Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Kızlar ............ Nasılsınız ??

Hafta sonu kurs için şehir dışındaydım .. Eeee doğal olarak protein de karatay da yalan ziyan oldu ..
Bu gün de yeni yılın ilk okul günü brunch vardı ... Tamamen multikültüreldi denemediğim ne kadar hamur işi kek tatlı tuzlu salata meyveli içecekler .. Hepsinden yedim ..
Pişmanım ...
Kilo aldım biliyorum .. Bu hafta hatta belki önümüzdeki hafta listeye katılmayacağım .. Yüreğim kaldırmaz vallahi ..
Yarından itibaren tam gaz karataya hatta sade ve sadece karataya başlayacağım hedefim Şubat sonuna kadar insallah .. 65 leri görmek olacak ..

Bugün öğlen tavuk çorba yedim lakin şehriyeliydi(yeni arkadaşlar için uyarı:şehriye yasaklı)

Akşam:1 tabak mercimek çorba, 1 tabak kapuska, 1 avuçtan az ceviz.

9 da yarım bardak süt içtim.

Birdy, sen bu sigara bırakma işini kafana koymuştun zaten. Bundan sonrası zaman meselesiydi. Eşini de seni de tebrik ediyorum. Azalardan selam söyle:)

Ramaska, canım artık sonlarına yaklaştığın için nefes mi alamıyorsun yatınca, o yüzden mi uyuyamıyorsun? Allah yardımcın olsun. İnan dua ediyorum senin için.

Sersum,

Mutlu yıllar canım!

Sevdiklerinle, sağlıkla, nice yıllara... Bu yıl istediğin kiloya, kolaylıkla gelirsin inşallah:)

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
1 parça peynir
Domates
Ceviz
Zeytin

Ara

Türk kahvesi
1 parça çikolata

Akşam
Arkadaşım vardı patatesli kek yaptık çayla yedik. İçerisinde çok az un koyduk güzelde oldu. Yasak ama oldu bikere.
Sonra komşum poğaça getirdi sıcak sıcak. Ben yemedim. Derkeennn şimdi midem kazındı ayran içip yatayım dedim. Ayranı içerken gözüm poğaça ya takıldı bi yudum ısırdım sonra bi yudum daha derken bir poğaça mideye indi:))) pişman değilim ayran poğaça çok güzel gitti :) ne güzel uyunur şimdi )))))

Mutlu yıllar Sersum can ..
Yeni yaşında bu zamana kadar istediğin herşey gerçek olsuuuunn

Günaydın kızlar iste kahvaltim :
biraz fındık
iki hurma
iki yumurta sarısı
biraz keçi peyniri
4 zzeytin
cay
omega 3 ler

Eklentiler

• $image.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 45
Selam kızlar, günaydın kaneelcim

Leylakım Dr sonuçlarını ben de bekliyorum, benim de bu ara dengem iyice bozuldu, Cumartesi ve pazar kabızlık çektim, dün de tam tersi, muz , pirinç lapası falan yedim, bugün devam etmez inşallah, sabah gene bir muz yedim, karın ağrım hafiflemekle beraber devam ediyor, ne yiyeceğimi de şaşırdım

sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicim

inş. canım sağol öğrenciş misin?

Evet cnm öğrenciyim. o göbek bendede var

karamürsele gitmeden mezun olma bence..karamürselin ve değirmenderenin sahilini görmezsen çok şey kaybedersin

Hımmm öyle diyorsan ilk baharda inşallah diyeyim o zaman

Merhaba, bende karatay diyetini yaklaşık 1 aydır yapıyorum 3,5 kilo verdim. Siteyi başladığımdan beri okuyorum sayılır artık üye olmalıyım dedim :)

herkese kolay kilo vermeler

hoşgeldiniz o zman

huu hanımlar hiç sesini zcıkmıyor
suan hem pedal ceviriyorum hem yazmaya calısıyorum zor oluypr yahuuuuuuuuu

gecmişi okuyayım di
dedim ama bogulurum diye korkuyorum

O korku her actıgımda oluyor bende

Kizlar ben geldim. Internetim var artik sinirsiz.:)))

Hoşgeldiniz..

kızlar 6 gündür karatay diyeti yapıyorum 300gram vermişim sadece bu normalmi mesele dünki menumude paylaşayım bana bir yorum yapın nerde hata yapıyorum
1.5 muz 1incir 1hurma biraz peynir 5 zeytin ceviz 1 mısır gevreği
ikindi 1 mısır gevreği 1bonfile tavuk salata yoğurt
1incir biraz ceviz yeşil çay
2litre su 30dk k.bisiklet

Günaydın kızlar..
Bugün erkenciyim 6 da kalktım. Kalktım da nasıl kalktım..Ders çalışmam lazımm....

Dün gelemedim sınav derdinden dolayı..
Sabah 10:30 da kalkmama ragmen 1 i geçiyordu kahvaltı yaptım..
-biberli yumurta
-biraz peynir
-ceviz ve fındık..Zeytinimde yoktu biraz fazla yedim
-şekersiz çay
-kuru erik ve kayısı 1 er tane

Aksam sınavdan 10:30 gibi gelebildim okulda kar dolu normalde bindiğim hat çalışmıyordu kar yuzunden. biraz gecikmeli gelebildim
arkadasım tavuk ve patates haslama yapmış ondan yedim az birazda bulgur pilavı vardı onu yedim
Sonra o yorgunlugun ustune bugun iki sınavım olmasına ragmen yattım uyumaya calıstım
Simdi ayaktayım dersin birini bi kere üstünden geçtim sıra ötekinde onuda kahvaltı yapınca başlayacagım inşallah .
Biraz şişkinliğim var sanırım stresten :S
ondan olsa gerek yarım kilo almış gözüküyorum..
Sınavlarım bitsin ya sınav zamanı çok stres yapıyorum.dengem sasıyoo

Günaydın cnm..Mısır gevreği yasak benim bildiğim kadarıyla.. Metabolizmanla ilgili olabilir yavas kilo veren arkadaslar var aramızda onlar daha net cvp verirler sanırım..

kizlar gunaydin.....

sersum canim dogum gunun kutlu olsun..
saglikli mutlu huzurlu ve hedef kilona ulasip birdaha kilo almaman dilegiyle nice mutlu yillara....

ficans canim gecmis olsun.acaba yedigin birseymi dokundu...ins.bugun daha iyisindir....

leylakcim ins.doktorda sonuclar iyi cikar hersey yolundadir...

igneoyam canim nefes almamda problem yok ama bilmiyorum rahat uyuyamiyorum.sagima soluma donup duruyorum bir uyanincada birdaha uyuyamiyorum.dualarin icin cok sagol allah razi olsun.

kaneel canim SIKI yonetim ilan ettik. 2 hafta listeye girmeyenler listeden cikartiliyor.bence listeden cikma.

birdy canim ins.bu sefer olacak...esinle beraber birbirinize destek olmaniz guzel hadi hayirlisi....

sadece askim bugun erkencisin galiba sinavlar nasil gidiyor.

merhaba. bende aranıza katılabilir miyim? :18:

yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım, ve epeyce araştırdıktan sonra karatay diyetine başlamaya karar verdim. az ve sık öğün yiyerek kilo verebilen biri değilim çünkü. 3 öğün ama sağlam yemek bana daha iyi geliyor. ayrıca çalışıyorum, diğer diyetlerdeki gibi 6 öğün beslenme şansım ta yok. şuan 72 kiloyum. boyum 1.62. hedefim 60 kg olmak.

gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş yediklerini yazıyor, bende sabah ki menümü yazayım:

1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta
bunların hepsini ufak ufak doğradım(gözüme çok görünsün diye,zaten koca bir kase yaptı) üzerine kekik ve yanına bir büyük bardak kuşburnu çayı

60 kilo olmayı çooook istiyorum, çok hevesliyim inş. azimle devam ederim

Günaydın cnm..Mısır gevreği yasak benim bildiğim kadarıyla.. Metabolizmanla ilgili olabilir yavas kilo veren arkadaslar var aramızda onlar daha net cvp verirler sanırım..
mısır gevreği20 kalori peki siz bu diyette haftada kaç kilo verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…