atak evresınden sonra kac hafta kadar kılo verme duruyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ozaman soru şeklini karataycılara göre değiştireyımonu dukancılar bılır zannımca
canim evet uykum kacmisti soyle bakip ciktim msj.sabah gordum....sağol bebeemm
evet canım..keşke şööle 2 kilo eksik tartsaydı beyaa
ramaskam kıss yine mi uykun kaçtı datlum kıss saat 1 olmuşş niye ayaktasın sen..
dogrudur:)))
o degılde 1,5 senedır karatay topıgındeyım 1 gram bıle veremedım yawwww
Ramaska du seni opuceeem yogurdu duyunca sevindirik oldum resmen
püüüü yüz karamıssın sen biziimmm
haklisin canim 1 gr vermemis 40 kg.vermis...........
Herkes uyumuş galiba sayfayı ben kontrole alim bari. bugün tek öğün yaptım onuda yazdım. okuldan geldim 2-3 kaşık yoğurt ve su. başka birşey yok. kaçamak yok yani :))
canim bence yememekle en buyuk kacamagi yapmissin....yemezsen metabolizman calismaz...kilo veremezsin....
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,800 gr
Bu hafta kilo : 72,400 gr
Fark : -1400 gr
Fark yüzdesi : -% 1,8970
Toplam fark : 7,900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : en son 2 gün önce kaban aldım M bedendiolur mu ?Eki Görüntüle 590283
canim harikasin....cok guzel kilo vermissin.
kabaninida gule gule kullan canim....
he canım süt şeker ya da şekerli suyla ıslatıyomYok yok , senin tarif çok güzel.Ben de buna benzer bi rulo pasta yapıyodum. 6 yumurtaya 2 fincan iyi gelir bence.6 yumurta+6 fincan un+2 fincan şeker+1 paket vanilya iyi mi sence ? Bi de ıslatıyo musun ? Süt+şekerle mi ıslatıyosun?
Ayrıca Melexin harbiden Bahtsız Bedevi.Yaaa bi insanın siniriyle bu kadar oynanır mı yaaa , günahtır.Kış günü olacak iş mi bu şimdi
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum
Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum
Cicim iyi geceler
menü güzel canım..Kızlar menumu yazayim ben :)
Sabah: 2 haslanmis yumurta͵ 5 siyah zeytin͵ keci peyniri͵1 biber ve 4 ceviz
Ögle: 6 izgara kofte kucuk kornison yagsiz mevsim salata
Aksam: birkac parca et
yuruyus yapamadim aksam disaridaydim. yarin spor salonunda daha cok kosarim :) Nasil olmus menum :)
biz de eşimin klasik filmlerine umutsuz ev kadınlarını kurban ettik.zengın kız fakır oglan ızlerken kacmıs muhabbet
afiyet olsun bebemm çok geç geldin beyaaSabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim)
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık
onu dukancılar bılır zannımca
yememekle çok büyük bir hata yapmışsın:26:..karatayın amacına aykırı canımHerkes uyumuş galiba sayfayı ben kontrole alim bari. bugün tek öğün yaptım onuda yazdım. okuldan geldim 2-3 kaşık yoğurt ve su. başka birşey yok. kaçamak yok yani :))
sağol canımmkizlar gunaydin....tarti yuzunuzu guldursun....
ins.bu hafta herkes kilo verir.......
kizlar aklima geldi milli piyango bileti alan varmi???
waaww bacım 1. liğe aday gördüm senii.Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,800 gr
Bu hafta kilo : 72,400 gr
Fark : -1400 gr
Fark yüzdesi : -% 1,8970
Toplam fark : 7,900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : en son 2 gün önce kaban aldım M bedendiolur mu ?Eki Görüntüle 590283
sersum canim gunaydin...melexin cok guzel kilo vermis
sersum canim senin herkul ne diyor bugun???
sersumum göbeğim çatlıyor buraya girebilmek için. Bu ne yahe canım süt şeker ya da şekerli suyla ıslatıyom..2 fincan çok az kıss biz olu 3 yapalım..yarı yarıya azalmış olur..
karışık bir bünyeye sahibim vesselam
menü güzel canım..
biz de eşimin klasik filmlerine umutsuz ev kadınlarını kurban ettik.
adamın en sevdiği iki film üstüste gelir mi yaww..di.iturk le anlaşma mı yaptı ne..
ilki Kızıl Gezegen 2. si Yarından Sonra arka arkaya vermişler..şazz oldu adam yaww
gidiim yatakodasında seyredeyim dedi kıyamadım kendimi feda ettim
afiyet olsun bebemm çok geç geldin beyaa
soldan soldan
yememekle çok büyük bir hata yapmışsın:26:..karatayın amacına aykırı canım
sağol canımm..aldık kızımın ısrarıyla
waaww bacım 1. liğe aday gördüm senii..kıss senin tartı da 200gr fazla 200 gr eksik mi tartıyo..
günaydın canım..birazdan yazcam herkulumun maceralarını..
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 Nisan 2012
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:78 kg
yüzde:%1.265
fark:1000gr
toplam fark:7 kg
beden:42-44
spor:1 gün leslie
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 Nisan 2012
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:78 kg
yüzde:%1.265
fark:1000gr
toplam fark:7 kg
beden:42-44
spor:1 gün leslie
aboowww..çok tehlikedesin bu hafta sen bacıımmsersumum göbeğim çatlıyor buraya girebilmek için. Bu ne yakriz geçiriyorum.Sağol canım iyi dileklerin için.Tartıdaki fark wc den kaynaklanıyor.Sabah 6 da kalktım.Koşa koşa önce tartıldım.heyecandan bir de girip giremeyeceğim mi denemesi yapacağımdan koştum hemen kilobildirimi yaptım o sırada su içiyordum.Wc geldi malum .koştum wc ye E birde Tartılayım tekrar dedim 200 gr fark oradan .Ayrıca ben geçen hafta +700 almıştım biliyorsun.Tartı kafayı yedi dedim ya.Çarşamba doktora gitmiştim onun tarısında da 1 kg verdim gözüküyordum (tok karnına )Herhalde bu sefer doğru tartmıştır diye düşünüyorum.Bu hafta hiç kaçamadım olmadı.Ama Malesef bugün 2 adet yılbaşı partisinde bulunacağım.1. Atölyede olacak onu atlatabilmek için elimden geleni yapacağım.Ama 2. Belediye de Yandım bacım anlayacağın.E Pazartesi de yılbaşı.Ve ben hala ne yapacağımı nerede olacağımı bilmiyorum.Evde kolileme işlemlerine başladım.Şuan göçebe durumundayım.Benim kocam bu haldeyken zırt port misafirle geliyor.Deliriyorum. Bir çılgınlık yapıp yılbaşına birdy de girmeyi düşünüyorum Özellikle elinin körü menüsünü tadmam gerek Sende kg durumu ne meraktayım.Öptüm
canim cok guzel kilo vermissin...
canim listen dikkatimi cekti....cok mu yavas kilo veriyorsun yoksa arada birakip geri mi kilo aldin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?