he kıss şaşmıycam artık herkülden..yılbaşı sonrası sıkı takip devamsüpersin oh ohhhhhh.herkül bu kızım Herkül'den şaşmayacaksın Vallahi çok sevindim.Önümüzdeki haftayı da bir atlatalım (benim anneme taşınma ve yılbaşı merasimini) çok sıkı takibe geçeceğim. ona göre
Bu arada kilo çizelgemize bakyine aynı ikizim
tadını çıkardım zaten 3 minicikaboowww..çok tehlikedesin bu hafta sen bacıımm..bu partiler çok tehlikeli olmuşş..
benim ki hakkari.. go to sweet home
canım baktın cinnet durumuna geldin.git birdye bacıımm..o seni relax durumuna getirir..
sen de benim gibisin wc den önce wc den sonra..
maşallahın var ama bugünün tadını çıkar..
canım ben çoook yavaş kilo veriyorum evet..
ama bu nisan 15 den sonra hakkariye tayin olayımız. sinir harbi,taşınma telaşı,korku vs...beni etkiledi ve uzun süre düzensiz beslendim..taakii taşınıp 17 ağustosta buraya yerleşene kadar..ama bu süre zarfında da çok yavaş gitti kilolar..gr gr..arada geri geldi.onun için haftada 2-3 protein yapıyorum yoksa duruyor maalesef..
Sağol canımhe kıss şaşmıycam artık herkülden..yılbaşı sonrası sıkı takip devam
Allah yardımcın olsun canım
inanmıyorum yaa..5 dk dır..çizelgemi düzeltmeye çalışıyorum ..yaa ben hedef kilomu 65 yapmıştım niye 56 çıktı deyip deyip ..meğer seninkine bakıyormuşum..
kızım kesin aramızda telepatik bişeyler var..ben korktum..hedef kilolarımız da tersi haa..56-65.
menü güzel canım..
Eki Görüntüle 590293
valla kendimi tenzih ederek söylüyorum çünkü 15 yıllıkiyi bir şöförüm..eşimin tabiriyle Kamyon Şöförüyüm..
ama maalesef bazı hemcislerimiz araba kullanırken ben bile bu köpek gibi oluyorum..
günaydınlar herkese,
şimdi kuralları okudum iyide oldu çünkü kilo bildirimi yapacaktım ve yav neydi bunun orjinali diye şaşırmıştım...bildirimimi yapıyorum
kadifegul utançla sunar;
rumuz:kadifegul
baş.tarihi:19kasım 2012
baş.kilo:72,2 kg
geçen hafta kilo:69,8kg
bu hafta kilo:69,8 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:2,4 kg
beden:40-42
spor: yok
Eki Görüntüle 590293
valla kendimi tenzih ederek söylüyorum çünkü 15 yıllıkiyi bir şöförüm..eşimin tabiriyle Kamyon Şöförüyüm..
ama maalesef bazı hemcislerimiz araba kullanırken ben bile bu köpek gibi oluyorum..
sabah..
salçalı omlet
ezine peynir zeytin
3 çeri yarım salatalık
2 kuru biber dolması(kıymalı ve bulgurlu.3 gündür sakladım..gözüm kalmıştı)
maydanoz
1 kaşık yoğurt
ceviz badem
2 hurma
3 dilim elma
zengin kahvaltıyı özlemişim beyaa..protein günümde sadece yumurta ve peynir yemek ölüm ..neyse ki yanında yoğurt oluyor..
hoşgeldin bebemmBugün reglimin 1. günü ve ben +1 kilodayım :26::26:
deli gibi çağlıyorum bugün bençok normal
Günaydın sersumum ve kıslarrrr
Köpek çok komik yaw
Sersum benimle gezintiye ne dersin kıss
aboww seninkiler çok ürkünçmüş yavvkız bende Mayıs'ta 18 yıllık kamyon şöförü olacağım Şimdi bir şey desem olmayacak .( arkadaşları da üye yaptım yokurlarsa ) benim tek sorunum bildiğiniz gibi arabada sigara içince arabayı yakıyorum.Tak olay budur.2 kere kazam oldu .2 si de tır ile ( ufağı kurtarmaz beni ) 1. Tır beni kenarındaki çengele taktı sürüdü, 2. Sinde freni tutmayan bir tır arkadan bamem diye geçirdi. gülüyorum ama çok korkmuştum ikisinde de.
Canım afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?