Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok acıktım ama sırf yarın tartı günü diye bi lokma bile bişey yemeden yattım :)))) bi yudum ayran 1 dilim peynir bile ne iyi giderdi şimdi. Neyse yattık artık herkese iyi geceler...

Herkes uyumuş galiba sayfayı ben kontrole alim bari. bugün tek öğün yaptım onuda yazdım. okuldan geldim 2-3 kaşık yoğurt ve su. başka birşey yok. kaçamak yok yani :))

sağol bebeemm

evet canım..keşke şööle 2 kilo eksik tartsaydı beyaa

ramaskam kıss yine mi uykun kaçtı datlum kıss saat 1 olmuşş niye ayaktasın sen..
canim evet uykum kacmisti soyle bakip ciktim msj.sabah gordum....

dogrudur:)))

o degılde 1,5 senedır karatay topıgındeyım 1 gram bıle veremedım yawwww

dogru canim 1 gr bile vermedin sadsece 40 kg.verdin

Son düzenleme:
kizlar gunaydin....tarti yuzunuzu guldursun....

ins.bu hafta herkes kilo verir.......

kizlar aklima geldi milli piyango bileti alan varmi???

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,800 gr
Bu hafta kilo : 72,400 gr
Fark : -1400 gr
Fark yüzdesi : -% 1,8970
Toplam fark : 7,900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : en son 2 gün önce kaban aldım M bedendi olur mu ?

Eklentiler

• $image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

canim harikasin....cok guzel kilo vermissin.
kabaninida gule gule kullan canim....

he canım süt şeker ya da şekerli suyla ıslatıyom..2 fincan çok az kıss biz olu 3 yapalım..yarı yarıya azalmış olur..
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum

Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum

Cicim iyi geceler

karışık bir bünyeye sahibim vesselam

menü güzel canım..
zengın kız fakır oglan ızlerken kacmıs muhabbet
biz de eşimin klasik filmlerine umutsuz ev kadınlarını kurban ettik.

adamın en sevdiği iki film üstüste gelir mi yaww..di.iturk le anlaşma mı yaptı ne..
ilki Kızıl Gezegen 2. si Yarından Sonra arka arkaya vermişler..şazz oldu adam yaww
gidiim yatakodasında seyredeyim dedi kıyamadım kendimi feda ettim

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim )
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık
afiyet olsun bebemm çok geç geldin beyaa
onu dukancılar bılır zannımca
soldan soldan
Herkes uyumuş galiba sayfayı ben kontrole alim bari. bugün tek öğün yaptım onuda yazdım. okuldan geldim 2-3 kaşık yoğurt ve su. başka birşey yok. kaçamak yok yani :))
yememekle çok büyük bir hata yapmışsın:26:..karatayın amacına aykırı canım
kizlar gunaydin....tarti yuzunuzu guldursun....

ins.bu hafta herkes kilo verir.......

kizlar aklima geldi milli piyango bileti alan varmi???
sağol canımm..aldık kızımın ısrarıyla
waaww bacım 1. liğe aday gördüm senii..kıss senin tartı da 200gr fazla 200 gr eksik mi tartıyo..
sersum canim gunaydin...melexin cok guzel kilo vermis

sersum canim senin herkul ne diyor bugun???

günaydın canım..birazdan yazcam herkulumun maceralarını..

sabah büyük bir heyecanla tartıya çıktım..sonuç güzel.bi de eski tartıda tartılayım bakiim dedim:44: ..sonuç 200 gr daha güzel..eşim dahil hepimizi üçer kere tartıp ortak bir karara vardık çok şükür..

benim herkülle mahmuremin arasında 200gr lık farkı kapattık çok şükür..

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 Nisan 2012
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:78 kg
yüzde:%1.265
fark:1000gr
toplam fark:7 kg
beden:42-44
spor:1 gün leslie

Son düzenleme:
sersumum göbeğim çatlıyor buraya girebilmek için. Bu ne ya kriz geçiriyorum.Sağol canım iyi dileklerin için.Tartıdaki fark wc den kaynaklanıyor.Sabah 6 da kalktım.Koşa koşa önce tartıldım.heyecandan bir de girip giremeyeceğim mi denemesi yapacağımdan koştum hemen kilobildirimi yaptım o sırada su içiyordum.Wc geldi malum .koştum wc ye E birde Tartılayım tekrar dedim 200 gr fark oradan .Ayrıca ben geçen hafta +700 almıştım biliyorsun.Tartı kafayı yedi dedim ya.Çarşamba doktora gitmiştim onun tarısında da 1 kg verdim gözüküyordum (tok karnına )Herhalde bu sefer doğru tartmıştır diye düşünüyorum.Bu hafta hiç kaçamadım olmadı.Ama Malesef bugün 2 adet yılbaşı partisinde bulunacağım.1. Atölyede olacak onu atlatabilmek için elimden geleni yapacağım.Ama 2. Belediye de Yandım bacım anlayacağın.E Pazartesi de yılbaşı.Ve ben hala ne yapacağımı nerede olacağımı bilmiyorum.Evde kolileme işlemlerine başladım.Şuan göçebe durumundayım.Benim kocam bu haldeyken zırt port misafirle geliyor.Deliriyorum.Bir çılgınlık yapıp yılbaşına birdy de girmeyi düşünüyorum Özellikle elinin körü menüsünü tadmam gerek Sende kg durumu ne meraktayım.Öptüm

canim cok guzel kilo vermissin...

canim listen dikkatimi cekti....cok mu yavas kilo veriyorsun yoksa arada birakip geri mi kilo aldin canim...

süpersin oh ohhhhhh.herkül bu kızım Herkül'den şaşmayacaksın Vallahi çok sevindim.Önümüzdeki haftayı da bir atlatalım (benim anneme taşınma ve yılbaşı merasimini) çok sıkı takibe geçeceğim.ona göre

süpersin oh ohhhhhh.herkül bu kızım Herkül'den şaşmayacaksın Vallahi çok sevindim.Önümüzdeki haftayı da bir atlatalım (benim anneme taşınma ve yılbaşı merasimini) çok sıkı takibe geçeceğim.ona göre yeminle şimdi çatlayacağım .Cevplaya basıyorum basıyorum yok gitmiyorrrrr.

aboowww..çok tehlikedesin bu hafta sen bacıımm..bu partiler çok tehlikeli olmuşş..
benim ki hakkari.. go to sweet home
canım baktın cinnet durumuna geldin.git birdye bacıımm..o seni relax durumuna getirir..
sen de benim gibisin wc den önce wc den sonra..
maşallahın var ama bugünün tadını çıkar..

canim cok guzel kilo vermissin...

canim listen dikkatimi cekti....cok mu yavas kilo veriyorsun yoksa arada birakip geri mi kilo aldin canim...

canım ben çoook yavaş kilo veriyorum evet..

ama bu nisan 15 den sonra hakkariye tayin olayımız. sinir harbi,taşınma telaşı,korku vs...beni etkiledi ve uzun süre düzensiz beslendim..taakii taşınıp 17 ağustosta buraya yerleşene kadar..ama bu süre zarfında da çok yavaş gitti kilolar..gr gr..arada geri geldi.onun için haftada 2-3 protein yapıyorum yoksa duruyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…