.. şekeri kaçarsa yapış yapış oluyor..ben de az koyuyom..sen 2-3 fincan az koyabilirsin..ben uzman tv de izledim bide o tarifde benimkine benziyo o 6 yumurtaya 1 bardak şeker 3/4 bardak un ve 1/4 bardak nişasta ekliyor..ve çok güzel kabarıyor..izle istersen.

yine fikir değiştirmiş tabii melexine soran yok..:26: kıyamam ona ben yaa..5 ocağa almış yine..

kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyoo çömezleri korkutucaktım ben

Valla çok otoritersin Sersumum , tüylerim tiken tiken oldu okuyunca.Dedim bu tartı işi ne kaaa ciddi ve sorumluluk isteyen bi iş , ben ne kaa hafife almışım , derhal titreyip kendime gelmem lazım dedim.Ben bunları hep dedim Sersumum

öyleyim di mi alah alah hi hi :86::86:

ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn

geçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde..tırsıtmak lazım biraz..herkes öyle istedi..istedi di mi..:44:
ben mi abarttım olayı yoksam

kızzlar ben kaçarr..kocişim çok ters bakıyo tırsstım:18::18:..yarın 11.30 a kadar burdayım..formatı hatırlatır dururum artık.iyi geceler..

Yok yok , senin tarif çok güzel.Ben de buna benzer bi rulo pasta yapıyodum. 6 yumurtaya 2 fincan iyi gelir bence.6 yumurta+6 fincan un+2 fincan şeker+1 paket vanilya iyi mi sence ? Bi de ıslatıyo musun ? Süt+şekerle mi ıslatıyosun?
Ayrıca Melexin harbiden Bahtsız Bedevi.Yaaa bi insanın siniriyle bu kadar oynanır mı yaaa , günahtır.Kış günü olacak iş mi bu şimdi

ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum
geçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde..tırsıtmak lazım biraz..herkes öyle istedi..istedi di mi..:44:
Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum
kızzlar ben kaçarr..kocişim çok ters bakıyo tırsstım:18::18:..yarın 11.30 a kadar burdayım..formatı hatırlatır dururum artık.iyi geceler..
Cicim iyi geceler

Enem topik kaldı başıma , az bekliiim bakiim gelen olucak mı?
Oyacım , seni çok merak ediyorum , lütfen gel...

Kızlar menumu yazayim ben :)
Sabah: 2 haslanmis yumurta͵ 5 siyah zeytin͵ keci peyniri͵1 biber ve 4 ceviz
Ögle: 6 izgara kofte kucuk kornison yagsiz mevsim salata

Aksam: birkac parca et

yuruyus yapamadim aksam disaridaydim. yarin spor salonunda daha cok kosarim :) Nasil olmus menum :)

kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyoo çömezleri korkutucaktım ben

Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum

Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum

Cicim iyi geceler
zengın kız fakır oglan ızlerken kacmıs muhabbet

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim )
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim )
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık

afıyet olsun canım..salatayı az mı yapmıstın niçün oka az yedin?

4 adet tereyağında köfte
1 kase yoğurt
1 bardak ayran
4 acı biber turşusu

Şekersiz Türk kahvesi
Su su su su su su :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…